Starity

Arthur Christmas / Karácsony Artúr (2011)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 23. 21:45 #1
- törölt felhasználó -    
Magyar premier: 2011. november 24.

Szereplők:
James McAvoy
Hugh Laurie
Bill Nighy
Jim Broadbent
Will Sasso
Imelda Staunton
Ashley Jensen
Ramona Marquez
Iain McKee

Történet: premierfilm
Hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó manóra, egy óriási, szuperszónikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba…
Hatszáz millió gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kisfiú viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.
3 felhasználónak tetszik: Pixie Buue, kriszti145, Sally Sparrow
2011. október 29. 22:05 #2
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
beer.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Sally Sparrow
2011. december 01. 22:04 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Masnizni mindig van idő. rohog.gif

Aranyos mese, aranyos történet. Bár néhol bevallom őszintén, én elvesztettem a fonalat és kicsit érthetetlennek találtam. mellow.gif Plusz sokkal viccesebbnek gondoltam a megtekintés előtt. Sok poénnak szánt dolog volt benne, de elég kevés volt konkrétan vicces is. De az a néhány dolog viszont HATALMASAT ütött. biggrin.gif

Kedvenc volt nálam például a hazai utalás rohog.gif , a spanyol hozadék, meg a mókus. _nevet.gif Plusz megkönnyeztem a végét. De mondjuk én már ahogy öregszem, egyre érzékenyebb vagyok és már mindenen bőgök, függetlenül attól, hogy "nehéz napjaim" vannak, vagy sem... rolleyes.gif

Összességében egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Kedves karácsonyi történet, de nem túl gyakrannézős darab.

Szerk.: Plusz a mese legeleje kicsit olyan Doctor Who-feelingű volt... Aki látta már, az biztos érti, hogy miért... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 03. 21:03 #4
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Lattam az elozeteset meghozza a moziban es egy nagyon kis aranyos es bolond filmnek tunik. biggrin.gif Foleg,hogy en is ilyen Karacsony bolond vagyok..jo azert ennyire nem biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!