Idézet(nozso13 @ 2009. December 16. - 16:12)
Akkor javíts ki ha tévedek: téged nem érdekel sem az én véleményem, hiszen szerinted ennek a filmnek az a közvetett mondanivalója, hogy egy viszonylag jó rendezõ sok pénzbõl díjakat vásárol magának. Ezt persze lehetett volna olyan stílusban is közölni, hogy ne érezzem magam 12 éve csitrinek, akinek megmondják a nagyok a frankót, ugyanis eléggé kioktatóak a hsz-eid, nem tudom miért...na mindegy.
A fórum történetében nem egyedülálló a szarozás, de engedtessék meg, az hogy próbáljak racionális maradni és felhívjam a figyelmet, hogy egy film miatt nem kell senki torkát átharapni. Valóban szeretem és tisztelem QT munkásságát, ez így igaz és továbbra sem értek veled egyet - de ismétlem - nem fogjuk valószínûleg egymás torkát átharapni.
Már meg sem kísérlem leírni ismételten azt, hogy az elmúlt korok táplálkozásából lehet magas kultúrát létrehozni, nem én találtam, ki hanem Hegel hívta fel erre a figyelmet, de ahogy látom mindenképpen azt akarod kihozni, hogy ezt nem másért csinálta,csakhogy "csontig benyalhasson a fesztiválozós, sznob díj-itészeknek". Legyen. Csak ezért csinálta. Ebben az esetben én és több millió másik ember fesztiválozós, sznob. Életemben sok minden voltam már, de ez még nem.
A fórum történetében nem egyedülálló a szarozás, de engedtessék meg, az hogy próbáljak racionális maradni és felhívjam a figyelmet, hogy egy film miatt nem kell senki torkát átharapni. Valóban szeretem és tisztelem QT munkásságát, ez így igaz és továbbra sem értek veled egyet - de ismétlem - nem fogjuk valószínûleg egymás torkát átharapni.
Már meg sem kísérlem leírni ismételten azt, hogy az elmúlt korok táplálkozásából lehet magas kultúrát létrehozni, nem én találtam, ki hanem Hegel hívta fel erre a figyelmet, de ahogy látom mindenképpen azt akarod kihozni, hogy ezt nem másért csinálta,csakhogy "csontig benyalhasson a fesztiválozós, sznob díj-itészeknek". Legyen. Csak ezért csinálta. Ebben az esetben én és több millió másik ember fesztiválozós, sznob. Életemben sok minden voltam már, de ez még nem.
hmm… szerintem azért szereptévesztésbe ne legyél már légyszíves
mivel az ilyen-olyan díjakat, amúgy sem neked kell átadni, sem tarantinonak, sem pedig másnak,
nézd, én nem tudom mitõl olyan nehéz átlátnod, mire céloztam a Winslet-es párhuzammal, de egyszer talán majd elmagyarázza neked valaki
egyébként aztgondolom, itt senki torkát sem harapták át, szóval hagyjuk már ezt az álértelmiségi álobjektivitást…
másfelõl senki sem vitatta, hogy az elmúlt korokból merítve lehet magaskultúrát létrehozni, azt viszont annál inkább, hogy tarantino az lenne
amúgy nem vagy te egy kicsit paranoid?
ez az „okos enged…” mûpedagógiai szöveg a végén a részedrõl, pedig kifejezetten szánni való
és még valami: én nem akarlak meggyõzni arról, hogy ne szeresd ezt a filmet, felõlem úgy rajongsz érte ahogy akarsz, amíg a helyén van kezelve az

0 felhasználónak tetszik: