Idézet(CanDee Sweet @ 2009. December 14. - 16:35)
Becstelen BrigantykEz egy szar! (Elõre is elnézést azoktól, akinek tetszik!) Imádom a háborúhoz köthetõ filmeket meg minden, de ez áh...borzalom volt. Alig beszélnek benne angolul (magyarul), mindenki meghal, naná hogy csak az öreg Brad marad életben. Az eleje még tetszett is, de a pincés jelenet után kezdtem elveszteni a fonalat. Olyan nagy örömmel vártam, jó film, izé...ahá számomra nulla volt. Ennél még a Zombi sztriptíz is értelmesebb, pedig valljuk be, az sem egy hûde film. Most nagyot csalódtam...
0/10 Talán nem kéne így leszarozni, mert ez esetben akár mi is írhatnánk azt például, hogy aki így gondolja, az a középszerû, kommersz holivúdi fosokhoz szokott, sekélyes ember...
De ugye mi nem írtunk ilyet eddig...
Elhiszem hogy nem mindenkinek tetszik, de akkor talán helyesebb volna inkább azt írni, hogy neki speciel nem tetszett, nem élvezte, és ennyi.
De ettõl függetlenül sokunknak nagy élményt nyújtott a film, a kiválló rendezés, élveztük a színészek remek alakítását, amikor például a nyitó jelentben a Landa ezredest alakító Christoph Waltz hihetelen játékának köszönhetõen szinte izzott a levegõ a feszültségtõl, annak ellenére, hogy hosszú perceken keresztül "nem történt semmi", "csak beszélgettek"... és stb. stb. Elhiszem hogy nem mindeki tudta ezeket a jeleneteket átélni, de emiatt nehogy már a film legyen SZAR...
Köszönöm a lehetõséget. További szép napot!