Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. november 24. 22:44
Transformers (qurva jó volt), és a Stargate-Atlantis
2009. november 24. 22:49
Transformers
Ha az elsõ rész ennyire fantasztikus volt akkor milyen fantasztikus lehet a második?
10/10
Ha az elsõ rész ennyire fantasztikus volt akkor milyen fantasztikus lehet a második?
10/10
2009. november 25. 01:02
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet(Ilcsy @ 2009. November 24. - 23:49)
Transformers
10/10
10/10
A második is fantasztikus. Sajnos a színészi játék ott már laposabb, de az ikrek miatt már érdemes volt megcsinálni.
2009. november 25. 09:55
Jó horror?
1408
Ragyogás (a régi)
Kukorica Gyermekei
The Mist (az új, NEM A 'FOG')
Silent Hill
1408
Ragyogás (a régi)
Kukorica Gyermekei
The Mist (az új, NEM A 'FOG')
Silent Hill
2009. november 25. 19:34
A 1408 tényleg nagyon jó volt, szeretem az ilyen típusú thrillereket.
2009. november 26. 14:42
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hívatlan vendég - The Uninvited
Na ez tetszett. Nem volt nagyon elhúzva a sztori, ami egy ilyen típusú filmnél gyakori hiba. Voltak benne jó kis jelenetek, nekem mindig parásak az ilyen földön csúszó cuccok
A vége pedig ütött. Ajánlom Plüssmacinak, ha még keres ilyen filmet
10/9 csak azért -1, mert többször is rám hozhatták volna a frászt
Na ez tetszett. Nem volt nagyon elhúzva a sztori, ami egy ilyen típusú filmnél gyakori hiba. Voltak benne jó kis jelenetek, nekem mindig parásak az ilyen földön csúszó cuccok
2009. november 26. 14:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. November 26. - 14:42)
Ez a film nekem is nagyon tettszett
VISSZATÉRÉS A KÍSÉRTET-HEGYRE
Hát nem egy nagy cucc , bár nem láttam az elsõ részt , de ha olyan mint a második akkor meg sem nézem
Elég pocsék volt , nagyon sok ,,gagyi'' jelenet volt benne ...10/3
2009. november 27. 19:49
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Fireproof – Tûzbiztos házasság
Hatalmas sikert aratott az amerikai mozikban 2008 szeptember végén bemutatott Fireproof címû film, amely egy tûzoltó házasságának megmentésérõl szól.
Hatalmas sikert aratott az amerikai mozikban 2008 szeptember végén bemutatott Fireproof címû film, amely egy tûzoltó házasságának megmentésérõl szól.
2009. november 27. 23:23
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Push
Tisztára vártam már ezt a filmet, hogy mikor lesz már a mozikban erre tegnap fedezem fel dvd minõségben a neten... hát öcsém de elegem van ebbõl, hogy az egyik pillanatban még nagy vászonra akarják rakni, a másikban már a dvd kölcsönzõ polcán csücsül...na mind1 szal végre megnéztem: tetszett. A speckó effektek korrektek voltak, a sztori kicsit érdekes volt, de azért elment a befejezés pedig szintén jó.
Közel 2 órás, de nem gondoltam a nézése közben, hogy mikor lesz már vége
10/9
Tisztára vártam már ezt a filmet, hogy mikor lesz már a mozikban erre tegnap fedezem fel dvd minõségben a neten... hát öcsém de elegem van ebbõl, hogy az egyik pillanatban még nagy vászonra akarják rakni, a másikban már a dvd kölcsönzõ polcán csücsül...na mind1 szal végre megnéztem: tetszett. A speckó effektek korrektek voltak, a sztori kicsit érdekes volt, de azért elment a befejezés pedig szintén jó.
10/9

2009. november 28. 10:22
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. November 27. - 23:23)
Push
10/9

10/9

Ezzel egyetértek
ÉJFÉLI ETETÉS
Csak azért akartam megnézni mert BRADLEY COOPER a fõszereplõ , aztán rájöttem hogy horror film szóval nem lehet kihagyni
Nem csalódtam benne , nagyon jó kis film lett , maga a sztori engem nagyon megfogott és hát ott volt még BRADLEY
2009. november 28. 14:22
Idézet(Christo @ 2009. November 26. - 14:42)
köszi, meg is találtam isohunton
2009. november 28. 14:52
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
A szerv
Nem vártam sokat a filmtöl,de rosszabb volt mint amire számítottam!Azért a Seth Rogan és Anna Faris fémjelezte filmtõl többet várna az ember!Szígorúan egyszer nézhetös kategória!
10/4
A Push (Az energia) tényleg jó film, Chris Evans és Camilla Belle fõszereplésével!December 16-án jelenik meg szinkronosan dvd-n!
10/8
10/4
A Push (Az energia) tényleg jó film, Chris Evans és Camilla Belle fõszereplésével!December 16-án jelenik meg szinkronosan dvd-n!
10/8
2009. november 28. 17:25
|
House Of Wax |
|
AZ APOKALIPSZIS LOVASAI
Nagyon jó film lett
Bár nekem a Hetedik címû Brad Pitt-es film is tetszett szóval , ez várható volt , de nekem nagyon bejött a film
Gondolkodtató volt , és Dennis játéka nagyon tetszett ...... 10/09
Nagyon jó film lett
Bár nekem a Hetedik címû Brad Pitt-es film is tetszett szóval , ez várható volt , de nekem nagyon bejött a film
Gondolkodtató volt , és Dennis játéka nagyon tetszett ...... 10/09
2009. november 28. 20:11
|
|
Christo |
|
New Moon
Igen, még csak most, de végre sikerült elvonszolni magam a cinemába és megnézni.
Azoknak a táborát erõsítem akiknek tetszett a film. Szépen el volt osztva, számomra nem hagytak ki semmi fontosat, voltak benne kisebb poénok, hogy a depit ellensúlyozzák. A New Moon olvasása közben jöttem rá, hogy a Team Jacob-ba tartozom és ebben a film is csak megerõsített. Taylor nagyon jól hozza a karaktert és szimpatikusabb is, mint Rob. (sry fanok)
Láttam, hogy a zeneszerzõ is megváltozott, de sztem az aláfestõ mjúzik is nagyon jó lett, néhol lendületes, néhol nyugis-romantikus-depis. Szóval igen, valahogy Weitz jobban eltalálta a könyvek hangulatát, meg úgy mindent. Bocs Catherine...
A szereplõk is jobban néztek ki, áthatóbb borostyán/vörös szemek (Carlisle
), jobb sminkek.
A Volturi-t sem hagynám ki: sztem nagyon jól eltalálták a színészeket, így képzeltem el a szereplõket. Aro és Jane különösen bejött. Michael, mint vámpír (az Underworld-ben még a másik felet erõsítette
) és Dakota állatul nézett ki.
Szóval 10/10 Grat Chris!
Igen, még csak most, de végre sikerült elvonszolni magam a cinemába és megnézni.
Azoknak a táborát erõsítem akiknek tetszett a film. Szépen el volt osztva, számomra nem hagytak ki semmi fontosat, voltak benne kisebb poénok, hogy a depit ellensúlyozzák. A New Moon olvasása közben jöttem rá, hogy a Team Jacob-ba tartozom és ebben a film is csak megerõsített. Taylor nagyon jól hozza a karaktert és szimpatikusabb is, mint Rob. (sry fanok)
Láttam, hogy a zeneszerzõ is megváltozott, de sztem az aláfestõ mjúzik is nagyon jó lett, néhol lendületes, néhol nyugis-romantikus-depis. Szóval igen, valahogy Weitz jobban eltalálta a könyvek hangulatát, meg úgy mindent. Bocs Catherine...
A szereplõk is jobban néztek ki, áthatóbb borostyán/vörös szemek (Carlisle
A Volturi-t sem hagynám ki: sztem nagyon jól eltalálták a színészeket, így képzeltem el a szereplõket. Aro és Jane különösen bejött. Michael, mint vámpír (az Underworld-ben még a másik felet erõsítette
Szóval 10/10 Grat Chris!
2009. november 29. 14:59
Most akkor hetekig ömlengés lesz itt a Twilightról?
...
...
2009. november 29. 16:55
Idézet(Solarian @ 2009. November 29. - 14:59)
Most akkor hetekig ömlengés lesz itt a Twilightról?
...
...
jajne
2009. november 29. 17:11
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Én legutóbb a Papírkutyákat láttam.
Mint film nem volt egy nagy szám, néhol a történet kidolgozása és megvalósítása is igen gyagyira sikerült, ettõl a tipikus egyszer nézõs film marad nálam.
Egyedül Mucsi és Scherer miatt élveztem a filmet, számomra õk mentették meg az egészet, röhögtem rajtuk jó nagyokat...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: