Attól, hogy egyszerûen minden meg volt benne. Érdekes setting, karakterek, akció...
Nem akar olyat bevállalni, ami nem ment volna. 10/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. november 18. 22:30
2009. november 18. 22:42
Tényleg, azt is most néztem meg.
Inglorious Basterds
Egy kicsit csalódtam. A trailer azt hitette velünk, hogy itt zúzás lesz... Pedig van, hogy csak tíz percig ülnek és beszélgetnek...
Nem mondom, hogy rossz film, csak nem az amire számítottam.
7/10
Inglorious Basterds
Egy kicsit csalódtam. A trailer azt hitette velünk, hogy itt zúzás lesz... Pedig van, hogy csak tíz percig ülnek és beszélgetnek...
Nem mondom, hogy rossz film, csak nem az amire számítottam.
7/10
2009. november 18. 22:49
|
|
Riccovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.07. Hozzászólás: 120 Csatolások: 351 Azonosító: 107230 offline
|
Idézet(Solarian @ 2009. November 18. - 21:49)
District 9 eddig az év filme. Pont. 
2012
Ha ki tudnék 10-20 percet vágni belõle, a legjobb katasztrófafilm lenne. Ez így is egy remek, epic film. Imádom! 8/10
De a legjobb katasztrófamúví továbbra is a Függetlenség napja!
2012
Ha ki tudnék 10-20 percet vágni belõle, a legjobb katasztrófafilm lenne. Ez így is egy remek, epic film. Imádom! 8/10
De a legjobb katasztrófamúví továbbra is a Függetlenség napja!
Armageddon a legjobb
2009. november 18. 22:51
|
|
Riccovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.07. Hozzászólás: 120 Csatolások: 351 Azonosító: 107230 offline
|
Idézet(ventura @ 2009. November 18. - 22:34)
Áháá.. értem.
Ha ebbe így belegondolok akkor nálam az Inglorious Basterds az év filmje eddig....
Ha ebbe így belegondolok akkor nálam az Inglorious Basterds az év filmje eddig....
Nekem meg a Másnaposok
2009. november 19. 00:21
Idézet(Solarian @ 2009. November 18. - 21:49)
District 9 eddig az év filme. Pont. 
egyetértek,nálam is
on:
The Uninvited.
tök jó volt,nem volt kiszámítható
8/10
2009. november 19. 08:35
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
2012
Igazi látványos katasztrófafilm. Minden benne volt, amit egy ilyen filmtõl elvár az ember. Ezt megéri moziba megnézni. Jó, hogy a háttértörténet több szálon futott, így nem volt olyan unalmas, mint a Holnaputánban, illetve az is pozitív, hogy folyamatosan történtek katasztrófák és nem az elsõ félórába rendezték le... John Cusack és Amanda Peet szerethetõ figura, és tényleg együtt tud érezni velük az ember... ki tudja, mit hoz a jövõ. A látvány elõtt le a kalappal! Lehet megér még egy mozizást is!
10/9
Igazi látványos katasztrófafilm. Minden benne volt, amit egy ilyen filmtõl elvár az ember. Ezt megéri moziba megnézni. Jó, hogy a háttértörténet több szálon futott, így nem volt olyan unalmas, mint a Holnaputánban, illetve az is pozitív, hogy folyamatosan történtek katasztrófák és nem az elsõ félórába rendezték le... John Cusack és Amanda Peet szerethetõ figura, és tényleg együtt tud érezni velük az ember... ki tudja, mit hoz a jövõ. A látvány elõtt le a kalappal! Lehet megér még egy mozizást is!
10/9
2009. november 19. 10:43
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
BUNYÓ
A csóri kisvárosi srácot felkarolják mert jól verekszik és ebbõl meg lehet gazdagodni.
A sztori már ismert,de nem volt rossz!Jól megrendezett bunyós film.Aki szereti Channing Tatumot annak kötelezõ!
6/10
Nálam a Transformers- A bukottak bosszúja az év filmje!
10/10
A csóri kisvárosi srácot felkarolják mert jól verekszik és ebbõl meg lehet gazdagodni.
A sztori már ismert,de nem volt rossz!Jól megrendezett bunyós film.Aki szereti Channing Tatumot annak kötelezõ!
6/10
Nálam a Transformers- A bukottak bosszúja az év filmje!
10/10
2009. november 19. 10:59
2012
Szerintem elég jó volt, de nem az a HÚDEJÓ.
Nagyon várom a 2012es évet, talán tényleg lesz valami.
De a vizuális effekt MINDENT visz a filmben, nagyon jól megcsinálták, a klisés sztory ellenére is.
Szegény John Cusack jó színész, de mindig ilyen szerencsétlen félnótás szerepeket kap, de legalább nem az az idegesítõ szuperhõs figura.
Az elnökhelyettes, meg az orosz milliárdos nagyon irritáló, az orosz Paris Hilton utánzatot nagyon sajnáltam, NAGYON aranyos csaj volt
10 // 7.5
egyelõre.
Szerintem elég jó volt, de nem az a HÚDEJÓ.
Nagyon várom a 2012es évet, talán tényleg lesz valami.
De a vizuális effekt MINDENT visz a filmben, nagyon jól megcsinálták, a klisés sztory ellenére is.
Szegény John Cusack jó színész, de mindig ilyen szerencsétlen félnótás szerepeket kap, de legalább nem az az idegesítõ szuperhõs figura.
Az elnökhelyettes, meg az orosz milliárdos nagyon irritáló, az orosz Paris Hilton utánzatot nagyon sajnáltam, NAGYON aranyos csaj volt
10 // 7.5
egyelõre.
2009. november 19. 12:22
|
|
miky papaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 1 Azonosító: 93171 offline
|
Idézet(Alfaproton @ 2006. November 16. - 18:06)
Nem láttam még ilyesmi topicot viszont egy magára valamit is adó fórumon kihagyhatatlan:P
Én pár napja néztem meg a Click(Távkapcs) címû új Adam Sandler filmet. Én alapjáraton is szeretem a filmjeit (50 first dates is one of my favourite romantic movie), de ez hatalmas nagy. Nem is igazán vígjáték, inkább dráma. Bõgtem.
Én pár napja néztem meg a Click(Távkapcs) címû új Adam Sandler filmet. Én alapjáraton is szeretem a filmjeit (50 first dates is one of my favourite romantic movie), de ez hatalmas nagy. Nem is igazán vígjáték, inkább dráma. Bõgtem.
2009. november 19. 13:20
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Páros mellékhatás
A szereplõk alpján többet vártam volna,de ez egy csak egy közepes vígjáték!Kár érte, ezzel a szereplõgárdával többet is ki lehetett volna hozni belõle!
10/6
A szereplõk alpján többet vártam volna,de ez egy csak egy közepes vígjáték!Kár érte, ezzel a szereplõgárdával többet is ki lehetett volna hozni belõle!
10/6
2009. november 19. 15:39
|
royal flessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.18. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 112492 offline
|
júúj az tleg jó film,én is imádom
2009. november 19. 22:43
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Idézet(miky papa @ 2009. November 19. - 23:24)
Még néztem a Szemtöl szembe cimü filmetm már ötödszörre de még mindig tetszik
A két legjobb színész fõszereplésével...mmmmm...az egy remekmû! Mint De Niro, mint Pacino elképesztõt alakítanak benne...
Én sajnos a 2012 -t láttam utoljára...ismétlem sajnos....ezzel asszem elmondtam mindent.
2009. november 21. 06:35
|
|
|
Az elveszettek földje
Már azt hittem soha nem lesz vége,de hála vége lett!Ritka fos vígjáték,óvakodjon tõle mindenki! Will Ferrell játéka erõltetett szar!
10/1
A csúf igazság
Kitûnõ romantikus vígjáték,az utóbbi idõk egyik legjobbja!Katherine Heigl és a rezgõ bugyi!Kihagyhatatlan!
10/10
Már azt hittem soha nem lesz vége,de hála vége lett!Ritka fos vígjáték,óvakodjon tõle mindenki! Will Ferrell játéka erõltetett szar!
10/1
A csúf igazság
Kitûnõ romantikus vígjáték,az utóbbi idõk egyik legjobbja!Katherine Heigl és a rezgõ bugyi!Kihagyhatatlan!
10/10
2009. november 21. 16:12
|
|
|
Terminátor-Megváltás
Ha nem is az igazi, de a harmadiknál messze jobban sikerült a terminator saga negyedik része!Az akciók látványosak a szereplõk jók élen Sam Worthington-nal,akit legközelebb az Avatarban láthatunk.
10/7
G.i.joe-A kobra árnyéka
Igazi vérbeli agyatlan akció film,de a legjobb fajtából!Fantasztikus látványos akciók 100% zúzás!A Transformers-A bukottak bosszúja után nekem az év második leglátványossabb filmje!Várom a folytatást!
10/10
Ha nem is az igazi, de a harmadiknál messze jobban sikerült a terminator saga negyedik része!Az akciók látványosak a szereplõk jók élen Sam Worthington-nal,akit legközelebb az Avatarban láthatunk.
10/7
G.i.joe-A kobra árnyéka
Igazi vérbeli agyatlan akció film,de a legjobb fajtából!Fantasztikus látványos akciók 100% zúzás!A Transformers-A bukottak bosszúja után nekem az év második leglátványossabb filmje!Várom a folytatást!
10/10
2009. november 21. 16:18
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
HATÁRVIDÉK
Mikor elolvastam , hogy mirõl szóval arra gondoltam milyen jó kis film lesz , meg a kritikák is egész jók voltak , de ez a film pocsék
Valaki azt írta hogy olyan mint a motel , nah az se láttam még azt a filmet
Ráadásul az egész Mexikóban játszódik és én nem igazán szeretem Mexikót , nem tudom miért , egyszerûen csak riaszt az a hely
.... 10/2
Mikor elolvastam , hogy mirõl szóval arra gondoltam milyen jó kis film lesz , meg a kritikák is egész jók voltak , de ez a film pocsék
Valaki azt írta hogy olyan mint a motel , nah az se láttam még azt a filmet
Ráadásul az egész Mexikóban játszódik és én nem igazán szeretem Mexikót , nem tudom miért , egyszerûen csak riaszt az a hely
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: