10/9 Sean Bean
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. november 09. 12:08
Sharpe százada és Sharpe : Indiai küldetés [U]
10/9 Sean Bean
10/9 Sean Bean
2009. november 09. 14:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
HALÁLOS KITÉRÕ 3
Nekem tetszett. nem vártam tõle sok minden , bár az elõzõ 2 része nagyon bejött , de mégsem voltak elvárásaim. Csalódtam benne de pozitívan , nem volt rossz sõt....10/8
( nekem a favorit egyébként az elsõ rész )
Nekem tetszett. nem vártam tõle sok minden , bár az elõzõ 2 része nagyon bejött , de mégsem voltak elvárásaim. Csalódtam benne de pozitívan , nem volt rossz sõt....10/8
2009. november 09. 14:54
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. November 9. - 14:53)
HALÁLOS KITÉRÕ 3
Mert az elsõ rész az igazán jó. Egyébként tényleg jó a 2.,3. is...
2009. november 09. 14:59
|
|
Riccovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.07. Hozzászólás: 120 Csatolások: 351 Azonosító: 107230 offline
|
Never Back Down - Sose Hátrálj Meg
Nem mai film(2007-8) de csak ma jutottam el addig h megnézzem...Rég láttam ennyire jó filmet az tutti
Maga a story is nagyon bejön,a szereplõk is jól ellettek találva + kevés hasonló kategóriás film van...
Amber Heard-öt pedig nem kell részletezni
:P
10/10
Nem mai film(2007-8) de csak ma jutottam el addig h megnézzem...Rég láttam ennyire jó filmet az tutti
Amber Heard-öt pedig nem kell részletezni
10/10
2009. november 09. 15:33
THE UGLY TRUTH:
nagyon jó film ,rég röhögtem ennyit
és ahogy"beállítja" benne a pasikat nagyon igaz :
nagyon jó film ,rég röhögtem ennyit
és ahogy"beállítja" benne a pasikat nagyon igaz :
2009. november 10. 09:19
Zombieland - 10/8
Remek film, végre valami, amin felhõtlenül tudtam szórakozni. Egyszerûen minden a helyén volt. Bill Murreynél pedig fetrengtem! mindenkinek ajánlom!
Jennifers' Body - 10/3
Piszok szar film. Horrornak gyenge, vígjátéknak gyenge, tinifilmnek alapból szar. Megannak vannak szexi jelenetei, de a néhol kiálló csontjai miatt (lefogyatták ehhez a szerephez) azok se nagy számok. Nem éri meg megnézni ezt a filmet!
Moon - 10/8
Remek kis sci-fi, gyönyörû látvánnyal és magával ragadó hangulattal. Remekül ábrázolja a magányt és monotonitást. És Sam Rockwell odateszi magát. Megnézõs film!
Pandorum - 10/8
Az új Alienként emlegetik, és nem ok nélkül. Talán nem olyan klasszikus, mint egyesek hiszik, de remek sci-fi thriller/horror, aminek csakis örülni lehet, egy ilyen pangó mûfajnál, mint a sci-fi. Mindenki megnézni!
Remek film, végre valami, amin felhõtlenül tudtam szórakozni. Egyszerûen minden a helyén volt. Bill Murreynél pedig fetrengtem! mindenkinek ajánlom!
Jennifers' Body - 10/3
Piszok szar film. Horrornak gyenge, vígjátéknak gyenge, tinifilmnek alapból szar. Megannak vannak szexi jelenetei, de a néhol kiálló csontjai miatt (lefogyatták ehhez a szerephez) azok se nagy számok. Nem éri meg megnézni ezt a filmet!
Moon - 10/8
Remek kis sci-fi, gyönyörû látvánnyal és magával ragadó hangulattal. Remekül ábrázolja a magányt és monotonitást. És Sam Rockwell odateszi magát. Megnézõs film!
Pandorum - 10/8
Az új Alienként emlegetik, és nem ok nélkül. Talán nem olyan klasszikus, mint egyesek hiszik, de remek sci-fi thriller/horror, aminek csakis örülni lehet, egy ilyen pangó mûfajnál, mint a sci-fi. Mindenki megnézni!
2009. november 10. 20:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Pandorum nekem is be van tervezve...
D-Wars
Na basszus... a plakát alapján arra gondolta, na ez ütõs film lesz, a felhõkarcolókon lévõ sárkányok pusztítják a népet, van eksön meg kaland, talán néhány fincsi jelenet is... erre pofán vág egy gyerekmese... úgy is kivitelezve, hogy egy 12 éves elégedett legyen. Nagy csalódás, de részben magamnak köszönhetem, mert úgy izgultam be rá, hogy közben semmit nem tudtam róla... mondom, csak a plakát...
10/3
D-Wars
Na basszus... a plakát alapján arra gondolta, na ez ütõs film lesz, a felhõkarcolókon lévõ sárkányok pusztítják a népet, van eksön meg kaland, talán néhány fincsi jelenet is... erre pofán vág egy gyerekmese... úgy is kivitelezve, hogy egy 12 éves elégedett legyen. Nagy csalódás, de részben magamnak köszönhetem, mert úgy izgultam be rá, hogy közben semmit nem tudtam róla... mondom, csak a plakát...
10/3

2009. november 10. 21:48
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Sose hátrálj meg!
Szimpatikus szereplõk,jó történet és nagyon jó verekedõs jelenetek csak ajánlani tudom mindenkinek!
Amber Heard hát öt tényleg nem kell részletezni!
10/10
Szimpatikus szereplõk,jó történet és nagyon jó verekedõs jelenetek csak ajánlani tudom mindenkinek!
10/10
2009. november 10. 23:14
|
|
Riccovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.07. Hozzászólás: 120 Csatolások: 351 Azonosító: 107230 offline
|
Idézet(ZOZO1983 @ 2009. November 10. - 21:48)
Sose hátrálj meg!
10/10
10/10
Na akkor még egy Amber-ös film(bár fele olyan jo sincs mint a Sose hátrálj meg
All the boys love Mandy Lane
Ma néztem és igencsak ideges állapotba voltam lehet ezért is tetszett...
Film 2/3adától levágtam a befejezést de azért jó volt...bár horrornak nem mondanám,thrillernek se...de valami hasonló akart lenni gondolom...
10/7,3 xD
2009. november 10. 23:55
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Surrogates
hát pontozni nem tudom, de érdekes film volt a jövõkép illetõen. A filmesek próbáltak felvázolni a jövõképet, hogy mi lesz majd x év múlva. Hogy miért mondom ezt? nem rég olvastam, hogy új technológiát fejlesztett ki az amcsi hadsereg: robotokat küldenek ki a harcba távvezérléssel, katonák helyett. Persze, még nincs prototípus, de már tervezik. S ez a szitu fel is tûnik a surrogates c. filmben. Csak a filmesek még tovább tekerik elõre a jövõt: mindenkinek van egy saját robotja, ami otthonról irányítja. Ennyi is elég. a sztori sablonos.
hát pontozni nem tudom, de érdekes film volt a jövõkép illetõen. A filmesek próbáltak felvázolni a jövõképet, hogy mi lesz majd x év múlva. Hogy miért mondom ezt? nem rég olvastam, hogy új technológiát fejlesztett ki az amcsi hadsereg: robotokat küldenek ki a harcba távvezérléssel, katonák helyett. Persze, még nincs prototípus, de már tervezik. S ez a szitu fel is tûnik a surrogates c. filmben. Csak a filmesek még tovább tekerik elõre a jövõt: mindenkinek van egy saját robotja, ami otthonról irányítja. Ennyi is elég. a sztori sablonos.
2009. november 10. 23:57
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Leo @ 2009. November 10. - 23:55)
Surrogates
Én sem pontoznám, legyen elég annyi hogy Bruce
2009. november 15. 22:43
Karácsonyi ének
Kicsit durva volt, de ugyanakkor megható.
Kicsit durva volt, de ugyanakkor megható.
2009. november 15. 23:49
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
2012
Nekem tetszett csak ajánlani tudom mindenkinek!
A látvány lenyûgõzõ a történet meg olyan amilyen ennél a filmnél nem az a lényeg.Ilyenek kell lennie egy jó katasztrófa filmnek,igazi popcorn mozi Emmerich stílusban:Púsztúljon a világ!
10/10
Nekem tetszett csak ajánlani tudom mindenkinek!
A látvány lenyûgõzõ a történet meg olyan amilyen ennél a filmnél nem az a lényeg.Ilyenek kell lennie egy jó katasztrófa filmnek,igazi popcorn mozi Emmerich stílusban:Púsztúljon a világ!
10/10
2009. november 16. 12:36
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Candyman / Kampókéz (1992)
Régen láttam jó horrorfilmet. Egy jó barátom ültetett le tegnap megnézni ezt a filmet, de fenntartásokkal voltam... a végére viszont nagyon megtetszett. Szerintem igazán jól ki van találva. Sokszor végiggondoltam, hogy meg merném - e temmi, hogy a tükör elõtt 5x kimondom, hogy Kampókéz...
10/8
Régen láttam jó horrorfilmet. Egy jó barátom ültetett le tegnap megnézni ezt a filmet, de fenntartásokkal voltam... a végére viszont nagyon megtetszett. Szerintem igazán jól ki van találva. Sokszor végiggondoltam, hogy meg merném - e temmi, hogy a tükör elõtt 5x kimondom, hogy Kampókéz...
10/8
2009. november 16. 16:59
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
De rég nem írtam ide.
Karácsonyi ének 3D:
Az alaptörténet amúgy is a kedvenceim közé tartozik, ezért sem volt kétség, hogy kellemes élmény lesz.
Jól van megcsinálva, izgalmas és 3Dben esssszméletlenül látványos!
Ajánlom mindenkinek! Irány a mozi, szemcsi fel és lehet nézni, mint... izé... a moziban!
10/10
2012:
Nagyon látványosra sikerült. Sok benne a felvezetõ és érzelmi szál, idõ, mire kibontakozik a történet, de amint belendül, ott jaj mindenkinek.
Mármár megszokott, hogy a katasztrófa filmekben elpusztítanak pár nevezetesebb helyet, épületet, várost, országot. Ebben a filmben is sikerült tökéjre vinniük a pusztítást.
Teljesen ledöbbentett, mikor a kedvenc városomat, Los Angelest taccsra vágták.
Vagy a vulkán, ami Yellowstoneban tör ki és letarolja többek között Las Vegast és Washingtont is.
Csak ajánlani tudom.
10/10
Hasonmás
Elgondolkodtató, hogy hová vezethet a gépektõl való függésünk. De ez a véglet nem apokaliptikus, mint a Mátrixban.
Érdekes lenne az a jövõ, ahol az emberek egyáltalán nem lépik át a küszöbüket. Mindent egy gép szemén keresztül látni. Bár már most is majdnem ez megy, lásd világháló, de idáig ne hagyjuk fajulni a helyzetet.
8/10
Karácsonyi ének 3D:
Az alaptörténet amúgy is a kedvenceim közé tartozik, ezért sem volt kétség, hogy kellemes élmény lesz.
2012:
Nagyon látványosra sikerült. Sok benne a felvezetõ és érzelmi szál, idõ, mire kibontakozik a történet, de amint belendül, ott jaj mindenkinek.
Hasonmás
Elgondolkodtató, hogy hová vezethet a gépektõl való függésünk. De ez a véglet nem apokaliptikus, mint a Mátrixban.
2009. november 16. 17:45
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 16. - 13:36)
Candyman / Kampókéz (1992)
10/8
10/8
Alsóban a suliban mi ezzel szórakoztunk a mosdóban
De itthon egyedül azért nagyobb bátorság kell hozzá
2009. november 18. 10:31
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
District 9
A -moziban látott- elõzetes alapján többet vártam, nem volt rossz, de részemrõl az az "egyszer nézõs" film...
Nem is nagyon tudnám pontozni, legyen mondjuk 6.5/10
A -moziban látott- elõzetes alapján többet vártam, nem volt rossz, de részemrõl az az "egyszer nézõs" film...
Nem is nagyon tudnám pontozni, legyen mondjuk 6.5/10
2009. november 18. 21:49
District 9 eddig az év filme. Pont. 
2012
Ha ki tudnék 10-20 percet vágni belõle, a legjobb katasztrófafilm lenne. Ez így is egy remek, epic film. Imádom! 8/10
De a legjobb katasztrófamúví továbbra is a Függetlenség napja!
2012
Ha ki tudnék 10-20 percet vágni belõle, a legjobb katasztrófafilm lenne. Ez így is egy remek, epic film. Imádom! 8/10
De a legjobb katasztrófamúví továbbra is a Függetlenség napja!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: