HARRY POTTER ÉS A TITKOK KAMRÁJA
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. október 23. 23:50
2009. október 25. 11:06
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(florii @ 2009. October 23. - 19:10)
A csajok háborúja [Bride Wars].
Tetszett, de elég sablonos volt a történet. Ettõl függetlenül szórakoztató film, jó szereplõkkel, egyszer-kétszer meg lehet nézni.
7/10
Tetszett, de elég sablonos volt a történet. Ettõl függetlenül szórakoztató film, jó szereplõkkel, egyszer-kétszer meg lehet nézni.
7/10
Nekem ez a film nagyon tetszett .
Kate Hudson-t nagyon bírtam benne 10/10
2009. október 29. 11:30
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
SORORITY ROW
Briana Evigan volt benne a fõszereplõ , szóval miatta néztem meg . Meg azért is mert horror film
Nem csalódtam benne , nagyon bejött a film ( bár nagyon sok vonás hasonlított a Tudom mit tettél tavaly nyáron címû film-re , de mivel az is tetszett , nem bántam
) . Csak annyi volt a különbség hogy itt egy rakás csaj volt , mondjuk nem zavart és azok a ruhák , meg azok a cipõk
olyan jó cipõk voltak , de a filmrõl csakannyit hogy .... 10/10
PUSH
Na ezt a filmet Chris Evans miatt néztem meg
Nagyon tetszett , érdekes volt , és elég sok csavar volt benne .
Chris játéka nagyon jó volt ...... 10/10
AZ UTOLSÓ HÁZ BALRA
Hát ebben a filmben nagyot csalódtam
. Azt mondták hogy hû milyen jó meg minden , ezért gondoltam megnézem. Számomra élvezhetetlen volt , meg volt benne egy jelenet amikor megerõszakolták a kis csajt
Nah az teljesen betett nekem annyira élethû volt , hogy már én éreztem rosszul magam
............ 10/1 ( az egy pont jár neki mert mégiscsak horror , bár csak annak szánták , nem volt az , de mindegy )
Briana Evigan volt benne a fõszereplõ , szóval miatta néztem meg . Meg azért is mert horror film
Nem csalódtam benne , nagyon bejött a film ( bár nagyon sok vonás hasonlított a Tudom mit tettél tavaly nyáron címû film-re , de mivel az is tetszett , nem bántam
olyan jó cipõk voltak , de a filmrõl csakannyit hogy .... 10/10
PUSH
Na ezt a filmet Chris Evans miatt néztem meg
Nagyon tetszett , érdekes volt , és elég sok csavar volt benne .
Chris játéka nagyon jó volt ...... 10/10
AZ UTOLSÓ HÁZ BALRA
Hát ebben a filmben nagyot csalódtam
Nah az teljesen betett nekem annyira élethû volt , hogy már én éreztem rosszul magam
2009. október 29. 11:37
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Crank - Felpörögve
Igazság szerint régi film, és rábeszéltek, hogy nézzem meg, de nem bántam. Nagyon tetszett! Jason Statham nagyon ott van a szeren, jól csinálja amit csinál. Nem szeretem az akciófilmeket igazán, de ez átjött. Voltak benne érdekes jelenetek, de a folyamatos pörgés az ütött
Ja és Amy Smart még egy külön jó pont benne.
Nálam mondjuk egy 7/10.
Igazság szerint régi film, és rábeszéltek, hogy nézzem meg, de nem bántam. Nagyon tetszett! Jason Statham nagyon ott van a szeren, jól csinálja amit csinál. Nem szeretem az akciófilmeket igazán, de ez átjött. Voltak benne érdekes jelenetek, de a folyamatos pörgés az ütött
Nálam mondjuk egy 7/10.
2009. október 29. 11:38
|
|
Riccovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.07. Hozzászólás: 120 Csatolások: 351 Azonosító: 107230 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. October 29. - 11:37)
Crank - Felpörögve
Ja és Amy Smart még egy külön jó pont benne.
Nálam mondjuk egy 7/10.
Nálam mondjuk egy 7/10.
Akkor ideje megnézned a 2.részt is
2009. október 29. 12:49
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Ricco @ 2009. October 28. - 15:04)
Rémségek cirkusza
1/10 Rég láttam ennyire gyenge filmet :S És ezt pont moziban kifogni
1/10 Rég láttam ennyire gyenge filmet :S És ezt pont moziban kifogni
Abszolút nem értek egyet. Egy ilyen kaliberû gyerekkönyv-sorozatból (mert az elsõ 3 rész még igazán gyerekes) kihozták a maximumot. Telejesen meg vagyok elégedve, plusz pont a jelenetváltásokért, nagyon ötletesen voltak megoldva. A poénok természetesen gyerekesek, de jó helyen vannak, csattannak.
Salma Hayek pedig gyönyörû.
Nem mondom, hogy korszakalkotó vagy ilyenek, de a könyvhöz képest ötös.
7/10
2009. október 29. 12:52
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(ZOZO1983 @ 2009. October 25. - 07:56)
A Csúf igazság! Nagyon jól szórakoztam rajta és katherine Heigl remekül játszik benne ,csak ajánlani tudom mindenkinek 10/10
Na nálam ez off kategória...Egyébként is Gerry miatt néztem meg (õ ez egyetlen értékelhetõ...), Heigl játéka egy nagy f.s.Nyilván a rendezésben vannak problémák nem Kath-tel, egyébként sem vagyok romkom-fan, de ez minden szinten alul van...
1/10
2009. október 30. 02:28
Michael Jackson's This Is It
Hát, amikor megtudtam, hogy lesz film, akkor úgy voltam vele, hogy nem tudom sikerül-e eljutni megnézni, annyira nem érdekelt a dolog. Aztán a héten láttam a trailert (megint), és egyszerûen azt éreztem, hogy ezt látni kell, muszáj megnézni. Ma, vagyis immáron tegnap el is mentünk a filmre. Azt hittem sokkal megindítóbb lesz, hogy szomorú, és egy emlékezés, de nem. Úgymond "csak" egy dokumentumfilm, és nem árasztotta azt, hogy meghalt, és ennek nagyon örültem.
Egyébként számomra tipikusan az a film, amit látni kell, és illik félretenni az olcsó kifogásokat, hogy ez a bajom, meg az a bajom. Ha másért nem, együttérzésbõl illik elmenni rá. Egy szinten szerettem Jacko-t, nem voltam õrült fanatikus, de a zenéi nagyon tetszettek, illetve mindig is tetszeni fognak, és aki szintén így van vele, annak ajánlom a filmet.
9/10
The Ugly Truth [A csúf igazság]
Szerintem maga a trailer ütõsebb, mint maga a film, de az sem volt annyira rossz. Az volt vele a baj, hogy tipikus sztori, már az elején sejteni lehetett a végét. Azért nekem, aki valljuk be elég finnyás ilyen téren, na szóval nem volt rossz, ráfoghatjuk hogy talán tetszett is.
7/10
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian [Éjszaka a múzeumban 2]
Nem volt nagy durranás, egyszer, max kétszer nézhetõ a dolog. Végülis nem is vártam tõle többet, igazság szerint a Jonasok miatt szedtem le
Belõlük nem lehetett semmit sem látni, így járt a Cini, ez van
4/10
Hát, amikor megtudtam, hogy lesz film, akkor úgy voltam vele, hogy nem tudom sikerül-e eljutni megnézni, annyira nem érdekelt a dolog. Aztán a héten láttam a trailert (megint), és egyszerûen azt éreztem, hogy ezt látni kell, muszáj megnézni. Ma, vagyis immáron tegnap el is mentünk a filmre. Azt hittem sokkal megindítóbb lesz, hogy szomorú, és egy emlékezés, de nem. Úgymond "csak" egy dokumentumfilm, és nem árasztotta azt, hogy meghalt, és ennek nagyon örültem.
9/10
The Ugly Truth [A csúf igazság]
Szerintem maga a trailer ütõsebb, mint maga a film, de az sem volt annyira rossz. Az volt vele a baj, hogy tipikus sztori, már az elején sejteni lehetett a végét. Azért nekem, aki valljuk be elég finnyás ilyen téren, na szóval nem volt rossz, ráfoghatjuk hogy talán tetszett is.
7/10
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian [Éjszaka a múzeumban 2]
Nem volt nagy durranás, egyszer, max kétszer nézhetõ a dolog. Végülis nem is vártam tõle többet, igazság szerint a Jonasok miatt szedtem le
4/10
2009. október 30. 08:06
|
House Of Wax |
|
SZIKLÁK VÉRE
Ezzel a filmmel úgy voltam , hogy nem akarom megnézni. Nagyon tetszett a borítója , de valamiért úgy éreztem hogy ezt nem akarom. Aztán megláttam ki a fõszereplõ : TAD HILGENBRINCK ( õ volt az Amerikai pite 4 fõszereplõje is ) . Mivel imádom ezt a srácot ezért a következõ órában már meg is volt a film
Életemben nem láttam még ilyen filmet
Ezt hívják HORROR FILMNEK. Ijesztõ és durva volt. Már láttam legalább 50 horror filmet , de egyik sem volt ilyen jó
Le a kalappal , de komolyan , aki horror rajongó annak kötelezõ
... 10-bõl legalább 30-as , ha nem több
Ezzel a filmmel úgy voltam , hogy nem akarom megnézni. Nagyon tetszett a borítója , de valamiért úgy éreztem hogy ezt nem akarom. Aztán megláttam ki a fõszereplõ : TAD HILGENBRINCK ( õ volt az Amerikai pite 4 fõszereplõje is ) . Mivel imádom ezt a srácot ezért a következõ órában már meg is volt a film
Ezt hívják HORROR FILMNEK. Ijesztõ és durva volt. Már láttam legalább 50 horror filmet , de egyik sem volt ilyen jó
2009. október 30. 13:21
Sharpe-Indiai küldetés 8/10
Sean Bean miatt érdemes megnézni és a film közben nem laposodik el.És végre nem 1 nõ miatt van a fõ bonyodalom!
Sean Bean miatt érdemes megnézni és a film közben nem laposodik el.És végre nem 1 nõ miatt van a fõ bonyodalom!
2009. október 30. 18:05
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. October 30. - 09:06)
SZIKLÁK VÉRE
... 10-bõl legalább 30-as , ha nem több 
Na ezt is messze elkerülöm...
2009. október 31. 14:47
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Wizards of The Waverly Place - The Movie
Miután anyum betámadta a gépet, gondoltam leülök tévézni és ahogy kapcsolgattam megállapodtam a Disney csatornán. Már régebben láttam néhány részletet a sorozatból a Jetixen, de nem annyira kötött le. Szóval leragadtam a Disney elõtt, mert a film végül is jobbnak tûnt mint a sorozat. Szebben kivitelezték a varázslatokat meg a sztori is rendben volt. Aranyos film, nem egyszer sikerült jobban megmosolyogtatnia.
Nem nézek ilyesmiket, úgy gondolom, durván nem az én korosztályom, de mindenképp jobb, mint a Hannah Montana...
10/8
Miután anyum betámadta a gépet, gondoltam leülök tévézni és ahogy kapcsolgattam megállapodtam a Disney csatornán. Már régebben láttam néhány részletet a sorozatból a Jetixen, de nem annyira kötött le. Szóval leragadtam a Disney elõtt, mert a film végül is jobbnak tûnt mint a sorozat. Szebben kivitelezték a varázslatokat meg a sztori is rendben volt. Aranyos film, nem egyszer sikerült jobban megmosolyogtatnia.
Nem nézek ilyesmiket, úgy gondolom, durván nem az én korosztályom, de mindenképp jobb, mint a Hannah Montana...
10/8
2009. október 31. 17:13
|
House Of Wax |
|
Idézet(Christo @ 2009. October 31. - 14:47)
mindenképp jobb, mint a Hannah Montana...
10/8
10/8
Hát ezzel vitatkoznék
POKOLBA TASZÍTVA
Nagyon érdekes volt. Még szerencse hogy nem a film közben ettem.
Nagyon durva volt az hogy mi minden ment le és jött ki a csaj torkán
De azért mint horror kategória , azért egész jó volt
2009. október 31. 19:48
|
House Of Wax |
|
Idézet(Christo @ 2009. October 31. - 19:24)
Nekem csak azért, mert nem bírom Miley-t... 
Akkor értem
2009. október 31. 19:51
[B]Orphan:
[I]hát régen láttam ilyen komoly kis thrillert nagyon tetszett
az eleje kissé egysíku ,de a közepe felé nagyon beindulnak az események
csak ajánlani tudom mindenkinek:) beteg...
[I]hát régen láttam ilyen komoly kis thrillert nagyon tetszett
az eleje kissé egysíku ,de a közepe felé nagyon beindulnak az események
csak ajánlani tudom mindenkinek:) beteg...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: