Aranyos animációs filmecske.
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. október 12. 23:39
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Up!
A papika kicsit mogorva a gyerkõc meg kicsit butuska. A beszélõ kutyák meg..... "mókus!" .....nos, õk is bele illenek a filmbe.
Láttam már jobb pixar produkciót, de azért nem rossz.
6/10
2009. október 15. 20:27
Rachel Getting Married - Anne Hathaway fantasztkus, érdekes, elgondolkodtató film volt 10/10
2009. október 20. 20:35
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Year One
Jack Black szokásos fárasztó humora a Bibliai eseményeknek ad új nézõpontot. A tudás fája, Káin és Ábel, Szodoma és Gomorra, Kyle, mint eunuh. Nagyon pihentagyú film.
10/7
Jack Black szokásos fárasztó humora a Bibliai eseményeknek ad új nézõpontot. A tudás fája, Káin és Ábel, Szodoma és Gomorra, Kyle, mint eunuh. Nagyon pihentagyú film.
2009. október 20. 20:44
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Stardust
Tegnap ment a TV2õn, gondoltam megnézem megint, mert még moziban láttam és már akkor nagyon tetszett.
Ennek a filmnek van valami naiv bája, ami miatt élvezet nézni, a tájak gyönyörûek, a zene kiváló, jók a speckó effektek, Trisztán pedig jól kikupálódik a végére.
Nem sajnáltam, hogy szirupos lett a vége, épp hogy ezt vártam. Számomra többször is nézhetõs film.
10/10
Tegnap ment a TV2õn, gondoltam megnézem megint, mert még moziban láttam és már akkor nagyon tetszett.
Ennek a filmnek van valami naiv bája, ami miatt élvezet nézni, a tájak gyönyörûek, a zene kiváló, jók a speckó effektek, Trisztán pedig jól kikupálódik a végére.
Nem sajnáltam, hogy szirupos lett a vége, épp hogy ezt vártam. Számomra többször is nézhetõs film.
10/10
2009. október 20. 20:51
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. October 20. - 19:44)
Stardust
Én is láttam.
Most elõször.
Nekem is tetszett -bár én alapból elfogult vagyok, ha fentezirõl, vagy mesérõl van szó
2009. október 20. 21:26
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Perfect Gateway
úgy ültem le, hogy egyáltalán nincs kedvem hozzá, de végül nagyon tetszett. a tájak gyönyörûek, a sztori jó, a csavar is okés elég sokára kezdtem el pedzegetni, hogy miújság.
timothy pedig csini
9/10
úgy ültem le, hogy egyáltalán nincs kedvem hozzá, de végül nagyon tetszett. a tájak gyönyörûek, a sztori jó, a csavar is okés elég sokára kezdtem el pedzegetni, hogy miújság.
9/10
2009. október 21. 09:28
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Képlet - Knowing
Szerintem nagyon jó film. Az alapötlet hatalmas, Nicolas Cage hozza a tõle elvárt formát. A többi karakterrel sincs gond. Kicsit furcsa nekem a tudomány és a vallás keverése, de a végére már oké volt a dolog. Nálam mondjuk egy 8/10-et megér
Alapsztori:
1959-ben egy új általános iskola avatóünnepségén megkérik a diákokat, hogy rajzolják meg: szerintük milyen lesz a jövõ? A képeket bezárják egy idõkapszulába, és elraktározzák 50 évre. Egy titokzatos kislány rajz helyett véletlenszerûnek tûnõ számokkal írja tele a papírját. Azt állítja, láthatatlan emberek suttogták a fülébe a számokat. Félévszázaddal késõbb szintén diákok kapják a feladatot, hogy vizsgálják meg az ötven évvel ezelõtti gyermekrajzokat, a kislány rejtélyes üzenete pedig Caleb Koestlerhez kerül. Caleb apja, az asztrofizikus John Koestler fantasztikus és egyben félelmetes felfedezést tesz: a kislány által leírt számok dátumok. Az utóbbi ötven év minden egyes katasztrófájának idõpontjai.
Szerintem nagyon jó film. Az alapötlet hatalmas, Nicolas Cage hozza a tõle elvárt formát. A többi karakterrel sincs gond. Kicsit furcsa nekem a tudomány és a vallás keverése, de a végére már oké volt a dolog. Nálam mondjuk egy 8/10-et megér
Alapsztori:
1959-ben egy új általános iskola avatóünnepségén megkérik a diákokat, hogy rajzolják meg: szerintük milyen lesz a jövõ? A képeket bezárják egy idõkapszulába, és elraktározzák 50 évre. Egy titokzatos kislány rajz helyett véletlenszerûnek tûnõ számokkal írja tele a papírját. Azt állítja, láthatatlan emberek suttogták a fülébe a számokat. Félévszázaddal késõbb szintén diákok kapják a feladatot, hogy vizsgálják meg az ötven évvel ezelõtti gyermekrajzokat, a kislány rejtélyes üzenete pedig Caleb Koestlerhez kerül. Caleb apja, az asztrofizikus John Koestler fantasztikus és egyben félelmetes felfedezést tesz: a kislány által leírt számok dátumok. Az utóbbi ötven év minden egyes katasztrófájának idõpontjai.
2009. október 22. 21:19
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Rémségek Cirkusza
Nem olvastam a könyvet, szal úgy nyilatkozom a filmrõl.
Nagyon tetszett! Volt benne sok jelenet, amitõl szakadtam, de ezt fõleg a jó társaságomnak is köszönhettem.
bírom Josh-t, kivételesen õ volt az egyik rossz fiú, ilyen is kell.
A Darren-t játszó színész az elején elég szánalmasan nézett ki, a film végére viszont már nem volt rossz, fõleg a vörös dzsekije jött be
Nah szóval elvoltunk a csajokkal a moziba (leguccsó sor, indesit terem= nyúltunk mint a takony) nem is voltak sokan, szal tök jó volt. Már elég rég felfedeztem a könyvesboltok polcán, de sose sikerült megvenni. Na majd most...
10/10
Nem olvastam a könyvet, szal úgy nyilatkozom a filmrõl.
Nagyon tetszett! Volt benne sok jelenet, amitõl szakadtam, de ezt fõleg a jó társaságomnak is köszönhettem.
Nah szóval elvoltunk a csajokkal a moziba (leguccsó sor, indesit terem= nyúltunk mint a takony) nem is voltak sokan, szal tök jó volt. Már elég rég felfedeztem a könyvesboltok polcán, de sose sikerült megvenni. Na majd most...
10/10
2009. október 23. 00:11
Csillagpor és Feketék fehéren.
Nagyon jó film mindkettõ! A Csillagport régóta meg akartam nézni, végre sikerült is!
A legjobb rész Robert De Niro nõi ruhás táncjelenete volt! Imádtam!
Nagyon jó film mindkettõ! A Csillagport régóta meg akartam nézni, végre sikerült is!
A legjobb rész Robert De Niro nõi ruhás táncjelenete volt! Imádtam!
2009. október 23. 00:13
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Girl in the Café
David Yates HP elõtti filmje, Billy Nighy és Kelly MacDonald fõszereplésével. Aranyosm kreatív filmecske, szép játékokkal. Magasan veri a HP-k rendezõi színvonalát...
David Yates HP elõtti filmje, Billy Nighy és Kelly MacDonald fõszereplésével. Aranyosm kreatív filmecske, szép játékokkal. Magasan veri a HP-k rendezõi színvonalát...
2009. október 23. 01:30
Idézet(Christo @ 2009. October 20. - 20:44)
Stardust
10/10
10/10
Nekem is nagyon tetszett, bár ha valaki, akkor én nagyon elfogult vagyok ilyen téren...Kellett már nekem ez a film, mert erre azt tudtam mondani, hogy igen, ez nagyon tetszett! A lényeg, hogy nem sok ilyen film van, nade a Stardust (Csillagpor) immáron ezek közé tartozik
Szintén 10/10
2009. október 23. 17:56
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Drag me to hell
Tegnap összeülõs filmet nézõs evõs ivós estét tartottunk
ez volt az elsõ film, hogy kicsit féljünk
hát nem jött be. szerintem nagyon idióta volt, és nem tudtam eldönteni, hogy ez most egy nagyon béna horror vagy egy tökjó paródia. szóval nem tom ambivalens érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. néhány helyen pedig olyan undorító volt, hogy sírtunk a röhögéstõl 
6/10
10 things I hate about you
Egy szóval:
Heath
10/10
Tegnap összeülõs filmet nézõs evõs ivós estét tartottunk
6/10
10 things I hate about you
Egy szóval:
Heath
10/10
2009. október 23. 19:52
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
The Informers:
Nagyon állat, bár semmirõl sem szól.
'80-as évek Amerikája, sztem aki ismeri ezt a kort, annak mindent elárultam.
Szex, drog, törvénysértés, luxus mindez valódi nagyágyúkkal (Kim Basinger istennõ
, Mickey Rourke 

, Billy Bob Thorton, Winona Ryder), illetve a feltörekvõ ifjúsággal (Jon Fosterbe beleszerettem, ha jó lesz a fórum szét fogom postolni Jon-nal
).
Egyébként az Amerikai pszichót jegyzõ Bret Easton Ellis írta a film alapjául szolgáló regényt.
Ja és a zenék is nagyon jók voltak.
10/10
Perfect Stranger:
Már kb. egy éve láttam, sajnos magyarul...
Most leszedtem angolul, egy fokkal jobb volt. Nem lenne rosz csak valami hiányzik, de legalább Halle Berry végre igazán jól játszik, Giovanni Ribisi nagyon jól néz ki
, Mr. Willis pedig legenda 
7/10
Nagyon állat, bár semmirõl sem szól.
'80-as évek Amerikája, sztem aki ismeri ezt a kort, annak mindent elárultam.
Egyébként az Amerikai pszichót jegyzõ Bret Easton Ellis írta a film alapjául szolgáló regényt.
Ja és a zenék is nagyon jók voltak.
10/10
Perfect Stranger:
Már kb. egy éve láttam, sajnos magyarul...
7/10
2009. október 23. 20:03
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Nyolc Tanú
Hmmm...jó kis film, bár amikor 5-ikre kezdõdik el elölrõl, akkor egy kicsit fintorogtam, hogy miért is kell ez...de amúgy jó kis kerek történet, összeáll a dolog...És még valami, olyan mintha túl egyszerû lenne a "megoldás" a végén, szinte belebotlik a Dennis Quaid az elnökúrba...érdekes!
10/8 (Forest Whitaker miatt és mert szeretem a Holnapután címû film óta Dennis Quaid-et)
Hmmm...jó kis film, bár amikor 5-ikre kezdõdik el elölrõl, akkor egy kicsit fintorogtam, hogy miért is kell ez...de amúgy jó kis kerek történet, összeáll a dolog...És még valami, olyan mintha túl egyszerû lenne a "megoldás" a végén, szinte belebotlik a Dennis Quaid az elnökúrba...érdekes!
10/8 (Forest Whitaker miatt és mert szeretem a Holnapután címû film óta Dennis Quaid-et)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: