Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 05. 12:16 #1581
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet(Trinny @ 2009. September 5. - 11:00)
My Bloody Valentine
Kegyetlen egy film.

Igen kegyetlenül jó laugh.gif laugh.gif

DARKNESS - A RETTEGÉS HÁZA

Szörnyen unalmas és értelmetlen film volt mad.gif
Nagyon nem tetszett ..... 10/3 Anna miatt hármast adok wink.gif
2009. szeptember 05. 13:53 #1582
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
A Good Year

Kellemes, szép film, Russell Crowe szokás szerint kiváló színészi játékával, Marion Cotillard és Abbie Cornish pedig gyönyörûek voltak. Nevetni is lehetett rajta, szép zenéket is hallottam, köztük Alizée-tõl a Moi Lolitát is. smileeee.gif A Lance Armstrong poén, meg úgy az egész kisautós rész nagyon jó volt. biggrin.gif Nálam ez 10/10. cool.gif

Final Destination 4

Szép fiatal lányok voltak benne, meg Krista Allen. Azt hiszem, ezzel el is mondtam minden jót róla. Nagyon rövid, bugyuta és a halálokat is jobban meg lehetett volna csinálni. Ezen is érzõdik, mint a My Bloody Valentine-on, hogy a 3D-s megvalósítás a lényeg és néhány látványos jelenet, minden más a háttérbe szorult. Kár, hogy ezt is elszúrták, az elsõ két rész nagyon jó volt, és még a harmadik is köröket ver erre. 7/10, rengeteg jóindulattal (most épp jó hangulatban vagyok smileeee.gif), meg a szép lányok miatt.

Dance Flick

A Wayans tesók filmje, de maximum közepesnek nevezném, mert voltak jó poénok és szép lányok benne, azonban sok volt a gyenge erõlködés is. Kb 6/10, jóindulattal.

Body Of Lies

Nem rossz, egyszer megéri megnézni, de többet is ki lehetett volna hozni ebbõl a történetbõl. 8/10

28 Days Later

Nagyszerû zombis film, csak ajánlani tudom. 10/10

28 Weeks Later

A legnagyobb pozitívum az egészben az, hogy megismertem Imogen Poots, fiatal és elbûvölõen szép színésznõt. smileeee.gif Ebbõl lehet arra következtetni, hogy nem igazán nyerte el a tetszésemet a film. Igaz, ehhez hozzá kell fûzzem, akkor nem lenne vele baj, ha nem folytatás lenne. Mert magában egy egész jó kis zombis filmnek mondanám, de a 28 Days Later folytatásaként nagyon gyenge és a rengeteg baromság mellett sem tudok így elmenni. 6/10, csakis Imogen és Rose Byrne miatt.

FeardotCom

Szerintem jó film, nekem tetszett, bár ebben nagy szerepe volt annak, hogy Natascha McElhone és Jeffrey Combs is a fõszereplõk közt volt. smileeee.gif 7.5/10

Nacho Libre

Egyszer meg lehet nézni, de itt is inkább Ana de la Reguera felfedezése volt az, aminek leginkább örültem. Láttam már jobb filmet/alakítást Jack Blacktõl. 7/10

Idézet(Christo @ 2009. August 24. - 02:34)
Stephen King - A köd (The mist)

U-ram-is-ten... hát ez kellõen sokkolt. Ami a legszomorúbb, hogy egy ilyen szar helyzetben tényleg így viselkednének az emberek. A film hihetetlen jól adta vissza ezt a pánikot és õrületet. De basszus, ha még nem láttátok, messzire kerüljétek el a The Fog-ot.... nézhetetlen szenny ehhez képest. A befejezést egyáltalán nem így képzeltem el és a végén egymás utánban wtf-oztam. Nagggyon durvaaaa. ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif
10/10*****

Én meg szinte végig unatkoztam az egészet, legfeljebb közepes filmnek mondanám. mellow.gif A The Fog egy fokkal jobb volt a szememben, azt kevésbé untam. smileeee.gif Viszont az 1980-as, John Carpenter-féle The Fog, na az nagyon jó. cool.gif

Idézet(Christo @ 2009. August 30. - 20:25)
Dragon Ball - Evolúció

Úgy ültem le elé, hogy jót fogok röhögni rajta. És így is lett. biggrin.gif  Eleve az hogy Dragon Ball, kámeháme -HÁ stb, már elég megmosolyogtató, fõleg ha ismered a rajzfilmet laugh.gif  Ez a film tényleg tök jó... ha 12 éves vagy rohog.gif  1x jó volt megnézni.
10/7

Én 25 is elmúltam, de nagyon élveztem végig a filmet. smileeee.gif Látványos, könnyed szórakozás, csak ki kell hozzá kapcsolni az agyad. smileeee.gif

Idézet(House Of Wax @ 2009. August 30. - 20:31)
Én még nem láttam , bár nem is terveztem  laugh.gif
AMERIKAI TAXI

Ez tiszta olyan volt mint a TAXI ( a francia , az eredeti ) . Minden rész szinte ugyan az volt , nem mondom , hogy rossz volt , de ha a taxit akartam volna  nézni akkor azt raktam volna be  _nevet.gif  ... 10/4 ( az ismétlés miatt egyébként .. 10/7 ) thumbsup.gif

Nekem legalább annyira tetszett, mint a francia filmek. smileeee.gif Meg az a jelenet Gisele-lel és Jennifer Esposito-val... drool.gif biggrin.gif
2009. szeptember 05. 14:30 #1583
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
28 Days Later
Nem szeretem sem a zombis filmeket, sem a horrorokat,de ez nagyon tetszett.
Boyle beújított ezekkel a rohangáló zombikkal elég rendesen. biggrin.gif Ami tetszett az az, hogy nem is igazán a zombikra és az öldöklésre helyezte a hangsúlyt, hanem arra, hogy hogyan boldogulnak mindezzel a túlélõk.
Ami még pluszpont, hogy sokáig csak egy-két szereplõ viszi a filmet, de annyira erõs karakterek, hogy szinte észre sem lehet venni a többiek hiányát.
Cillian Murphy pedig hihetetlen a film elején abban a 10-15 percben.
10/10

28 Weeks Later
A folytatás majdnem olyan erõs mint az elsõ rész, de azért érzõdik a rendezõváltás.
Több vér, kinyomott szem, leszakadt végtagok. biggrin.gif Nagyjából így jellemezném röviden elsõ látásra.
Sajnos a fõszereplõ most nem olyan erõs karakter, mint Cillian Murphy, deee megteszi. biggrin.gif
Nagyon erõsen indít viszont a film, és a végéig megmarad ez a szint.
10/8,5

Liliomfi
Tesóm ajánlotta, mondván, hogy õ kisebb korában imádta, viszont engem akkor senki sem tudott rávenni arra, hogy megnézzem. biggrin.gif
Most végre megtaláltuk DVD-n, és azt kell mondjam, hogy az eddigi legjobb magyar vígjáték amit láttam.
Dajka Margit alakítását nem is tudom mihez hasonlítsam... Konkrétan a földön fetrengtem a röhögéstõl, akármikor szólalt meg, de még ha nem is beszélt az arcjátéka akkor is hihetetlen nagy volt.
Kedvenc filmjeim listáján elég nagyot lépett elõre.
10/10+

Dragonball Evolution
Erre nem mondok semmit. mellow.gif
Még az sem segített, hogy pár filmben szerettem Justin Chatwin-t.
10/0
2009. szeptember 12. 14:18 #1584
Trinny
Trinny
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Végsõ állomás
Végsõ állomás 2
Végsõ állomás 3

Jó volt az összes, a 4. egyelõre csak kamerás verzióban van fent, amit nem szeretek, inkább megvárom míg rendesen kijön.
2009. szeptember 12. 14:33 #1585
drusilla
drusilla
visszatérő vendég
Hozzászólás: 479
Csatolások: 977
Azonosító: 72356
Idézet(Trinny @ 2009. September 12. - 13:18)
Végsõ állomás
Végsõ állomás 2
Végsõ állomás 3

Jó volt az összes, a 4. egyelõre csak kamerás verzióban van fent, amit nem szeretek, inkább megvárom míg rendesen kijön.

Nézhetõ a kamerás wink.gif
Most végeztem vele, meg is bántam, úgy érzem, mintha az elsõt néztem volna meg 4x egymás után. _nevet.gif
Semmi új nem volt benne, semmi. mellow.gif Értékelni sincs értelme.
2009. szeptember 12. 20:12 #1586
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
Most jövök a moziból.

Beültünk a Final Destination-re. Elsõ hármat nagyon szerettem.
Igaz, hogy ez sem tudott már semmi újat mutatni, de nagyon meglepõdtem volna, ha máshogy lett volna. Nekem tetszett az alapsztori (mint mindig) a halálnemek is. És nagyon sokat dobott rajta a 3D. Valami állat volt biggrin.gif thumbsup.gif (elsõ igazi 3ds mozis élményem. itthon megnéztem dvdn a My bloody valentinet szemüveggel, de közelébe sem ért ennek.) Nagyon élveztük. biggrin.gif Meg amikor kijön a kígyó a vassal ( akik látták, értik ) na az enyhén irritáló volt biggrin.gif hogy ott nyújtogatta a nyelvét elõttem, de nagyon tetszett.
Szóval, akármilyen elcsépelt is, nem tudok mit tenni, lájkoltam. biggrin.gif

10/9
2009. szeptember 14. 08:20 #1587
- törölt felhasználó -    
Steven Spielberg Taken címû sorozata
10/10
2009. szeptember 14. 20:37 #1588
Niszrok
Niszrok

StátuszMilyen mély lenne az óceán, ha nem volnának benne szivacsok?
Hozzászólás: 507
Csatolások: 576
Azonosító: 64810
Végsõ állomás 3D
Egész jó film volt, klassz jelenetekkel, durva elhalálozásokkal tarkítva. Viszont nagyon rövidnek éreztem és nem az akció miatt, mert tartották a szintet. Kicsit több ember is megmenekülhetett volna. rolleyes.gif És most rosszmájú leszek: Jobban tetszett, mint az elsõ és a harmadik rész. tongue.gif
9/10
2009. szeptember 15. 17:31 #1589
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Friday the 13th (2009)
Féltem elõször az új feldolgozástól, de a félelmem hamar elszállt. Gyilkolás, és vér minden mennyiségben. Jason hozta a formáját. A szereplõgárda nagyon jó, már Jared Padalecki miatt megéri megnézni a lányoknak. Természetesen a meztelenkedés és erotikus jelenetek sem hiányozhattak. Az elsõ 20 perc alatti mészárlás után meg voltam rökönyödve, hogy még el sem kezdõdött szinte a film?!?!? COOOL! Aki szereti a horrorokat, annak kötelezõ darab.

9/10

The Final Destination (3D)
Hozta a várt színvonalat. Szerettem az elsõ három részt is, hát a 4-ik sem okozott semmi csalódást. A szereplõgárdát jól kiválasztották, szépen kivitelezték a gyilkosságokat, és az utalásokat. Az ember a srác látomásaiból már elõre el tud kezdeni gondolkozni, hogy vajon ki, és hogyan fog meghalni legközelebb. A záró jelenet pedig kiütött.

9/10

Hiába a horror/thiller mániám határtalan!!!
2009. szeptember 16. 09:20 #1590
- törölt felhasználó -    
[quote=Niszrok,2009. August 17. - 19:29~536174]
Mindkettõ nagyon jó film! thumbsup.gif Ajánlom még: Tolvajtempó, Next - holnap a múlté, Szellemlovas. Ez a három alapmû. rolleyes.gif

A Next-et is láttam, igaz nem végig de nagyon tetszett, a Tolvajtempó csak anyunak és tesómnak jött be, de a Szellemlovast is szívesen megnézném!
A Death Note megfilmesített két részét néztem meg múlthéten, de szerintem a második rész jobbra sikerült. Imádom benne a 2 halálistent! thumbsup.gif
A Félelem maga c. sorozatot is szoktam nézni de némelyik rész elég durva!
A Végsõ állomásnak az elsõ 2 részét láttam, de brrr...nem bírom az ilyen durva horrorfilmeket! Nekem meg a Péntek 13 sorozat is durva! smileeee.gif
2009. szeptember 16. 20:41 #1591
bötti
bötti
fangörl

She's a Man:

Gondoltam jó kis film lehet elszórakoztat egy estére. biggrin.gif hát így is volt smileeee.gif megmosolyogtam néhányszor, nem volt rossz egyáltalán. Na és a két step upos srác sem elhanyagolható drool.gif blush.gif

8/10

Christmas Cottage:

Sokat küzdöttem vele, hogy le tudjam tölteni, de megérte.
Nagyon szép film, igazán tetszett és nem csak Jared miatt rolleyes.gif Karácsony elõtt biztos, hogy megnézem még egyszer. Elég komoly film, de a mondanivalója is mély. Jared nagyon jól játszott szerintem és ennivaló abban a sok kötött sapiban biggrin.gif és nagy riszpekt Peter O'toole-nak meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
A film uccsó 20 percét végigbõgtem unsure.gif

10/10
2009. szeptember 17. 01:27 #1592
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet(bötti @ 2009. September 16. - 20:41)

Christmas Cottage:

Sokat küzdöttem vele, hogy le tudjam tölteni, de megérte.
Nagyon szép film, igazán tetszett és nem csak Jared miatt rolleyes.gif Karácsony elõtt biztos, hogy megnézem még egyszer. Elég komoly film, de a mondanivalója is mély. Jared nagyon jól játszott szerintem és ennivaló abban a sok kötött sapiban biggrin.gif és nagy riszpekt Peter O'toole-nak  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif
A film uccsó 20 percét végigbõgtem  unsure.gif

10/10

Szerintem én ezzel várok karácsonyig laugh.gif Akkor lesz meg a feeling smileeee.gif
2009. szeptember 17. 21:05 #1593
Niszrok
Niszrok

StátuszMilyen mély lenne az óceán, ha nem volnának benne szivacsok?
Hozzászólás: 507
Csatolások: 576
Azonosító: 64810
Idézet(Ilcsy @ 2009. September 16. - 09:20)
A Death Note megfilmesített két részét néztem meg múlthéten, de szerintem a második rész jobbra sikerült. Imádom benne a 2 halálistent!  thumbsup.gif
A Félelem maga c. sorozatot is szoktam nézni de némelyik rész elég durva!
A Végsõ állomásnak az elsõ 2 részét láttam, de brrr...nem bírom az ilyen durva horrorfilmeket! Nekem meg a Péntek 13 sorozat is durva!  smileeee.gif

A Death note nem rossz, a két halálistent is eltalálták (Ryuk tetszett jobban).
A Fear Itself nagyon gyenge. Kiszámítható és nagyon lapos. tongue.gif
Végsõ állomások alapmûvek. Aki nem látta õket, az sokról maradt le. bár ezekben sok hibát észre lehet venni, azért nem ront a lényegen. rolleyes.gif
2009. szeptember 17. 23:34 #1594
- törölt felhasználó -    
Most a Moziünnep keretében akarom megnézni az Alkonyatot és a Jégkorszak 3-at. A Jégkorszak elsõ részét majdnem végigsírtam annyira aranyos volt.
Nem tudom ki látta a 1408 c.filmet John Cusack-kel. Nagyon tetszett az is.
Plusz az X-Men Kezdetek (szuper film szuper pasikkal). Az egész film zseniális volt, de a kedvencem az volt, amikor Hugh Jackman végigrohant meztelenül a réten. És Will I Am szerepe is nagyon jó volt!
meghajolo.gif wub.gif thumbsup.gif
2009. szeptember 18. 12:08 #1595
Trinny
Trinny
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Fehér leander

Ingrid gyönyörû, szenvedélyes nõ, aki egyedül neveli 15 éves kislányát. Egy szép napon felbukkan egy férfi is az életében, és a nõ minden szenvedélyével beleveti magát az új szerelembe. Amikor rádöbben, hogy kihasználták, becsapták és darabokra törték a szívét, Ingrid kedvenc virágából, a fehér leanderbõl készített halálos méreggel tesz pontot a történet végére, s ekkor kezdõdik anya és lánya kálváriája.

egyik kedvenc filmem blush.gif
10/10
2009. szeptember 18. 22:54 #1596
bötti
bötti
fangörl

Transformers 2 ( igen még csak most biggrin.gif )

moziünnep keretében meglátogattam eme filmet az est folyamán. nem volt rossz, sõt tetszett, vicces volt, izgalmas, hangos és nagyon hosszú, és Megant még mindig nem szívlelem és szerintem nem is fogom....
Rosszabbra számítottam. smileeee.gif

8/10
2009. szeptember 18. 23:41 #1597
- törölt felhasználó -    
Sorvadj el! thumbsup.gif
Imádom Stephen King-et és ez a film nagyon jó. A könyvet is olvastam és végre találtam egy olyan filmet amely alig tér el a könyvtõl és egészen a végéig izgalmas és nézhetõ. tongue.gif
2009. szeptember 19. 07:35 #1598
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Kettõs játék 7.5/10
2009. szeptember 19. 14:55 #1599
- törölt felhasználó -    
Jégkorszak 3
Nagyon aranyos és vicces volt! 10/10 meghajolo.gif wub.gif
2009. szeptember 19. 16:43 #1600
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Közellenségek 9/10
219 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!