The Fog
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. március 16. 07:40
|
|
erdeigyümiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 25528 offline
|
The Fog
2007. március 16. 13:14
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Tegnap este újra: Mindenütt nõ (Sweet Home Alabama)
Tudom, hogy gagyi, mégis imádom.
(Köszönöm, NEM kérem elmondani, mennyire nyál, illetve ilyen irányú gondolatok esetén javaslom az önvédelemrõl szóló topicban a hozzászólásaimat kielemezni, és következtetéseket levonni...
, majd ennek tudatában gonoszkodni...
)
(Köszönöm, NEM kérem elmondani, mennyire nyál, illetve ilyen irányú gondolatok esetén javaslom az önvédelemrõl szóló topicban a hozzászólásaimat kielemezni, és következtetéseket levonni...
2007. március 16. 16:19
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. March 16. - 13:14)
Tegnap este újra: Mindenütt nõ (Sweet Home Alabama)
, majd ennek tudatában gonoszkodni...
)
Nem értem, h miért lenne gagyi! Egy kellemes kis romantikus film...nem vállalt sokat, de azt jól teljesítette!
Néha jól esik az embernek ilyet is nézni.
2007. március 16. 16:45
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(Hesztia @ 2007. March 16. - 16:19)
Nem értem, h miért lenne gagyi! Egy kellemes kis romantikus film...nem vállalt sokat, de azt jól teljesítette! 

Hesztia, Istennõm!!
Annyi dologban egyetértünk, hogy baj lesz!
(A Dr. House még mindig bejön...
2007. március 16. 17:57
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Legutóbb aszem -> Szabadság Szerelem
nem annyira kedvelem a magyar filmeket, de ez nem volt rossz...
habár Dobó Kata színésznõi képességeivel még mindíg nem vagyok kibékülve...
nem annyira kedvelem a magyar filmeket, de ez nem volt rossz...
habár Dobó Kata színésznõi képességeivel még mindíg nem vagyok kibékülve...
2007. március 17. 14:12
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Kamera által homályosan (A Scanner Darkly) - 2006

R.: Richard Linklater
Fsz.: Keanu Reeves, Winona Ryder, Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Rory Cochrane
Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0405296
Kíváncsi voltam mit hoznak ki ebbõl a filmbõl, ami inkább egy 3D-s animációs rajzfilm benyomását kelti. Viszont azt kell hogy mondjam, hogy technikailag is számomra elég távol állt a lenyûgözõ jelzõtõl, így a megvalósítást is inkább csak úgy jellemezném, hogy "érdekes". De egyébként nem olyan vészes, jó volt ilyet is látni (leginkább a XIII címû játékra hasonlít).
Viszont ami zavart, az az, hogy - bár spoiler-ezni sem akarok, de - sajna a sztorit a végére se tudtam teljesen összerakni (mondjuk még szerencse, hogy nem egyedül néztem, de sajna más oldalról is hasonlók voltak a reakciók).
Aztán haverommal beszéltük, hogy sajna emiatt érdemben sem tudunk túl sokat nyilatkozni róla, így egyenlõre inkább azt mondom, hogy akit érdekel, nézze meg, és döntse el maga. Hátha másnak jobban összeáll a kép. A lényeg, hogy érdekes egy film volt, az biztos.

R.: Richard Linklater
Fsz.: Keanu Reeves, Winona Ryder, Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Rory Cochrane
Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0405296
Kíváncsi voltam mit hoznak ki ebbõl a filmbõl, ami inkább egy 3D-s animációs rajzfilm benyomását kelti. Viszont azt kell hogy mondjam, hogy technikailag is számomra elég távol állt a lenyûgözõ jelzõtõl, így a megvalósítást is inkább csak úgy jellemezném, hogy "érdekes". De egyébként nem olyan vészes, jó volt ilyet is látni (leginkább a XIII címû játékra hasonlít).
Viszont ami zavart, az az, hogy - bár spoiler-ezni sem akarok, de - sajna a sztorit a végére se tudtam teljesen összerakni (mondjuk még szerencse, hogy nem egyedül néztem, de sajna más oldalról is hasonlók voltak a reakciók).
2007. március 17. 22:53
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Stay Alive /Ezt Éld Túl/
Már a történetnél el van szúrva. A sztori hogy van egy szgépes játék amivel ha játszanak és meghalsz, életben is meg fogsz, mert beleköltözött Bátory Erzsébet szelleme (?)
Csodák csodájára hullani kezd a nép...A végkifejlethez még a spoilert se kell be biggyesztenem hogy kiderüljön...
Kiváncsi vagyok hogy ebbõl a koncesszióból még mit és hányszor lehet kicsiholni...Köv lépés hogy szellem bújik a videótelefonba, vagy webcamerába?
Egyik legrosszabb horror amit valaha láttam...10/1 az 1 is csak azért mert szerepel benne Samaire Armstrong
Már a történetnél el van szúrva. A sztori hogy van egy szgépes játék amivel ha játszanak és meghalsz, életben is meg fogsz, mert beleköltözött Bátory Erzsébet szelleme (?)
Csodák csodájára hullani kezd a nép...A végkifejlethez még a spoilert se kell be biggyesztenem hogy kiderüljön...
Kiváncsi vagyok hogy ebbõl a koncesszióból még mit és hányszor lehet kicsiholni...Köv lépés hogy szellem bújik a videótelefonba, vagy webcamerába?
Egyik legrosszabb horror amit valaha láttam...10/1 az 1 is csak azért mert szerepel benne Samaire Armstrong
2007. március 17. 23:04
|
|
gsxr750k3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.29. Hozzászólás: 151 Csatolások: 90 Azonosító: 818 offline
|
Idézet(Steve-O @ 2007. March 17. - 22:53)
Stay Alive /Ezt Éld Túl/
sztem egyáltalán nem rossz,bár mutass olyan horrort manapság,aminél nemtudod mikor fog jönni a "gonosz", nemtudod mikor rosálsz be... én inkább az ilyent nézem, mint az agyoncsépelt feldolgozásokat(grudge,texas chainsaw és sok sok hasonló). én a horrort az szerint osztályzom,mennyire tud meglepni. rengeteg filmet végigvigyorogtam már én is,miközben más borzongott és kérdezte ,te nem félsz?
de sztem ez a film nem tartozott ebbe a kategóriába
2007. március 18. 11:11
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
1. Scanner Darkly : Egészen egyszerûen megfogalmazon. 10/0
2. Stay Alive : Ha megnézel egy Brazil sorozatot (ha túléled) akkor ez a film utána egy felüdülés lesz
10/3
U.I. :
"Köv lépés hogy szellem bújik a videótelefonba, vagy webcamerába? "
Ilyen film már van
Pulse a címe
3. The Return : Nem volt ugyan nagyon rossz. De csalódtam benne. Sokkal többet vártam. 10/5
2. Stay Alive : Ha megnézel egy Brazil sorozatot (ha túléled) akkor ez a film utána egy felüdülés lesz
U.I. :
"Köv lépés hogy szellem bújik a videótelefonba, vagy webcamerába? "
Ilyen film már van
3. The Return : Nem volt ugyan nagyon rossz. De csalódtam benne. Sokkal többet vártam. 10/5
2007. március 24. 13:49
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A héten láttam:
Rocky Balboa: Méltó a nevéhez, nagyon kellemes film. Nem kell megváltást várni tõle, akkor nem lesz gond.
8/10
300: Mivel kedvelem Frank Miller stílusát, ez a film pedig kiválóan dolgozta fel a képregényt, nem tudok neki 10/10-nél gyengébbet adni.
-------------------
Még korábban megnéztem újra a Pókember elsõ részét, majd bepótoltam utána a második részt is. A véleményem elég lesújtó, gyenge képregényfeldolgozás lett.
A színészeket nagyon gyengén válogatták össze, egyedül Norman Osborn szerepére találtak jó színészt, a többiek nagyon nem illettek oda... A CGI nem volt egy nagy szám, Pókember megvalósítása szerintem nevetséges volt több helyen. Az nagyon felháborított, hogy nem patronból lõtte a hálót, hanem a csuklójából.
Nagy jóindulattal tudnék 7/10 adni a filmekre, de inkább csak egy 6-ost érdemelnek. Szinkronnal nem volt "szerencsém" látni, azzal együtt még gyengébb lenne szerintem...
Rocky Balboa: Méltó a nevéhez, nagyon kellemes film. Nem kell megváltást várni tõle, akkor nem lesz gond.
300: Mivel kedvelem Frank Miller stílusát, ez a film pedig kiválóan dolgozta fel a képregényt, nem tudok neki 10/10-nél gyengébbet adni.
-------------------
Még korábban megnéztem újra a Pókember elsõ részét, majd bepótoltam utána a második részt is. A véleményem elég lesújtó, gyenge képregényfeldolgozás lett.
A színészeket nagyon gyengén válogatták össze, egyedül Norman Osborn szerepére találtak jó színészt, a többiek nagyon nem illettek oda... A CGI nem volt egy nagy szám, Pókember megvalósítása szerintem nevetséges volt több helyen. Az nagyon felháborított, hogy nem patronból lõtte a hálót, hanem a csuklójából.
2007. március 25. 14:13
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Idézet(Steve-O @ 2007. March 20. - 21:02)
Az ember gyermeke (2006) /Children of Men /
Immár én is láttam.
Érdekes film volt. Fõleg a vágás nélküli jelenetek nagyon tetszettek (amikor mentek az autóval az erdõben, és egy halom ember megtámadta õket, vagy pl. a vége felé a hosszabb harcjelenet). Hát, ezek igencsak betettek nekem.
Nekem egész végig fenn tudta tartani az érdeklõdésemet a film.
2007. március 25. 14:33
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
300: Tegnap este néztem meg... hát azt nyújtotta amit elvártam tõle, egyedi látványvilág, nagyon jó színek és kamerabeállítások és vágások, simán az egyik legjobb film volt amit az utóbbi idõben láttam...
A story persze mindenki elõtt ismert volt, ezért nem is értettem a fanyalgókat... sztem teljesen rendben volt... nem egy agytornásztató mû, hanem egy látványos szórakoztató akciófilm, annak viszont elsõrangú, ezért nálam simán 9/10
Ui.: a felirat viszont tényleg csapnivaló volt néhol, nem csak a fordítás, hanem h alig látszott (ezért is elõny az angol nyelvtudás ha beültök rá)
A story persze mindenki elõtt ismert volt, ezért nem is értettem a fanyalgókat... sztem teljesen rendben volt... nem egy agytornásztató mû, hanem egy látványos szórakoztató akciófilm, annak viszont elsõrangú, ezért nálam simán 9/10
Ui.: a felirat viszont tényleg csapnivaló volt néhol, nem csak a fordítás, hanem h alig látszott (ezért is elõny az angol nyelvtudás ha beültök rá)
2007. március 25. 15:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(Nudlee @ 2007. January 1. - 22:09)
Akkor ide való az a mondás is: hogy beléd bújt a kisördög??!!
Végülis nézõpont kérdése mint írtam, valami valóságalapja lehet, nem azt mondom, hogy hiszek benne, de elképzelhetõ, nemhiába van az a csomó megmagyarázhatatlan dolog
De azért kösz, hogy megnyugtattál az ördöggel kapcsolatban, de azért kétkednék még, amíg meg nem bizonyosodok az ellenkezõjérõl
De azért kösz, hogy megnyugtattál az ördöggel kapcsolatban, de azért kétkednék még, amíg meg nem bizonyosodok az ellenkezõjérõl
A Fresh lányok is csak félig ördögök - félig angyalok
Nah, én kb 5 perce fejeztem be a Cukorfalat (Hard Candy) c. filmet.
Vox magazin szerint a tavalyi év egyik meglepetés filmje - tényleg az!
Kevés reklámja volt - itthon csak 1-2 mozi adta elvétve.
Nem túl ismert szereplõk - de talán ez az egyik oka amiért jól sikerült a film.
Pszichothriller - kis drámai beütéssel és mondanivalóval.
Ajánlom mindenkinek aki kedveli a kevés szereplõs, jóformán egy elszigetelt helyszínen történõ, jól kidolgozott és izgalmas filmeket.
80%
2007. március 25. 15:12
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Idézet(_ToTo_ @ 2007. March 25. - 14:04)
Nah, én kb 5 perce fejeztem be a Cukorfalat (Hard Candy) c. filmet.
Ajánlom mindenkinek aki kedveli a kevés szereplõs, jóformán egy elszigetelt helyszínen történõ, jól kidolgozott és izgalmas filmeket.
80%
80%
Egyetértek! Jó kis múvi volt, fõleg h volt h nem a karfát fogtam a jelenet miatt...
Ui.:Egyébként a lány a Regenesis c. sorozatban játszott már ott is korát meghazudtoló színvonalon!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: