Péntek 13Elõször is kezdjük ott, hogy magamtól sosem vetemednék arra, hogy ilyen filmet nézzek, de nõvérem rábeszélt, és hát Jared...

Folyott a nyálunk eléggé, de errõl ennyi.

Szóval, leültünk, megnéztük. {Hozzáteszem szinkronosan, ami kicsit rontott rajt, mert Jared=nagynulla...}
És rájöttem, hogy ez egy nagyon jó film. Egy nagyon jó
vígjáték.Mert egy ilyen filmet eladni horrorfilmként nagyon gáz.
Egyetlen egy ijesztõ rész nem volt benne, de nem is ment át egy igazán jó kis slasher-be sem... Szóval ha már horror, akkor vagy ez, vagy az. De itt egyik sem.
Annyiból állt, hogy mellek+öldöklés. És ennyi. Én speciel végigröhögtem.
10/3, Jared miatt.Inglourious BasterdsHûha.
Alapból imádom Tarantino összes filmjét, egyike a kedvenc rendezõimnek, szóval már rég rajt volt a film a listámon a film, és ma végre megnéztem.
Egyszerûen tökéletes. És ennyi elég is lenne, de egy ilyen film nem csak egy sort érdemel.

A szereposztás ötös, Brad Pitt legtöbb jelenetén {amikor például megpróbálkozik az olasszal...na az

...} sírva fetrengett a röhögéstõl az egész terem, Christoph Waltz játéka lenyûgözõ, a karakterével nálam teljesen elérte azt, hogy egyszerre utáljam, imádjam és nevessek rajta.
Diane Kruger-nek ez az elsõ filmje amit láttam, így nem tudom igazán ehhez vagy ahhoz hasonlítani, de õ is elég jól hozott mindent...
Mélanie Laurent pedig tényleg csillagosötös választás volt a szerepre, olyan kisugárzása van a csajnak, még így vásznon át is, hogy huuh...
Ajjj ki van még... Jaigen, Eli Roth. Hát annyi, hogy örülök, hogy egyre jobban tetszik neki ez a színészkedõsdi, és kicsit hanyagolja a rendezést. {Nem mintha nem szeretném a filmjeit, de most legalább errõl az oldaláról is jobban megismerhetjük.

}
Hát nagyjából ennyi.
És azok a zenééééééék.
Tökéletes minden.{Ja és még annyi, hogy a végén majdnem elkezdtem tapsolni, és több helyen közel álltam a síráshoz.}
10/10++