Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. augusztus 24. 02:34 #1541
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Stephen King - A köd (The mist)

U-ram-is-ten... hát ez kellõen sokkolt. Ami a legszomorúbb, hogy egy ilyen szar helyzetben tényleg így viselkednének az emberek. A film hihetetlen jól adta vissza ezt a pánikot és õrületet. De basszus, ha még nem láttátok, messzire kerüljétek el a The Fog-ot.... nézhetetlen szenny ehhez képest. A befejezést egyáltalán nem így képzeltem el és a végén egymás utánban wtf-oztam. Nagggyon durvaaaa. ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
10/10*****
2009. augusztus 24. 06:24 #1542
- törölt felhasználó -    
Made in Hungáriát. Nem szeretem a magyar filmeket de ez tetszett. thumbsup.gif
2009. augusztus 24. 16:59 #1543
Christo
Christo

Képlet

Félve ütem le nézni, de végül is nem csalódtam olyan nagyot. A film elég jó tempójú volt, a katasztrófák meg nagyon jól meg voltak csinálva. Szóval tetszett smileeee.gif
10/8

Pokolba taszítva

Megnéztem, mert olyan jó kritikákat kapott meg minden és amúgy is érdekelt. Hát néha már kissé kivoltam, hogy nem igaz, minden a csaj szájában landol, de hát ez volt a lényeg, nem igaz? biggrin.gif Na mind1, szóval ahhoz képest, hogy sztem gusztustalan, egész jó film volt, a vége meg... jah végre valami. wink.gif biggrin.gif
10/9
2009. augusztus 24. 17:52 #1544
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Tudom, ki ölt meg
Elõre leszögezem, hogy tegnap kapcsolgattam a TV-t és az HBO2-n éppen akkor kezdõdött és úgy gondoltam akkor ha már nincs más, megnézem.Vegyes érzelmeim voltak a film alatt, vagy azon szörnyülködtem , hogy milyen szánalmas egy-két-sok dolog benne vagy pedig a trancsírozáson kívül nem volt semmi. Ráadásul még az sem világos számomra hogy Julia Ormondot mivel vették rá, hogy ebben szerepeljen. blink.gif
Inkább nem értékelném, nem akarom megbántani a Lindsay Lohan rajongókat. 110.gif
2009. augusztus 24. 17:55 #1545
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Fekete Karácsony

Vasárnapi szórakozásnak, tinihorror. Igazság szerint a szereplõgárda miatt vettem meg anno, de még csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem. Katie Cassidy, Michelle Trachtenberg és Lacey Chabert szerintem hozza a formáját, és aki szereti a jó véres thiller-horror mûfajt szerintem mindenképpen nézze meg. Nem mondom, hogy életre szóló filmmûvészeti alkotás, de egy misét mindenképpen megér.
2009. augusztus 24. 18:30 #1546
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet(Brittany20 @ 2009. August 24. - 16:55)
Fekete Karácsony

Vasárnapi szórakozásnak, tinihorror. Igazság szerint a szereplõgárda miatt vettem meg anno, de még csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem. Katie Cassidy, Michelle Trachtenberg és Lacey Chabert szerintem hozza a formáját, és aki szereti a jó véres thiller-horror mûfajt szerintem mindenképpen nézze meg. Nem mondom, hogy életre szóló filmmûvészeti alkotás, de egy misét mindenképpen megér.

Nekem ez a film nagyon tetszett 10/9

POMPONSRÁCOK

Egy hihetetlenül jó vígjáték . thumbsup.gif
Igazából azért akartam megnézni mert Jensen barátnõje Danneel van benne és imádom a kis csajt biggrin.gif , bár nem volt benne sokat de a film nagyon megérte ... 10/10 beer.gif

MI KELL A NÕNEK

Fura volt MEL GIBSON-t ilyen szerepben látni , de jól állt neki blush.gif
A filmrõl pedig annyi , hogy vicces volt ,sokszor nevettem , nekem bejött ... 10/9

ANYÁD NAPJA

Nem vagyok túlságosan oda JENNIFER LOPEZ-ért , mármint semmi bajom vele , de valahogy sohasem bírtam ( pedig azonos a nevünk blush.gif )
De eben a filmben nagyon jól játszott , le a kalappal ...10/9.5

KÉJUTAZÁS 2

Hát az egyhez képest nagyon rossz volt , meg az is rátett egy lapáttal , hogy nem az elsõ részben szereplõ színészek voltak benne sad.gif , ez a rész durvább is volt , de mondjuk , hogy elment nem volt olyan rossz ... 10/7

KUTYAHIDEG

Ez a világ legédesebb filmje wink.gif
Mindenkinek csak ajánlani tudom , a ráadás a kutyák mellett pedig PAUL WALKER , nagyon jó kis film ... 10/10
2009. augusztus 24. 21:04 #1547
- törölt felhasználó -    
Légcsavar-de csak Sean wub.gif Bean miatt néztem meg, de azért jó volt. thumbsup.gif
2009. augusztus 25. 01:38 #1548
Christo
Christo

Gyilkosság online

Bírom az ilyen filmeket. Persze a brutális kínzásokat meg ilyesmiket nem annyira jó látni a képernyõn, de hát mégis egy jó kis izgalmas film kerekedhet ki belõle. Mondjuk a cicánál kicsit kiakadtam...Néha röhögöm kellett a hszeken, amiket a gyilkos honlapra írtak laugh.gif Nem voltak semmik és az a gáz, hogy télleg vevõk az ilyesmire az emberek... Külön pirospont jár a honlapért. smileeee.gif Na? Be mertek lépni? biggrin.gif tongue.gif

http://killwithme.com/

10/10
2009. augusztus 28. 23:50 #1549
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 24. - 18:30)
MI KELL A NÕNEK

Fura volt MEL GIBSON-t ilyen szerepben látni , de jól állt neki  blush.gif
A filmrõl pedig annyi , hogy vicces volt ,sokszor nevettem , nekem bejött ... 10/9
ANYÁD NAPJA

Nem vagyok túlságosan oda JENNIFER LOPEZ-ért , mármint semmi bajom vele , de valahogy sohasem bírtam ( pedig azonos a nevünk  blush.gif  )
De eben a filmben nagyon jól játszott , le a kalappal ...10/9.5

a Mi kell a nõnek tényleg nagyon jó,én is szeretem thumbsup.gif
az Anyád napja szerintem aranyos volt,én is olyan 9 körülit adnék rá smileeee.gif Michael Vartant külön megemlíteném wub.gif biggrin.gif
2009. augusztus 29. 00:26 #1550
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Péntek 13
Elõször is kezdjük ott, hogy magamtól sosem vetemednék arra, hogy ilyen filmet nézzek, de nõvérem rábeszélt, és hát Jared... wub.gif Folyott a nyálunk eléggé, de errõl ennyi. biggrin.gif
Szóval, leültünk, megnéztük. {Hozzáteszem szinkronosan, ami kicsit rontott rajt, mert Jared=nagynulla...}
És rájöttem, hogy ez egy nagyon jó film. Egy nagyon jó vígjáték.Mert egy ilyen filmet eladni horrorfilmként nagyon gáz.
Egyetlen egy ijesztõ rész nem volt benne, de nem is ment át egy igazán jó kis slasher-be sem... Szóval ha már horror, akkor vagy ez, vagy az. De itt egyik sem.
Annyiból állt, hogy mellek+öldöklés. És ennyi. Én speciel végigröhögtem.
10/3, Jared miatt.

Inglourious Basterds
Hûha.
Alapból imádom Tarantino összes filmjét, egyike a kedvenc rendezõimnek, szóval már rég rajt volt a film a listámon a film, és ma végre megnéztem.
Egyszerûen tökéletes. És ennyi elég is lenne, de egy ilyen film nem csak egy sort érdemel. biggrin.gif
A szereposztás ötös, Brad Pitt legtöbb jelenetén {amikor például megpróbálkozik az olasszal...na az _nevet.gif ...} sírva fetrengett a röhögéstõl az egész terem, Christoph Waltz játéka lenyûgözõ, a karakterével nálam teljesen elérte azt, hogy egyszerre utáljam, imádjam és nevessek rajta.
Diane Kruger-nek ez az elsõ filmje amit láttam, így nem tudom igazán ehhez vagy ahhoz hasonlítani, de õ is elég jól hozott mindent...
Mélanie Laurent pedig tényleg csillagosötös választás volt a szerepre, olyan kisugárzása van a csajnak, még így vásznon át is, hogy huuh...
Ajjj ki van még... Jaigen, Eli Roth. Hát annyi, hogy örülök, hogy egyre jobban tetszik neki ez a színészkedõsdi, és kicsit hanyagolja a rendezést. {Nem mintha nem szeretném a filmjeit, de most legalább errõl az oldaláról is jobban megismerhetjük. biggrin.gif }
Hát nagyjából ennyi.
És azok a zenééééééék. wub.gif
Tökéletes minden.
{Ja és még annyi, hogy a végén majdnem elkezdtem tapsolni, és több helyen közel álltam a síráshoz.}
10/10++
2009. augusztus 29. 11:33 #1551
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Halálos iram 8/10
Mr. Brooks 9/10
Véres utcák 6/10
Holiday 7/10
2009. augusztus 29. 12:43 #1552
Christo
Christo

Péntek 13

Hát õõõ... én még egy Jason filmet sem láttam, szal nekem tök mindegy milyen a remake. De végül is nem volt vészes. Jared szinkronja tényleg förtelem, de lehet , hogy direkt választottak mást, hogy ne nagyon kössék Samhez... bár ez oltári nagy baromság lenne. Számomra a film izgalmas volt, és lehet velem van a baj, de néhány tag halálát élvezet volt nézni. tongue.gif Jared télleg nem alakított valami nagyot, de hát ebbõl a szerepbõl többet nem is nagyon lehet kihozni. Nekem tetszett a film.
10/6

Valaki meg tudná magyarázni, hogy Jason miért hagyta életben a lányt? Van néhány elméletem, csak kiváncsi vagyok arra, ki mit gondol. smileeee.gif
2009. augusztus 29. 14:58 #1553
House Of Wax
House Of Wax
Idézet(Christo @ 2009. August 29. - 11:43)
Péntek 13

Hát õõõ... én még egy Jason filmet sem láttam, szal nekem tök mindegy milyen a remake. De végül is nem volt vészes. Jared szinkronja tényleg förtelem, de lehet , hogy direkt választottak mást, hogy ne nagyon kössék Samhez... bár ez oltári nagy baromság lenne. Számomra a film izgalmas volt, és lehet velem van a baj, de néhány tag halálát élvezet volt nézni. tongue.gif  Jared télleg nem alakított valami nagyot, de hát ebbõl a szerepbõl többet nem is nagyon lehet kihozni. Nekem tetszett a film.
10/6

Valaki meg tudná magyarázni, hogy Jason miért hagyta életben a lányt? Van néhány elméletem, csak kiváncsi vagyok arra, ki mit gondol. smileeee.gif

Azért hagyta életben , mert az anyjára hasonlított . wink.gif

Egyébként én mindig jobban bírtam Jensen-t , és szerintem színészileg is jobb , mert a VÉRES VALENTIN címû filmben nagyon jól játszott , itt meg Jared nem volt az igazi ,
bár tényleg egy hülye szerep de azért... 1

Na , mindegy a lényeg az hogy mind a kettõ örülten jó pasi , és az odaátban részrõl részre megmutatják , hogy jó színészek . beer.gif

HALÁLOS KITÉRÕ

Hát , durva film az biztos , de elég jó volt , elsõre nem volt a legjobb , de megnéztem másodjára és így jobban tetszett rohog.gif ... 10/8.7

HIDEG CSONTOK

Nagyon érdekes volt , azt hittem , hogy horror de ez inkább pszicho thriller , de amúgy nagyon jó volt wink.gif ... 10/9
2009. augusztus 29. 15:27 #1554
Christo
Christo

Idézet(House Of Wax @ 2009. August 29. - 14:58)
Azért hagyta életben , mert az anyjára hasonlított . wink.gif

HALÁLOS KITÉRÕ

HIDEG CSONTOK

Igen, ez volt az egyik teóriám smileeee.gif Köszi laugh.gif

Hú most mondtál 2 filmet, amik sztem bûn rosszak voltak... ohmy.gif
Pl a Halálos kitérõ, bármennyire szeretem Elizát pörgetve néztem, hát az valami iszonyat, A hideg csontok egy fokkal jobb, de az se tetszett egyáltalán, fõleg a vége... nemtom azt hogy hozták össze...

Halálos hallgatás

Nah hát ez... ez tiszta jó volt. thumbsup.gif De tényleg. Voltak benne creepy jelenetek amik a frászt hozták rám, aztán a vihar elkezdte rángatni a függönyt, aszittem leesek a székrõl _nevet.gif A vége sem volt semmi, csak néztem.
10/10
2009. augusztus 29. 15:36 #1555
House Of Wax
House Of Wax

Nah hát ez... ez tiszta jó volt. thumbsup.gif De tényleg. Voltak benne creepy jelenetek amik a frászt hozták rám, aztán a vihar elkezdte rángatni a függönyt, aszittem leesek a székrõl _nevet.gif A vége sem volt semmi, csak néztem.
10/10
[/quote]

Ez nekem is nagyon tetszett , ijesztõ volt laugh.gif tongue.gif
2009. augusztus 29. 17:30 #1556
Christo
Christo

Itt van egy alternatív kezdés és befejezés ha még nem láttad volna smileeee.gif

http://www.youtube.com/watch?v=e6N9RJeLvL8&feature=related

A befejezés sztem valamennyire megkönnyíti a film végének megértését smileeee.gif
2009. augusztus 29. 17:33 #1557
House Of Wax
House Of Wax
Idézet(Christo @ 2009. August 29. - 16:30)
Itt van egy alternatív kezdés és befejezés a még nem láttad volna smileeee.gif

Még nem láttam laugh.gif

Elég ütõs ohmy.gif , köszi thumbsup.gif

Amúgy a fõszereplõ srác nagyon cuki blush.gif
2009. augusztus 29. 20:47 #1558
Christo
Christo

Idézet(House Of Wax @ 2009. August 29. - 17:33)
Még nem láttam  laugh.gif

Elég ütõs  ohmy.gif  , köszi  thumbsup.gif

Amúgy a fõszereplõ srác nagyon cuki  blush.gif

Jah télleg ilyen kölyökképû, de nekem tökre ismerõs... nemtom milyen filmben láthattam, majd rákeresek smileeee.gif
2009. augusztus 29. 21:01 #1559
- törölt felhasználó -    
Flinstones 2.-Viva Rock Vegas thumbsup.gif
2009. augusztus 30. 11:15 #1560
Mia
Mia
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet(Christo @ 2009. August 29. - 17:30)
Itt van egy alternatív kezdés és befejezés ha még nem láttad volna smileeee.gif

A befejezés sztem valamennyire megkönnyíti a film végének megértését smileeee.gif

Igaz, hogy nem nekem szólt a link, de én is köszönöm. Ez a film elég ijesztgetõsre sikerült, a vége meg tényleg durva mellow.gif .
219 oldal 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!