Gratulálok
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. augusztus 17. 07:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én is nagyon büszke vagyok
Gratulálok
Gratulálok
2009. augusztus 17. 09:38
|
|
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline
|
Sziasztok!
Jó ez a topic
Vantage Point
Tegnap néztem, teljesen rendben volt, pár apróságot kivéve, pl: Sigourney Weaver két jelenetnél többen nem igazán szerepelt. Kárpótolt, hogy Csöcsös Jacknek (Matthew Fox - Lost) még mindig lobogtak a mellei.
10/9
Véres Valentin
Semmi új, remélem nem lesz folytatása
10/8
Jó ez a topic
Vantage Point
Tegnap néztem, teljesen rendben volt, pár apróságot kivéve, pl: Sigourney Weaver két jelenetnél többen nem igazán szerepelt. Kárpótolt, hogy Csöcsös Jacknek (Matthew Fox - Lost) még mindig lobogtak a mellei.
10/9
Véres Valentin
Semmi új, remélem nem lesz folytatása
10/8
2009. augusztus 17. 20:29
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet(Ilcsy @ 2009. August 9. - 03:24)
Még amit nagyon szeretek az a Con Air- A fegyencjárat. Az Ál/Arc óta jöttem rá, hogy Nicolas Cage nagyon jó színész! 
Mindkettõ nagyon jó film!
G.I.Joe
Szó ami szó, igen látványos lett. Mégsem mondanám olyan nagy filmnek. A fekete hajú csajszi (Bárónõ) színészi teljesítménye a nullával azonosítható. Fõleg amiatt a mondat miatt írtam le végleg, mikor beszált a liftben, hogy "szép cipõ". Ha nem tudtam volna, hogy elõtte szõke volt, akkor is kitaláltam volna ebbõl!
Jóindulatból és a Wayans-féle poénokért: 10/6.5
2009. augusztus 17. 20:41
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Niszrok @ 2009. August 17. - 20:29)
Fõleg amiatt a mondat miatt írtam le végleg, mikor beszált a liftben, hogy "szép cipõ".
Hát ez csak egy forgatókönyv, amit el kellett játszania
Egyébként tényleg feldobták a filmet azok a poénok, fõleg a szupergöncös Eiffel-tornyos jelenet tetszett
2009. augusztus 18. 14:45
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. August 17. - 20:41)
Hát ez csak egy forgatókönyv, amit el kellett játszania
Nem nagyon ismerem Siennát, de biztos volt már tartalmasabb szerepe is.
Egyébként tényleg feldobták a filmet azok a poénok, fõleg a szupergöncös Eiffel-tornyos jelenet tetszett
Igen, gen! Mikor kiesik a kocsiból, majd elüti egy kocsi és még a fának is nekiugrik.
2009. augusztus 18. 18:51
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
PÉNTEK 13
Jared hihetetlen helyes volt , és ügyes is volt
Film pedig nekem nagyon bejött
... 10/10
Christo bevállalsz még egy kihívást ??
2009. augusztus 18. 20:22
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 18. - 18:51)
PÉNTEK 13
... 10/10

áhh Na neeeeee...
Majd meglátom
2009. augusztus 19. 07:31
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 18. - 17:51)
PÉNTEK 13
... 10/10
Tényleg jó film, de Jared szinkronja egy irányított atomtámadással ér fel...
2009. augusztus 19. 12:18
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Horgi @ 2009. August 19. - 06:31)
Tényleg jó film, de Jared szinkronja egy irányított atomtámadással ér fel... 
abból már kering a szinkronos változat is?
nem mintha az érdekelne, csak is eredeti hang
2009. augusztus 19. 14:50
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(bötti @ 2009. August 19. - 11:18)
abból már kering a szinkronos változat is?
csak meglepõdtem 
Igen, de jobban jár minden Jared rajongó ha eredeti hanggal nézi.
2009. augusztus 19. 18:27
|
House Of Wax |
|
Az biztos , hogy nagy meglepi volt amikor megszólalt és nem SIMONYI BALÁZS hangja volt
De azért így is jó volt
De azért így is jó volt
2009. augusztus 20. 02:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A G. I. Joe tényleg látványos volt
, de sztori már ki is ment a fejembõl
.
Egy filmben kellemesen csalódtam, igaz az nem új. A csillagpor.
Nagyon tetszett 10/10.
Egy filmben kellemesen csalódtam, igaz az nem új. A csillagpor.
Nagyon tetszett 10/10.
2009. augusztus 20. 11:20
|
House Of Wax |
|
TITKOK KULCSA
Nagyon érdekes film volt , szeretem az olyan filmeket amiknek a végén még van egy nagy csavar ,szóval nagyon jó volt ...10/10
Nagyon érdekes film volt , szeretem az olyan filmeket amiknek a végén még van egy nagy csavar ,szóval nagyon jó volt ...10/10
2009. augusztus 20. 16:12
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Az elmúlt hetek-hónapok termése:
The Hangover
Kellemes szórakozás, Mike Tyson,
néhány szép lány, jó poénok, csak egy kicsit sántított nekem. Ebbõl többet ki lehetett volna hozni, fõleg ilyen színészekkel. De így is tetszett, 9/10-et megérdemel. 
Collateral
Ennél is olyan érzésem van, hogy lehetett volna jobb is. A befejezés is összecsapottnak tûnt egy kicsit. A színészek nagyon jók voltak, a feszültség is megvolt, de ettõl még kihagyott ziccer marad a film. 8/10
State of Play
Nagyszerû film, kiváló színészekkel (Russell Crowe, Rachel McAdams
, Helen Mirren, Robin Wright Penn
, Ben Affleck, Jeff Daniels), a történet érdekes, összeesküvés is van benne (zsoldosokat foglalkoztató nagy céget vizsgálnak a politikusok, egy nõ meghal, az újságírók elkezdenek nyomozni - több dolgot nem akarok mondani, nézzétek meg ), a végén 1-2 meglepõ fordulattal. Sarah Lord egy is szerep erejéig feltûnik, ki is hoz mindent a karakterbõl, jó színésznõ, kár, hogy nem kap sok lehetõséget ennek bizonyítására. Hibát nem igazán tudok benne találni, bátran ajánlom a filmet mindenkinek. Nálam ez 10/10.
Egyedül a magyar címbe tudok belekötni (A dolgok állása ), ebben az esetben nem ártott volna megpróbálkozni valami kreatívabb ötlettel, ami jobban illik a filmhez. Ez olyan sablonos, semmilyen.
Ice Age 3
Nagyon jó lett, szerintem ez minimum felveszi a versenyt az elsõ résszel, ha nem jobb nála. 10/10
The Guardian (2006)
Kiváló film, csak ajánlani tudom! 10/10 Andrew Davis rendezte, a fõszereplõk: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Neal McDonough, Clancy Brown, Melissa Sagemiller
és Sela Ward, jó kis névsor. A partiõrségrõl szól, Costner a nagy legenda, de történik valami és elküldik tanítani, ahol Kutcherrel találkozik, aki úszóbajnok, de Costner eleinte nem igazán hisz benne. Izgalom, humor, kemény kiképzés, kis romantika, dráma, látványos mentések, van benne minden, ami kell egy jó filmbe. És Corinne Van Ryck de Groot
is feltûnik egy kis szerepben, aki profi bokszoló és színésznõ, illetve Panther néven ott volt az új American Gladiatorsban is.
A magyar cím (Hullámtörõk) viszont megint baromság... Ehh, fel tudnak az ilyennel bosszantani. Legalább nem szinkronnal néztem, az biztos még sokkal rosszabb, mint a cím.
Szíven szúrt ország
Csak röviden: szívbe markoló, felháborító, vérlázító néhány féreg, de nagyon szép is a film, viszont összességében azért a mély szomorúság uralkodik el a nézõn.
(képzeljetek ide egy lefelé görbülõ szájú hajlongó szmájlit)
G.I. Joe
Kérem szépen, ilyen egy modern, látványos akciófilm! Le a kalappal, szuper film lett! Sienna Miller is nagyon szép,
de engem Rachel Nichols
varázsolt el inkább, immár sokadjára, imádom ezt a lányt. Nálam ez a film simán 10/10, nem kötök bele semmibe.
Pont azt kaptam, amit vártam, nem ettõl a filmtõl kell várni igényesen kidolgozott történetet vagy Oscar esélyes forgatókönyvet.
The Sentinel (2006)
Jack Bau... akarom mondani Kiefer Sutherland, Michael Duglas, Eva Longoria és Kim Basinger a fõszereplõk ebben a közepes, de egyszer megnézhetõ akció-krimiben. Sokat nem mulaszt vele valaki, ha kihagyja, de szerintem nem is bánja meg azt a bõ másfél órát. 6/10
The Incredibles
Hm, szerintem többet is ki lehetett volna hozni a témából, de Craig T. Nelson és a többiek elvitték a hátukon a filmet. 8/10
Fanboys
Nos, Kristen Bell
volt a film fénypontja, ehhez kétség nem fér, Bill Shatner felbukkanása is tetszett,
néhány poén jó volt, de sokkal többet vártam tõle. Olyan 7/10-nél többet nem érdemel.
Happily N'Ever After 1-2
Az elsõ határozottan jobban sikerült, de mindkettõt tudom ajánlani egy megnézésre. 8/10 és 6.5/10
Monsters vs Aliens
Élvezhetõ, de ebben is többet éreztem. Azért 8/10-et így is adok rá.
Observe and Report
Az egészben, Anna szexi ruháit leszámítva, az volt a legjobb, hogy felfedeztem Collette Wolfe-ot.
Gondolom, ez jól tükrözi a véleményemet a filmrõl...
Ok, néha tud humoros lenni, de összességében untam egy kicsit. Maximum 6/10.
The Comebacks
Nagyon jó vígjáték, néhány gyönyörû lánnyal. 9/10
Pearl Harbor
Nem értek egyet a filmet szidókkal, nekem nagyon tetszett. Az eleje tényleg lehetne egy kicsit érdekesebb, de az sem vette el a kedvemet, a japán támadástól kezdve pedig egészen nagyszerû a film. 9/10
The Hangover
Kellemes szórakozás, Mike Tyson,
Collateral
Ennél is olyan érzésem van, hogy lehetett volna jobb is. A befejezés is összecsapottnak tûnt egy kicsit. A színészek nagyon jók voltak, a feszültség is megvolt, de ettõl még kihagyott ziccer marad a film. 8/10
State of Play
Nagyszerû film, kiváló színészekkel (Russell Crowe, Rachel McAdams
Egyedül a magyar címbe tudok belekötni (A dolgok állása ), ebben az esetben nem ártott volna megpróbálkozni valami kreatívabb ötlettel, ami jobban illik a filmhez. Ez olyan sablonos, semmilyen.
Ice Age 3
Nagyon jó lett, szerintem ez minimum felveszi a versenyt az elsõ résszel, ha nem jobb nála. 10/10
The Guardian (2006)
Kiváló film, csak ajánlani tudom! 10/10 Andrew Davis rendezte, a fõszereplõk: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Neal McDonough, Clancy Brown, Melissa Sagemiller
A magyar cím (Hullámtörõk) viszont megint baromság... Ehh, fel tudnak az ilyennel bosszantani. Legalább nem szinkronnal néztem, az biztos még sokkal rosszabb, mint a cím.
Szíven szúrt ország
Csak röviden: szívbe markoló, felháborító, vérlázító néhány féreg, de nagyon szép is a film, viszont összességében azért a mély szomorúság uralkodik el a nézõn.
G.I. Joe
Kérem szépen, ilyen egy modern, látványos akciófilm! Le a kalappal, szuper film lett! Sienna Miller is nagyon szép,
The Sentinel (2006)
Jack Bau... akarom mondani Kiefer Sutherland, Michael Duglas, Eva Longoria és Kim Basinger a fõszereplõk ebben a közepes, de egyszer megnézhetõ akció-krimiben. Sokat nem mulaszt vele valaki, ha kihagyja, de szerintem nem is bánja meg azt a bõ másfél órát. 6/10
The Incredibles
Hm, szerintem többet is ki lehetett volna hozni a témából, de Craig T. Nelson és a többiek elvitték a hátukon a filmet. 8/10
Fanboys
Nos, Kristen Bell
Happily N'Ever After 1-2
Az elsõ határozottan jobban sikerült, de mindkettõt tudom ajánlani egy megnézésre. 8/10 és 6.5/10
Monsters vs Aliens
Élvezhetõ, de ebben is többet éreztem. Azért 8/10-et így is adok rá.
Observe and Report
Az egészben, Anna szexi ruháit leszámítva, az volt a legjobb, hogy felfedeztem Collette Wolfe-ot.
The Comebacks
Nagyon jó vígjáték, néhány gyönyörû lánnyal. 9/10
Pearl Harbor
Nem értek egyet a filmet szidókkal, nekem nagyon tetszett. Az eleje tényleg lehetne egy kicsit érdekesebb, de az sem vette el a kedvemet, a japán támadástól kezdve pedig egészen nagyszerû a film. 9/10
2009. augusztus 20. 16:32
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Benjamin Button különös élete
végre sikerült megvenni,végre sikerült megnézni
nekem nagyon tetszett ez a film,jól megcsinálták,érdekes is volt maga a történet
a végét megkönnyeztem
természetesen: 10/10
végre sikerült megvenni,végre sikerült megnézni
nekem nagyon tetszett ez a film,jól megcsinálták,érdekes is volt maga a történet
a végét megkönnyeztem
természetesen: 10/10
2009. augusztus 20. 17:15
|
limevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.03. Hozzászólás: 380 Csatolások: 1424 Azonosító: 81669 offline
|
I Love You, Man / Spancserek
Jobbra számítottam, de végülis tetszett. Volt benne pár jó zene.
A sztori nem nagy szám, de Paul Rudd és Jaime Pressly miatt legyen 7/10.
Jobbra számítottam, de végülis tetszett. Volt benne pár jó zene.
2009. augusztus 22. 21:56
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
én nem igazán bírom a horrorfilmeket,szóval most kicsit felmosom a vért a topicból 
Ella Enchanted (Elátkozott Ella)
nem egy túl friss film,de még nem volt hozzá szerencsém,pedig Anne-t imádom
a férfifõszerepet Hugh Dancy (Egy boltkóros naplója) játsza,úgyhogy már a vizuális élmény garantált
de komolyra fordítva a szót nekem nagyon tetszett,vicces kis filmecske volt,persze semmi komoly
már az alapsztoriból látszik ugye,mivel egy "tündérvilágban" játszódik
a poénok szerintem el lettek találva,a színészek is jól játszottak,úgyhogy egy könnyed esti filmnézésre tökéletes,persze inkább lányoknak 
9/10
17 again (Megint 17)
õszintén,nem nagyon vagyok oda a HSM filmekért,de Zack-tõl láttam már 1-2 kiskori filmjét,úgyhogy gondoltam bevállalom,meg Matthew Perry is dobott azért rajta,bár nem túl sokat szerepel benne
Kellemesen csalódtam,nekem tetszett
meg merem kockáztatni,hogy olyan sok klisé se volt benne,mint lehetett volna
Pont vmelyik nap láttam egy hasonló filmet,ahol 17 évesbõl lett 34,de nevetségesen gagyi volt,itt legalább a fõszereplõ hamar vette a lapot és nem volt túl erõltetett
szóval nekem megérte a rászánt idõt ^^
9/10
Ella Enchanted (Elátkozott Ella)
nem egy túl friss film,de még nem volt hozzá szerencsém,pedig Anne-t imádom
a férfifõszerepet Hugh Dancy (Egy boltkóros naplója) játsza,úgyhogy már a vizuális élmény garantált
9/10
17 again (Megint 17)
õszintén,nem nagyon vagyok oda a HSM filmekért,de Zack-tõl láttam már 1-2 kiskori filmjét,úgyhogy gondoltam bevállalom,meg Matthew Perry is dobott azért rajta,bár nem túl sokat szerepel benne
9/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: