Még amit nagyon szeretek az a Con Air- A fegyencjárat. Az Ál/Arc óta jöttem rá, hogy Nicolas Cage nagyon jó színész!
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. augusztus 09. 03:24
Tegnap néztem meg az Életre-halálra (Szökevény 2) c.filmet. Ajánlom az akciófilmek kedvelõinek az elsõ részét is!
Még amit nagyon szeretek az a Con Air- A fegyencjárat. Az Ál/Arc óta jöttem rá, hogy Nicolas Cage nagyon jó színész!
2009. augusztus 09. 11:24
Ausztrália
Eddig nem akaródzott letölteni, mert túl sok részbõl állt, de tegnap rászántam magam és megérte. Asszem Hugh Jackmant lecserélem a kis Nala-ra.
Gyönyörû gyerek, meg az az aranyos beszéd, elájultam a kissráctól, na azért Hugh se volt semmi, pláne a fürdõs résznél...
A film maga nagyon jól meg van csinálva, pláne, amikor a marhákat hajtják, azok a képek...áh...
10/10
Eddig nem akaródzott letölteni, mert túl sok részbõl állt, de tegnap rászántam magam és megérte. Asszem Hugh Jackmant lecserélem a kis Nala-ra.
10/10
2009. augusztus 09. 11:34
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. August 9. - 10:24)
Ausztrália
Gyönyörû gyerek, meg az az aranyos beszéd, elájultam a kissráctól, na azért Hugh se volt semmi, pláne a fürdõs résznél...
A film maga nagyon jól meg van csinálva, pláne, amikor a marhákat hajtják, azok a képek...áh...
10/10
10/10
Asszem soha nem fogunk együtt moziba menni (vagy cipõt vásárolni)
Nekem Hugh miatt értékelhetõ a film, egyébként utáltam...
2009. augusztus 09. 11:51
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(nozso13 @ 2009. August 9. - 11:34)
Valahogy így vagyok vele én is... Habár én még csak végig sem tudtam nézni.
2009. augusztus 09. 11:52
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Mia @ 2009. August 9. - 10:51)

valahogy nekem sem sikerült végignézni....
2009. augusztus 11. 13:12
Idézet(nozso13 @ 2009. August 9. - 11:34)
Idézet(Mia @ 2009. August 9. - 11:51)

Idézet(bötti @ 2009. August 9. - 11:52)
valahogy nekem sem sikerült végignézni.... 
Na bújjatok el!
Egyébként ma mérföldkõhöz érkeztem, megnéztem a Hannah Montana-t, én, aki világ életében ellenszenvezett Mileyvel, de be kell valljam, nagyon jó film, és Miley-nek csodaszép hangja van, 100X-ta Hannah, mint HSM!!!
7/10
2009. augusztus 14. 12:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
MR. ÉS MRS. SMITH
Nagyon tetszett ez a film !
Voltak benne vicces jelenetek , akció ,
és nem utolsó sorban Brad Pitt
Nagyon jó volt .... 10/10
A KÖR
Ijesztõ , Nyomasztó és Érdekes ! Talán ez a három szó illik erre a filmre a legjobban ! Nekem valamiért nem tetszett , pedig nagyon szeretem az ilyen fajta filmeket , de ez szörnyû volt , ráadásul sok mindent nem értettem benne
na nem olyansok mindent , de azért akadt
.... 10/5
SCOOBY DOO 2 - SZÖRNYEK PÓRÁZ NÉLKÜL
Már nagyon régen láttam az elsõ részét , és most eljutottam a második részhez !
Nagyon tetszett , vicces , pont olyan amilyenre számítottam
ennek a filmnek el tudnék képzelni egy harmadik részt is
.... 10/10
HEVÜLET
Szerintem szánalmas egy film !
Nem értem , hogy a csajnak , hogy nem tûnik fel hogy nem a férjével fekszik le , ehhez már nagyon ( szépen fogalmazok ) butának kell lenni
Meg nem csak emiatt nem tetszett , unalmas volt számomra ... 10/4
BULISZERVÍZ
Ryan miatt néztem meg , és nem is tudtam , hogy ez a film olyan mint az amerikai pite , na jó hasonló
Nagyon aranyos volt Ryan és ügyesen játszott
Nekem bejött a film bár volt benne egy gusztustalan jelenet , a szendvicses , de egyébként klassz volt
.... 10/9
MÉG MINDIG TUDOM MIT TETTÉL TAVALY NYÁRON
Oké , tudom hogy tinihorror , de akkor is imádom
Ez jobban tetszett mint az 1 , bár a néger csaj meg a pasija baromira idegesítettek , de összességében jó kis film volt ...... 10/9
Nagyon tetszett ez a film !
és nem utolsó sorban Brad Pitt
Nagyon jó volt .... 10/10
A KÖR
Ijesztõ , Nyomasztó és Érdekes ! Talán ez a három szó illik erre a filmre a legjobban ! Nekem valamiért nem tetszett , pedig nagyon szeretem az ilyen fajta filmeket , de ez szörnyû volt , ráadásul sok mindent nem értettem benne
SCOOBY DOO 2 - SZÖRNYEK PÓRÁZ NÉLKÜL
Már nagyon régen láttam az elsõ részét , és most eljutottam a második részhez !
Nagyon tetszett , vicces , pont olyan amilyenre számítottam
HEVÜLET
Szerintem szánalmas egy film !
Nem értem , hogy a csajnak , hogy nem tûnik fel hogy nem a férjével fekszik le , ehhez már nagyon ( szépen fogalmazok ) butának kell lenni
Meg nem csak emiatt nem tetszett , unalmas volt számomra ... 10/4
BULISZERVÍZ
Ryan miatt néztem meg , és nem is tudtam , hogy ez a film olyan mint az amerikai pite , na jó hasonló
Nagyon aranyos volt Ryan és ügyesen játszott
Nekem bejött a film bár volt benne egy gusztustalan jelenet , a szendvicses , de egyébként klassz volt
MÉG MINDIG TUDOM MIT TETTÉL TAVALY NYÁRON
Oké , tudom hogy tinihorror , de akkor is imádom
Ez jobban tetszett mint az 1 , bár a néger csaj meg a pasija baromira idegesítettek , de összességében jó kis film volt ...... 10/9
2009. augusztus 14. 16:58
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 14. - 12:59)
A KÖR
nekem az egyik kedvenc horrorom... sztem elég parás jelenetek vannak benne, a videó meg egyenesen beteg...
anno 13 évesen néztem meg -voltam olyan normális, hogy egyedül- és elég sokáig féltem a sötétben mint állat meg rémálmaim voltak...sztem nem semmi film
am mit nem értettél benne?
2009. augusztus 14. 17:05
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. August 14. - 15:58)
nekem az egyik kedvenc horrorom... sztem elég parás jelenetek vannak benne, a videó meg egyenesen beteg...
anno 13 évesen néztem meg -voltam olyan normális, hogy egyedül- és elég sokáig féltem a sötétben mint állat meg rémálmaim voltak...sztem nem semmi film
Hát például , hogy miután kihozta a kútból a lányt , miért mászott ki a tévébõl , hogy - hogy nem lett vége az egésznek
Vagy hogy miért lettek összefirkálva az arcok minden egyes képen ,
Egyébként nem rossz csak nekem nagyon ijesztõ volt elsõre , lehet , hogyha megint megnézném , megérteném ,de most így nagyon paráztatós volt
2009. augusztus 14. 17:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 14. - 17:05)
Hát például , hogy miután kihozta a kútból a lányt , miért mászott ki a tévébõl , hogy - hogy nem lett vége az egésznek
hát... azért gyilkolt mert ott volt a kútban... aztán meg azért, mert kiszabadította a csaj
Vagy hogy miért lettek összefirkálva az arcok minden egyes képen
ez is csak Samara hatása
2009. augusztus 14. 17:18
|
House Of Wax |
|
Köszi , már ezzel is elõrébb vagyok !!
Lehet , hogy ráveszem magam a második részre
Lehet , hogy ráveszem magam a második részre
2009. augusztus 16. 13:52
My Bloody Valentine 3D
(Véres Valentin)
Kissé oldschool-os beütésû, de ijesztõ cucc, a legjobb rész a motelos volt (kizárólag a szõke hölgy ~teljesítménye~ miatt
)
A vége viszont egy nagy kaka sztem. Tipikus.
10 // 7
(Véres Valentin)
Kissé oldschool-os beütésû, de ijesztõ cucc, a legjobb rész a motelos volt (kizárólag a szõke hölgy ~teljesítménye~ miatt
A vége viszont egy nagy kaka sztem. Tipikus.
10 // 7
2009. augusztus 16. 14:40
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Drag me to hell
Nekem qrvára bejött!
Szeretem az ilyen filmeket, ijedeztem is röhögtem is, szóval fain volt.
Nekem qrvára bejött!
2009. augusztus 16. 22:01
|
|
Christo |
|
Kapj el ha tudsz
Érdekes film volt, csak sztem nagyon hosszú. Még egyszer nem tudnám megnézni.
10/7
Véres Valentin
Áhhh...gusztustalan mint állat, de Jensen miatt végigszenvedtem. Végül is tetszett, de ha lehet, kerülném ezt a mûfajt.
10/8
Szuper felsõ tagozat
Húú asszem ehhez már túlkoros vagyok vagy nemtom, de ez annyira gyerekfilm volt,hogy már csak azért vártam ki a végét, mert érdekelt, meg ha már elkezdtem...
A szereplõk aranyosak, a sztori és a párbeszédek elég nevetségesek, ha az ember 18 éves fejjel nézi, de voltak benne jó jelenetek. Nekem egyszer nézõs.
10/7
Érdekes film volt, csak sztem nagyon hosszú. Még egyszer nem tudnám megnézni.
10/7
Véres Valentin
Áhhh...gusztustalan mint állat, de Jensen miatt végigszenvedtem. Végül is tetszett, de ha lehet, kerülném ezt a mûfajt.
10/8
Szuper felsõ tagozat
Húú asszem ehhez már túlkoros vagyok vagy nemtom, de ez annyira gyerekfilm volt,hogy már csak azért vártam ki a végét, mert érdekelt, meg ha már elkezdtem...
A szereplõk aranyosak, a sztori és a párbeszédek elég nevetségesek, ha az ember 18 éves fejjel nézi, de voltak benne jó jelenetek. Nekem egyszer nézõs.
10/7
2009. augusztus 16. 22:06
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. August 16. - 21:01)
Véres Valentin
10/8
áhh büszke vagyok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: