Harry Potter és a Félvér herceg
Nekem néhol egy picit hullámzó volt, de összességében tetszett, a kedvenc részem viszont biztosan nem lesz.
9/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. augusztus 07. 16:16
G.I. Joe: The Rise Of Cobra
kegyetlenül odavágott !!! minden percét élveztem. nem is pazarlok több szót rá. aki teheti nézze meg moziban,mert máshogy egyelõre vétek lenne (cam)
10/10
kegyetlenül odavágott !!! minden percét élveztem. nem is pazarlok több szót rá. aki teheti nézze meg moziban,mert máshogy egyelõre vétek lenne (cam)
10/10
2009. augusztus 07. 16:22
Dogtown Urai - Lords of Dogtown (2005)
Nikki Reed miatt szedtem le, féltem a filmtõl, mert egyszer már majdnem megnéztem pár évvel ezelõtt, akkor nem tetszett, most viszont nagyon jó volt
A vége viszont nagyon szomorú, bárt nem sikerült annyira fájdalmasra, mint általában egy ilyen eseménynél szokott.
Tetszett, erre is sikerült azt mondanom, hogy jó film
8/10
Nikki Reed miatt szedtem le, féltem a filmtõl, mert egyszer már majdnem megnéztem pár évvel ezelõtt, akkor nem tetszett, most viszont nagyon jó volt
8/10
2009. augusztus 07. 20:49
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
G.I. Goe
Most jöttem a cinemából és hát.... iszonyat jó volt.
Pont erre számítottam, sõt, ez még jobb is.
A néger bénázása aranyos, Channing-et szeressük, a csajszik szépek, a zúzás nagy.
Várom a folytatást
10/10
Most jöttem a cinemából és hát.... iszonyat jó volt.
A néger bénázása aranyos, Channing-et szeressük, a csajszik szépek, a zúzás nagy.
10/10
2009. augusztus 07. 22:04
HP 6
Imádok kihúzó lenni, mert nekem még mindig az 5 a kedvenc filmem. Ettõl viszont többet vártam, mivel az egyik kedvenc könyvem, ha nem a legkedvencebb.
Megértem, hogy minden merengõs jelenetet nem lehetett beletenni mert uncsi lett volna, de ez kevés volt. Most akkor Harry honnan a fenébõl tudná, hogy hol keresse a horcruxokat? A film felénél azt mondtam, hogy hát ez nagyon sz@r, nekem pont a második fele tetszett. Az a mezõn futkározós jelenet mégis mi volt? Meg az elején az a randimegbeszélés a csajjal??? Rég olvastam már, de én nem emlékszem ilyenekre az tuti.
Hogy kicsit a színészeket is kritizáljam; Daniel drága még mindig csak 3féle arckifejezéssel bír: semmilyen, ijedt, húdebátorvagyokmajdénmegmutatom.
A többiek jók voltak
Kicsivoldit nagyon eltalálták de a szinkron borzalmas volt, elvesztette a jelenet a varázsát. A trailert vagy 20x megnéztem, annyira tetszett. Meg Luna szinkronja is botrány. Persze a többi is, de ezek nagyon szúrták a fülemet.
Imádok kihúzó lenni, mert nekem még mindig az 5 a kedvenc filmem. Ettõl viszont többet vártam, mivel az egyik kedvenc könyvem, ha nem a legkedvencebb.
Megértem, hogy minden merengõs jelenetet nem lehetett beletenni mert uncsi lett volna, de ez kevés volt. Most akkor Harry honnan a fenébõl tudná, hogy hol keresse a horcruxokat? A film felénél azt mondtam, hogy hát ez nagyon sz@r, nekem pont a második fele tetszett. Az a mezõn futkározós jelenet mégis mi volt? Meg az elején az a randimegbeszélés a csajjal??? Rég olvastam már, de én nem emlékszem ilyenekre az tuti.
Hogy kicsit a színészeket is kritizáljam; Daniel drága még mindig csak 3féle arckifejezéssel bír: semmilyen, ijedt, húdebátorvagyokmajdénmegmutatom.
A többiek jók voltak
2009. augusztus 08. 09:23
szerintem Luna szinkronja tök aranyos volt..de hát mindenbe bele lehet kötni ugyebár...
2009. augusztus 08. 17:32
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
MAX PAYNE : AZ EGYSZEMÉLYES HÁBORÚ
Nekem tetszett , bár érdekes egy film meg kell hagyni
Mark Wahlberg-et pedig külön kedvencemnek tekintem
Õ az egyik olyan kedvenc színészem , akit nem azért szeretek mert jól néz ki hanem mert tehetséges
De visszatérve a filmre , a legjobb szó rá , hogy érdekes , de nem rossz értelemben
... 10/9
ISMERETLEN HÍVÁS
Nagyon jó film , nagyon tetszett !
Bár tény , hogy mikor a csaj ,, órákig '' sétált a házban picit unalmas volt , de hát belefért
.... 10/9,5
SHREK 3
Ez a rész is nagyon jó volt akár csak a többi is , bár nekem a favoritom a második rész ( nem tudom miért ) de ez is nagyon tetszett
.... 10/9
Nekem tetszett , bár érdekes egy film meg kell hagyni
Mark Wahlberg-et pedig külön kedvencemnek tekintem
Õ az egyik olyan kedvenc színészem , akit nem azért szeretek mert jól néz ki hanem mert tehetséges
De visszatérve a filmre , a legjobb szó rá , hogy érdekes , de nem rossz értelemben
ISMERETLEN HÍVÁS
Bár tény , hogy mikor a csaj ,, órákig '' sétált a házban picit unalmas volt , de hát belefért
SHREK 3
Ez a rész is nagyon jó volt akár csak a többi is , bár nekem a favoritom a második rész ( nem tudom miért ) de ez is nagyon tetszett
2009. augusztus 08. 18:24
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 8. - 17:32)
ISMERETLEN HÍVÁS
SHREK 3
húúú nekem nagyon nem tetszett...
2009. augusztus 08. 19:01
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. August 8. - 17:24)
húúú nekem nagyon nem tetszett...
volt benne ár jó lenenet, de sztem borzalmas volt és a végkifejlet... az elõzetes után sokkal de sokkal jobbra számítottam 
Az elõzetes alapján én is kicsit többet vártam , de se baj nekem bejött
Te szereted a horror filmeket ?
2009. augusztus 08. 19:21
|
|
Christo |
|
Idézet(House Of Wax @ 2009. August 8. - 19:01)
Az elõzetes alapján én is kicsit többet vártam , de se baj nekem bejött
Attól függ
Jobban bírom az olyan horrorokat, amiben a hangeffektekkel meg ilyesmivel hozzák rám a frászt, mint a slashert... nekem az túl gusztustalan
Olyanban is van ami tetszett, de inkább kerülöm õket
Azok meg különösen tetszenek, amiknek nincs hepiend a végén és az uccsó jelenetnél mondok egy nagy WTF-ot
2009. augusztus 08. 19:45
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. August 8. - 18:21)
A Véres Valentin-t meg inkább messze elkerülöm, mivel arról is olvastam, hogy tele van durván kecsapos jelenetekkel, arról nem is beszélve, hogy a sztori is elég szarul van megírva...pedig Jensen-t bírom, miatta megnéztem vona, de így inkább passz
kihagytad a MBV-t????
2009. augusztus 08. 19:46
|
House Of Wax |
|
Idézet(Christo @ 2009. August 8. - 18:21)
Attól függ
Jobban bírom az olyan horrorokat, amiben a hangeffektekkel meg ilyesmivel hozzák rám a frászt, mint a slashert... nekem az túl gusztustalan
Pölö a Fûrész 1 tetszett a 2. már nem annyira a 3. meg meg se néztem, elég volt belõle néhány kép a Voxban
A Véres Valentin-t meg inkább messze elkerülöm, mivel arról is olvastam, hogy tele van durván kecsapos jelenetekkel, arról nem is beszélve, hogy a sztori is elég szarul van megírva...pedig Jensen-t bírom, miatta megnéztem vona, de így inkább passz
Azok meg különösen tetszenek, amiknek nincs hepiend a végén és az uccsó jelenetnél mondok egy nagy WTF-ot
Én bírom a fûrész filmeket
A véres Valentin címû filmet is megnéztem Jensen miatt , egyébként annyira fura film volt
De Jensen
Hát õérte azért megérte
Szerintem ha ajánlhatok ilyet ... nézz bele és ha meglátod Jensen-t talán még végig is nézed
2009. augusztus 08. 20:50
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. August 8. - 19:40)
hát jó, lehet hogy bepróbálom...
kábé 20x lebeszéltem már magam róla, de aztán mindig jött, hogy azért mégis csak Ackles úrfi...
kábé 20x lebeszéltem már magam róla, de aztán mindig jött, hogy azért mégis csak Ackles úrfi...
na remélem 21x-re Ackles úrfi nyer
2009. augusztus 08. 21:08
|
House Of Wax |
|
Idézet(bötti @ 2009. August 8. - 19:50)
na remélem 21x-re Ackles úrfi nyer 
Én is remélem
2009. augusztus 08. 23:11
a véres valentin az qrvajó lett szerintem
meg az ismeretlen hívás is jó,2x már biztos láttam. Camilla
2009. augusztus 09. 00:01
|
|
Christo |
|
Idézet(Ádám @ 2009. August 8. - 23:11)
a véres valentin az qrvajó lett szerintem
jah basszus én most kevertem az Ismeretlen hívást a Nem fogadott hívással
ja oké az télleg jó volt
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: