Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. július 21. 20:34 #1441
shelley
shelley
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 72617
Transformers 2.-A Bukottak bosszúja

Ma néztem meg!Nagyon ott van a film!100% zúzás! smileeee.gif Michael Bay a király!

10/10
2009. július 21. 21:15 #1442
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet(Horgi @ 2009. July 21. - 15:12)
Álmatlanság (Insomnia)

az ilyen lassú folyású filmekkel az a gondom, hogy nem mindig van türelmem végigülni õket, csak ha nagyon érdekel a végkifejlet laugh.gif
2009. július 21. 21:53 #1443
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Nász-ajánlat (The Proposal - 2009)

Sajnos még csak ma tudtam megnézni,pedig már február körültõl kinéztem magamnak,de megérte a várakozást biggrin.gif Sandrát alapjáraton imádom és Ryan is egy pozitív tényezõ volt biggrin.gif Egyáltalán nem csalódtam,sõt talán még jobb volt mint amire számítottam,rengeteget nevettem rajta.Egyébként ez most különleges alkalom volt,mert az egész család jött a moziba és még apukám is szétröhögte rajta a fejét laugh.gif Én persze alapból szeretem az ilyen típusú filmeket,de ez szerintem kimagaslóan jó volt biggrin.gif A végén pedig az a kis ráadás a stáblista mellett,azon is szakadni kell _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

10/10*
2009. július 21. 21:56 #1444
Christo
Christo

Idézet(Jessy @ 2009. July 21. - 21:53)
Nász-ajánlat (The Proposal - 2009)

Egyáltalán nem csalódtam,sõt talán még jobb volt mint amire számítottam,rengeteget nevettem rajta.Egyébként ez most különleges alkalom volt,mert az egész család jött a moziba és még apukám is szétröhögte rajta a fejét  laugh.gif  Én persze alapból szeretem az ilyen típusú filmeket,de ez szerintem kimagaslóan jó volt biggrin.gif A végén pedig az a kis ráadás a stáblista mellett,azon is szakadni kell  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

10/10*

nálam is ugyanez volt biggrin.gif thumbsup.gif
2009. július 22. 08:51 #1445
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet(Christo @ 2009. July 21. - 20:56)
nálam is ugyanez volt biggrin.gif  thumbsup.gif

Csatlakozom , velem is ez volt blush.gif
2009. július 22. 10:01 #1446
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Másnaposok _nevet.gif _nevet.gif

Na ez!!! rohog.gif rohog.gif rohog.gif
A Másnaposok nálam a Trópusi vihar mellett másik nagy kedvenc lett az ún. "kretén-vígjáték" kategóriában.
Imádtam.
Néhányszor már a sírás hatátán voltam a nevetéstõl. _nevet.gif _nevet.gif
10*
2009. július 22. 15:14 #1447
- törölt felhasználó -    
Rossz barátok

nagyon nagy! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2009. július 22. 22:14 #1448
Christo
Christo

Amikor megállt a Föld

Elég sok negatív kritikát olvastam errõl a filmrõl, de nem nagyon veszem figyelembe õket. Megnézem az adott filmet és majd én döntök. Ez is egy ilyen volt és a legtöbb véleménnyel ellentétben nekem tetszett. Szerintem izgalmas volt, holott tudtam mi lesz vége. Keanu az egyik kedvenc színészem, de nem mondanám, hogy emiatt elfogult lennék a filmmel.
10/8
2009. július 23. 00:56 #1449
Christo
Christo

Darkness - A rettegés háza

Az a gáz, hogy már sok ilyen fimet láttam, és párhuzamosak egymással...tehát már rutinosan kitaláltam ki a hunyó. Ez nem volt annyira jó. A végén legalább volt egy mini wtf, ami talán jobbá tette a dolgokat. A sztori is fura volt nekem. Túl abszurd, túl nagy hülyeség. blink.gif biggrin.gif Hát nekem egyszer nézhetõs kategória, de lehet persze, hogy valakinek az egyik kedvenc filmje. laugh.gif
10/6 mert volt benne néhány parás jelenet
2009. július 23. 03:28 #1450
- törölt felhasználó -    
Harry Potter és a félvér herceg

most jövök moziból, nem mondom, hogy a legjobb rész volt, de nem volt rossz. a végét szerintem "nem valami jól" csinálták meg. fikázódni nem fogok, pedig 2x is elolvastam a könyvet ,és a második kedvencem a 3. után. csalódásnak nem nevezném semmiképp, de egy kicsit én is többet vártam.

nem pontozok,mert nem tudok, még párszor meg fogom nézni az biztos
2009. július 23. 17:46 #1451
Christo
Christo

Esti mesék

Poénos, aranyos meg minden. Mint egy Adam Sandler film. Persze most sem hiányozhatott Rob Shneider. biggrin.gif Tetszett, de nem is vártam többet.
10/8
2009. július 23. 22:43 #1452
Mia
Mia
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet(Ádám @ 2009. July 23. - 03:28)
Harry Potter és a félvér herceg

most jövök moziból, nem mondom, hogy a legjobb rész volt, de nem volt rossz. a végét szerintem "nem valami jól" csinálták meg. fikázódni nem fogok, pedig 2x is elolvastam a könyvet ,és a második kedvencem a 3. után. csalódásnak nem nevezném semmiképp, de egy kicsit én is többet vártam.

nem pontozok,mert nem tudok, még párszor meg fogom nézni az biztos

Hát, sajnos egyet kell értenem. Mivel Harry Potterrõl van szó, ezért elfogult vagyok, de azt kell mondjam, hogy a végét egész egyszerûen elrontották. Ami szomorú, mert annnnyira akartam, hogy tetsszen, de nem tudtam szeretni. Onnantól kezdve, hogy Harry visszatért Dumbledore-al egyáltalán nem oldották meg jól. SPOILER!!!
A könyv fantasztikus lehetõséget adott egy ütõs, izgalmas csatajelenetre amibõl semmit sem valósítottak meg, így elmaradt a nagy durranás, amire mindenki számított. Az meg, hogy Dumbledore halálát ilyen gyorsan és egyszerûen oldották meg még fel is húzott... Megérdemelt volna hasonlóan hosszú és érzelmes búcsút, mint a negyedikben Cedric. A legvége pedig, azzal a rövid kis dumálós jelenettel megoldva, minden érzelem nélkül (amirõl nagyban tehetnek a szinkronhangok is)... inkább nem is minõsítem.
Egyébként a Roxfortos részek fantasztikusak voltak, az effektek, a humor, minden része tökéletes, kivéve a végét. Na jó, volt még valami ami nem jött be, mégpedig, hogy a kedvenc jelenetem egyszerûen eltûnt. SPOILER MEGINT
Mi az, hogy Ginny és Harry nem mindenki elõtt az örömmámorban jönnek össze? Az egész film alatt közelednek egymáshoz, erre kapnak egy szájrapuszit a Szükség Szobájában? Na neeee....
De ha mindent egybe veszünk tényleg nagyon szerettem. Imádom látni, hogy élnek a varázslók, vagy milyen az élet a Roxfortban, és ebbõl megkaptam mindent. Imádtam, de akkor is csak 9,5/10. 9 alá semmiképpen sem tudok menni HP téren, kövezzetek meg... biggrin.gif
Bocsi, hogy ilyen hosszúra nyúltam blush.gif
2009. július 24. 08:38 #1453
czikoria
czikoria
visszatérő vendég
Hozzászólás: 114
Csatolások: 40
Azonosító: 34908
áh ... Harry Potter és a félvér herceg ... tegnap éjszaka. 110.gif

és örülök h másoknak sem adta be a 100at.

én tixta ideggel jöttem ki. sztem egy fs lett és ezt rajongóként mondom. konkrétan egy romantikus vígjáték tinifilmet hoztak ki a könyvbõl, pedig azé ez a rész már sztem má kilépett ebbõl az idillbõl, és sztem pont a legjobb részeket hagyták ki és kb az a legdrámaibb rész amikor hermione ráküldi ronra a varázsmadarakat! dumbeldore halála meg írtózatosan gyenge és háth ÁÁÁÁÁH

reklamalo.gif cry.gif

dawson's creek roxfortban cry.gif

komolyan aggódok a köv részekért! Bárcsak megamardat volna Alfonso Cuarón a sorozatnál :'(

// nekem az azkabani fogoly film tesztett a legjobban, de a félvér hercegen izgultam leginkább úgy h megfájdult a gyomrom és bõgtem szét az agyam a végén //
2009. július 24. 12:08 #1454
- törölt felhasználó -    
Én megértem miért kellett megváltoztatni a végét.

Megmondták: azért, hogy ne legyen ismétlõdés, mert bizony a 7. könyv vége is igen hasonló volt az elõzõhöz.

Szerintem remek film lett, talán a legjobb a Harry Potter filmek közül. kicsit több varázs és akció kellett volna bele, és akkor tökéletes lett volna szvsz.

Harry potter és a Félvér herceg

9/10
2009. július 24. 12:23 #1455
Mia
Mia
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet(Solarian @ 2009. July 24. - 12:08)
Én megértem miért kellett megváltoztatni a végét.

Megmondták: azért, hogy ne legyen ismétlõdés, mert bizony a 7. könyv vége is igen hasonló volt az elõzõhöz.

Szerintem remek film lett, talán a legjobb a Harry Potter filmek közül. kicsit több varázs és akció kellett volna bele, és akkor tökéletes lett volna szvsz.

Harry potter és a Félvér herceg

9/10

Nagyon jó film, ez tény. Zseniálisat alkottak megint, de akkor is fáj a szívem a vége miatt. Remélem, hogy a hetesben pótolják azokat a fontos dolgokat, amiket kihagytak ebbõl. Ha ez így lesz 10-bõl 15-öt fogok rá adni. smileeee.gif
2009. július 24. 19:35 #1456
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
na nézzük smileeee.gif

X-man - Wolverine:

Csak Ryan miatt érdekelt a dolog, de egyébként sem volt rossz film. Kicsit nekem hirtelen lett vége, vagy nem tudom, hiányzott még belõle fél óra. Ne kérdezzétek miért, csak olyan rövidnek tûnt. biggrin.gif

8/10

Harry Potter 6. :

Nem vagyok egy moziba járós típus, túl drága, de gondoltam na ezt megnézzük, meg barátnõm nagyon el akart menni. smileeee.gif Az elõzõ rész miatt voltak fenntartásaim, az nagyon nem tetszett. Annak is olyan hirtelen lett vége.
Ez a rész viszont nagyonjó volt, szerintem még egyiken sem nevettem ennyit. Nekem nem volt baj, hogy kicsit könnyedebbre sikerült. Olvastam a könyvet még régebben, de nem vagyok olyan nagyon nagy rajongó, nem is emlékeztem pontosan a részletekre blush.gif , így hiányérzetem sem volt nagyon. Lehet hogy a végének tényleg szentelhettek volna egy kicsivel nagyobb részt, megérdemelte volna smileeee.gif De nekem semmi bajom nem volt a filmmel. smileeee.gif Max. a szinkronhangokéval. Hermione hangja nekem nagyon amatõrnek tûnt blush.gif . biggrin.gif

10/10

Just Friends:

Régebben már láttam egyszer, de gondoltam belefér még egyszer, hogy megnézzem. Nem bántam meg. Szerintem nagyon vicces egy csomót röhögtem rajta. Ryant alapból szeretem, de itt is nagyon tetszett amit lemûvelt. biggrin.gif _nevet.gif
A testvérharcok nagyon nagyok voltak, Anna Farisról meg tényleg elhiszed, hogy ilyen hülye p*csa biggrin.gif De szerintem jó kis vígjáték, sablonos, de egy uncsi délutánra megfelel tökéletesen. Már be is fûztem a szüleimet, hogy nézzék meg este. _nevet.gif

10/10
2009. július 24. 19:46 #1457
Christo
Christo

Harry Potter és a Félvér Herceg

Engem pont az zavart, hogy gyakorlatilag egy vígjátékot láttam. Sztem hanyagolhatták volna a poénokat és ha már itt tartunk a szerelmi zagyvaságokat... nem ezen volt a hangsúly...amit szerintem jobban ki kellett volna dolgozni, azzal nem foglalkoztak annyit. De ezekkel ellentétben nagyon sok minden tetszett, fõleg a tavas jelenet viszont a végérõl én is hiányoltam azt a bizonyos dolgot.
Végül is jobb mint az 5. volt, szerintem azzal nagyon mellényúltak. Ez van, HP-val kritikusabb vagyok smileeee.gif És persze nem tudom lepontozni...
10/9

Egyik kedvenc jelenetem lett a Felix Felicis-es...azon szakadtam _nevet.gif
2009. július 24. 19:51 #1458
bötti
bötti
fangörl

Idézet(Christo @ 2009. July 24. - 18:46)
Egyik kedvenc jelenetem lett a Felix Felicis-es...azon szakadtam _nevet.gif

hát azon én is _nevet.gif

Meg a szerelmi bájitaloson is. ez a kettõ volt szerintem a legjobb smileeee.gif
2009. július 24. 19:56 #1459
Christo
Christo

Idézet(bötti @ 2009. July 24. - 19:51)
hát azon én is  _nevet.gif

Meg a szerelmi bájitaloson is. ez a kettõ volt szerintem a legjobb smileeee.gif

ha a poénkodás nézzük akkor igen biggrin.gif de nekem a másik kedvencem a tavas...sztem az nagyon ütött...basszus mindenki ugrott egy nagyot a moziba annál a bizonyos jelenetnél én meg csak néztem...annyira nyilvánvaló volt...egy csaj majdnem kibukott a székbõl _nevet.gif _nevet.gif
2009. július 24. 19:57 #1460
bötti
bötti
fangörl

Idézet(Christo @ 2009. July 24. - 18:56)
ha a poénkodás nézzük akkor igen biggrin.gif  de nekem a másik kedvencem a tavas...sztem az nagyon ütött...basszus mindenki ugrott egy nagyot a moziba annál a bizonyos jelenetnél én meg csak néztem...annyira nyilvánvaló volt...egy csaj majdnem kibukott a székbõl _nevet.gif  _nevet.gif

jaja én is számítottam rá, hogy az lesz mégis megijedtem. Mindenki ugrott egyet aztán 2mp hatásszünet és mindenki el kezdett kuncogni azon, hogy mindenki kuncog _nevet.gif
219 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!