A Scarecrowból láttam DVDRipet is
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. július 15. 00:47
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
109. utas
trailer alapján jobbra számítottam...viszont nem kicsit tátottam el a szám a végén, amit persze elsütöttek már néhány filmben de végül is meglepett
nekem kissé vontatott volt a sztori, fõleg Annie Hathaway miatt néztem meg, az õ játéka tetszett is
a film sztem egyszer nézhetõs kategória
10/8
trailer alapján jobbra számítottam...viszont nem kicsit tátottam el a szám a végén, amit persze elsütöttek már néhány filmben de végül is meglepett
nekem kissé vontatott volt a sztori, fõleg Annie Hathaway miatt néztem meg, az õ játéka tetszett is
a film sztem egyszer nézhetõs kategória
10/8
2009. július 15. 11:30
|
|
illidanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.06. Hozzászólás: 138 Csatolások: 325 Azonosító: 86555 offline
|
Superhero Movie
Egy kicsit csalódtam a filmben, mert a rendezõktõl többet vártam a Horrorra akadva sorozat után. Nomeg a szuperhõsöket is jobban ki lehetett volna parodizálni.
Nem volt egy rossz film, a poénok többsége bejött nekem, a sztori is tûrhetõ.... de ennél jobb is lehetett volna.
Nah mind1, változtatni nem lehet rajta. 8/10
Egy kicsit csalódtam a filmben, mert a rendezõktõl többet vártam a Horrorra akadva sorozat után. Nomeg a szuperhõsöket is jobban ki lehetett volna parodizálni.
Nem volt egy rossz film, a poénok többsége bejött nekem, a sztori is tûrhetõ.... de ennél jobb is lehetett volna.
2009. július 15. 13:52
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Ádám @ 2009. July 14. - 18:09)
hát az elsõ is elég gyenge volt szerintem...
amúgy hogy nézted? van cam verzió vagy mi?
amúgy hogy nézted? van cam verzió vagy mi?
Nekem az elsõ nagyon bejött, és csak egy kicsit vagyok elfogult Kristen miatt.
2009. július 15. 18:32
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Angyalok és démonok:
Megnéztem múlt héten barátnõmmel a moziban. igen még csak most xD. Szerintem elég jó volt. Nem tûnt olyan hosszúnak mint amilyen hosszú volt, nem unatkoztam rajta. Mérföldekkel jobban tetszett, mint a Da Vinci-kód. Igaz, hogy sok helyen eltért a könyvtõl ami zavart egy kicsit, de élvezhetõ volt. És Ewan
8/10
The Nines:
Friss élmény most néztem 10 perce kb. Háááááát elég zagyvaságnak tûnt, de már kezd összeállni a kép. De még azért utánanézek egy két dolgonak.
Igazából Ryan miatt néztem meg, de ha õ nem lett volna benne akkor is tetszett volna.
Elsõre nagyon zavaros meg fura, de nem rossz ötlet.
És Ryan meg a félmeztelen megnyilvánulásai
Szóval legyen ez is:
8/10
Megnéztem múlt héten barátnõmmel a moziban. igen még csak most xD. Szerintem elég jó volt. Nem tûnt olyan hosszúnak mint amilyen hosszú volt, nem unatkoztam rajta. Mérföldekkel jobban tetszett, mint a Da Vinci-kód. Igaz, hogy sok helyen eltért a könyvtõl ami zavart egy kicsit, de élvezhetõ volt. És Ewan
8/10
The Nines:
Friss élmény most néztem 10 perce kb. Háááááát elég zagyvaságnak tûnt, de már kezd összeállni a kép. De még azért utánanézek egy két dolgonak.
És Ryan meg a félmeztelen megnyilvánulásai
Szóval legyen ez is:
8/10
2009. július 15. 18:40
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. July 13. - 20:44)
inkább a filmek tetszettek
HP-nál pedig mindenképp a könyvekre voksolnék
hát igen LOTR könyvek kicsit... hogy is mondjam... bonyolultak, de nekem tetszik
a HP-nál én is a könyvekre voksolok, bár a filmek sem rosszak
2009. július 15. 19:57
Halálos temetés
"Nem érted? A törpe d.gta a fatert!!!"
Zseniális
"Nem érted? A törpe d.gta a fatert!!!"
Zseniális
2009. július 15. 20:45
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Kétely (Doubt)
Meryl Streep újra bebizonyította amit már mindenki tud, Õ egy zseni!
Persze nem szabad megfeletkezni Philip Seymour Hoffmanról, Amy Adamsrõl és persze Viola Davisrõl sem. Mindannyian remek alakítást nyújtanak.
A történet nyomasztóan életszerû.
A papok és a nõvérek összehasonlításai különösen tetszettek.
10/10
Meryl Streep újra bebizonyította amit már mindenki tud, Õ egy zseni!
Persze nem szabad megfeletkezni Philip Seymour Hoffmanról, Amy Adamsrõl és persze Viola Davisrõl sem. Mindannyian remek alakítást nyújtanak.
A történet nyomasztóan életszerû.
A papok és a nõvérek összehasonlításai különösen tetszettek.
10/10
2009. július 16. 07:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A HALÁL ALAGÚTJA
Hát gyerekek ... ha valaki látott már életében szörnyen pocsék filmet ( és még szépen fogalmaztam ) akkor ez az
Végig sem tudtam nézni , az elsõ egy óránál kikapcsoltam , és nem azért mert nem volt rá idõm befejezni , hanem mert már annyira idegesített és egyszerûen BORZALMAS volt
.... 10/3
VIASZTESTEK
Nah ezt a filmet egyszerûen imádom
Két isteni pasi ( Chad Michael Murray , Jared Padalecki ) , egy jó történet , és egy Paris nevû hölgy halála ( Bocs a PARIS HILTON rajongóknak
) Összevetve nagyon tetszett a film 10/10
Hát gyerekek ... ha valaki látott már életében szörnyen pocsék filmet ( és még szépen fogalmaztam ) akkor ez az
VIASZTESTEK
Nah ezt a filmet egyszerûen imádom
2009. július 16. 18:02
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
1408 -ról szeretnék irni valamit.
úgy egy éve letöltöttem a filmet, megnéztem, elvoltam szállva tõle stbstb
most, ebben az évben vettem meg az 1408 DVD -t, és csakis ma néztem meg újra.
oszt a film végén rádöbbentem, hogy nem az lett a vége amit régebben megnéztem.
Ez volt a vége amikor megnéztem elõször a filmet :
http://www.youtube.com/watch?v=Uu8CKYtHMTk
És a DVD -n lévõ filmvége egészen más.
Annyiféle alternatív vége van.... s amit linkeltem, a youtube -s videó, az volt a legjobb vége szerintem.
úgy egy éve letöltöttem a filmet, megnéztem, elvoltam szállva tõle stbstb
most, ebben az évben vettem meg az 1408 DVD -t, és csakis ma néztem meg újra.
oszt a film végén rádöbbentem, hogy nem az lett a vége amit régebben megnéztem.
Ez volt a vége amikor megnéztem elõször a filmet :
http://www.youtube.com/watch?v=Uu8CKYtHMTk
És a DVD -n lévõ filmvége egészen más.
Annyiféle alternatív vége van.... s amit linkeltem, a youtube -s videó, az volt a legjobb vége szerintem.
2009. július 16. 18:17
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Amikor én láttam elõször, nekem ez a befejezés volt:
http://www.youtube.com/watch?v=3jKHFxUZzSU
Hát elõször is sokkolt, meg tetszett természetesen, de ez az alternatív befejezés tényleg jobb lett volna végleges verziónak is..
A film amúgy nekem 10/8,5 - szerintem többet is kihozhattak volna a könyvbõl, John Cusack-et pedig szeretem, de nekem nagyon nem volt bejövõs erre a szerepre.
Hát elõször is sokkolt, meg tetszett természetesen, de ez az alternatív befejezés tényleg jobb lett volna végleges verziónak is..
A film amúgy nekem 10/8,5 - szerintem többet is kihozhattak volna a könyvbõl, John Cusack-et pedig szeretem, de nekem nagyon nem volt bejövõs erre a szerepre.
2009. július 16. 18:25
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nekem úgy van meg hogy a végén meghallgatják a kislányt a magnón
Fura volt látni ezt a másik befejezést
Jobb lett volna ez a másik , nem pedig a magnós , de hát így is szeressük ezt a filmet
Fura volt látni ezt a másik befejezést
Jobb lett volna ez a másik , nem pedig a magnós , de hát így is szeressük ezt a filmet
2009. július 16. 18:29
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(bajer @ 2009. July 16. - 18:17)
Amikor én láttam elõször, nekem ez a befejezés volt:
én is ezt láttam
nekem ez tökéletesen megfelelt, a többi nekem nem annyira üt...
2009. július 17. 07:32
Én a rendezõi változatot láttam, és nagyon bejött mind az egész film, mind a szomorú vég.
Az egyik legjobb King adaptáció, és az utóbbi évek legjobb horrorfilmje.
10/10 - 1408
A túlvilág szülötte - The unborn
Értékelheteletlen szar. Nem érdemes a horror névre, de még a filmre sem.
0/10
Az egyik legjobb King adaptáció, és az utóbbi évek legjobb horrorfilmje.
10/10 - 1408
A túlvilág szülötte - The unborn
Értékelheteletlen szar. Nem érdemes a horror névre, de még a filmre sem.
0/10
2009. július 17. 13:43
|
|
Christo |
|
A másik én
Ennek a filmnek valami hihetetlen hangulata van... Jodie Foster remek színésznõ és ebben a filmben teljesen azonosult a szereppel. Terrence Howard nagyon szimpatikus karaktert kapott amit úgy is tudott eljátszani. Kár volt halogatni ennek a filmnek a megnézését. Igaz a dráma nem az én mûfajom, nem is nagyon nézek, de ez megért közel 2 órát az életembõl. És azt hiszem meg is fogom ismételni a nézését.
10/10
Ennek a filmnek valami hihetetlen hangulata van... Jodie Foster remek színésznõ és ebben a filmben teljesen azonosult a szereppel. Terrence Howard nagyon szimpatikus karaktert kapott amit úgy is tudott eljátszani. Kár volt halogatni ennek a filmnek a megnézését. Igaz a dráma nem az én mûfajom, nem is nagyon nézek, de ez megért közel 2 órát az életembõl. És azt hiszem meg is fogom ismételni a nézését.
10/10
2009. július 17. 19:01
|
House Of Wax |
|
AMERIKAI PITE 4
Az elõzõ hármat már nagyon régen láttam , és csak most vettem észre hogy a negyediknek a fõszereplõje Tad Hilgenbrinck
, ezért egybõl megnéztem és bár nem az eredeti szereplõkkel volt , meg kell hagyni hogy nagyon jó volt
Nekem nagyon tetszett , és TAD
10/10
FÛRÉSZ 5
Hát , nem csalódtam benne
Ha mondhatok ilyet ez volt a legjobb a Fûrész filmek közül , pedig hát a többi sem utolsó , de ez valahogy kifejezetten tetszett
10/10
BARLANG ( CAVE )
Kicsit másra számítottam , nem volt rossz bár lehetett volna jobb is
Bár volt benne egy nagyon helyes srác szóval ..
10/8
Az elõzõ hármat már nagyon régen láttam , és csak most vettem észre hogy a negyediknek a fõszereplõje Tad Hilgenbrinck
Nekem nagyon tetszett , és TAD
FÛRÉSZ 5
Hát , nem csalódtam benne
Ha mondhatok ilyet ez volt a legjobb a Fûrész filmek közül , pedig hát a többi sem utolsó , de ez valahogy kifejezetten tetszett
BARLANG ( CAVE )
Kicsit másra számítottam , nem volt rossz bár lehetett volna jobb is
Bár volt benne egy nagyon helyes srác szóval ..
2009. július 17. 19:46
|
|
Christo |
|
Rock tábor
Kábé azt hozta amire számítottam. A helyzet az, hogy nekem jobban tetszett, mint a HSM... Ez fõleg a fõszereplõknek köszönhetõ és persze a daloknak. HSMben csak egy karakter volt számomra szerethetõ, õ pedig Ryan . Az õ hangja egyszerûen fantasztikus volt. Na jó elkalandoztam...
Szóval Demi Lovato nekem eleve szimpibb, mint Vanessa (a hangja is jobban tetszik), a Jonas tesókról semmit nem tok, de a filmben jól játszottak.
És persze a végén ott volt a nagy összeborulás és a nagy éneklés, ami szerintem ütött.
Szóval 10/8-at adok rá, mert a sztori iszonyat sablon, de persze tudom, csak élvezni kell, nem belegondolni...
Kábé azt hozta amire számítottam. A helyzet az, hogy nekem jobban tetszett, mint a HSM... Ez fõleg a fõszereplõknek köszönhetõ és persze a daloknak. HSMben csak egy karakter volt számomra szerethetõ, õ pedig Ryan . Az õ hangja egyszerûen fantasztikus volt. Na jó elkalandoztam...
És persze a végén ott volt a nagy összeborulás és a nagy éneklés, ami szerintem ütött.
Szóval 10/8-at adok rá, mert a sztori iszonyat sablon, de persze tudom, csak élvezni kell, nem belegondolni...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: