Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. június 04. 23:38
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Paul Blart Mall Cop - A pláza ásza
Ha úgy vesszük, nem egy rossz film, bár nekem picit vontatott volt. Az eleje lapos és "égõ", a közepétõl a végéig viszont Die Hard feeling és ez tetszik.
10/6.5
Totál káosz
Barátnõm unszolására megnéztem végre. Tetszett!
Rég láttam egy rakáson ennyi hülyeséget.
10/8
Ha úgy vesszük, nem egy rossz film, bár nekem picit vontatott volt. Az eleje lapos és "égõ", a közepétõl a végéig viszont Die Hard feeling és ez tetszik.
Totál káosz
Barátnõm unszolására megnéztem végre. Tetszett!
2009. június 05. 00:18
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
New In Town- Miért Éppen Minnesota
Tipikus történet, semmi új. Viszont volt benne egy-két jó poén. Egyszer nézhetõ kategória, nem kell sokat várni tõle.
Olyan 6/10.
Tipikus történet, semmi új. Viszont volt benne egy-két jó poén. Egyszer nézhetõ kategória, nem kell sokat várni tõle.
Olyan 6/10.
2009. június 05. 05:56
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
UP
Jópofa, aranyos film. A komoly mondanivaló is megvan, de persze lehet jókat is nevetni, a kutyák haláliak voltak, ajánlom mindenkinek, nagyon jó szórakozás. 10/10
Monsters vs Aliens
Ez is jó animációs film, bár talán nem annyira, mint az UP. Hugh Laurie sokat dob az egészen, de a többiek is jók. Sajnos a poénok nem mindig sülnek el jól és lehettek volna kreatívabbak is, de egyszer mindenképp megéri megnézni. 9/10
Race To Witch Mountain
Ezt a fõszereplõk (Rock, AnnaSophia és Carla Gugino) miatt néztem meg, szerencsére nem bántam meg. Kicsit buta, de szórakoztató, egy megnézésre jó. 7/10
The Pink Panther 1-2
Hm, sokkal többet és jobbat vártam, nem jött be. Pedig a nevek adottak voltak mindkét részben, mégsem tudtam felhõtlenül szórakozni rajtuk. A lányok szépek, akad itt-ott jó poén, de az erõlködés a francia akcentussal és pár másik izzadtságszagú poén megöli az egészet. Csalódás, de a folytatás legalább valamivel jobb lett. 7/10 és 8/10
Push
Ez a film viszont pozitív csalódás, nagyon tetszett. Szép színésznõk, látványos effektek, jó sztori, kellemes szórakozás. 8/10
The Butterfly Effect 2-3
A második részben Erica Durance és a szöszi volt a két legjobb dolog, egyébként unalmas és közepes film. A legújabb rész viszont érdekes és egész jól sikerült. Plusz megismertem benne Melissa Jones Richardsont, aka Malice-t (majd pakolok képeket).
A másodikra 6/10, a harmadikra 8/10.
Knowing
Ez viszont nagy csalódás, Cage is gyenge és a film is. Pedig jó az ötlet, vannak a filmben jó dolgok (például a repülõ lezuhanása), de közben annyi marhaság és fölösleges dolog is van benne, hogy már azt akarod, hogy vége legyen. És akkor még a befejezést is elcseszik... Ajánlani nem tudom sajnos. 5/10
Szerintem ez a remake jobban sikerült, mint az eredeti.
Nekem egyáltalán nem tetszett.
Jópofa, aranyos film. A komoly mondanivaló is megvan, de persze lehet jókat is nevetni, a kutyák haláliak voltak, ajánlom mindenkinek, nagyon jó szórakozás. 10/10
Monsters vs Aliens
Ez is jó animációs film, bár talán nem annyira, mint az UP. Hugh Laurie sokat dob az egészen, de a többiek is jók. Sajnos a poénok nem mindig sülnek el jól és lehettek volna kreatívabbak is, de egyszer mindenképp megéri megnézni. 9/10
Race To Witch Mountain
Ezt a fõszereplõk (Rock, AnnaSophia és Carla Gugino) miatt néztem meg, szerencsére nem bántam meg. Kicsit buta, de szórakoztató, egy megnézésre jó. 7/10
The Pink Panther 1-2
Hm, sokkal többet és jobbat vártam, nem jött be. Pedig a nevek adottak voltak mindkét részben, mégsem tudtam felhõtlenül szórakozni rajtuk. A lányok szépek, akad itt-ott jó poén, de az erõlködés a francia akcentussal és pár másik izzadtságszagú poén megöli az egészet. Csalódás, de a folytatás legalább valamivel jobb lett. 7/10 és 8/10
Push
Ez a film viszont pozitív csalódás, nagyon tetszett. Szép színésznõk, látványos effektek, jó sztori, kellemes szórakozás. 8/10
The Butterfly Effect 2-3
A második részben Erica Durance és a szöszi volt a két legjobb dolog, egyébként unalmas és közepes film. A legújabb rész viszont érdekes és egész jól sikerült. Plusz megismertem benne Melissa Jones Richardsont, aka Malice-t (majd pakolok képeket).
Knowing
Ez viszont nagy csalódás, Cage is gyenge és a film is. Pedig jó az ötlet, vannak a filmben jó dolgok (például a repülõ lezuhanása), de közben annyi marhaság és fölösleges dolog is van benne, hogy már azt akarod, hogy vége legyen. És akkor még a befejezést is elcseszik... Ajánlani nem tudom sajnos. 5/10
Idézet(Ádám @ 2009. May 31. - 14:38)
Quarantine
szerintem hozta a [REC.] színvonalát,lehetett ebben is rendesen szarni. szerintem mind2 filmben jó volt a fõszereplõnõ választás, itt Jennifer Carpenter nagyon jól játszotta a riportercsajt.
8/10-csak mert láttam már elõtte a [REC.]-t
szerintem hozta a [REC.] színvonalát,lehetett ebben is rendesen szarni. szerintem mind2 filmben jó volt a fõszereplõnõ választás, itt Jennifer Carpenter nagyon jól játszotta a riportercsajt.
8/10-csak mert láttam már elõtte a [REC.]-t
Idézet
The Mist
Mindig is imádtam a stephen king filmeket. ez is azok közt van amiket megnézek többször is. egy kicsit az álomcsapdához hasonlít szerintem, ezek a szörnyek meg baromira félelmetesek voltak.
8/10
Mindig is imádtam a stephen king filmeket. ez is azok közt van amiket megnézek többször is. egy kicsit az álomcsapdához hasonlít szerintem, ezek a szörnyek meg baromira félelmetesek voltak.
8/10
2009. június 05. 18:40
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Last Chance Harvey
Ha két ilyen varázslatos színész, mint Emma Thompson és Dustin Hoffman összetalálkozik a vásznon, az csak vmi nagyszerût eredményezhet.
Két középkorú ember sorsának egyszerû, de mégis megható összefonódásáról szól a film, ami tökéletesen bizonyítja, hogy tökéletesen kinézõ huszonévesek nélkül is lehet remekbeszabott romantikus filmet csinálni, hiszen itt az életszerûség volt a fontos, nem a mûanyag érzelmek.
8/10
Ha két ilyen varázslatos színész, mint Emma Thompson és Dustin Hoffman összetalálkozik a vásznon, az csak vmi nagyszerût eredményezhet.
Két középkorú ember sorsának egyszerû, de mégis megható összefonódásáról szól a film, ami tökéletesen bizonyítja, hogy tökéletesen kinézõ huszonévesek nélkül is lehet remekbeszabott romantikus filmet csinálni, hiszen itt az életszerûség volt a fontos, nem a mûanyag érzelmek.
8/10
2009. június 05. 19:28
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Solarian @ 2009. June 4. - 16:38)
Terminátor - Megváltás
Nos, meg kell mondjam sok minden volt bennem. Elõször is már most leszögezek pár dolgot:
A - A film sokkal jobb, mint azt a többség nyafogja.
B - Nem lehet összehasonlítani a korábbi filmekkel, hiszen fel lett adva a felállás, most már nem az egy-egy elleni harcra van kihegyezve.
Amúgy a film többnyire pörgõs, szépen fényképezett, a sztori nem olyan konzerv mint hittem volna. Nagyon örültem a sok visszakacsintásnak, a beszólt híres mondatok (no hasta la vista, sorry), A digi Arnie cameója, mind-mind sokat dobtak a filmen.
Ugyanakkor sajnos látszik rajta, hogy rengeteg mindent ki kellett vágni, a szereplõk nem kapnak elég idõt a vásznon, hogy megfogják az embert. És a film vége egy kicsit erõs... De sebaj!
A film más, mint a korábbiak, de nem rosszabb! Persze nem olyan jó, mint a 2, de jobb, mint a 3 (szerintem az se volt olyan rossz - csakúgy, mint a Max Payne, de ez is csak magánvélemény)
Örültem, hogy bementem rá, és nem távoztam csalódottan. Nagyon várom mind a folytatást, mind a rendezõi változatot.
8/10
Nos, meg kell mondjam sok minden volt bennem. Elõször is már most leszögezek pár dolgot:
A - A film sokkal jobb, mint azt a többség nyafogja.
B - Nem lehet összehasonlítani a korábbi filmekkel, hiszen fel lett adva a felállás, most már nem az egy-egy elleni harcra van kihegyezve.
Amúgy a film többnyire pörgõs, szépen fényképezett, a sztori nem olyan konzerv mint hittem volna. Nagyon örültem a sok visszakacsintásnak, a beszólt híres mondatok (no hasta la vista, sorry), A digi Arnie cameója, mind-mind sokat dobtak a filmen.
Ugyanakkor sajnos látszik rajta, hogy rengeteg mindent ki kellett vágni, a szereplõk nem kapnak elég idõt a vásznon, hogy megfogják az embert. És a film vége egy kicsit erõs... De sebaj!
A film más, mint a korábbiak, de nem rosszabb! Persze nem olyan jó, mint a 2, de jobb, mint a 3 (szerintem az se volt olyan rossz - csakúgy, mint a Max Payne, de ez is csak magánvélemény)
Örültem, hogy bementem rá, és nem távoztam csalódottan. Nagyon várom mind a folytatást, mind a rendezõi változatot.
8/10
Na, de jó!!! Megyek megnézni.
Köszi, hogy leírtad
2009. június 06. 07:24
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Push (Turkászok, vagy Turkálok, mindegy gáz cím...
)
Nagyon jó az atmoszfére, amibe belehelyezik a története, örülök, hogy végig Tokióban játszódik. Igazából jobb, amire számítottam, annyira nem hipervándoros, de x-menbõl sztem van benne elég, vagy csak sok a véletlen. Ja és a filmtörténelem egyik legszánalmasabb verekedõs jelnete is helyet kapott a filmben...
Összességében: 7/10, de Dakota (aki fantasztikus
) és Ryan
10/10
Nagyon jó az atmoszfére, amibe belehelyezik a története, örülök, hogy végig Tokióban játszódik. Igazából jobb, amire számítottam, annyira nem hipervándoros, de x-menbõl sztem van benne elég, vagy csak sok a véletlen. Ja és a filmtörténelem egyik legszánalmasabb verekedõs jelnete is helyet kapott a filmben...
Összességében: 7/10, de Dakota (aki fantasztikus
2009. június 06. 11:21
|
|
Mannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.30. Hozzászólás: 245 Csatolások: 296 Azonosító: 40372 offline
|
Star Trek. Nagyon tetszett a film, pedig úgy ültem be rá moziba, hogy nem tudtam mire számítsak, nem ismerem a Star Trek sorozatokat, nem tudtam mirõl szólnak.. Zachary Quinto nagyon jó volt! Ééés Chris Pine, hmmm..
10/10
Amúgy a [REC.]-re nagyon kiváncsi vagyok, még nem láttam, de megnéztem az elõzetesét.. Ijesztõ!
Amúgy a [REC.]-re nagyon kiváncsi vagyok, még nem láttam, de megnéztem az elõzetesét.. Ijesztõ!
2009. június 06. 11:31
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Stay Alive
Nagyon parás volt, a hangeffektek és a zene zseniális, a sztori is jó, de azért csiszolhattak volna még rajta. Esti szórakozásnak mindenképp megfelelt, szal nekem nagyon bejött.
10/8
Mezsgye
hú hát rosszabbra számítottam, de egész jó volt...a darkos beütés, hogy folyton sötét van meg a nyomasztó hangulatú környezet nagyon passzolt a filmbe, bár a végébõl valami hiányoltam...hogy pontosan mit, azt nem tudom
ezért 10/9
Titkok kulcsa
hát errõl nem nagyon tudok mit írni....nagyon nem tetszett...unalmas volt, kábé léptettem 6 percenként...a vége viszont elment
10/3
Nagyon parás volt, a hangeffektek és a zene zseniális, a sztori is jó, de azért csiszolhattak volna még rajta. Esti szórakozásnak mindenképp megfelelt, szal nekem nagyon bejött.
10/8
Mezsgye
hú hát rosszabbra számítottam, de egész jó volt...a darkos beütés, hogy folyton sötét van meg a nyomasztó hangulatú környezet nagyon passzolt a filmbe, bár a végébõl valami hiányoltam...hogy pontosan mit, azt nem tudom
ezért 10/9
Titkok kulcsa
hát errõl nem nagyon tudok mit írni....nagyon nem tetszett...unalmas volt, kábé léptettem 6 percenként...a vége viszont elment
10/3
2009. június 06. 11:33
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. June 5. - 05:56)
Knowing
hú pedig nagyon jónak tûnt az elõzetesbõl...rem én nem fogok ekkorát csalódni benne...
2009. június 06. 11:54
|
|
Mannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.30. Hozzászólás: 245 Csatolások: 296 Azonosító: 40372 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. June 6. - 10:31)
Mezsgye
ezért 10/9
ezért 10/9
A Mezsgyét én is láttam, nagyon tetszett! Igazán jó horror!
2009. június 06. 16:29
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Idézet(Manni @ 2009. June 6. - 11:21)
Star Trek. Zachary Quinto nagyon jó volt!
10/10
Nagyon sokat szenvedett a szerepért (, gyantázni kellett az arcát,) de megérte.
2009. június 06. 19:29
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
The Wrestler:
Szerintem iszonyatosan jó!Minden percét feszülten figyeltem, Mickey egy géniusz.Isten, nem tudom tovább fokozni, kibontott hajjal pedig
.
10/20 vagy nem tudom, annyira jóóóóóóó
Szerintem iszonyatosan jó!Minden percét feszülten figyeltem, Mickey egy géniusz.Isten, nem tudom tovább fokozni, kibontott hajjal pedig
10/20 vagy nem tudom, annyira jóóóóóóó
2009. június 06. 20:02
|
|
nozso13 |
|
Basszus láttam vagy egy fél órát az Éjszaka a Múzeumban2-bõl, de már minden bajom volt.Kategorikusan kijelentem, hogy ez egy mocsok, egy drága mocsok.Annyira sz@r!Nem tudom értékelni.
2009. június 06. 21:47
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Terminator - Megváltás
Most értem haza a moziból... és...hááát...
Gyakorlatilag csak azon lehet összeveszni hogy a T3 vagy a T4 a rosszabb film... Sajnos...
Mondjuk azért számomra ez egyértelmû.. A T4 jobb mint a T3!
Christian Balenek ezt nem kellett volna elvállalni...
Sam Worthington viszont jó benne.
6/10
Most értem haza a moziból... és...hááát...
Gyakorlatilag csak azon lehet összeveszni hogy a T3 vagy a T4 a rosszabb film... Sajnos...
Mondjuk azért számomra ez egyértelmû.. A T4 jobb mint a T3!
Christian Balenek ezt nem kellett volna elvállalni...
Sam Worthington viszont jó benne.
6/10
2009. június 06. 21:54
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Éjszaka a múzeumban 2.-t láttam pont ma. Az elsõ részt nem láttam így hírtelen nem értettem a lényegét, de aztán elmondták. Tipikus egyszer megnézhetõ film. Kicist többet vártam volna, hisz Ben Stiller a fõszereplõ.
6/10, szerintem.
6/10, szerintem.
2009. június 07. 00:18
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Bolt
Nagyon aranyos, humoros és az animáció is szép. A szereplõk hangjai kiválóak, bele sem merek gondolni a magyar verzió milyen lehet. 10/10 simán.
Az elõzetes nekem is nagyon tetszett, nem is érdekelt, hogy máshol fikázták erõsen és úgy ültem le, hogy nekem ez tetszeni fog. Az elejével nem is lenne gond, de gyorsan elromlik az egész. A látvány viszont legalább rendben van. Na jó, ötösnél talán adhatnék jobbat, ha minden jó dolgot nagyon pozitívan értékelnék és pozitív hangulattal álltam volna fel a végén, de ez egyszerûen nem egy jó film sajnos.
Pedig Alex Proyas rendezte (Dark City - I, Robot), õ sem tudott a gagyi forgatókönyvbõl és egy gyenge Cage-bõl többet kihozni sajnos. Sõt, nélküle szerintem még rosszabb lett volna a végeredmény.
Hát, õ nem volt rossz, de ennyire nem dicsérném.
A csajokra én is annyit adnék, a filmre már jóval kevesebbet.
Aha és a harmadik egész érdekes.
Szerintem a T3 jó film volt.
Nagyon aranyos, humoros és az animáció is szép. A szereplõk hangjai kiválóak, bele sem merek gondolni a magyar verzió milyen lehet. 10/10 simán.
Idézet(Christo @ 2009. June 6. - 11:33)
hú pedig nagyon jónak tûnt az elõzetesbõl...rem én nem fogok ekkorát csalódni benne... 
Az elõzetes nekem is nagyon tetszett, nem is érdekelt, hogy máshol fikázták erõsen és úgy ültem le, hogy nekem ez tetszeni fog. Az elejével nem is lenne gond, de gyorsan elromlik az egész. A látvány viszont legalább rendben van. Na jó, ötösnél talán adhatnék jobbat, ha minden jó dolgot nagyon pozitívan értékelnék és pozitív hangulattal álltam volna fel a végén, de ez egyszerûen nem egy jó film sajnos.
Idézet(Niszrok @ 2009. June 6. - 16:29)
Egyedülálló módon visszaadta Spock karakterét. 
Hát, õ nem volt rossz, de ennyire nem dicsérném.
Idézet(RedArmy @ 2009. June 6. - 20:17)
Friday the 13th 2009 Ajánlom mindenkinek!
10/10
10/10
A csajokra én is annyit adnék, a filmre már jóval kevesebbet.
Idézet(RedArmy @ 2009. June 6. - 20:17)
The Butterfly Effect 2-3 ennek van 3. része??? 
Aha és a harmadik egész érdekes.
Idézet(Horgi @ 2009. June 6. - 21:47)
Gyakorlatilag csak azon lehet összeveszni hogy a T3 vagy a T4 a rosszabb film...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

1 felhasználónak tetszik: