Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. május 11. 08:52 #1241
- törölt felhasználó -    
Star Trek XI

Elõre leszögezem: Láttam a filmeket, végignéztem a Voyagert és a Deep Space Nine-t. Tetszettek:) Ennek ellenére én mindig SW fan leszek...

A mostani filmrõl. Tudtam, hogy mindenképpen könnyebb, egyszerûbb lesz mint a filmek, hiszen azért kellett, hogy újraélesszék a franchise-t. Új rajongókat (fiatalabb korosztályt - mondja egy 21 éves... khm) kellett megnyerni. Úgyhogy a popcorn mozi feelinget én egyáltalán nem negatívumként éltem meg. Úgy ültem be a moziba, hogy ezt tuti élvezni fogom. És nem csalódtam, de nem ám! Szerény véleményem szerint ez a legjobb film a Revenge of the Sith és az Iron Man óta.

A nagyon hardcore fanok (akik klingonul beszélnek) biztos csalódásként élik majd meg. Annak ellenére, hogy megtartották a 'retró-sci-fi' stílust, szerepeltették Nimoyt, kivételesen remek szinkront adtak alá, volt benne akció/humor/színészi játék. Az új cast is tetszett, szerintem remekül visszaadják a szereplõket fõleg Kirk, Scotty és McCoy.

Imádom ezt a filmet! Bekerült a top tízes személyi listámra.

MINDENKINEK csak ajánlani tudom. (Még a HC ST fanoknak is, adjanak neki egy esélyt)
2009. május 14. 22:47 #1242
Kata159
Kata159
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Chapter 27

Angolul láttam, mondjuk nem tudom, létezik-e magyarul is. A lényeg, hogy végig borzongtam a film alatt. Maga a sztori is hátborzongató, John Lennon gyilkosáról szól és annak szemszögébõl mondja el Lennon utolsó 3 napját.

Fuh, nem is jutok szóhoz. Jared Letot nem nagyon ismertem eddig, mint színészt, de le a kalappal elõtte, baromi hiteles volt, nagyon beleélte magát a szerepbe. Röviden ennyit tudok mondani, aki még nem látta mindenképp nézze meg.

10/10
2009. május 15. 15:02 #1243
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Angyalok és démonok

A Da Vinci-kódnál szerintem sokkal-sokkal jobb, látványosabb és több minden történik benne. A Da Vinci-kód egy picit olyan lassú víz partot most elven mûködik, ez nem. Ewan McGregor és Tom Hanks jót alakít, a nõi fõszereplõ Ayelet Zurer egy picit haloványka és bele is szürkül a filmbe. Azt viszont szeretném leszögezni hogy én csak a filmek alapján ítélek, a könyveket nem olvastam.
9/10
2009. május 15. 16:02 #1244
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Hairspray (az újabb):
nekem nagyon tetszett, jó kis nyári film lett.Ugyan Michelle Pfeiffer hangja nem a legerõsebb, de mivel nagyon szeretem, ezért neki elnézem. Nagyon aranyos rendezõi játékok vannak benne, nem tudom, hogy ezek az eredetiben is megvannak-e, de nagyon hatásosak. 8/10
Nem kellesz eléggé:
UNCSI!!!De nagyon az.Az elej még nagyjából érdekes, de a második felét már ki simán ki lehet találni...Jobbra számítottam, sokkal jobbra. 4/10
Mázli:
Meg kell nézni.Roppant abszurd,de üt.Ja és mellesleg magyar. 8/10
2009. május 15. 16:16 #1245
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Horgi @ 2009. May 15. - 15:02)
A Da Vinci-kódnál szerintem sokkal-sokkal jobb, látványosabb és több minden történik benne. A Da Vinci-kód egy picit olyan lassú víz partot most elven mûködik, ez nem.

Szerintem izgalmas volt az is, bár igazad van a lassú vizes hasonlattal is. Ha ez még jobb, annak örülök, az elsõ rész is nagyon tetszett. smileeee.gif Remélem, lesz hamarosan jó minõség belõle, szinkronnal nem nézem meg.
2009. május 16. 12:19 #1246
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Angyalok és démonok

az a helyzet, hogy aki nem olvasta a könyvet, annak sztem tetszeni fog a film, de aki olvasta, az egy kicsit csalódni fog...
én is csalódtam sad.gif
ha nem veszem figyelembe a könyvet, a film nagyon jó volt, izgalmas, pörgõs, nagyon jó zenei aláfestéssel, jó színészi játékkal smileeee.gif
de azt nem ngyon tudom felfogni, hogy ha a könyvben a camerlengo-t Carlo-nak hívják, akkor a filmben miért Patrick???? annyira nehéz lett volna a Carlo-t használni??
meg az hogy a filmben Vittoria apja a kollégája, zintén teljesen más névvel...szóval szerintem ezek tök felesleges változtatások és nem nagyon látom értelmüket...
A Da Vinci kódnál nekem is jobban tetszett ez thumbsup.gif

ha leragadok a könyvnél, akkor 10/7
ha nem veszem figyelembe akkor 10/9 (a gyilkosságok nagyon jól meg voltak csinálva, viszont néha úgy tûnt, mintha összecsapták volna a forgatókönyvet-> persze így is 120 perc lett...)
2009. május 16. 16:24 #1247
nozso13
nozso13
Úgy tûnik nagyon menõ az Angyalok és démonok, ezért húzom egy picit. blush.gif
Én katolikus vagyok, gyakorlom is, szóval átérzem, hogy miért olyan kényesek ezek a dolgok, persze mivel tudom, hogy fikció, ezért engem abszolút nem zavar, ha mondjuk a püspöki kar fele dohányzik és maffiafõnöknek néz ki.Olvastam a könyvet és nem tetszett. Maga Dan Brown annyira középszerû, stílustlan és kifforratlan, hogy csak a tömérdek amerikai polgárpukkasztó motívum és az angolszász krimikre jellemzõ sejtelmesség ötvözésével tudnak hatni a könyvei (megjegyzem ideig-óráig, tehát sztem lassan lejár ez a láz).
A filmrõl: jobb a da Vincinél, Tom Hankset ismerjünk, magas színvonalon játszik, vérprofi, Ewan McGregor meg olyan helyen van a szívemben, hogy ritkán figyelek a játékra, természetesen õ is profi. biggrin.gif
Sztem a film egyértelmûen jobb a gyenge, színvonaltalan, vulgáris, akcióhajhász könyvnél. 7/10
2009. május 16. 20:18 #1248
nozso13
nozso13
Jesse James meggyilkolása stb:
Háááát....Hosszú. Nagyon hosszú.Lehet, ha nem az érettségik javítása közben nézem meg, akkor jobban leköt, de így néha nagyon elkalandoztam.Mondjuk alapvetõen remek a film, szép képekkel, de egy részletben borzasztóan tömény.
Azért adok 10est, mert remek játékok vannak benne (Casey egyszerûen fantasztikus, Bradrõl már régóta tudom, hogy zseniális).
Burn after reading:
Ez valami filmtörténeti csoda.Úgy szórakoztat, hogy gyakorlatilag semmi sztorija sincs. Nagy félreértés-sorozat az egész, fenomenális színészekkel és színésznõkkel (iszonyatos magyarhangokkal blööööööööööö).Cohenék zsenik, ugyanolyan lassú a történet, mint a Nem vénnek valónál és itt is üt az esetleges vérontás. smileeee.gif 11/10 ha szabad ilyet. laugh.gif
2009. május 16. 21:10 #1249
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Angels and Demons

Na akkor én szembemegyek az árral, nekem a Da Vinci kód jobban tetszett. smileeee.gif Abban több volt a rejtély, több a titkos társaságokról szóló beszélgetés, itt csak érintették a témát. Ok, látványosabb, akciódúsabb és pörgõsebb volt valamennyivel, de attól még nem feltétlenül jobb egy film. Mivel én nem vagyok hívõ, a vallásokat meg egyenesen utálom, különösen érdekes volt az elsõ rész, amiben jobban támadták és negatívabb színben állították be az egyházat. Furcsa is volt egy kicsit Langdon hozzáállása. De Tom Hanks persze most is nagyszerû volt, ahogy Ewan McGregor is hozta magát. A nõi fõszereplõ most nem sok vizet zavart, ezt is megoldhatták volna jobban, a nyomozás is egyszerûbb volt, érzõdött az egészen, hogy népszerûbb filmet akarnak most csinálni. Mint a Star Treknél (mad.gif), csak itt nem butították le az egészet annyira. A Da Vinci kódot néztem volna még tovább, hiába volt úgyis 3 órás, még 1-2 órát elviseltem volna belõle, érdekel a téma. Most viszont könnyedén léptem tovább a Cold Case maraton következõ epizódjára. Örülnék, ha lenne még ilyesmi film, csak már új történettel, visszatérve az elsõ részhez több rejtéllyel. Erre olyan 8.5/10-et adok.

Jumper

Hayden Christensen itt egész jó volt, bár a színészi képességeit most sem tartom sokra. Rachel Bilson szép, színésznõnek sem rossz, de AnnaSophiát szívesebben néztem volna többet. A történet érdekes volt, a filmet rendesen összerakták, az effektek is tetszettek, a zenék is, szóval élvezetes volt végignézni. Egyszer mindenképp ajánlom, de nem egy olyan alkotás, amit többször újra lehet nézni. (A Stick It-et bezzeg már rengetegszer megnéztem, valahogy nagyon bejön. blush.gif biggrin.gif) 8/10

2 Fast 2 Furious

Király film, nem kell ezt feszegetni. cool.gif biggrin.gif Paul Walker gyenge színész, de szerencsére a többiek elvitték a hátukon a filmet. Eva Mendes pedig szokás szerint gyönyörû. wub.gif Már láttam régebben is, de jó volt újranézni. 9/10
Az elsõt már elkezdtem nézni, hát, eddig meg sem közelíti.
2009. május 23. 07:07 #1250
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Fast and Furious sorozat

Nos, megnéztem már mind a négyet és nekem a második tetszett a legjobban. Az elsõt és a negyediket megpróbálták komolyabbra venni, nem igazán sikerült, fõleg Paul Walkerrel, aki nagyon gyenge színész, még Vin Diesel is jobbat alakított nála. A Tokyo Drift meg egyszerûen unalmas volt, Paul Walker helyett egy másik gyenge színésszel. Meg a drift sem hoz lázba igazán, de ezt leszámítva sem volt jó film. A zene és a csajok viszont mind a négyben nagyon jók voltak, bár ez nem mentség. Ha lesz ötödik rész, remélem, a másodikhoz hasonló hangulatot próbálnak meg vele hozni, mert az mûködik. Osztályzatok a filmek sorrendjében: 8, 10, 6, 8/10 (a második rész értékelését fentebb vittem egyel, a többi ismeretében).

xXx 1-2

Itt szintén a második rész az, amelyik a kedvencem, igaz az elsõ is jó volt. De Ice Cube jobb színész, a zenék is jobban bejöttek és hát ugye Nona Gaye is a folytatásban szerepelt. Ok, Asia Argento is gyönyörû, de Nona még nála is szívdöglesztõbben nézett ki. Vin Diesel filmjére 8.5/10-et adok, a jégkockásra meg 10/10-et.
2009. május 24. 21:00 #1251
nozso13
nozso13
Amadeus: Milos Forman 1984-es Mozartról szóló csodája.Ennyi.Látni kell és mûvelõdni. 10/10
2009. május 24. 21:07 #1252
Hesztia
Hesztia
anglomán
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 4103
Csatolások: 26677
Azonosító: 19294
Idézet(nozso13 @ 2009. May 24. - 20:00)
Amadeus: Milos Forman 1984-es Mozartról szóló csodája.Ennyi.Látni kell és mûvelõdni. 10/10

Imádom! thumbsup.gif Az egyik kedvencem. heart.gif
2009. május 25. 17:39 #1253
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Hollow Man 2

Gyenge, unalmas, de legalább egy kis meztelenség van az elején és Laura Regan jól néz ki. Az elsõ rész még nézhetõ volt, ezt inkább hagyjátok ki. 6/10
2009. május 25. 17:41 #1254
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet(nozso13 @ 2009. May 24. - 20:00)

egyszer énekorán néztük, azota az egyik kedvencem. heart.gif
gyönyörüszép film.
2009. május 29. 13:43 #1255
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
A szabadság útjai (Revolutionary Road)

Elgondolkodtató film egy házaspár lelki vívódásaival, nagyszerû, mondhatni zseniális színészi játékokkal és rendezéssel.
"Megkérdõjelezhetetlen mestermû. Kötelezõ azonnal háromszor újranézni." - Mick Lasalle
Ha háromszor nem is de kétszer megnéztem egymás után (szerda és csütörtök este).
Kate Winslet és Leonardo DiCaprio páros mesteri.
Oldalakon keresztül folytathatnám az áradozásokat, de nem teszem smileeee.gif
Nekem nagyon tetszett, igaz, hogy én odavagyok az ilyen és ehhez hasonló alkotásokért.

10/10
2009. május 29. 13:52 #1256
kylie.m
kylie.m
visszatérő vendég
Hozzászólás: 400
Csatolások: 301
Azonosító: 41685
Így jártam anyátokkal
IMÁDOM! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2009. május 29. 15:47 #1257
Necros
Necros
Cara is my Mistress

The Broken

Szerintem jó film lett, izgalmas és érdekes is. A színészek jók, egy kis meztelenség is van benne (Lena Headey és Michelle Duncan), ajánlom a rejtélyes thrillerek kedvelõinek. Válaszokat sajnos nem kapunk, hogy miért is történt az, ami történt, de nincs is ezzel nagy gond. 8/10
2009. május 30. 08:27 #1258
nozso13
nozso13
Pasolini:Dekameron:
Vonatkoztassunk el Boccaccio azonos címû mûvétõl és máris egy csodát nézünk, ugyan a pajzánabbik fajtából. Imádom Pasolinit és a Dekameront is, még anno bakfis koromban, illegálban néztük a barátnõimmel, a minap pedig megláttam leárazva és azonnal lecsaptam rá. Nagyon jó film, persze a 18-as határt tartsuk be. smileeee.gif
Hunger:
Megrázó, de Michael Fassbender, vagy 'jó alakítás' rajongóknak szinte kötelezõ.Roppant naturalista, részletezõ, hosszú képekkel, kevés kameramozgással és ettõl lesz olyan gyönyörû képileg, mint egy álom. A téma pedig felkavaró. 10/10
2009. május 31. 14:38 #1259
- törölt felhasználó -    
Quarantine
szerintem hozta a [REC.] színvonalát,lehetett ebben is rendesen szarni. szerintem mind2 filmben jó volt a fõszereplõnõ választás, itt Jennifer Carpenter nagyon jól játszotta a riportercsajt.

8/10-csak mert láttam már elõtte a [REC.]-t

The Mist
Mindig is imádtam a stephen king filmeket. ez is azok közt van amiket megnézek többször is. egy kicsit az álomcsapdához hasonlít szerintem, ezek a szörnyek meg baromira félelmetesek voltak.
8/10
2009. június 04. 17:38 #1260
- törölt felhasználó -    
Terminátor - Megváltás

Nos, meg kell mondjam sok minden volt bennem. Elõször is már most leszögezek pár dolgot:

A - A film sokkal jobb, mint azt a többség nyafogja.
B - Nem lehet összehasonlítani a korábbi filmekkel, hiszen fel lett adva a felállás, most már nem az egy-egy elleni harcra van kihegyezve.

Amúgy a film többnyire pörgõs, szépen fényképezett, a sztori nem olyan konzerv mint hittem volna. Nagyon örültem a sok visszakacsintásnak, a beszólt híres mondatok (no hasta la vista, sorry), A digi Arnie cameója, mind-mind sokat dobtak a filmen.

Ugyanakkor sajnos látszik rajta, hogy rengeteg mindent ki kellett vágni, a szereplõk nem kapnak elég idõt a vásznon, hogy megfogják az embert. És a film vége egy kicsit erõs... De sebaj!

A film más, mint a korábbiak, de nem rosszabb! Persze nem olyan jó, mint a 2, de jobb, mint a 3 (szerintem az se volt olyan rossz - csakúgy, mint a Max Payne, de ez is csak magánvélemény)

Örültem, hogy bementem rá, és nem távoztam csalódottan. Nagyon várom mind a folytatást, mind a rendezõi változatot.

8/10
219 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!