Nagyszerû kezdõ képsorok, jó színészek, király zenék, látványos mutatványok és egy kicsit klisés történet a végén érdekes csavarral. Missy Peregrym alakítja Haley-t, aki egy nagyon tehetséges, de vadóc lány, Jeff Bridges pedig a szigorú edzõ ebben a tornászokról szóló filmben, mindketten kiválóak a szerepükben. A két fõszereplõ karakter sokat fejlõdik a film végére, sokat lehet nevetni közben, de van azért néhány drámaibb pillanat is. Missy elõtt külön megemelem a kalapom a színészi munkán felül bemutatott mutatványai miatt, nem mindent csinált kaszkadõr.
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. április 13. 19:49
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Stick it
Nagyszerû kezdõ képsorok, jó színészek, király zenék, látványos mutatványok és egy kicsit klisés történet a végén érdekes csavarral. Missy Peregrym alakítja Haley-t, aki egy nagyon tehetséges, de vadóc lány, Jeff Bridges pedig a szigorú edzõ ebben a tornászokról szóló filmben, mindketten kiválóak a szerepükben. A két fõszereplõ karakter sokat fejlõdik a film végére, sokat lehet nevetni közben, de van azért néhány drámaibb pillanat is. Missy elõtt külön megemelem a kalapom a színészi munkán felül bemutatott mutatványai miatt, nem mindent csinált kaszkadõr.
Plusz felbukkan a tavaly olimpiai bajnoki címet nyerõ Nastia Liukin is.
Másfél órára nagyon jó kikapcsolódás, mindenkinek tudom ajánlani. 10/10
2009. április 13. 20:51
Idézet(Regina @ 2009. April 13. - 14:31)
Fast and Furious
Hát nem sokat vártam tõle, ahhoz képest szerintem tök jó volt, látványos meg minden. És tetszett a zene.
Hát nem sokat vártam tõle, ahhoz képest szerintem tök jó volt, látványos meg minden. És tetszett a zene.
jót választottam ugye ?
2009. április 14. 14:02
Hellraiser (1987)
pff. Horror igen, de nekem nem jött be. Annyira öncélú benne a szadizmus ábrázolása, hogy az még nekem is sok volt
Szóval a többit meg sem nézem már........ kuka.
pff. Horror igen, de nekem nem jött be. Annyira öncélú benne a szadizmus ábrázolása, hogy az még nekem is sok volt
Szóval a többit meg sem nézem már........ kuka.
2009. április 15. 08:30
Fast and Furious
Oltári nagy!
És lesz 5. része is!
Oltári nagy!
És lesz 5. része is!
2009. április 15. 12:33
Disaster Movie (Katasztrófa-film)
Egyszerûen csúcs paródia, szétröhögtem az agyam rajta, bugyuta, vicces, amilyennek a paródiáknak lenni kell, ajánlom mindenkinek! Azt hiszem mondhatom azt, hogy sokkal jobb, mint a Horrorra Akadva sorozat bármelyik része, ez valahogy gagyibb....
10/10
Jeepers Creepers II - The Second Night (Aki bújt, aki nem 2.: A második este)
Már az elsõ része is igen fosatós volt számomra, de ez a második vitte a pálmát. Talán annyi bajom van vele, hogy nincs benne túl sok helyszín. Nekem nagyon bejött! Bár pár mondatban rácáfoltak az elsõ részre, de ettõl függetlenül tök jó volt, bár a mocsok még mindíg él...
9/10
Egyszerûen csúcs paródia, szétröhögtem az agyam rajta, bugyuta, vicces, amilyennek a paródiáknak lenni kell, ajánlom mindenkinek! Azt hiszem mondhatom azt, hogy sokkal jobb, mint a Horrorra Akadva sorozat bármelyik része, ez valahogy gagyibb....
10/10
Jeepers Creepers II - The Second Night (Aki bújt, aki nem 2.: A második este)
Már az elsõ része is igen fosatós volt számomra, de ez a második vitte a pálmát. Talán annyi bajom van vele, hogy nincs benne túl sok helyszín. Nekem nagyon bejött! Bár pár mondatban rácáfoltak az elsõ részre, de ettõl függetlenül tök jó volt, bár a mocsok még mindíg él...
9/10
2009. április 15. 15:51
Idézet(Necros @ 2009. April 14. - 19:10)
EBBEN az esetben örülök
2009. április 18. 20:54
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Valami Sólyom végveszélyben vagy mi a szösz...
Nõknek erõsen ajánlott, mivel egy katonákról szól, csak férfiak vannak benne. Ezen kívül nálam semmire nem volt jó a film, kivéve, hogy nagyon szép képek vannak benne. A történet valóban megtörtént esetet dolgoz fel, de én valahogy nem tudtam beleilleszkedni a hangulatba, ezért kicsit bárgyú és nevetséges volt (ezzel szemben a páromat végig lekötötte, úgyhogy lehet, hogy velem van a baj).
Nem bánom, hogy megnéztem, de nem fogom mégegyszer. 4/10
Revolutionary Road:
Kate nincs a kedvenc színésznõim között, pedig hatalmas tehetség, DiCapriót meg ki nem állhatom (nem tudom miért, én próbálkozom szeretni, de nem megy....) ennek ellenére a film tetszett, erõs játékok jellemzik és nem csak a két fõszereplõtõl, a mellékszereplõk is kitettek magukért azért rendesebben.
Szép film, örülök, hoigy láttam.
8/10.
Nõknek erõsen ajánlott, mivel egy katonákról szól, csak férfiak vannak benne. Ezen kívül nálam semmire nem volt jó a film, kivéve, hogy nagyon szép képek vannak benne. A történet valóban megtörtént esetet dolgoz fel, de én valahogy nem tudtam beleilleszkedni a hangulatba, ezért kicsit bárgyú és nevetséges volt (ezzel szemben a páromat végig lekötötte, úgyhogy lehet, hogy velem van a baj).
Nem bánom, hogy megnéztem, de nem fogom mégegyszer. 4/10
Revolutionary Road:
Kate nincs a kedvenc színésznõim között, pedig hatalmas tehetség, DiCapriót meg ki nem állhatom (nem tudom miért, én próbálkozom szeretni, de nem megy....) ennek ellenére a film tetszett, erõs játékok jellemzik és nem csak a két fõszereplõtõl, a mellékszereplõk is kitettek magukért azért rendesebben.
Szép film, örülök, hoigy láttam.
2009. április 19. 12:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Cthulhu
Nagyon lassan halad, unalmas, a színészek teljesítménye a jó és a gyenge között ingadozik, látványban nem lenne rossz, de itt sem állandó a minõség. Tori Spelling melltartóban is feltûnik egy kicsit. Lovecraft rajongóknak esetleg ajánlhatom, de sokat nem vesztenek, ha ezt kihagyják. Akkor már inkább a The Call of Cthulhu, sokkal jobb film. Erre kb 6/10-et tudok adni, jóindulattal.
Shaolin Soccer
Nagy reményeket fûztem hozzá, még régen láttam egy trailert belõle, ami alapján nagyon jó szórakozásnak ígérkezett. Ehelyett... Áttekerve nézhetõ, de erre sem tudok többet adni 6/10-nél.
Wanted
Na, ez sem volt a filmmûvészet csúcsa, de legalább élvezetes volt végignézni. Ötletes látványelemek voltak benne, a színészek korrekt formát hoztak, a sztori sem volt olyan rossz, a zene egész jól sikerült. Meg ugye Angelina meztelenül hátulról.
Jól állnak neki az ilyen szerepek.
Egy folytatást elviselnék, a játék verzió sem lett rossz. Jóindulattal 8/10.
Nagyon lassan halad, unalmas, a színészek teljesítménye a jó és a gyenge között ingadozik, látványban nem lenne rossz, de itt sem állandó a minõség. Tori Spelling melltartóban is feltûnik egy kicsit. Lovecraft rajongóknak esetleg ajánlhatom, de sokat nem vesztenek, ha ezt kihagyják. Akkor már inkább a The Call of Cthulhu, sokkal jobb film. Erre kb 6/10-et tudok adni, jóindulattal.
Shaolin Soccer
Nagy reményeket fûztem hozzá, még régen láttam egy trailert belõle, ami alapján nagyon jó szórakozásnak ígérkezett. Ehelyett... Áttekerve nézhetõ, de erre sem tudok többet adni 6/10-nél.
Wanted
Na, ez sem volt a filmmûvészet csúcsa, de legalább élvezetes volt végignézni. Ötletes látványelemek voltak benne, a színészek korrekt formát hoztak, a sztori sem volt olyan rossz, a zene egész jól sikerült. Meg ugye Angelina meztelenül hátulról.
2009. április 19. 14:48
|
|
|
Star Wars: The Clone Wars
Nem vagyok Star Wars fan, de ez a film nagyon tetszett.
Fõleg Ahsoka Tano, máris az egyik kedvenc SW karakterem lett.
10/10
Nem vagyok Star Wars fan, de ez a film nagyon tetszett.
2009. április 19. 15:46
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(nozso13 @ 2009. April 19. - 15:01)
(bocsánat az offért...)
Egyébként tegnap sikerült megnéznem a Make It Happen -t, és hiába húzták le sokan, nekem nagyon bejött. Az egész filmet áthatotta Mary Elizabeth Winstead kedves lénye, nagyon szimpatikus volt a csajszi végig. Azon meg rendesen meglepõdtem, hogy ennyire tud táncolni illetve nem tudom használtak-e a komolyabb táncjeleneteknél dublõrt. Habár nem hiszem, ez amennyire tudom a táncos filmeknél nem szokás. Végülis mindegy, a lényeg, hogy tetszett a film. Olyan kis limonádé, de éppen ettõl volt jó. Ja és nem mellesleg a zenék is tetszettek benne, szinte kivétel nélkül. Szóval nálam 7/10.
2009. április 19. 16:10
|
|
|
Idézet(nozso13 @ 2009. April 19. - 15:01)
(bocsánat az offért...)
Nekem tetszik, kövezz meg.
Az egyik legjobb duma a Star Wars filmbõl, természetesen Ahsoka Tano-tól: "Stop calling me that! You're stuck with me, SkyGuy."
2009. április 20. 23:30
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Boszorkány-hegy
Hát...az elõzetes alapján többet vártam. De ettõl függetlenül élvezetes volt szerintem, Anna Sophia Robb és Alex Ludwig még sokra viszik, a többi szereplõ átlagos volt. Voltak megmosolyogtató jelenetek is, olyan igazi egész estés, családi aranyos popcornmozi. A látvány is bejött.
7/10
Az illúzionista
Húúúú, hát ez a film nagyon nem volt jó...megnéztem, mert azt mondták, ha tetszett a Tökéletes trükk ez is tetszeni fog...(a Prestige nagy kedvencem) nem így történt.
Számomra semmit nem nyújtott ez a film és semmi értelme nem volt... De mert szeretem Jessica Biel-t, kap 2/10-et
Hát...az elõzetes alapján többet vártam. De ettõl függetlenül élvezetes volt szerintem, Anna Sophia Robb és Alex Ludwig még sokra viszik, a többi szereplõ átlagos volt. Voltak megmosolyogtató jelenetek is, olyan igazi egész estés, családi aranyos popcornmozi. A látvány is bejött.
7/10
Az illúzionista
Húúúú, hát ez a film nagyon nem volt jó...megnéztem, mert azt mondták, ha tetszett a Tökéletes trükk ez is tetszeni fog...(a Prestige nagy kedvencem) nem így történt.
Számomra semmit nem nyújtott ez a film és semmi értelme nem volt... De mert szeretem Jessica Biel-t, kap 2/10-et
2009. április 21. 14:54
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. April 20. - 22:30)
Az illúzionista
szerintem nem ez a magyar címe hanem: A mágus
Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel
2009. április 22. 02:18
|
|
|
Idézet(Christo @ 2009. April 20. - 23:30)
Az illúzionista
Nem tudom, ki mondta ezt neked, de a két film egyáltalán nem hasonlít egymásra, leszámítva azt, hogy mindkettõben bûvészek vannak. Viszont minden másban különböznek. Szerintem ez sem rossz, de az tény, hogy többet ki lehetett volna belõle hozni. Nem a színészek hibája, az õ alakításukkal nem volt baj, a forgatókönyv volt inkább közepes. Nálam olyan 7/10-es kategória.
2009. április 22. 17:47
szerintem az Illusionist az nagyon nagy film,én nem láttam a másikat,de ez simán 10/10 nálam...állam a földön volt mikor néztem..ez úgy 1 éve kb
2009. április 22. 21:33
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet(Horgi @ 2009. April 21. - 14:54)
szerintem nem ez a magyar címe hanem: A mágus
jah persze sry igen 'A mágus' a magyar címe csak kevertem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: