Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. március 28. 18:44 #1181
Hesztia
Hesztia
anglomán
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 4103
Csatolások: 26677
Azonosító: 19294
Idézet(bötti @ 2009. March 28. - 18:34)
Nem tudom ki volt az, aki kitalált egy ilyen történetet

F. Scott Fitzgerald, amerikai író. wink.gif
2009. március 28. 18:48 #1182
- törölt felhasználó -    
Te Doy Mis Ojos fear.gif fear.gif fear.gif
Hihetetlenül sz*r volt...Nem ajánlom senkinek, hacsak nem este nézi, mert remek altató (órán bealudtam rajta, de nemcsak én) biggrin.gif
Am sztori, amennyit fogtam, a nõ összecuccol a pasitól, mert veri, aztán visszamegy hozzá (agy nuku...) a végét meg nem igazán láttam...Kb az van végig, h h terrorizálja a pszihopata pasi a h*lye nõt...

Ezen kívül kb egy hete láttam a Hannibal ébredését, az nagyon bejött wub.gif
2009. március 28. 18:56 #1183
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
Idézet(Hesztia @ 2009. March 28. - 18:44)
F. Scott Fitzgerald, amerikai író. wink.gif

köszi, biggrin.gif de inkább úgy értettem, hogy hogy lehet ilyet kitalálni.amolyan költõi kérdés. smileeee.gif de ezt még megkérdezhetném sok filmnél. smileeee.gif
2009. március 28. 20:39 #1184
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Marley&Me (2008;118 perc)
Marley meg én

Szereplõk:
Owen Wilson (John Grogan)
Jennifer Aniston (Jennifer Grogan)
Eric Dane (Sebastian)

most néztem meg itthon délután és hááát nagyon tetszett smileeee.gif
a könyvet már rég meg akartam venni,de vhogy sose jött össze így tökre megörültem,mikor hallottam,hogy a film az alapján készült és Jennifer Anistont meg Owen Wilsont is szeretem ^^ a kutyák pedig a mindenem,szóval... biggrin.gif
port.hu-n utána olvastam kicsit és sajnos egy fél kommentbõl következtettem mi lesz a vége ami igaz is volt,de ettõl függetlenül teljesen lekötött smileeee.gif
nekem egy 1 éves berni pásztorom van és hasonló viselkedéssel bír,mint a filmben/életben (mert hogy a könyv igaz történet) Marley,de azért tõle kicsit látjosabb biggrin.gif meg mi a kutyasulival is többet értünk el smileeee.gif sokan írták,hogy tucatfilm meg ilyen gáz,olyan nyomi,de szerintem ezek az emberek csak egyszerûen nem fogták fel a film lényegét amit a gyengébbek kedvéért a film végén még össze is foglalnak:
"Egy kutyának nem kell se luxusautó,se hatalmas ház,
se drága ruhák,beéri egy útszélen talált bottal...
Lehetsz gazdag vagy szegény,buta vagy okos,
agyafúrt vagy tökkelütött a kutyádnak mindegy!
Õ csak szeretet kér és ad!
Hány emberrõl mondhatod ezt el?!
Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel?!?
Hány ember mellett érzed azt,hogy ami TE vagy az különleges?!"

szóval ez egy érzelmekkel teli film és bár vígjátéknak van feltûntetve mégis inkább dráma,de poénokkal smileeee.gif nem csak azoknak akiknek van/volt kutyájuk hanem azoknak is akik át tudják érezni,hogy milyen is egy legjobb barát szõrgolyó ^^
elnézést,hogy ilyen hosszas lett,de tényleg ezt gondolom róla smileeee.gif szóval természetesen
10/10
2009. március 28. 21:53 #1185
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Made in Hungária

Õszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz ez a film.. tudtam, hogy jó lesz de hogy ennyire.. már csak a zenék miatt is megnéztem volna, mert imádom ezt a stílust, ezen nõttem fel.. A film rettentõen hûen ábrázolja az akkori kommunista idõszakot (ez nem saját tapasztalat! biggrin.gif szüleim mesélték..) szóval szerintem jobban nem sikerülhetett volna ez a film, kellett már egy ilyen smileeee.gif az biztos, hogy egy jópárszor megnézem majd még.. jah és Szabó Kimmel Tamás wub.gif azthiszem belészerettem man_in_love.gif

szoval: 10/10

2009. március 28. 21:56 #1186
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet(zilinda @ 2009. March 28. - 22:53)
Made in Hungária
... A film rettentõen hûen ábrázolja az akkori kommunista idõszakot (ez nem saját tapasztalat!  biggrin.gif szüleim mesélték..) ...

szoval: 10/10

Hát azért ezt kicsit megcáfolnám, habár nem láttam a filmet, csak a bemutatóját, de az tuti, hogy mint vígjáték, nem a kommunizmus valós részleteit hozták ki a filmbõl, mert akkor nem lett volna vígjáték... Viszont a filmre már még kíváncsibb lettem, úgyhogy azt hiszem hamarosan megnézem. beer.gif
2009. március 28. 22:04 #1187
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(Kata159 @ 2009. March 28. - 21:56)
Hát azért ezt kicsit megcáfolnám, habár nem láttam a filmet, csak a bemutatóját, de az tuti, hogy mint vígjáték, nem a kommunizmus valós részleteit hozták ki a filmbõl, mert akkor nem lett volna vígjáték... Viszont a filmre már még kíváncsibb lettem, úgyhogy azt hiszem hamarosan megnézem. beer.gif

nem a kommunizmus politikai részére gondoltam smileeee.gif
rosszul fejeztem ki magam.. ugykellett volna írnom akkor, hogy nagyon hûen visszadja az akkori élet mindennapjait..
de majd meglátod ha megnézted a filmet smileeee.gif
2009. március 28. 22:07 #1188
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet(zilinda @ 2009. March 28. - 23:04)
nem a kommunizmus politikai részére gondoltam smileeee.gif
rosszul fejeztem ki magam.. ugykellett volna írnom akkor, hogy nagyon hûen visszadja az akkori élet mindennapjait..
de majd meglátod ha megnézted a filmet smileeee.gif

rendben wink.gif
2009. április 01. 16:28 #1189
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Twilight review. biggrin.gif meghajolo.gif

Dark City

Klasszikus. cool.gif meghajolo.gif Régen csak szinkronnal láttam, a hétvégén megnéztem eredeti nyelven is, szokás szerint ég és föld a különbség. Szerencsére a végére nem emlékeztem, így megint nagy élmény volt az egész film, de ezután újra megnézve biztos nem lesz annyira ütõs. A színészek és az effektek miatt azért persze megéri újra elõvenni. smileeee.gif 10/10 thumbsup.gif

Jesse Stone: Thin Ice

Egy kicsit vékony jégen táncol maga a film is, nem is a legjobb a sorozatban, de akinek az elõzõ részek tetszettek, az kedvelni fogja ezt is. Szokás szerint a színészi játék és a történet viszi el a hátán a filmet, Tom Selleck meg tökéletes ebben a szerepben és kész. TV-s filmekhez képest nagyon jó, a hibák, hiányosságok ellenére sem adok neki gyengébbet 8/10-nél. cool.gif A következõ részt pedig szeretettel várom, remélem, még év vége felé megérkezik. smileeee.gif
2009. április 04. 19:11 #1190
Necros
Necros
Cara is my Mistress

X-Men Origins: Wolverine

smokin.gif Nagyon állat film, Hugh Jackman rocks, ennyi. 10/10 meghajolo.gif
2009. április 05. 18:36 #1191
kata0210
kata0210
EspanaGirl
Hozzászólás: 1494
Csatolások: 65
Azonosító: 58962
a MAde In Hungáriá-t
NAgyon jó film sokat lehet röhögni rajta! vicces:)
2009. április 06. 16:25 #1192
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Párizs,szeretlek: pörfekt!Ennyi tömören.Szerintem megtalálták a filmezés jövõjét. Nagyon kellemes volt, iszonyatos alakításokkal, néha ugyan egy-egy jelenet furán illeszkedett a többihez, de épp ezért volt üdítõ. smileeee.gif 10/10.
Perfect Stranger: bevallom sokáig halogattam a filmet,nagyon rossz krikikákat olvastam róla.Ezért volt kellemes csalódás! A sztori nagyon jó, a végén a csavar hatalmasat emel a filmen, komolyan libabõröztem azalatt a néhány perc alatt. Az alakítások megint színvonalasak, Halle egyik legjobb alakítása, Bruce pedig iszonyatosan szexi õszülve ( wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ).
Ja, nem merjétek megnézni magyarul, Willis hangja még csak-csak, de Halle borzasztó ribanc hangot kapott... 9/10.
9,5 randi: én nem vagyok romantikus alkat, a Titanicot pl. szerintem egyszer sem tudtam röhögés nélkül megnézni,lehet velem van a baj, viszont szeretem a jó pasikat és bár Fenyõ Iván próbálkozott, de nem tudta a filmet a "mégegyszermegnézem" kategóriáig feltolni...5/10.
2009. április 09. 09:43 #1193
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Hellboy 1-2: az elsõ részben nem tetszett Sátánka magyarhangja, a második részre váltottak szerencsére. Nekem tetszettek, szépen kidolgozott karakterek, érdekes történet.Szerintem szerethetõ lett, Selma a második részben nagyon szimpatikus lett (be is jelöltem kedvencnek laugh.gif ), Szonja és Iván feltûnése, bármilyen helyzetben is voltak, nagyon viccesen hatott. laugh.gif
Nem komoly film, a maga nemében nem rossz. 8/10.
Hitman: én nem játszottam a játékkal, ebbõl adódóan fogalmam sincs, hogy mennyire illeszkedik az eredeti hangulathoz. Dilettánsként nézve a filmet bejött. Izgalmas volt, teli jó jelenetekkel és ha pasi lennék annyira ráizgultam volna Olgára, hogy csak na!(volt benne pár tévedés pl a szetpétervári jelenetek a moszkvai metróban lettek felvéve, de ettõl függetlenül is szerethetõ biggrin.gif ).
Én tutira megnézem mégegyszer, nekem bejött. 8/10
Big Fish: Tim Burton rlz meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Az ember egy zseni, félelmetes, hogy milyen fantáziája van és hogy milyen szereplõkkel jeleníti azt meg. Marion Cotillar, Danny de Vito, Ewan McGregor és persze Helena Bonham Carter játsza a fõbb szerepeket. Érdemes megnézni, nagyon szívszorító tud lenni. Ewan 10/10 wub.gif wub.gif wub.gif maga a film pedig 8/10.
2009. április 09. 11:32 #1194
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
A zsaruk becsülete: Edward Norton, Colin Farrell, remek ötlet. 10/10
D-War - Sárkányháború: mivel mínuszba nem lehet menni 0/10 nagyon gagyi!!!!
2009. április 09. 16:28 #1195
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
A Sárkányháborúhoz még annyit hozzátennék hogy szerintem ez Dél-Korea válasza arra hogy Észak-Koreának van atomfegyvere...
Úgy érzem ha ez a kettõ találkozik na akkor tuti megáll a Föld... biggrin.gif
Mondjuk igazából azt se nagyon tudnám eldönteni hogy melyik végez nagyobb pusztítást a lakosság körében... mad.gif
2009. április 11. 05:00 #1196
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Craig Ferguson: A Wee Bit o' Revolution

_nevet.gif thumbsup.gif 9/10 Picit bõvebben: aki szereti a humorát, annak kötelezõ megnézni, kellemes 80 perc lesz. Van ebben minden, drogok, rehab, Sean Connery, Oprah, Tom Cruise... rohog.gif Azért nem tízpertíz, mert nem végig fetrengve röhögõs, mint a talkshow-ja.

The Unborn (A túlvilág szülötte)

Sokan nagyon lehúzzák, nem értem, miért. Nem volt katasztrófa, a színészek hoztak egy átlagos teljesítményt, a sztori nem volt különösebben jó, inkább szintén a megszokott horror kliséket alkalmazták, mint kismillió más filmben, volt 1-2 jó effekt is, meg ugye Odette formás popója. Semmi kiemelkedõ, de nem is nézhetetlen, 1x végig lehet ülni, olyan 6/10 körüli cucc.
2009. április 13. 12:59 #1197
- törölt felhasználó -    
EXKLUZÍVAN

user posted image
DragonBall:Evolution

Egyike vagyok azon leleményes embereknek, akik már láthatták a magyar, szinkronos verziót. Nehéz értékelnem objektívan, mivel évekre visszamenõleg nagy SonGoku fan voltam (a magam 220+ db DBZ kártyáival LOL), érdekes megközelítése a film a dragonball franchise-nak modern formában. A színészek között van ismert és ismeretlen, de a címszereplõ Justin gyereknek nehézsége lesz leküzdenie Goku figuráját még egy darabig, az tuti _nevet.gif
Kevés harc (de látványos), pár utalás a mangára/animére, vicces karakterek, fél lábon álldogáló történet..

Kellemes összhatás 10 // 8
2009. április 13. 14:23 #1198
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
The Messengers
Hát elõször nem fûztem hozzá nagy reményeket, de számomra idén az egyik legjobb horrorfilm volt. Kristen játéka nagyon tetszett, és a végén kellõképpen leesett az állam is. A hangulata is remek volt, és egyáltalán... nagyon bejött. smileeee.gif Úgyhogy nálam 8/10.
The Duchess
Ha lehet ez még jobban tetszett. Ma délelõtt néztem meg és hû... Hát Keira alakítása eddig minden filmjében tetszett, de itt... Lenyûgözõ volt, más szót nem tudok találni. Valahol asszem olvastam egy kritikát, és az író többször is megjegyezte, hogy neki néhol unalmas volt a film. Hát én ezt egyáltalán nem éreztem. Engem végig lekötött, és végig teljesen bele tudtam magamat élni. Szóval nekem ez minimum 8,5/10 de lehet, hogy egy kilencest is megérne.
2009. április 13. 14:31 #1199
- törölt felhasználó -    
Fast and Furious

Hát nem sokat vártam tõle, ahhoz képest szerintem tök jó volt, látványos meg minden. És tetszett a zene. smileeee.gif
2009. április 13. 14:35 #1200
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
Changelling:

igazából nem tudok mit mondani. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif ennyi
10/10

The Reader:

Nem volt olyan rossz, sõt tetszett is. Kate játéka tényleg nagyon jó volt megérdemelte már végre Oscar bácsit. A fiatal srác tök aranyos.
Megindító film, bár a vége fele unatkoztam rajta.... smileeee.gif

8/10

219 oldal 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!