A Gépész.
Kiba' nagy film. Christian Bale megint nagyot alakított.
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. február 12. 19:58
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
A Miami Vice egy rettentõen unalmas film. Sokan gondolják így mert bukás volt a film. 3/10
A másik film amiben nagyot csalódtam az a Parfüm: Egy gyilkos története. Azt kell mondjam 100%-on indított a film, de az idõ haladtával egyre jobban unalmassá vált. A végére pedig átfordult negatívba és a zárszavam az volt. Pocsék 4/10
A másik film amiben nagyot csalódtam az a Parfüm: Egy gyilkos története. Azt kell mondjam 100%-on indított a film, de az idõ haladtával egyre jobban unalmassá vált. A végére pedig átfordult negatívba és a zárszavam az volt. Pocsék 4/10
2007. február 14. 17:25
|
|
Nudleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.20. Hozzászólás: 138 Csatolások: 362 Azonosító: 21830 offline
|
Hell
Gondolom elég sokan látták Oliver Stone eme filmjét, amiben két tömeggyilkos médiasztárrá próbál válni Mickey és Mallory Knox, igen-igen, pontosan a Született gyilkosokról van szó (1994). Enyhén hidegvérûséget sugall magáról a fõszereplõ, Woody Harrelson. Szerintem egyszer mindenkinek meg kellene néznie. De nem kell rögtön kritikákkal elárasztani, mert ilyen véres olyan erõszakos, amikor elnézegetve a Jetix nevû csatornát ( nem szándékosan, csak csatornaváltás közben ) több erõszak és brutalitás van azokban az eszement mesékben, mint egyes filmekben.
Gondolom elég sokan látták Oliver Stone eme filmjét, amiben két tömeggyilkos médiasztárrá próbál válni Mickey és Mallory Knox, igen-igen, pontosan a Született gyilkosokról van szó (1994). Enyhén hidegvérûséget sugall magáról a fõszereplõ, Woody Harrelson. Szerintem egyszer mindenkinek meg kellene néznie. De nem kell rögtön kritikákkal elárasztani, mert ilyen véres olyan erõszakos, amikor elnézegetve a Jetix nevû csatornát ( nem szándékosan, csak csatornaváltás közben ) több erõszak és brutalitás van azokban az eszement mesékben, mint egyes filmekben.
2007. február 17. 16:49
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. February 17. - 16:36)
TE Hesztia!
Most nézem csak a logód!! Ezek szerint te otthon vagy a témában!!!!
Most nézem csak a logód!! Ezek szerint te otthon vagy a témában!!!!
Csak annyira, mint más House-rajongók!
Sajna dvd-n nem adták ki...bonyodalom a forgalmazás körül. Nagy valószínûséggel nem is számíthatunk rá.
A tv2-n csak az elsõ évad ment, és gondolom azért van napota az ismétlés (azt hiszem tegnap volt az elsõ rész), mert nemsokára várható a 2. is. Amúgy kint a 3. évad fut, úh letöltés van ezerrel...
2007. február 17. 20:24
|
|
Heliavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.17. Hozzászólás: 320 Csatolások: 521 Azonosító: 23261 offline
|
Idézet(Brootal @ 2007. February 12. - 19:58)
Ízlések és pofonok...
A Parfüm számomra nagyon nagy élmény volt, úgy jöttem ki a moziból, hogy ez tényleg egy különleges film volt. Bizarr, felkavaró, de különleges.
És gyönyörûen vollt fényképezve, Ben Whishaw remekül játszott és a két "nagy öreg" (Dustin Hoffman és Alan Rickman) csak emelte a film élvezetét.
2007. február 17. 21:06
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
Mint már írtam is a film eleje tetszett csak a végét szurták el véleményem szerint.
Ma láttam a Séta a múltba címû filmet. Nagyon szép romantikus dráma. Aki még nem látta annak kötelezõ darab nem csak Mandy Moore fõszereplése miatt.
Ma láttam a Séta a múltba címû filmet. Nagyon szép romantikus dráma. Aki még nem látta annak kötelezõ darab nem csak Mandy Moore fõszereplése miatt.
2007. február 18. 11:16
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
DVD
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2 rész, még mindig megnevettet.
Tegnap vásároltam meg Tobe Hooper nagy port kavart klasszikus kultuszhorrorfilmjét, A TEXASI LÁNCFÛRÉSZES MÉSZÁRLÁS-t duplalemezes extra változatban. Az 1974-ben forgatott film mai szemmel is elég brutális és rémisztõ.
"Minden idõk egyik legfélelmetesebb filmje. Harminc év elteltével csak még félelmetesebb." - Entertainment Weekly -
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2 rész, még mindig megnevettet.
Tegnap vásároltam meg Tobe Hooper nagy port kavart klasszikus kultuszhorrorfilmjét, A TEXASI LÁNCFÛRÉSZES MÉSZÁRLÁS-t duplalemezes extra változatban. Az 1974-ben forgatott film mai szemmel is elég brutális és rémisztõ.
"Minden idõk egyik legfélelmetesebb filmje. Harminc év elteltével csak még félelmetesebb." - Entertainment Weekly -
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2007. február 22. 18:45
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine)
Most jövök a moziból..még most is fülig ér a szám!
Imádnivaló történet, imádnivaló karakterek! A drámai és kacagtató elemeket tökéletesen vegyítették ebben a nagyszerû road-movie-ban! A színészek pedig (különösen Steve Carell) egytõl-egyig nagyszerû választásnak bizonyultak!
Most jövök a moziból..még most is fülig ér a szám!
Imádnivaló történet, imádnivaló karakterek! A drámai és kacagtató elemeket tökéletesen vegyítették ebben a nagyszerû road-movie-ban! A színészek pedig (különösen Steve Carell) egytõl-egyig nagyszerû választásnak bizonyultak!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2007. február 22. 19:07
|
Balu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 871 Csatolások: 628 Azonosító: 211 offline
|
Idézet(Mr. Hollywood @ 2007. February 18. - 11:16)
DVDTegnap vásároltam meg Tobe Hooper nagy port kavart klasszikus kultuszhorrorfilmjét, A TEXASI LÁNCFÛRÉSZES MÉSZÁRLÁS-t duplalemezes extra változatban. Az 1974-ben forgatott film mai szemmel is elég brutális és rémisztõ.
Kösz hogy mondtad, most néztem x-en, és jónak tûnik.
Ár még épp belefér a megvásárlom kategóriába, a sok extra miatt meg még jobb vétel.
A film megvan 700mb-os (
Most már nem is fogom
ja, bocs, ez off volt most látom.
-------------------------------------
De hogy ON is legyek.
Most néztem meg a lost 3x09-et, bár ez is off.
Aztán Die Hard trilógia.
Eltakarítónõ
Ha viszik elmegy.
2007. február 23. 11:03
|
|
kjumikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 49 Csatolások: 16 Azonosító: 24874 offline
|
Most legutóbb az Ünneprontók ünnepét néztem meg. Aranyos, jópofa film, Owen Wilsont csipázom (most is jól néz ki..), de azért nagyon sokszor nem lehet megnézni ezt a movie-t...
2007. február 23. 11:21
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Dido @ 2007. February 22. - 19:11)
SMG legújabb filmjétõl The Return-tõl megint sokat vártam...
megnéztem...és megint kaki
....jólenne már Sarah vmi nézhetõ filmben is szerepelne

Kiváncsi lettem... utálom az xvideket, de ebbe este belekukkantok
2007. február 23. 17:47
|
|
Nudleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.20. Hozzászólás: 138 Csatolások: 362 Azonosító: 21830 offline
|
Hell
Nem rábeszélõ szándékkal, de egyszer érdemes megnézni az Eragont, én sem kimondott fantasy rajongó vagyok, de sokkal jobban lekötött mint néhány akciófilm.
Nem rábeszélõ szándékkal, de egyszer érdemes megnézni az Eragont, én sem kimondott fantasy rajongó vagyok, de sokkal jobban lekötött mint néhány akciófilm.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.