Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. március 07. 15:32 #1161
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Michael Clayton
Igazából abszolút nem izgatott a történet,de olyan castja van,hogy kihagyhatatlan volt.Ez az egy szerencse,mert különben nem néztem volna meg és kimaradtam volna egy roppant jó játékból.Ugyanis olyan színészi teljesítmények vannak ebben a filmben,ami embertelen,én nagyon eltátottam a szám.Talán az egyetlen karakter,ami nem annyira jött be az pont az azért a szerepért Oscart kapó Tilda Swinton karaktere volt.Tilda annyiszor kaphatott volna Oscart (pl. Julia, valami iszonyatos alakít ebben a filmben), hogy nem értem miért pont ezért kapta,de sebaj, megvan az a lényeg. laugh.gif
Mr.Clooney hiába sármos,csuda jó színész.
Az operatõrnek pedig küldök egy cuppanóst,mert tudta tetézni a színészek okozta gyönyört.(pl lovas jelenet)
9/10

Valkür:
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Ez történik,ha a rengeteg pénz számolása mellett nem marad idõd a törikönyvet fellapozni...(és tomkrúzt kéred fõszerepre...bocsánat ezt muszáj volt blush.gif )
6/10
2009. március 07. 16:25 #1162
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Max Payne

hááát...
Mark Wahlberg miatt 7/10
kb. mint a Hitman...
2009. március 07. 23:42 #1163
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(nozso13 @ 2009. March 7. - 15:32)
Talán az egyetlen karakter,ami nem annyira jött be az pont az azért a szerepért Oscart kapó Tilda Swinton karaktere volt.Tilda annyiszor kaphatott volna Oscart (pl. Julia, valami iszonyatos alakít ebben a filmben), hogy nem értem miért pont ezért kapta,de sebaj, megvan az a lényeg. laugh.gif

Nekem speciel nem volt bajom a karakterrel, de azt én sem értem, miért kapott pont erre Oscart, semmi különöset nem csinált ebben a filmben, sõt. blink.gif
2009. március 08. 11:03 #1164
nozso13
nozso13
Idézet(Necros @ 2009. March 7. - 23:42)
Nekem speciel nem volt bajom a karakterrel, de azt én sem értem, miért kapott pont erre Oscart, semmi különöset nem csinált ebben a filmben, sõt. blink.gif

Hát igen,inkább ez volt a bajom laugh.gif .Rákészültem,hogy ez majd egy kizökkentõ alakítás lesz stb,aztán ez lett blink.gif .Gondolom a személyének szólt inkább a díj,de akkor is,két éve simán megkaphatta volna.No nem értek én a lovakhoz,biztos jobban tudják... rohog.gif
2009. március 08. 11:03 #1165
nozso13
nozso13
Idézet(Horgi @ 2009. March 7. - 16:25)
Max Payne

hááát...
Mark Wahlberg miatt 7/10
kb. mint a Hitman...

Dettó beer.gif laugh.gif
2009. március 08. 12:26 #1166
apsilanikkk
apsilanikkk
visszatérő vendég
Hozzászólás: 393
Csatolások: 683
Azonosító: 49769
True Confessions of a Hollywood Starlet

Ez Joanna Levesque legújabb filmje, TV film de ez szerintem nem nagyon látszik rajta. Jojo nem filmezik túl sûrûn, legutóbb volt az RV, meg az Aquamarine és kár érte.

9/10
2009. március 12. 11:09 #1167
- törölt felhasználó -    
star wars 2. a klónok háborúja biggrin.gif jó nyomták biggrin.gif
asszem senkinek sem kell bemutatnom wink.gif
nekem 10bõl 17
2009. március 12. 19:52 #1168
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Babel (Bábel)
Régen meg akartam már nézni, valahogy mégis nehezen vettem rá magam. A marokkói sivatagban egy kecskepásztor fegyvert vásárol a szomszédjától, hogy távol tartsa a nyájtól a sakálokat. Két fia ellenõrizni akarja, vajon elhord-e a puska elég messzire, úgyhogy egy távoli autóbuszon próbálják ki. Egy amerikai házaspár (Cate Blanchett és Brad Pitt, utóbbinak az egyik legjobb alakítása) nemrég veszítette el harmadik gyerekét, és a sivatagba utazik, hogy megmentsék kapcsolatukat. Ezalatt
San Diegóban házvezetõnõjük és két gyermekük dadusa fia esküvõjére indulna, de mivel a másik babysitter nem jön, magával viszi a gyerekeket is. Tokióban egy siketnéma diáklány a közelmúltban veszítette el anyját, a halálesetért apját okolja, és érdekes módon igyekszik kitörni a depresszióból. A végén a világ négy különbözõ oldalán induló történetszál találkozik. 8/10

Alien vs Predator
Kíváncsi voltam rá (meg a második részre is), bár nagy elvárásaim nem voltak. Sztori röviden (bár mellékes): egy kutatócsoport a sarkvidéken a jég alatt egy réges régi piramisra bukkan, de nem is sejtik, hogy mibe csöppentek. Egészen tûrhetõ kis egyszer-kétszer megnézõs film (legalábbis nekem). 5,5/10

Alien vs Predator (Requiem)
Jajj, na ezt nem kellett volna. A sztori még mellékesebb, lényeg, hogy ezúttal egy városban folytatódik az alienek és a predatorok harca, és feltûnik egy predator-alien hibrid is. Szerintem borzasztó gyenge. 2/10

Stay (Maradj!)
Az ígéretes szereplõgárda (Ewan McGregor, Naomi Watts, Ryan Gosling, Bob Hoskins) ellenére sem mûködött nálam valahogy a film. Ewan McGregor egy pszichiátert alakít, akinek egyik betege (pontosabban a munkatársáé eredetileg), egy fiatal egyetemista bejelenti, hogy pár nap múlva öngyilkos lesz. A pszichiáter persze próbálja megkadályozni, megmagyarázhatatlan dolgok történnek, álom és valóság határai elmosodnak stb. A színészek jók, de nekem maga a sztori értelmetlen volt, a "nagy csattanóval" együtt. 5,5/10

Zsenikém - Az ügynök haláli (Get Smart)
Túl magas elvárásaim itt sem voltak, lehet, hogy ezért is tetszett. Maga a film egyszerre akar akcióvígjáték és annak paródiája lenni, szerintem nagyjából sikerül is neki. Steve Carrell ebben a filmben számomra viccesebb volt, mint a 40 éves szûzben, Anne Hathaway is rendben van, és a mellékszereplõket (Alan Arkin, Masi Oka...) is sikerült jól kiválasztani. Én jól szórakoztam rajta. 7/10

Michael Collins
Neil Jordan filmje Michael Collinsról, aki 1916 után az ír ellenállás egyik vezetõje volt, majd nagy szerepet játszott az Ír Szabadállam megalapításában, utána viszont a megosztott ország egy része ellenségnek tekintette. A film jó két órás, de végig pörög, a címszerepet játszó Liam Neeson mellett feltûnik Julia Roberts, Aidan Quinn, Alan Rickman és Stephen Rea is. 7,5/10
2009. március 13. 11:36 #1169
Niszrok
Niszrok

StátuszMilyen mély lenne az óceán, ha nem volnának benne szivacsok?
Hozzászólás: 507
Csatolások: 576
Azonosító: 64810
Nagyon vadon 2
Eszméletlen volt! _nevet.gif Az amiket az elsõ részben lehetett látni, bõven eltörpülnek emellett! biggrin.gif Nyúlcsata helyett nyúlháború, az út lerövidítése, stb. thumbsup.gif
10/10 thumbsup.gif
2009. március 15. 13:46 #1170
- törölt felhasználó -    
My Bloody Valentine 3D-ben

10 perc után alig mertem nézni, barátnõmmel összebújva együtt undorodtunk az egészen. Tipikus véres gusztustalan horrorfilm, benne a kötelezõ szépfiú fõszereplõ (Jensen Ackles)... biggrin.gif
De a 3D nagyon király volt. thumbsup.gif
2009. március 15. 14:08 #1171
nozso13
nozso13
Ledöntött az influenza,úgyhogy elég sokat filmeztem a héten. laugh.gif
Kezdem a rosszakkal:
Egy éjszaka a múzeumban: ááá...utolsó mocsadék...ez egy semmi...én nem értem,hogy lehet ilyet készíteni.Ha Kim Raver és Robin Williams nem lenne nem adnék neki egy pontot sem.A második pontot Owen Wilson (a film egyetlen majdnem vicces egyéne) érdemli. 2/10.
Amikor megállt a Föld: ugyanaz a szindróma,hihetetlenül vacak.Nevetségesen rossz.Jennifer hiába próbál játszani,szerintem a végére õ is rájött,hogy tök mindegy mit csinál ez a film egy nagy rakás esélytelenség.Keanu meg kb Ben Stiller szintjén van színészileg... 4/10.
Meet the Spartans: fúúúúj. 0/10.
Superman visszatér: gagyi,nagyon gagyi pedig jó lenne. 5/10.
Jók:
Bakancs lista: Morgan Freeman és Jack Nicholson rákos betegeket alakítanak,akiknek csak pár hónapjuk van. A két férfi nagyon jót játszik ebben a filmben,szépen van kivitelezve.8/10.
Halálfutam: a maga nemében tökéletes.Rég láttam ennyire kiforrott akciófilmet,bár nem is vagyok e mûfaj feltétlen híve.Örülük,hogy megnéztem. 10/10.
2009. március 15. 15:56 #1172
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(nozso13 @ 2009. March 15. - 14:08)
Meet the Spartans: fúúúúj. 0/10.

Idióta film, de tudtam rajta jókat röhögni. rohog.gif
2009. március 15. 16:03 #1173
nozso13
nozso13
Idézet(Necros @ 2009. March 15. - 15:56)
Idióta film, de tudtam rajta jókat röhögni. rohog.gif

Én is,de ehhez nem kell filmet készíteni,bemegyek a diákjaimhoz,ugyanezt kapom vissza. biggrin.gif
2009. március 15. 17:12 #1174
Necros
Necros
Cara is my Mistress

De azt lefogadom, hogy nincs köztük egy Carmen Electra vagy egy Kevin Sorbo. wink.gif _nevet.gif
2009. március 16. 15:05 #1175
Blamethevain
Blamethevain

Státusz"Azt hiszem, túl nagy árat kell fizetnünk néhány felejthetetlen pillanatért."
Hozzászólás: 2022
Csatolások: 5002
Azonosító: 21944
Big nothing
Nekem tetszett. biggrin.gif Csak a magyar címe gáz, maga a film jó szerintem.

Open season 2
Még jobban bejött mint az elsõ rész, fõleg az egyik idióta cica. laugh.gif

Quarantine

Nem volt rossz ez sem, de nekem eléggé egyszernézõs kategória. Az eleje kicsit unalmas de aztán nem rossz, leszámítva azt ahogy meg volt csinálva. Nekem baromira nem jön be ez a "kamerázós" stílus, totál idegesít, hogy xart sem látni sokszor, ettõl hogy ilyen stílusban nyomják még nem lesz hihetõbb vagy félelmetesebb szerintem.
2009. március 16. 19:06 #1176
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
Cry Wolf

Tegnap töltöttem le nagy kínkeservek közepette. Végülis csak Jared Padalecki miatt érdekelt, de nem volt rossz film. smileeee.gif Ha úgy nézzük, maga az egész cselekmén y nem valami izgi, legalábbis számomra, de bevallom õszintén, hogy a végén volt két olyan csavar is amitõl leesett az állam. Ebbõl a szempontból 10/10. Nem mintha nem gyanakodtam volna én mindenkire. rolleyes.gif
Jared mellett még jó volt látni Lindy Boothot, aki végre nem nyávogós cicababás volt, mint az Elveszett ereklyék fosztogatóiban. biggrin.gif És még szerepel benne Bon Jovi is. rock.gif

Összességében legyen : 6,789/10 biggrin.gif
2009. március 18. 14:25 #1177
Niszrok
Niszrok

StátuszMilyen mély lenne az óceán, ha nem volnának benne szivacsok?
Hozzászólás: 507
Csatolások: 576
Azonosító: 64810
Sweeney Todd
Nagyon tetszett! biggrin.gif Tim Burton megint kitett magáért. És persze a színészek is nagyon jók voltak! biggrin.gif 10/10

Blöff
távelvunétoszárecignesávrengibugyogá _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif
10/10
2009. március 18. 20:20 #1178
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Serenity + Firefly sorozat

Azért említem a kettõt együtt, mert szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Nos, vegyesek az érzéseim. A sorozat tényleg jó, de nem látom olyan kiválónak, mint sok rajongója, a Farscape szintjét szerintem nem éri el. Az dicséretes, hogy az ûrben nem voltak hangok, de a sok kínai szöveg és kultúra egy picit irritált, mondjuk efölött még szemet tudok hunyni. Ami jobban zavart az a "shiny"... A western és a sci-fi vegyítése érdekes hangulatot kölcsönzött neki, de sajnos a szövegelés stílusában is nagyon érzõdött, ezt nem ártott volna kevésbé erõltetni. A karakterek általában jók, az effektek is, fõleg a filmben, a zene pedig szép, a fõcímdal különösen tetszett. A humor és a dráma jól volt vegyítve, a színészek többsége is hozta magát. Kár, hogy olyan hamar abbahagyták a sorozatot, mert bár a kedvenceim közé nem hiszem, hogy bekerül, de kellemes szórakozás. A film méltó lezárása a történetnek, igaz jó lenne még néhány ilyen csak DVD-re készülõ folytatás. A kettõ együtt olyan 8-8.5/10 között mozog.
2009. március 20. 15:22 #1179
nozso13
nozso13
In Bruges (Erõszakik lolhit.gif ): nekem tetszett, Bruges szép város, Colin ééééédes wub.gif(de Ralph sem volt rossz).Szórakoztató,akció- és vérdús, a vége egy picit sántított nekem, de máshogy nehéz lett volna lezárni.
8/10
Benjamin Button: ez már inkább Oscaros.... laugh.gif Tetszett.Szép képivilág, remek színészek, izgalmas sztori. Ilyen elõzményekkel várom a Se7en kettõt. laugh.gif
10/10
2009. március 28. 18:34 #1180
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
Na lássuk mi volt az elmúlt egy héten. biggrin.gif

Twilight:
Nagy reményeket fûztem hozzá, az itt látottak alapján, de mit ne mondjak...Nem valami nagy szám. A történet szerintem baromi unalmas, még egy kicsi izgalom sem volt benne számomra. A képi világa tetszett néha, mikor az erdõben voltak stb., de amúgy....

5/10

Elhagyott szoba:
Hát...az elején, mikor csörög a telefon meg dörömbölnek az ajtón ott azért féltem kicsit, de amúgy nem. Pedig beszari vagyok. biggrin.gif Hát igazából ez sem tetszett nagyon. Elég sablonos volt...

6/10

Horton:
Hát nagyon beteg mese. biggrin.gif ilyet kitalálni, hogy egy szöszben élnek _nevet.gif Igazából jobbra számítottam, de amikor a Kik polgármestere elmegy fogászhoz és a kezébe szúrják az érzéstelenítõt, és össze vissza hadonászik vele, na ott nevettem. de ennyi.

6/10

Benjamin Button:
Végre valami amire azt mondtam, hogy ez igen. thumbsup.gif 2 óra 40 perc. Kemény,de megéri. Nem tudom ki volt az, aki kitalált egy ilyen történetet, de érdekes és néhol nagyon elgondolkodtató. Cate, Brad meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Szép film.

10/10
219 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!