Nem volt rossz, bár szemet szúrt pár "pontatlanság". Direkt utánaolvastam ennek a témának még a film megtekintése elõtt, de lehet, nem kellett volna.
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. február 24. 11:06
|
|
Niszrok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 507 Csatolások: 576 Azonosító: 64810 offline
|
Valkür
Nem volt rossz, bár szemet szúrt pár "pontatlanság". Direkt utánaolvastam ennek a témának még a film megtekintése elõtt, de lehet, nem kellett volna.
Mindezek ellenére: 8/10
2009. február 25. 10:35
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Elcserélt életek
Nézeteimet tekintve Jennifer Aniston párti vagyok így Angelina Jolieval kapcsolatban voltak bizonyos rossz nézeteim, de ez után a film után képtelen vagyok róla rosszat mondani. Az alakítása egyszerûen hátborzongató. Ahogy ismételgeti hogy "He's not my son"... kirázott a hideg tõle.
Kiemelném még a látványvilágot, ami egyszerûen gyönyörû volt.
A filmben az a tragikus hogy igaz történet alapján készült, igaz nem tudom hogy mit változtattak meg vagy írtak hozzá, de ez nem is lényeges. A végeredmény a fontos.
Mindent összegezve nem tudok és nem is akarok mást adni mint:
10/10
Nézeteimet tekintve Jennifer Aniston párti vagyok így Angelina Jolieval kapcsolatban voltak bizonyos rossz nézeteim, de ez után a film után képtelen vagyok róla rosszat mondani. Az alakítása egyszerûen hátborzongató. Ahogy ismételgeti hogy "He's not my son"... kirázott a hideg tõle.
Kiemelném még a látványvilágot, ami egyszerûen gyönyörû volt.
A filmben az a tragikus hogy igaz történet alapján készült, igaz nem tudom hogy mit változtattak meg vagy írtak hozzá, de ez nem is lényeges. A végeredmény a fontos.
Mindent összegezve nem tudok és nem is akarok mást adni mint:
10/10
2009. február 25. 17:19
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Megérzés (Premonition)
Nagyon jó film. Kicsit bonyolult megérteni, ha az ember nem figyel oda, de nagyon jól van felépítve és én kb. végig borzongtam alatta. Sandra Bullock pedig ismét alakított.
10/10
Nagyon jó film. Kicsit bonyolult megérteni, ha az ember nem figyel oda, de nagyon jól van felépítve és én kb. végig borzongtam alatta. Sandra Bullock pedig ismét alakított.
10/10
2009. február 25. 17:28
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Slumdog Millionaire:
Ööö...Vikas Swarup az egyik kedvenc kortárs indiai íróm, nagyon magával ragadóan ír,ám mielõtt nem elkezdtem volna nézni a filmet fogalmam sem volt, hogy ez a Semmit és Mindent adaptációja lesz, így nagyon meglepõdtem.Ha nem olvastam volna a könyvet csontnélkül 9-est adnék, de így maradjunk a 8-nál.
Jó kis film lett stb, de számomra ez nem 8 Oscar-díjas.
Ööö...Vikas Swarup az egyik kedvenc kortárs indiai íróm, nagyon magával ragadóan ír,ám mielõtt nem elkezdtem volna nézni a filmet fogalmam sem volt, hogy ez a Semmit és Mindent adaptációja lesz, így nagyon meglepõdtem.Ha nem olvastam volna a könyvet csontnélkül 9-est adnék, de így maradjunk a 8-nál.
2009. február 26. 20:04
|
|
Katharinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 65240 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. February 21. - 19:13)
Ten Inch Hero
Valami eszméletlen jó film
Kábé az elsõ 10 percben a szék alá röhögtem magam, Jensen Ackles nagyot alakít
A karakterek jól meg vannak csinálva, a sztorijuk is, aranyos kis film volt, állati poénokkal, mindenkinek ajánlom!
Valami eszméletlen jó film
Kábé az elsõ 10 percben a szék alá röhögtem magam, Jensen Ackles nagyot alakít
A karakterek jól meg vannak csinálva, a sztorijuk is, aranyos kis film volt, állati poénokkal, mindenkinek ajánlom!
Napokban néztem, és én is tudom mindenkinek ajánlani ezt, nagyon aranyos, kikapcsolódásnak kiváló film.
És Jensen benne? nagyon jól áll neki a "frizurái"
2009. február 26. 20:08
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Mr.Bean nyaral
-.- ennél lefárasztóbb filmmel még soha életemben nem találkoztam... másodszorra tudtam csak végignézni ,mert egy idõ után már szabályszerûen idegesített hogy milyen szerencsétlen... alapjában véve imádom az összes dolgot ami Rowan Atkinson-os és nem semmi beszéd nélkül egy másfél órás film
a film csúcsa a "táncjelenet"
kilencésnegyed/10
-.- ennél lefárasztóbb filmmel még soha életemben nem találkoztam... másodszorra tudtam csak végignézni ,mert egy idõ után már szabályszerûen idegesített hogy milyen szerencsétlen... alapjában véve imádom az összes dolgot ami Rowan Atkinson-os és nem semmi beszéd nélkül egy másfél órás film
a film csúcsa a "táncjelenet"
kilencésnegyed/10
2009. március 02. 16:52
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(nozso13 @ 2009. February 25. - 17:28)
Slumdog Millionaire:
Teljesen egyet értek veled, jó kis film, na de 8 Oscar...
2009. március 02. 17:10
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Kate & Leopold
Meg Ryan és Hugh Jackman egy romantikus komédiában. Kell ennél többet mondani?
Kedves, aranyos film, a két nagyszerû színész hozza magát, kiemelkedõt nem alkotnak, de élvezet õket nézni. A történet sem a milliószor látott séma pontról-pontra (legalábbis nekem így jön le, nem ilyen filmekbõl nézek rengeteget
), egyedül azt hiányoltam, hogy lehetett volna több rácsodálkozás a modern korra Leopoldtól, de egye fene, nem ez volt a lényeg. Kellemes kikapcsolódás, bátran ajánlom mindenkinek. A szinkront nem tudom milyen, de Hugh angolos akcentusa miatt javaslom, inkább eredetiben eredetiben nézzétek meg. 9/10
Meg Ryan és Hugh Jackman egy romantikus komédiában. Kell ennél többet mondani?
2009. március 03. 16:26
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Disaster movie
Hát ez tényleg olyan katasztrófálisan rossz volt mint amilyenre számítottam. Feléig eljutottam, addig bírtam, aztán kikapcs és törlés.
Pineapple express
Ez viszont tetszett, jókat lehet rajta derülni.
The midnight meat train
Izgibbet vártam, ahhoz képest uncsi volt, és szerintem elég nagy baromság is. 1-2 szaftos jelenet volt benne, de más említésre érdemes nem igazán.
Hát ez tényleg olyan katasztrófálisan rossz volt mint amilyenre számítottam. Feléig eljutottam, addig bírtam, aztán kikapcs és törlés.
Pineapple express
Ez viszont tetszett, jókat lehet rajta derülni.
The midnight meat train
Izgibbet vártam, ahhoz képest uncsi volt, és szerintem elég nagy baromság is. 1-2 szaftos jelenet volt benne, de más említésre érdemes nem igazán.
2009. március 04. 23:37
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Blamethevain @ 2009. March 3. - 16:26)
The midnight meat train
Szerintem inkább a feszült hangulat a jellemzõ a filmre (az én esetemben legalábbis), baromságnak meg biztos nem nevezném. Mondjuk, nem tudom, mennyire pontosan dolgozták fel Barker novelláját, talán ez lehet esetleg a gond. Nekem mindenesetre bejött és tetszett, hogy némi Lovecraftos beütése volt a történetnek.
2009. március 05. 16:41
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. March 4. - 23:37)
Szerintem inkább a feszült hangulat a jellemzõ a filmre (az én esetemben legalábbis), baromságnak meg biztos nem nevezném. Mondjuk, nem tudom, mennyire pontosan dolgozták fel Barker novelláját, talán ez lehet esetleg a gond. Nekem mindenesetre bejött és tetszett, hogy némi Lovecraftos beütése volt a történetnek. 
A novellát nem olvastam, lehet hogy úgy sokkal jobb lenne.
2009. március 05. 21:45
Benjamin Button blablabla
no comment,egyik legjobb film of 2008
10/10
no comment,egyik legjobb film of 2008
10/10
2009. március 05. 22:02
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Underworld 3
Kövezzetek meg, de így, hogy túl vagyok mindhárom Underworld-ön, nekem ez tetszett a leginkább. Na jó, talán holtversenyben az elsõvel. Szerintem ezt betudhatjuk akár Michael Sheen-nek is, nélküle nem is kötött le a második rész. Most viszont nézhettem eleget.
A sztorit ugye az elsõbõl már ismertük, és a szereplõk is ismerõsek voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett Rhona Mitra is Sonja szerepében, szerintem rettentõ jól eltalálták. A harcjelenetek is tetszettek, szóval nálam összességében ez megér egy 8,5/10-et.
Kövezzetek meg, de így, hogy túl vagyok mindhárom Underworld-ön, nekem ez tetszett a leginkább. Na jó, talán holtversenyben az elsõvel. Szerintem ezt betudhatjuk akár Michael Sheen-nek is, nélküle nem is kötött le a második rész. Most viszont nézhettem eleget.
A sztorit ugye az elsõbõl már ismertük, és a szereplõk is ismerõsek voltak. Nekem személy szerint nagyon tetszett Rhona Mitra is Sonja szerepében, szerintem rettentõ jól eltalálták. A harcjelenetek is tetszettek, szóval nálam összességében ez megér egy 8,5/10-et.
1 felhasználónak tetszik:
Necros
2009. március 06. 12:29
|
|
Blamethevain |
|
Slumdog millionaire
Jó kis film volt, végig lekötött, nem unatkoztam rajta, szép kerek történet.
The cottage
Hát ez qrva nagy volt!
Már csak Andy Serkis miatt is. Nem mondanám hogy teljesen Shaun of the dead feeling, de nekem nagyon bejött.
Jó kis film volt, végig lekötött, nem unatkoztam rajta, szép kerek történet.
The cottage
Hát ez qrva nagy volt!
2009. március 07. 13:46
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Az ismeretlen (2006)
Giuseppe Tornatore legutóbbi filmje nagyon megrázó és mégis gyönyörû film egy nõ emberfeletti küzdelmérõl. A rendezés, mint ezt Tornatore-tól már megszokhattuk, kiváló, ahogyan a fõszereplõ, Kseniya Rappoport alakítása, Morricone zenéje és az operatõri munka is. Szinte tökéletes darab.
9/10
Giuseppe Tornatore legutóbbi filmje nagyon megrázó és mégis gyönyörû film egy nõ emberfeletti küzdelmérõl. A rendezés, mint ezt Tornatore-tól már megszokhattuk, kiváló, ahogyan a fõszereplõ, Kseniya Rappoport alakítása, Morricone zenéje és az operatõri munka is. Szinte tökéletes darab.
9/10
2009. március 07. 14:19
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Bolt
Ezúton tiltakozom a macskák utóbbi idõben filmekben és tévékben elterjedt egyoldalú, rosszindulatú beállítása miatt, amely õket semmirekellõ, gonosz, nyekergõ zabálógépeknek mutatja be.
Az animáció egyébként nagyon jó, meg hát Miley Cyrus hangja miatt kap most egy
7/10-et.
Ezúton tiltakozom a macskák utóbbi idõben filmekben és tévékben elterjedt egyoldalú, rosszindulatú beállítása miatt, amely õket semmirekellõ, gonosz, nyekergõ zabálógépeknek mutatja be.
Az animáció egyébként nagyon jó, meg hát Miley Cyrus hangja miatt kap most egy
7/10-et.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.