Valami Amerika 2
Nekem tetszett, viccesebb mint elõzõ, több ének (és jó beszólás). Maga a sztori érdekes, és bár nagyon tetszett remélem nem lesz harmadik rész mert már csak ronthatnak rajta.
8/10
Underworld 3
Nem egy nagy film, egyszer nézhetõ kategória. Hang és akciók jók benne de lévén tudod mi lesz a film vége a poén le van lõve. Szerelmi szál nem túl erõs, de kellett bele hogy legyen sztori.
6,5/10 de csak mert szerettem az elsõ részt
Milyen filmet láttál legutóbb?
2009. január 28. 04:53
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Te atya úr isten...
Belenéztem a Tropic Thunder/Trópusi Vihar szinkronos változatába és valami hihetetlen nagy rakás fos, borzalom.
Egyrészt a szöveg amit nyomnak baromság, a karakterek egy részéhez nem is illik a szinkronhang, de a legrosszabb, ha lehet egy ilyen katasztrófánál errõl beszélni, a színészek "teljesítménye". Soha nem engedném mikrofon közelébe egyik szerencsétlen balfaszt sem. Hogy lehet így elkúrni egy király filmet?
2009. január 28. 21:24
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Alice Upside Down (2007)
Ez Alyson Stonernek a Camp Rock elõtti filmje. Nagyon tetszett. Kis családi vígjáték, keser-édes. Látszik, hogy fingóviccek nélkül is lehet vígjátékot gyártani. Szerepel benne még Lucas Grabeel a HSM-bõl. Még angol felirat sem létezik hozzá viszont.
10/10
Outlander (2008)
Ez igen kellemesre sikerült vikinges, scifi akciófilm, olyasmi mint a Karl Urban-féle Pathfinder, csak éppen ez izgalmas az utolsó percig.
9/10
Ez Alyson Stonernek a Camp Rock elõtti filmje. Nagyon tetszett. Kis családi vígjáték, keser-édes. Látszik, hogy fingóviccek nélkül is lehet vígjátékot gyártani. Szerepel benne még Lucas Grabeel a HSM-bõl. Még angol felirat sem létezik hozzá viszont.
10/10
Outlander (2008)
Ez igen kellemesre sikerült vikinges, scifi akciófilm, olyasmi mint a Karl Urban-féle Pathfinder, csak éppen ez izgalmas az utolsó percig.
9/10
2009. január 29. 03:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Quarantine
Nekem nagyon tetszett.
Az eleje humoros, aztán mikor megérkeznek az épülethez, beindul a para.
Szerintem a színészek nagyon jók voltak és annyira bejött az egész hangulat meg minden, hogy nem is kötekedek apróságok miatt. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a horrorfilmeket, nagyszerû film. Eredetileg Dania miatt kezdtem el nézni, de már az elejétõl fogva tetszett, szóval végigizgultam az egészet. 9/10 Ja, még valami, ez mérföldekkel jobb, mint a Cloverfield.
Tudom, remake, egy spanyol filmet forgattak újra, de nem érdekel, azt még nem láttam, majd talán leszedem. Kétlem, hogy sokkal jobb lenne ennél.
Nekem nagyon tetszett.
Tudom, remake, egy spanyol filmet forgattak újra, de nem érdekel, azt még nem láttam, majd talán leszedem. Kétlem, hogy sokkal jobb lenne ennél.
2009. január 29. 06:04
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. January 29. - 03:58)
Quarantine
REC a címe és jobb
2009. január 29. 19:08
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet(Necros @ 2009. January 28. - 04:53)
Te atya úr isten...
Belenéztem a Tropic Thunder/Trópusi Vihar szinkronos változatába és valami hihetetlen nagy rakás fos, borzalom.
Egyrészt a szöveg amit nyomnak baromság, a karakterek egy részéhez nem is illik a szinkronhang, de a legrosszabb, ha lehet egy ilyen katasztrófánál errõl beszélni, a színészek "teljesítménye". Soha nem engedném mikrofon közelébe egyik szerencsétlen balfaszt sem. Hogy lehet így elkúrni egy király filmet?

látom te aztán nagyon szinkronellenes vagy.
én eddig csak magyarul láttam a filmet, szoval nem tudom mihez viszonyitani,de annyit azért megemlitenék, hogy amit a magyar szinkronosok az elmult honapokban vagy talán években müveltek, ahhoz képest ez egész jol sikerült. szerintem...
természetesen én is mindig eredeti nyelven nézek mindent, mert tényleg sajnos nagyon(nagyonnagyonangyon) sokszor szörnyü a magyar szinkron, de a tropusi viharnak szerintem igenis elviselhetö lett .
meg azért azt sem mondanám, hogy reviczky gábor annyira szörnyü szinkronszinész lenne...
persze ez csak magánvélemény.
Idézet
Hogy lehet így elkúrni egy király filmet?
szerintem egy ilyen hatalmas filmet még cseh szinkronnal sem lehetne ... : D
2009. január 30. 15:07
|
|
|
Idézet(bajer @ 2009. January 29. - 19:08)
látom te aztán nagyon szinkronellenes vagy.
Amíg csak magyarul néztem filmeket/sorozatokat, azt mondtam, egész jó, minõségi a magyar szinkron, büszke voltam rá. Aztán megnéztem pár jobb filmet angolul és koppantam. Azóta ha tehetem, messzire elkerülöm a hazai "alkotásokat".
Idézet(bajer @ 2009. January 29. - 19:08)
meg azért azt sem mondanám, hogy reviczky gábor annyira szörnyü szinkronszinész lenne...
Volt már jó munkája, de ezt nem sorolnám közéjük.
Idézet(Dido @ 2009. January 29. - 06:04)
REC a címe és jobb
érdemes megnézni 
Igen, tudtam a címét, utánanéztem.
2009. január 30. 15:13
Slumdog Millionaire
Igazából nem saját magamtól néztem meg, kellett! Videotechnika órán oscar jelölt filmekrõl beszélgettünk és tancsi feldobta, hogy meg is nézhetnénk. Ahoz képest nem volt rossz, pláne, hohy mostanában vonzanak az indiai dolgok. A zene király, a történet is!
8/10
Igazából nem saját magamtól néztem meg, kellett! Videotechnika órán oscar jelölt filmekrõl beszélgettünk és tancsi feldobta, hogy meg is nézhetnénk. Ahoz képest nem volt rossz, pláne, hohy mostanában vonzanak az indiai dolgok. A zene király, a történet is!
8/10
2009. január 30. 17:41
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
One Missed Call
hát...ritka az ilyen pocsék film...a története még érdekes is lenne, de a kivitelezés valami borzalom
a trailer alapján néztem meg és sajnos a végén azzal az érzéssel kapcsoltam ki, hogy vissza akarom kapni azt a másfél órát az életembõl...
2/10
hát...ritka az ilyen pocsék film...a története még érdekes is lenne, de a kivitelezés valami borzalom
a trailer alapján néztem meg és sajnos a végén azzal az érzéssel kapcsoltam ki, hogy vissza akarom kapni azt a másfél órát az életembõl...
2/10
2009. január 31. 11:09
|
|
|
Cats Don't Dance (1997)

Nagyon aranyos, kedves mese, gyönyörû zenével és szép animációval. Sok jó színész adja a hangját a filmhez, köztük Scott Bakula, John Rhys-Davies, Rene Auberjonois, George Kennedy és Ashley Peldon. Bakula maga énekli a számait, meg kell mondjam fantasztikusan, a nõi fõszereplõ énekhangja pedig Natalie Cole.
Kellemes kikapcsolódás, nem is hosszú (75 perc), mindenkinek ajánlom, nem fogtok csalódni.
10/10

Nagyon aranyos, kedves mese, gyönyörû zenével és szép animációval. Sok jó színész adja a hangját a filmhez, köztük Scott Bakula, John Rhys-Davies, Rene Auberjonois, George Kennedy és Ashley Peldon. Bakula maga énekli a számait, meg kell mondjam fantasztikusan, a nõi fõszereplõ énekhangja pedig Natalie Cole.
2009. február 01. 10:43
|
|
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline
|
Libanoni keringõ... tényleg nem emlékszem, hogy láttam volna ennél jobb filmet idén...
2009. február 01. 12:08
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Revolutionary Road
8/10
Egyértelmû bizonyíték (többek között), hogy a tinik kedvencébõl, a nyájgúnárból igazi, erõteljes, tehetséges színész lett. Gratula Leo!
A film nem fog akkorát ütni, mint Az Amerikai Szépség, de ajánlom, ha másért nem is, Leo és Kate játéka fantaszikus (ahogy Mihael Shannon alakítása is).
8/10
Egyértelmû bizonyíték (többek között), hogy a tinik kedvencébõl, a nyájgúnárból igazi, erõteljes, tehetséges színész lett. Gratula Leo!
A film nem fog akkorát ütni, mint Az Amerikai Szépség, de ajánlom, ha másért nem is, Leo és Kate játéka fantaszikus (ahogy Mihael Shannon alakítása is).
2009. február 01. 12:34
Idézet(Necros @ 2009. January 28. - 05:53)
Te atya úr isten...

a Trópusi viharnak baszottjó a magyar szinkronja...angolul egy halom fos volt, szinte nevetni se lehetett rajta,annyira szar volt. Magyarul már kb 3x láttam...és még fogom is párszor az tuti. KÓLÁMAT !
2009. február 01. 12:42

A Kaptár: Bioterror
Hát, lehet a RE franchise-t imádni vagyéppen szidni a khm... közepes filmek miatt, vagy éppen a megújuló játékok miatt, de az tény, hogy most nagyon jó produktumot állítottak össze. Technikailag a film CG animációs (á la Final Fantasy The Spirits Within), tehát nuku élõszereplõ, de annyira valósághûen vannak benne az effektek lerenderelve, hogy az valami ámulat. A rajongók örülni fognak a benne lévõ utalások miatt, ám azok, akik nem ismernék a sorozatot, azok néha csak nézni fognak. Ettõl eltekintve a film hosszú évek alatt ez elsõ, ami TÉNYLEG visszanyúl a Resident Evil-ekhez. Megnézése/majd beszerzése igencsak ajánlott.
10 // 9
2009. február 01. 14:16
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Doubt
9/10
Egy jó film, rendkívüli alakításokkal (Streep és Hoffman párbaja fantasztikus).
9/10
Egy jó film, rendkívüli alakításokkal (Streep és Hoffman párbaja fantasztikus).
2009. február 02. 02:31
|
|
|
Idézet(inspiredboy @ 2009. February 1. - 12:42)
Hm, ezt meg kell néznem, köszi, hogy megemlítetted.
Idézet(Vinsanity @ 2009. February 1. - 12:34)
a Trópusi viharnak baszottjó a magyar szinkronja...angolul egy halom fos volt, szinte nevetni se lehetett rajta,annyira szar volt. Magyarul már kb 3x láttam...és még fogom is párszor az tuti. KÓLÁMAT !
Hát, ízlések és pofonok.
2009. február 02. 20:37
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Cincin lovag
6/10
Egyszer megnézhetõs film. Nagyon nyomot nem hagyott bennem . Persze aranyos a kisegér meg maga a sztori is egész jó de vége nagyon össze lett csapva.
6/10
Egyszer megnézhetõs film. Nagyon nyomot nem hagyott bennem . Persze aranyos a kisegér meg maga a sztori is egész jó de vége nagyon össze lett csapva.
2009. február 02. 20:53
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(inspiredboy @ 2009. February 1. - 13:42)
Hát, lehet a RE franchise-t imádni vagyéppen szidni a khm... közepes filmek miatt, vagy éppen a megújuló játékok miatt, de az tény, hogy most nagyon jó produktumot állítottak össze. Technikailag a film CG animációs (á la Final Fantasy The Spirits Within), tehát nuku élõszereplõ, de annyira valósághûen vannak benne az effektek lerenderelve, hogy az valami ámulat. A rajongók örülni fognak a benne lévõ utalások miatt, ám azok, akik nem ismernék a sorozatot, azok néha csak nézni fognak. Ettõl eltekintve a film hosszú évek alatt ez elsõ, ami TÉNYLEG visszanyúl a Resident Evil-ekhez. Megnézése/majd beszerzése igencsak ajánlott.
10 // 9
Pont nálam van, de még nem sikerült megnézni. Na majd most.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: