Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. december 30. 21:38 #1041
suzy182
suzy182
♥sweetkisses♥

StátuszIt's the sweetest sin..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6765
Csatolások: 13320
Azonosító: 31521
Esti mesék-nem vártam a filmtõl túl sokat!azt kaptam amire számítottam:Egy újabb Sandler film!A maga kategóriájában elég jó!
6/10
2008. december 30. 21:44 #1042
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
Kéjutazás 2

7/10

Hát az elsõ részt nem láttam, de úgy gondolom, hogy a film a maga kategóriájában elég jó lett. smileeee.gif Még mindig megrökönyödöm ezen a sok elmebeteg karakteren, akikrõl mostanság a horrorok szólnak. És biztos vagyok benne, hogy léteznek ilyen emberek és huhh hát félelmetes. smileeee.gif
Maga a film szerintem elég izgalmas, véres, kegyetlen, sikítózós és a csattanó sem marad el a végén. smileeee.gif

És a Bobbyt játszó Nick Zano elég hot blush.gif
2009. január 05. 21:15 #1043
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
De rég írtam ide. smileeee.gif

Taken
Pörgõs kis akciófilm, Liam Neeson szépen aprítja benne az albán emberekereskedõ-bandát. Maguk az akciójelenetek nagyon rendben vannak, de mellette sorakoznak az idegesítõ logikai bukfencek. Utóbbiak ellenére is 6,5/10 nálam.

Quantum of Solace
Láttam írták itt, hogy ilyen az igazi Bond-film. think.gif Nekem pont azok a dolgok hiányoznak, amiktõl egy Bond-film különbözik a többi akciófilmtõl: kütyük, kötelezõ öltöny/szmoking, sorban ágynak döntött nõk, csípõs humor. Más kérdés, hogy a Brosnan-filmekben ezeket már túlzásba vitték (mondom ezt úgy, hogy amúgy Brosnan szerintem jó volt Bondnak), különösen a technikai csodákat, de az utóbbi két filmbõl ezek szinte teljesen hiányoztak. Akciófilmnek korrekt a Quantum of Solace, csak a fõszereplõt akárhogy hívhatták volna. Ha meg igazán jó akciófilmet akarok nézni, akkor inkább jöjjön Bourne. 6,5/10

Tropic Thunder (Trópusi Vihar)
A Ben Stiller-filmekben nekem az a furcs, hogy bár mindig õ a fõszereplõ, a többi szereplõn szinte mindig többet lehet röhögni (Robert De Niro - Meet The Parents/Fockers, Philip Seymour Hoffman - Along Came Polly), itt is hiába van Stiller és Jack Black, Robert Downey Jr. mindenkit lejátszik, na jó, kivéve talán Tom Cruise-t. smileeee.gif 8/10

Match Point
Egy Londonba költözõ fiatal teniszedzõ beházasodik egy gazdag családba, de közben beleszeret egy fiatal amerikai színésznõbe. Nem tud választani a két nõ között, úgyhogy elég drámai megoldáshoz folyamodik. Woody Allen drámája, Jonathan Rhys Meyers, Scarlett Johannson és Emily Mortimer fõszereplésével. Néhol a párbeszédek elég sutára sikerültek, de azért nem rossz. 6,5/10

Snow Angels
Tipikus kis költésgvetésû, független amerikai dráma, amit jellemzõen csak akkor néz meg az ember, ha egy kedvence is szerepel benne. Nyomasztó hangulatú film, a két fõszereplõ pedig nagyon jó (Kate Beckinsale végre, Sam Rockwell meg mint mindig). 7/10

Burn After Reading (Égetõ Bizonyíték)
Igazi fekete komédia, kicsit talán lassan indul be, és a szerepek (szándékosan) kissé túljátszottak, de akit ez nem zavar és bírja Coenék humorát, az biztosan jól fog szórakozni. George Clooney, John Malkovich, Frances McDormand és Brad Pitt mind többé-kevésbé önmaguk karikatúrájáként jelennek meg. Én jókat röhögtem. 8/10

The Curious Case of Benjamin Button
David Fincher filmje egy életen át követi Benjamin Button sorsát, aki ráncos, öregemberre emlékeztetõ csecsemõként születik meg, egy 80 éves ember életfunkcióival, az évekkel pedig folyamatosan fiatalodik. F. Scott Fitzgerald azonos címû novellájának alapötletébõl készült a film, kicsit mintha nyúltak volna még hozzá innen-onnan, de az összhatás szerintem remek, akárcsak Brad Pitt és Cate Blanchett. 8,5/10
2009. január 06. 23:22 #1044
- törölt felhasználó -    
Twilight
negyedszer biggrin.gif asszem elég annyit mondani,hogy számomra az év filmje.
2009. január 07. 00:05 #1045
- törölt felhasználó -    
Burn After Reading
Érdekes film, nekem elõször fura volt a "Coeni-humor", de nagyon jól szórakoztam. Az egész filmben Brad Pitt a legnagyobb arc, annyira jól hozza az ütõdött figurát, de Clooneynak is jól áll az idióta sznob szerepe.
9/10

Taken
Kemény akciófilm, bár ha nem Liam Neeson kapja a szerepet, akkor nem üt ekkorát. Nem éri utol a Bourne-trilógia egyik részét sem, de tûrhetõ kis action múvi.
7/10

No Country For Old Men
Ez a film nekem eddig valahogy kimaradt. A Coen-testvérek legjobb filmje szerintem. És ami tetszett, hogy nincs semmi zenei aláfestés, mégis végig feszültség...
Josh Brolin és Javier Bardem nagyot alakítottak.
Ehh.... nagybetûs élmény.
10/10

Quantum Of Solace
Csalódás. Akciófilmnek gyenge, Bond-filmnek még annál is rosszabb. Ez Daniel Craig gyerek nem való a szerepre és kész. De azért egyszer nézõs.
6/10

Transporter 3
Az egyik haver nyúzott, hogy nézzem meg, hogy milyen jó film stb. Csak az elsõ részt láttam, az tetszett. De ez.....Hát hogy is mondjam, nagyon sz*r film.
A közepétõl szinte csak az órát néztem, hogy mikor lesz már vége. A legidegesítõbb a csaj volt a filmben....Kikészített.
3.5/10

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Ez is kimaradt eddig, de hatalmas film. Guy Ritchie féle csavarosság, vagánykodás. Ehh alapmû, na. biggrin.gif
9/10
2009. január 07. 01:59 #1046
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Az elmúlt 1-2 héten megnéztem pár filmet, most nem volt annyi új epizód a sorozatokból, amiket általában nézek. biggrin.gif Kezdem ezzel, ha már felmerült:

Burn After Reading

Általában tetszenek a Coen filmek, de ez nem jött be annyira. A színészek jók, a zene is tetszett, de a többi már kevésbé, maximum közepesnek ítélném, kicsit untam is. Clooney volt szerintem a legjobb (az a "szék"... _nevet.gif), rajta kívül csak néhány olyan dolog volt, amin elmosolyodtam. 7/10, jóindulattal.

Michael Clayton

Ha már Ross doki, jöjjön ez. Jó film, ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg, de itt is fõleg George Clooney játéka az, ami miatt pozitívan tudom értékelni. Megérdemelte az Oscar jelölést. De azt nem értem, Tilda Swinton mi a francra kapott díjat, mert semmi különöset nem csinált... dry.gif Vagy nagyon akartak adni a filmnek egy szobrot vagy a többi jelölt sem volt jobb, bár ez utóbbit kétlem. Mindegy, a lényeg, hogy 8/10. smileeee.gif

Leatherheads

És még mindig a doktor úr. biggrin.gif Próbálom behozni a lemaradásom kedvenceim filmjei terén, most épp õ volt/van terítéken. Kellemes kis film, sok nevetéssel, nagyszerû zenei aláfestéssel (imádom a kor muzsikáját) és színészi játékkal. A nõi fõszerepet oszthatták volna másra is, de egye fene. Bár egy kicsit többre számítottam, de így is nagyon jó szórakozás, majd' két órányi kikapcsolódáshoz tökéletesen megfelel. 8/10

Mortal Kombat 1-2

Király bunyók, néhány jó színész, szép színésznõk, baromi jó zene, meg ugye sok kedvenc MK karakter (Rayden rulz! biggrin.gif). Tetszik, na. laugh.gif 8/10

The Librarian: The Curse of the Judas Chalice

Kedvenc tévés kalandfilmsorozatom újabb része, a korábbi kettõhöz hasonlóan ismét nagyon jól sikerült, a szokásos kaland, humor és akció keveréke. A nõi fõszereplõ ezúttal is elbûvölõ, a gyönyörû Stana Katic levett a lábamról. Mivel ez is sikeres volt, remélem, lesznek még folytatások. 9/10

Hulk

Nekem nagyon tetszett, talán egy picit jobban is, mint a folytatás. A képregényes hangulatot tökéletesen megteremtették, a színészek is jók voltak, az effektek is, talán egy hangyányit több akció még belefért volna, de másba nem nagyon tudok/akarok belekötni. Ja, és Jennifer Connelly gyönyörû volt. wub.gif Simán 9/10, nagyszerû képregény film.

The Incredible Hulk

Más irányból közelítette meg a témát, felszínesebb is volt, az akciót már talán egy kissé túlzásba is vitték, illetve a fõgonosz kicsit nevetséges volt, a tábornok pedig egyenesen szánalmas karikatúra. Bár picit sok volt belõlük, de piszok jól néztek ki az akciójelenetek, a látvány fantasztikus volt. Mondjuk, az új Hulk annyira nem tetszett, mint az elsõ részben, viszont az átalakulást itt jobban csinálták. Liv Tyler is nagyon szép, de azért Jennifer nyeri az összehasonlítást ezen a téren. biggrin.gif Illetve ott volt még néhány jelenetben Débora Nascimento, aki valami elképesztõen néz ki, csodálatos teremtés. wub.gif Ez inkább tartozik a látványra építõ szuperhõsös filmek közé, mint az elõd, annak viszont nagyon jó, tehát megadom a 9/10-et ennek is. smileeee.gif
2009. január 08. 02:36 #1047
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(ML @ 2009. January 5. - 21:15)
Tropic Thunder (Trópusi Vihar)
A Ben Stiller-filmekben nekem az a furcs, hogy bár mindig õ a fõszereplõ, a többi szereplõn szinte mindig többet lehet röhögni (Robert De Niro - Meet The Parents/Fockers, Philip Seymour Hoffman - Along Came Polly), itt is hiába van Stiller és Jack Black, Robert Downey Jr. mindenkit lejátszik, na jó, kivéve talán Tom Cruise-t. smileeee.gif 8/10

Van benne valami, nem rossz Ben Stiller sem, de valahogy mindig eltörpül a többiek mellett. smileeee.gif A film tényleg nagyon jó, sokat röhögtem rajta. thumbsup.gif Downey és Cruise tényleg a legjobbak, te jó ég, két ennyire lökött embert... _nevet.gif laugh.gif 9/10 cool.gif
2009. január 08. 08:28 #1048
Necros
Necros
Cara is my Mistress

A Mighty Heart

meghajolo.gif sad.gif Azt hiszem, ehhez nem kell mást hozzáfûznöm. 10/10
2009. január 08. 12:26 #1049
Niszrok
Niszrok

StátuszMilyen mély lenne az óceán, ha nem volnának benne szivacsok?
Hozzászólás: 507
Csatolások: 576
Azonosító: 64810
Esti mesék

Nem volt rossz. Tipikus Adam Sandler film. Sok humor, kis romantika és kész is a film. Mondjuk nem egy Flúgos golfos kaliberû, de azért üti a mércét. 7/10
2009. január 10. 14:33 #1050
apsilanikkk
apsilanikkk
visszatérő vendég
Hozzászólás: 393
Csatolások: 683
Azonosító: 49769

Camp Rock

Fantasztikus szereplõk, jó zenék.
Viszont a rendes szövegek (tehát nem a dalokéi) nagyon bugyuták. A cselekmény kiszámítható az rendben van, de mi az például, hogy ha bejön a Shane akkor "act cool"? Azt hogyan kell? Amikor Demi Lovato mindenféle háttérkíséret nélkül énekel na az nem semmi. Fantasztikus hangja van. A lányokon kívül Joe Jonas meglepõen jól játszott.
9/10

Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay

Az elsõ részt az elsõ tíz percet kihagyva véletlenül kezdtem el nézni a tévében, az fergeteges volt! Hasonlóra számítottam, de nagyot csalódtam, talán a déli család volt a legjobb az egészben, másra nem emlékszek, hogy elnevettem volna magam. És a fingóvicceket már el tudom fogadni, de már elnézést, de sz@ros vécépapírt melyik másik filmben mutattak? Az egyetlen jó pont az a zene volt amikor a néger gettóba tévednek.
2/10

The Forbidden Kingdom

Jet Li nagyon jópofa mint szõke majomkirály, mindenki jól játszik, látványos, Liu Yifei is az, a fõhõsról azt hittem, hogy a Shia Lebeouf.
10/10

2009. január 10. 18:28 #1051
heffer
heffer

StátuszFuckin' A.
Hozzászólás: 609
Csatolások: 769
Azonosító: 18974
Amerikai Psycho

Ezt már régóta meg akartam nézni, miután elolvastam könyvben, és hát mint várható nem ér fel a könyvben leirtakhoz, de elég jól megoldották szerintem.
Christian Bale meg szerintem elég jó választás volt a psychopata-playboy szerepére. biggrin.gif

Adok rá egy

7/10 - est

8mm

Végre megnéztem ezt a filmet, amit már évek óta szerettem volna, mivel sok jót hallottam vele kapcsolatban. És hát nem okozott csalódás, nemhiába Nicholas Cage egyik legjobb filmjei közé tartozik szerintem. smileeee.gif
Nálam bõven bejött.

9/10
2009. január 11. 13:37 #1052
Necros
Necros
Cara is my Mistress

The Eye

Jessica Alba nagyon szép volt benne és lényegében ennyi volt a legnagyobb pozitívum. Az eredetinek a nyomába sem ér, de ez nem is meglepõ. Viszont Alba kisasszony egész jó teljesítményt nyújtott, bár nem ezért néztem végig. 1x emészthetõ film, fõleg a fõszereplõ rajongóinak ajánlom, mások találnak ennél sokkal jobbat a kategóriában. 7/10

Paranoid

Na, itt már õt sem tudom dicsérni, unalmas alkotás, tele gyenge alakításokkal. Viszont Jessica ismét nagyszerûen néz ki, plusz aki szereti a fetish dolgokat, annak még jobban fog tetszeni, tehát a rajongóknak Jess szépsége miatt félve ajánlom, de mindenki mást óva intek tõle, pocsék film. 6/10 (Csak JA miatt. Igen, plusz 2-3-at dob az értékelésen. biggrin.gif)

Idézet(heffer @ 2009. January 10. - 18:28)
8mm

Végre megnéztem ezt a filmet, amit már évek óta szerettem volna, mivel sok jót hallottam vele kapcsolatban. És hát nem okozott csalódás, nemhiába Nicholas Cage egyik legjobb filmjei közé tartozik szerintem. smileeee.gif
Nálam bõven bejött.
9/10

Nálam meg csak közepest kap, szerintem nem volt nagy szám.
2009. január 13. 05:26 #1053
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Over the Hedge

Jópofa kis film, király hangok (Bruce Willis, William Shatner és a cuki Avril Lavigne - ebbõl egyértelmû, hogy bûn szinkronnal megnézni), ezek végösszege 9/10. smileeee.gif
2009. január 14. 20:55 #1054
Blamethevain
Blamethevain

Státusz"Azt hiszem, túl nagy árat kell fizetnünk néhány felejthetetlen pillanatért."
Hozzászólás: 2022
Csatolások: 5002
Azonosító: 21944
Fûrész 5

Úgy mentünk be rá, hogy szar lesz, mert sajnos a 4. része olyanra sikeredett. De kellemes csalódás volt nekem, jobb volt mint a 4. rész. biggrin.gif Persze az elsõt már nem lehet felülmúlni.
2009. január 15. 00:44 #1055
Promisedland
Promisedland
Hozzászólás: 781
Csatolások: 7387
Azonosító: 83519
Amikor megállt a Föld smileeee.gif
2009. január 17. 10:18 #1056
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Hátsó ablak (1954)

10/10++

ennyi biggrin.gif
2009. január 17. 18:47 #1057
apsilanikkk
apsilanikkk
visszatérő vendég
Hozzászólás: 393
Csatolások: 683
Azonosító: 49769
Snatch

9/10

Tetszett, fõleg Brad Pitt alakítása, negatívum csak annyi, hogy a cigányokat nem angolokkal kellene eljátszatni hamár filmet csinálunk és van pénzünk.

The Assasination of Jesse James

8/10

Harmadszorra futottam neki, rettentõen unalmas volt az eleje, de aztán kábé félóra múlva felgyorsul, bár izgalmassá azért nem lesz egy percre sem. Zooey Deschanel és az öreg bíró fiatal felesége több idõt érdemelt volna.
2009. január 18. 13:08 #1058
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Star Wars I

Azt hiszem nem kell bemutatni senkinek. smileeee.gif
2009. január 18. 19:46 #1059
Trinny
Trinny
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Twilight wub.gif heart.gif wub3.gif
moziban tongue.gif
2009. január 19. 12:49 #1060
Annamari74
Annamari74
visszatérő vendég

StátuszJackman mániás:)
Hozzászólás: 137
Csatolások: 942
Azonosító: 69512
Ausztrália wub.gif

10/10

Kellett egy pár zsepi hozzá! wub.gif wub.gif heart.gif
Igazából csak Hugh Jackman miatt néztem meg,de ettõl függetlenül hatalmas film! wub3.gif
219 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!