én délelött néztem moziban a Véres gyémántot - nagyon jó film lett, izgalmas és tartalmas komoly mondanivalóval!
+James Newton Howard zenéje rulez!
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. február 05. 11:06
Idézet(_ToTo_ @ 2007. February 4. - 20:07)
én délelött néztem moziban a Véres gyémántot - nagyon jó film lett, izgalmas és tartalmas komoly mondanivalóval!
Csatlakozom, nagyon jó volt.
A hétvégén megnéztem még A királynõt. Hááááát... nem rossz, de nem is az év filmje, semmi keresnivalója a legjobb film jelöltjei között. Rövidsége ellenére végtelen hosszúnak tûnt. Helen Mirren és Michael Sheen viszik el a hátukon a filmet (azt hiszem, a jelölés is csak Helennek köszönhetõ), nélkülük a téma érdekessége ellenére háromnegyed óra után elaludtam volna. Így is majdnem.
És végre, végre, végre! Sikerült megnéznem A tökéletes trükköt. Szégyen-gyalázat, nyár óta vártam, erre csak most volt alkalmam megtekinteni. Christopher Nolan jó rendezõ (aki szerelmes a megkavart idõsíkokba), és kiváló színészeket kért fel a szerepekre. A történet csavaros, érdekes, és utólag lehet rajta agyalni, a mozaikdarabkákat összeillesztgetni.
Az nem tetszett (annyira, mert egyébként imádtam a filmet
2007. február 06. 19:19
|
|
Nudleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.20. Hozzászólás: 138 Csatolások: 362 Azonosító: 21830 offline
|
Két film. 3 óra. ---> amit hasznosabban is el lehetett volna tölteni. Az utóbbi még-még talán, de hagy némi kívánnivalt maga után. Az elsõ a Kígyóharapás ( Venom ), tipikus mindenki élve marad egy kivételével tinihorror. Megvannak az ideillõ elemek: "zombi"kinézetõ fõgonosz, kötelezõ néger áldozatok, kiváncsiskodó lányok, kétkedõ és vagánykodó fiúk, sokszori próbálkozás a "boss" elpusztítására. Szóval elég gyenge film a "horror" ( ???) palettán, pénzt ne adjon érte senki, még véletlenül sem ( mozi, DVD ), inkább vigye el a barátnõjét valami étterembe, jobban jár, sokkal
. Másik film annyira nem volt gáz, de volt baja, egy trilógiának ( legalábbis remélem ) befejezõ része volt. Általánosan igaz a trilógiákra( legalábbis 9x%-ukra ), hogy az elsõ rész új, nagyon jó, a második kissé laposabb mint az elsõ, és a harmadik pedig..... az elsõ kettõnek a vegyítése. ( ez persze nem igaz a Fûrész trilógiára
). Ja, még mindig nem mondtam a film címét, a Végsõ állomás 3-ról van szó ( Final destination ). Érdekesnek érdekes halálesetek, de már igencsak kiszámítható történet. De, mivel kritikát kell alkotni, így mindegyiket végignéztem ( elõször és utoljára ). De persze ízlések és pofonok
2007. február 06. 20:51
|
|
Roberto Baldomeroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 17 Azonosító: 24173 offline
|
A Ken Park címu elég kemény filmet láttam és nem hittem volna hogy ilyen film is tetszhet:de ez nagyon klassz volt!!!
2007. február 07. 09:13
|
|
Nudleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.20. Hozzászólás: 138 Csatolások: 362 Azonosító: 21830 offline
|
2007. február 07. 12:53
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
KenPark...legjobb film!
Egyik nagy kedvencem!
Nem lehet tudni, mennyire tipikus, de az teny, hogy nagyon jol osszehoztak az embereket!
A nezd meg a lanyat szitu, meg nagyon tetszik! Anyuka kicsit odab@sz!
2007. február 07. 14:15
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
2007. február 07. 23:08
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Epic Movie
Van benne üresjárat, meg 1-2 helyen kicsit igénytelen, de jókat lehet röhögni rajta.
A zenék nagyon jók benne.
Carmen Electra meg...
2007. február 09. 11:23
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Mozi - Nagyon jó film a Véres Gyémánt, személy szerint jobban tetszett ebben a filmben Leo alakítása, mint A Téglában. Hihetetlenül gyors film, lenyûgözõ jelenetekkel kevés üresjárattal.
DVD - A múlt héten vásároltam meg Michael Douglas-tõl két filmet is.
Az egyik film A Testõr: az Elnöki Testõrség kötelékében egy áruló az elnök elleni merényletben segít külföldi terroristáknak.
A másik Douglas film pedig Oliver Stone egyik gyöngyszeme, a Tõzsdecápák (Michael Douglas Oscar-t kapott érte).
A harmadik film a világ egyik legjobb vígjátéka, két igazán nagyszerû színésszel, A Riviéra Vadorzói.
DVD - A múlt héten vásároltam meg Michael Douglas-tõl két filmet is.
Az egyik film A Testõr: az Elnöki Testõrség kötelékében egy áruló az elnök elleni merényletben segít külföldi terroristáknak.
A másik Douglas film pedig Oliver Stone egyik gyöngyszeme, a Tõzsdecápák (Michael Douglas Oscar-t kapott érte).
A harmadik film a világ egyik legjobb vígjátéka, két igazán nagyszerû színésszel, A Riviéra Vadorzói.
2007. február 09. 11:54
Idézet(Mr. Hollywood @ 2007. February 9. - 13:23)
Kislánykorom óta az egyik kedvencem. Michael Caine és Steve Martin fantasztikusan játszanak benne.
2007. február 09. 12:14
|
|
Riddick21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 24319 offline
|
Tegnap reggel néztem a The Prestige - A tökéletes trükk c. filmet.
Eszméletlen komoly, ahogy Christopher Nolan r. mélységet visz a közönségfilmjeibe. Egy 2-3-4(?) idõsíkban játszódó csavaros történetet is olyan egyszerûen filmesít meg, hogy normális embernek esélye sincs belekeveredni. Mind Bale, mind Jackman (de fõleg az elõbbi) remekül játszik, és a nézõ is nyugodtan választhat, hogy kiért izgul, ki nyeri meg ezt a bizony már vérre menõ bûvészcsatát.
Ha vki esetleg még nem hallott volna róla, elég annyi, hogy két bûvész rivalizálását mutatja be a film, azt, ahogy ez a párharc már senkit és semmit nem kímélve elhatalmasodik rajtuk.
Tényleg nézze meg, aki még nem látta, '06 egyik legjobb filmje, legalábbis az általam látottak közül, és biztos helye lesz a polcomon a DVDváltozatának is.
Eszméletlen komoly, ahogy Christopher Nolan r. mélységet visz a közönségfilmjeibe. Egy 2-3-4(?) idõsíkban játszódó csavaros történetet is olyan egyszerûen filmesít meg, hogy normális embernek esélye sincs belekeveredni. Mind Bale, mind Jackman (de fõleg az elõbbi) remekül játszik, és a nézõ is nyugodtan választhat, hogy kiért izgul, ki nyeri meg ezt a bizony már vérre menõ bûvészcsatát.
Ha vki esetleg még nem hallott volna róla, elég annyi, hogy két bûvész rivalizálását mutatja be a film, azt, ahogy ez a párharc már senkit és semmit nem kímélve elhatalmasodik rajtuk.
Tényleg nézze meg, aki még nem látta, '06 egyik legjobb filmje, legalábbis az általam látottak közül, és biztos helye lesz a polcomon a DVDváltozatának is.
2007. február 09. 20:41
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Steve-O @ 2007. February 9. - 18:19)
Már csomószor láttam, de ma megint kedvem támadt rá:
A nagy Lebowski
A nagy Lebowski
Én tavaly vagy tavaly elõtt láttam elõször, de egybõl bekerült a kedvenceim közé.
Hogy én is ajánljak valamit:

Aki kedveli Smith humorát, annak kötelezõ!
2007. február 11. 23:30
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(Freeze @ 2007. February 11. - 20:25)
Ha ez az film amelyikre gondolok, akkor te vagy az elsõ aki ajánlja.

vazze nem tom mér nem teccik neked, de sztem kúvajó
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: