Smiley Face (2007)
Aki szereti Anna Farist és az édes-keserû vígjátékokat, az nézze meg ezt a filmet is. Anna csetlik-botlik, esik-kel és okosan néz. A problémák ott kezdõdnek amikor a már egyébként is korán reggel bemarijuánázott színésznõ megeszi bérlõtársa süteményét.
nincs magyar címe, feliratot sem lehet találni hozzá
Milyen filmet láttál legutóbb?
2008. október 13. 20:40
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
2008. október 13. 20:51
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
When a stranger call
Nekem nagyon tetszett, bár nem most láttam elõször. Igyekszem nem többet beleképzelni, mint ami lenni akar. Van benne pár nem igazán reális dolog, de mindemellett élvezhetõ és izgalmas. És az a ház...
Szóval én szeretem, éppen ezért 7/10.
Nekem nagyon tetszett, bár nem most láttam elõször. Igyekszem nem többet beleképzelni, mint ami lenni akar. Van benne pár nem igazán reális dolog, de mindemellett élvezhetõ és izgalmas. És az a ház...
Szóval én szeretem, éppen ezért 7/10.
2008. október 15. 21:38
Idézet(kszandi @ 2008. October 15. - 20:17)
Most láttam a Kegyenc fegyencet,Szökés 4.évad ... akciófilmek...

Igen ... ez 2 vérbeli akció ... az elsõ meg duplán az.
2008. október 15. 21:45
akkor minek nevezed a Prison Break-et,tinivígjátéknak ? lol.
2008. október 15. 21:49
Legutóbb a TV-ben ezt a 3 filmet láttam: NCIS, Gyilkos számok és Különleges ügyosztály.
2008. október 17. 20:06
|
|
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline
|
Éppen most néztem meg Liam Neeson-al a Taken címû filmet.
Szenzációs!!!!!!
Az ember azt hinné, hogy egy ilyen lerágott csonthoz hasonló témából (ti.: elrabolták a lányomat, nosza mentsük meg...) már nem lehet jó filmet kihozni. De ez igazán az lett!! Olyan pörgõs, olyan kemény, hogy csak úgy üt! Szó szerint is! No, mondjuk ehhez Luc Besson rendezése is kellett és egy olyan akciófilm szinész, akirõl eddig nem gondoltam volna, hogy ebben a szerepben is kiváló: Liam Neeson.
Ajánlom mindenkinek!
Szenzációs!!!!!!
Az ember azt hinné, hogy egy ilyen lerágott csonthoz hasonló témából (ti.: elrabolták a lányomat, nosza mentsük meg...) már nem lehet jó filmet kihozni. De ez igazán az lett!! Olyan pörgõs, olyan kemény, hogy csak úgy üt! Szó szerint is! No, mondjuk ehhez Luc Besson rendezése is kellett és egy olyan akciófilm szinész, akirõl eddig nem gondoltam volna, hogy ebben a szerepben is kiváló: Liam Neeson.
Ajánlom mindenkinek!
2008. október 17. 21:30
|
pjotr83visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.21. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 11151 offline
|
Batman - The Dark Knight
bár nem vagyok nagy képregényrajongó, így nem érzek különösebb vonzalmat a képregény-adaptációk iránt, ez a film mégis nagyon tetszett. a hangulata nagyon ütõs volt, depresszív, sötét, nekem a történet is új volt, és nagyon bejött, de ami leginkább megfogott, az Joker: egyrészt maga a figura, másrészt pedig a néhai Heath Ledger alakítása... valami fenomenális.
bár nem vagyok nagy képregényrajongó, így nem érzek különösebb vonzalmat a képregény-adaptációk iránt, ez a film mégis nagyon tetszett. a hangulata nagyon ütõs volt, depresszív, sötét, nekem a történet is új volt, és nagyon bejött, de ami leginkább megfogott, az Joker: egyrészt maga a figura, másrészt pedig a néhai Heath Ledger alakítása... valami fenomenális.
2008. október 18. 15:50
Épp most néztem a Van Helsinget. Hm-hm. 6/10
Tegnap meg a Pulse-t (Mezsgye
) Tetszett. Olyan mint a Kör, csak jobb. De tudtam aludni utána, nem úgy, mint a Kör2 után. Ritka amikor így eltalálják a "szörnyeket". Mert amikor már szárnya van meg szürke teste, az inkább komikus mint ijesztõ. Kristen Bell nagyon jó volt és a szájfény véletlenül sem jött le róla.
Horror kategóriában 10/10
Trinny,
A Tégla tényleg szuper. Mondjatok már egy olyan filmet, amiben Leo nem fantasztikus
Tegnap meg a Pulse-t (Mezsgye
Trinny,
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: