Cannibal Holocaust 9/10
ezt mindenkinek egyszer látni kell!
Milyen filmet láttál legutóbb?
2008. szeptember 20. 14:26
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(brod @ 2008. September 20. - 12:35)
Az ötödik elemet, de nem is emlékeztem, hogy ennyire szörnyû, mint amennyire az volt. nem értem, hogy adhattak erre pénzt, hogy leforgassák :S
Nekem meg nagyon tetszett régen is és most is szívesen megnézem.
Idézet(tiana @ 2008. September 20. - 13:53)
Cannibal Holocaust 9/10
2008. szeptember 20. 14:52
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Idézet(tiana @ 2008. September 20. - 12:53)
Cannibal Holocaust 9/10
Én szeretem a nagyon morbid és véres filmeket komolyan, de ez... ez simán undorító és itt most nem az emberes jelenetekre gondolok, hanem az állatosokra, mert bár remélem ez nem igaz, de állítólag azokat tényleg kinyírták a filmben...
2008. szeptember 20. 15:57
Állati kiképzés
Nem egy Andy Dufresne vagy Szkófild ... de nem rossz ...
A következõ filmem meg azt hiszem a nagyonokosvagyokmindenbenésmáruntatokmindenkitezzelcsaknemveszemészre lesz .
Nem egy Andy Dufresne vagy Szkófild ... de nem rossz ...
A következõ filmem meg azt hiszem a nagyonokosvagyokmindenbenésmáruntatokmindenkitezzelcsaknemveszemészre lesz .
2008. szeptember 28. 15:25
Múmia 3. - ugyanolyan mint az elsõ 2, csak még rosszabb...
Hõsök 3. évad 1. rész - jól felhúztam magam rajta, már tényleg kezd röhejes lenni, hogy senki se hal meg, mindenki hõs, mentsük meg a világot, változtassuk meg a múltat és a jövõt stb. Pedig az elsõ 2 évadot imádtam. Hát mindegy, azért ezt is végignézem majd.
Hõsök 3. évad 1. rész - jól felhúztam magam rajta, már tényleg kezd röhejes lenni, hogy senki se hal meg, mindenki hõs, mentsük meg a világot, változtassuk meg a múltat és a jövõt stb. Pedig az elsõ 2 évadot imádtam. Hát mindegy, azért ezt is végignézem majd.
2008. szeptember 28. 15:37
Get Smart - kurvajóóóóó volt 10/10
Zohan - jó volt szinkronnal is
Zohan - jó volt szinkronnal is
2008. szeptember 28. 16:11
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Múmia 3 nekem sem tetszett sajnos, pedig az elsõt imádtam. Annak még volt hangulata, voltak benne poénok nem volt ilyen erõltetett stb...
2008. október 01. 19:12
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Righteous Kill - De Niro és Al Pacino legújabb filmje, két öreg zsarut játszanak akik mind késõbb kiderül egy sorozatgyilkos után nyomoznak aki nagy valószínûséggel egy önbíráskodó zsaru...a sztori már ismert , láthattuk párszor...semmi újat nem hoz...színészi játék az persze ott van és Carla Gugino is OOtt van
7/10
2008. október 02. 19:44
Épp a mai napon ismét a Mamma Mia-t. (2008. 10. 2-án)
2008. október 03. 17:58
|
|
JUJJJUúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 47211 offline
|
[/B]
A sztori szerint egy apa hosszas mérlegelés után úgy dönt, hogy megszökteti autista lányát a kórházból aggódván annak fokozatosan romló mentális állapota miatt. Lefelé menet azonban a lift bekrepál és pár emberrel együtt bennragadnak. Amint végül váratlanul kinyílik az ajtó a rémálom elkezdõdik: a korábban nyüzsgõ kórház folyosói immár teljesen kihaltak, megcsonkolt holttestek mindenhol és egy sötét világ félelmetes teremtményei támadják meg õket. A kis csapat hamarosan rájön, hogy a túlélés kulcsa kizárólag a kislány kezében van…
Azt kell mondjam emberek, hogy ez a Lorditól függetlenül is ütõs egy horror! Nagyon helyes egyébként, kijárt már nekünk egy kis vérfrissítés az unalmas amerikai remake-ek után.
10/10 AJÁNLOM Mindenkinek
2008. október 04. 13:02
|
|
zanessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 69715 offline
|
Idézet(shelley @ 2008. October 4. - 10:10)
Hilary Swank-kel a fõszerepben.
A kösztümös filmek rajongóinak ajánlom!
a megérzést sandra bulockkal
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: