Assault on Precinct 13Hát, nem nagy durranás... Még régrõl emlékeztem, hogy király volt a trailere és abban bízva, hogy a film is jó lesz, le is szedtem. Nos, csalódás lett a dologból, mert egy egész jó kezdés után unalmassá válik és sajnos Ethan Hawke is elég gyenge, ami nem jelent jót, mert õ lenne a fõszereplõ. Leguizamo maximum közepes teljesítményt nyújt, Maria Bello és Lawrence Fishburne viszont hozza magát. A végén a nagy fordulatot talán ki lehetett volna találni elõbb is, nem tudom, akkorra már nem érdekelt annyira, csak az, hogy mikor lesz már vége.

Sokkal jobb film is lehetett volna belõle, de sajnos csak ennyire futotta. Legalább Maria jól nézett ki benne.

Ez utóbbit is figyelembe véve egy gyenge
6/10-et tudok adni rá.
Múmia 3Közepes, minden szinten, kivéve talán a CGI-t, ami egész jó. Humor itt-ott van, néha lehet egy kicsit nevetni, a színészek néha élvezik is, amit csinálnak, de többnyire csak melóznak. Jet Li semmit nem tett hozzá, többet vártam tõle, persze ez nem csak az õ hibája. Rachel Weisz cseréje Maria Bello-ra nem volt jó ötlet, de ettõl függetlenül Maria a forgatókönyvet is figyelembe véve nem volt rossz helyettes. A legnagyobb pozitívum talán Isabella Leong felfedezése volt részemrõl, szép lány.

Kb.
6.5/10, többet nem hiszem, hogy érdemelne.
Van HelsingMegnéztem már újra és megint tetszett.

Az egyetlen negatívum az, hogy néha egy kicsit túljátszák a karaktert egyesek, de még ezzel együtt is jó film.
8/10Idézet(apsilanikkk @ 2008. September 1. - 22:54)
Hát az állatkerti jelenet
Na, azért annyira rossz nem volt. Gyengébb, mint a többi Shayamalan film, az igaz, de szerintem még nem a pocsék kategória, bár tényleg nem túl sok választja el. A Falut még nem láttam, kíváncsi vagyok, az is hasonló szintû-e...