Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. augusztus 19. 21:12 #821
- törölt felhasználó -    
Idézet(Raymond @ 2008. August 18. - 19:44)
Nyugtass meg, hogy nem magyar szinkronnal nézted. Nagyon sokat ront a sorin szerintem. (Fõleg Veronica hangja gáz, vagy inkább úgy mondom, hogy Kristen hangja sokkal jobb.)
Amúgy mindenben egyetértek, nálam örök kedvenc.  beer.gif

Idézet(Vinsanity @ 2008. August 19. - 16:18)
nem csak nálad  beer.gif

Már akartam kérdezni, hogy jó sori-e vagy csak Kristen miatt nézitek tongue.gif De akkor felírom a listámra aztán majd beszerzem ebayrõl. thumbsup.gif

Vantage Pointot néztem múlt héten, nagyon jó film szerintem. Végig lekötötte a figyelmemet. 9/10

Over Her Dead Body - Ebben a percben lett vége. A fõszereplõnõ rettenetesen ronda, ezt muszáj megemlítenem. Ami idegesítõ, hogy Eva Longoria szerepe ugyanolyan, mint Gaby karaktere a DH-ban. De amúgy kellemes kikapcsolódás volt. 6/10
2008. augusztus 19. 22:42 #822
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Idézet(Regina @ 2008. August 19. - 21:12)
Már akartam kérdezni, hogy jó sori-e vagy csak Kristen miatt nézitek  tongue.gif De akkor felírom a listámra aztán majd beszerzem ebayrõl.  thumbsup.gif

Mondjuk úgy, hogy alapból jól meg van írva, de ha nem Kristen lenne a címszereplõ, és nem úgy játszana, ahogy, akkor nem érne ennyit az egész. smileeee.gif
2008. augusztus 19. 22:53 #823
- törölt felhasználó -    
Idézet(ML @ 2008. August 19. - 21:42)
Mondjuk úgy, hogy alapból jól meg van írva, de ha nem Kristen lenne a címszereplõ, és nem úgy játszana, ahogy, akkor nem érne ennyit az egész. smileeee.gif

Te még 1 filmre se adtál 10/10et, úgyhogy a te negatív véleményedre nem is adok tongue.gif tongue.gif Te csak igyáááá.
2008. augusztus 19. 22:56 #824
ML
ML
Special Agent
Idézet(Regina @ 2008. August 19. - 22:53)
Te még 1 filmre se adtál 10/10et, úgyhogy a te negatív véleményedre nem is adok  tongue.gif  tongue.gif  Te csak igyáááá.

Idézet(ML @ 2007. October 7. - 21:27)
The Bourne Ultimatum
Non-stop pörgés, az egyik legjobb akció/"kém"film, amit életemben láttam. meghajolo.gif
10/10

wink.gif

Btw, így, hogy másodjára is megnéztem, a John Malkovich menetnek is megszavazom. smileeee.gif
2008. augusztus 19. 22:58 #825
- törölt felhasználó -    
Idézet(ML @ 2008. August 19. - 21:56)
wink.gif

Jaj de jó, pont a Bourne-trilógiát töltjük le. Köszi a segítséget wink.gif
2008. augusztus 20. 00:31 #826
- törölt felhasználó -    
Mamma Mia! -másodszor is biggrin.gif
Meg kell említsem, hogy elsõre Szentesen, az ottani moziban láttam, ami nekem nem igazán jött be.(rosszul voltak elrendezve a székek a vászonhoz képest, a hanghatás az förtelmes volt stb.)
Most a Szeged Plaza-ban, uhhh nagyon-nagyon jó volt...millószor jobb biggrin.gif thumbsup.gif
10/10
2008. augusztus 20. 04:16 #827
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Batman - The Dark Knight

Elõször a pozitívumok, a történet, az akciójelenetek, Heath játéka kiválóak voltak, remélem Ledger kap legalább egy Oscar-jelölést, megérdemelné. meghajolo.gif Azonban nekem is hiányzott az az igazi, "Batmanes" hangulat. sad.gif Szerintem túlságosan elmentek realista irányba és így inkább egy normál akciófilmre hasonlít, fura karakterekkel, mint képregényfilmre. Ok, nem kell mindenképp olyan irányba elmenni, mint a korábbi Batman filmeknél, de közelíteni kellene azok felé, legalábbis szerintem. Persze, filmnézés közben nem ezen járt az eszem és szívesen megnézem majd a következõ részeket is, akár ilyen marad a stílus, akár jobb irányba változik, de ez volt az egyik negatívum, amit meg kellett említenem. A másik Katie Holmes lecserélése. Gondolom, a forgatás idején még terhes volt vagy nem elérhetõ szülés után, de akkor már választhattak volna egy szebb/jobb színésznõt is Maggie helyett. Talán õ volt a leggyengébb láncszem. Illetve még egy dolog. Ez ugyebár Batman film volt elvileg, mégis viszonylag keveset szerepelt a sötét lovag és Bruce Wayne.
Mindent összevetve 8/10-nél kevesebbet még sem tudok adni, mert hiába bosszant néhány dolog, így is nagyon jó lett a film. meghajolo.gif

Hellboy 2

Korrekten megcsinálták, a humor és a látványos akciók megvannak, a színészek is jók voltak, ötletes és látványos jelenetekben sem volt hiány. Nekem tetszett, 8/10 ide is. smileeee.gif

Are We Done Yet?

Filmnézés közben néha én is ezt kérdeztem... biggrin.gif Nem rossz, de kifejezetten nem is ajánlanám senkinek, hogy nézze meg. Ha kedveled Ice Cube filmjeit, akkor talán megéri megnézni, de akkor már inkább ennek az elsõ részét vagy a Barbershop filmeket ajánlom az utóbbi idõkbõl. 6/10

What Women Want

Már rég láttam, de most is nagyon vicces. thumbsup.gif 10/10

Honey

Kellemeset csalódtam ebben, mert nem csak Jessica Alba volt olyan gyönyörû, hogy köhm, nem mondok csúnya dolgokat, biggrin.gif hanem egész jó a film is, nagyszerû zenékkel. A táncok meg mondanom sem kell, nagyon jók voltak. 8/10

Batman 1-4

Most mit mondjak, klasszikus képregényfilmek, néhol túlzásokba esnek, az utolsó talán többször is, de szórakoztató filmek mindenképp. smileeee.gif 8/10 ide is.

Idézet(Regina @ 2008. August 19. - 21:12)
Már akartam kérdezni, hogy jó sori-e vagy csak Kristen miatt nézitek  tongue.gif

Én speciel egy haverom unszolására néztem meg az elsõ néhány epizódot, aztán ott ragadtam elõtte. biggrin.gif Akkor még nem is nagyon tudtam Kristenrõl, igaz, õ is az egyik ok volt, amiért folytattam a sorozatot és a rajongója lettem. Viszont nem csak a külseje miatt, hanem azért is, mert nagyon jól játszotta a szerepét, ahogy a többi színész nagy része is. A zene is nagyon bejött és a humor is. Eleinte nagyon tartottam attól, hogy csak egy gagyi tinisorozat lesz, de nagyot tévedtem. És a negyedik évad megint nagyon jó lehetett volna, legalábbis a rövid "elõzetes" alapján, kár, hogy szinte semmi esély arra, hogy belefogjanak... sad.gif Hogy értékeljek is: 9/10, a kicsit gyengébb 3. évad miatt.
2008. augusztus 20. 07:31 #828
ML
ML
Special Agent
Idézet(Necros @ 2008. August 20. - 04:16)
...A másik Katie Holmes lecserélése. Gondolom, a forgatás idején még terhes volt vagy nem elérhetõ szülés után, de akkor már választhattak volna egy szebb/jobb színésznõt is Maggie helyett. Talán õ volt a leggyengébb láncszem..

think.gif
Katie Holmes szebb (volt), mint Maggie, de Katie nekem annyira üres alakítást nyújtott a Batman Beginsben (és úgy általában sem tartom jó színésznõnek), hogy én örültem a cserének (pedig utálom, ha összefüggõ filmekben cserélgetik a szereplõket). Az viszont tény, hogy még így is Rachel szerepe volt a legkevésbé jól megírva, ebbõl szerintem Cate Blanchett vagy akárki sem tudott volna sokkal többet kihozni. 150 percben mondjuk nem könnyû minden fõbb karakternek megfelelõ teret engedni. smileeee.gif
2008. augusztus 20. 07:38 #829
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(ML @ 2008. August 20. - 07:31)
think.gif
Katie Holmes szebb (volt), mint Maggie, de Katie nekem annyira üres alakítást nyújtott a Batman Beginsben (és úgy általában sem tartom jó színésznõnek), hogy én örültem a cserének (pedig utálom, ha összefüggõ filmekben cserélgetik a szereplõket). Az viszont tény, hogy még így is Rachel szerepe volt a legkevésbé jól megírva, ebbõl szerintem Cate Blanchett vagy akárki sem tudott volna sokkal többet kihozni. 150 percben mondjuk nem könnyû minden fõbb karakternek megfelelõ teret engedni. smileeee.gif

Szerintem azért nem volt rossz Katie sem. Viszont azt nem mondanám, hogy más nem tudott volna jobbat alakítani, mert bár keveset volt a kamera elõtt, de nagyon kilógott a sorból, nekem nem tetszett az alakítása. mellow.gif
2008. augusztus 20. 19:16 #830
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
himnem - nönem.

kávéházi beszélgetések, értelmiségi hösök, az imádnivalo párizs, és nem mellesleg jean - pierre léaud. wub.gif

10 / 9,5
2008. augusztus 21. 07:44 #831
- törölt felhasználó -    
What Happens In Vegas
2008. augusztus 22. 08:52 #832
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
Hozzászólás: 901
Csatolások: 287
Azonosító: 52479
Barman:A sötét lovag
nagyon jó szereposztás ,
nagyon jó filmecske
fõszereplõk:
Aaron Eckhart/Harvey Dent/
Cristian Bale(Batman/Bruce Wayne)
HEATH LEDGER/JOKER/
Maggie Gyllenhaal/Rachel Dawes/
2008. augusztus 23. 12:49 #833
- törölt felhasználó -    
The Dark Knight

Nekem nagyon tetszett bár bevallom, azok közé tartozom, akik csak Heath miatt nézték meg. Szánalmas dolog de ez van. A film nagyon jó volt, Heath alakítása volt a legjobb, de ha nem játszott volna benne, akkor is tetszett volna. (Csak akkor nem néztem volna meg)
Batman kicsit fapofa volt és nagyon idegesített, hogy elváltoztatta a hangját. A csaj, Maggie G., nekem sem tetszett, de én Katie Holmes-szal sem lettem volna kibékülve.
Nagyon megörültem, hogy Eric Roberts is játszott a filmben, illetve az elején William Fichtner is. wub.gif
Nagyon pörgõs, izgalmas film volt, nekem tetszett, hogy inkább akciófilm volt, mint fantasy. A legjobb Joker volt mindent egybevetve. smileeee.gif
10/10
2008. augusztus 23. 13:06 #834
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Regina @ 2008. August 23. - 12:49)
nagyon idegesített, hogy elváltoztatta a hangját.

blink.gif
Idézet(Regina @ 2008. August 23. - 12:49)
nekem tetszett, hogy inkább akciófilm volt, mint fantasy.

Azt én sem mondtam, hogy fantasy legyen, csak ne olyan, hogy ha lecserélünk 1-2 embert, egy szimpla akciófilm legyen. Stílusosabb filmnek jobban örültem volna.
2008. augusztus 23. 23:07 #835
- törölt felhasználó -    
Idézet(Necros @ 2008. August 23. - 12:06)
blink.gif

Kifejtenéd, kérlek? smileeee.gif
Mert oké, változtassa el, hogy ne ismerjék fel, de ez a hang nagyon erõltetett volt. És azok elõtt is úgy beszélt, akik tudták, hogy õ az.

Saving Private Ryan 5/10

Láttam már jobb háborús filmet is. Tom Hanks nem tartozik a kedvenc színészeim közé, de ez nem vont le a film értékébõl mivel amúgy is untam. Még sírni sem tudtam rajta, pedig én még a Harry Potteren/Gyûrûk Urán, sõt még néhány romantikus vígjátékon is bõgök. Szóval SZÁMOMRA meglehetõsen sivár, érzelemszegény lövöldözõs film volt.
De azért ANNYIRA rossz nem volt. rohog.gif
2008. augusztus 24. 16:46 #836
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Regina @ 2008. August 23. - 23:07)
Kifejtenéd, kérlek? smileeee.gif
Mert oké, változtassa el, hogy ne ismerjék fel, de ez a hang nagyon erõltetett volt. És azok elõtt is úgy beszélt, akik tudták, hogy õ az.

Egyrészt hallottam már különbözõ panaszokat az új Batman filmekrõl, de ezt még nem. biggrin.gif Nekem meg tetszett is, legalább ez "batmanes" volt valamennyire. Az meg hogy azok elõtt is úgy beszélt, akik tudják ki õ valójában, valószínûleg azért van, mert mikor magára ölti a denevér "jelmezt" valamennyire más tudatállapotba is kerül, akkor már nem Bruce Wayne. unsure.gif
Idézet(Regina @ 2008. August 23. - 23:07)
Saving Private Ryan 5/10

Láttam már jobb háborús filmet is. Tom Hanks nem tartozik a kedvenc színészeim közé, de ez nem vont le a film értékébõl mivel amúgy is untam. Még sírni sem tudtam rajta, pedig én még a Harry Potteren/Gyûrûk Urán, sõt még néhány romantikus vígjátékon is bõgök. Szóval SZÁMOMRA meglehetõsen sivár, érzelemszegény lövöldözõs film volt.
De azért ANNYIRA rossz nem volt.  rohog.gif

Ezzel szerintem sok háborús film rajongó nem értene egyet, köztük én sem. smileeee.gif Nálam például a Band of Brothers (Elit Alakulat magyarul... dry.gif) mögött ott van második helyen a rangsorban. 9/10 simán. smileeee.gif
2008. augusztus 24. 18:48 #837
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Domino
8/10
nem rossz kis pörgõs mozi
2008. augusztus 24. 19:06 #838
Balu
Balu
Hozzászólás: 871
Csatolások: 628
Azonosító: 211
Batman The Dark Knight
Hatalmas film, nagyon izgalmas, jó szereplõkkel.
10/10

Hancock
Pár hete néztem, már nem is nagyon emlékszem rá, nagy hülyeség volt, nézhettem volna így utólag mást is.
6/10

Nem apácazárda
Nem is tudom miért néztem meg, vagy mi fogott meg benne, de nézhetõ, jó kis hülyeség, egész jó volt.
7/10

Bolondok aranya
Háát, nem is tudom. Sok értelme ennek sem volt, nem valami maradandó alkotás számomra ez sem. laugh.gif Szerencsére szép helyszíneken forgatták, így ezek a filmek legalább ilyen szinten mégis megmaradnak bennem. Könnyed kis vígjáték, amin néha lehet kuncogni.
7.5/10

Lepattintva
Ezt csak Kristen miatt néztem meg, de a kijevi csaj jobban lenyûgözött. tongue.gif wub.gif
Batman után az utóbbi idõk 2. legkedvesebb filmje, ezen már lehetett jókat röhögni és a színészek/alakítások is jók voltak, nekem tetszett.
8.5/10
2008. augusztus 24. 23:10 #839
nikussh
nikussh
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Csatolások: 0
Azonosító: 50218
Idézet(Enchanted Hunter @ 2007. February 7. - 14:15)
Hirtelen harminc

Nekem tetszett

ez a film nekem is nagyon tetszett. smileeee.gif
2008. augusztus 30. 19:51 #840
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Szárnyas fejvadász 10/10
A nyughatatlan 10/10

Mindkét film eszméletlenül tetszett, aki még nem látta valamelyiket az sürgõsen nézze meg!!!!
219 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!