Batman - The Dark KnightElõször a pozitívumok, a történet, az akciójelenetek, Heath játéka kiválóak voltak, remélem Ledger kap legalább egy Oscar-jelölést, megérdemelné.

Azonban nekem is hiányzott az az igazi, "Batmanes" hangulat.

Szerintem túlságosan elmentek realista irányba és így inkább egy normál akciófilmre hasonlít, fura karakterekkel, mint képregényfilmre. Ok, nem kell mindenképp olyan irányba elmenni, mint a korábbi Batman filmeknél, de közelíteni kellene azok felé, legalábbis szerintem. Persze, filmnézés közben nem ezen járt az eszem és szívesen megnézem majd a következõ részeket is, akár ilyen marad a stílus, akár jobb irányba változik, de ez volt az egyik negatívum, amit meg kellett említenem. A másik Katie Holmes lecserélése. Gondolom, a forgatás idején még terhes volt vagy nem elérhetõ szülés után, de akkor már választhattak volna egy szebb/jobb színésznõt is Maggie helyett. Talán õ volt a leggyengébb láncszem. Illetve még egy dolog. Ez ugyebár Batman film volt elvileg, mégis viszonylag keveset szerepelt a sötét lovag és Bruce Wayne.
Mindent összevetve
8/10-nél kevesebbet még sem tudok adni, mert hiába bosszant néhány dolog, így is nagyon jó lett a film.
Hellboy 2Korrekten megcsinálták, a humor és a látványos akciók megvannak, a színészek is jók voltak, ötletes és látványos jelenetekben sem volt hiány. Nekem tetszett,
8/10 ide is.
Are We Done Yet?Filmnézés közben néha én is ezt kérdeztem...

Nem rossz, de kifejezetten nem is ajánlanám senkinek, hogy nézze meg. Ha kedveled Ice Cube filmjeit, akkor talán megéri megnézni, de akkor már inkább ennek az elsõ részét vagy a Barbershop filmeket ajánlom az utóbbi idõkbõl.
6/10What Women WantMár rég láttam, de most is nagyon vicces.
10/10HoneyKellemeset csalódtam ebben, mert nem csak Jessica Alba volt olyan gyönyörû, hogy köhm, nem mondok csúnya dolgokat,

hanem egész jó a film is, nagyszerû zenékkel. A táncok meg mondanom sem kell, nagyon jók voltak.
8/10Batman 1-4Most mit mondjak, klasszikus képregényfilmek, néhol túlzásokba esnek, az utolsó talán többször is, de szórakoztató filmek mindenképp.
8/10 ide is.
Idézet(Regina @ 2008. August 19. - 21:12)
Már akartam kérdezni, hogy jó sori-e vagy csak Kristen miatt nézitek
Én speciel egy haverom unszolására néztem meg az elsõ néhány epizódot, aztán ott ragadtam elõtte.

Akkor még nem is nagyon tudtam Kristenrõl, igaz, õ is az egyik ok volt, amiért folytattam a sorozatot és a rajongója lettem. Viszont nem csak a külseje miatt, hanem azért is, mert nagyon jól játszotta a szerepét, ahogy a többi színész nagy része is. A zene is nagyon bejött és a humor is. Eleinte nagyon tartottam attól, hogy csak egy gagyi tinisorozat lesz, de nagyot tévedtem. És a negyedik évad megint nagyon jó lehetett volna, legalábbis a rövid "elõzetes" alapján, kár, hogy szinte semmi esély arra, hogy belefogjanak...

Hogy értékeljek is:
9/10, a kicsit gyengébb 3. évad miatt.