Hancock 8/10
Legenda vagyok 5/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2008. augusztus 14. 16:28
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Mr. Hollywood @ 2008. August 8. - 12:46)
The Dark Knight
7/10
A film elment egynek, Joker (Heath Ledger) vitte az egész filmet. Mellette Christian Bale egy kezdõ színésznek tûnt, aki jól beszél mélyhangon. Ez a film egyértelmûen Ledger filmje, aki ezzel posthomus színészóriássá vált.
7/10
A film elment egynek, Joker (Heath Ledger) vitte az egész filmet. Mellette Christian Bale egy kezdõ színésznek tûnt, aki jól beszél mélyhangon. Ez a film egyértelmûen Ledger filmje, aki ezzel posthomus színészóriássá vált.
Nem volt szerintem semmi gond Bale alakításával (sosincs vele gond), de egyrészt a 3 fõszereplõ közül talán az õ karakterére fektették a legkevesebb hangsúlyt (Christopher Nolan is nyilatkozott valami olyasmit, hogy Batman jellemfejlõdését eléggé bemutatták már az elsõ részben, ilyen szempontból itt inkább Harvey Dent-re koncentráltak, Jokernél meg jellemfejlõdésrõl nem lehet beszélni), ráadásul annyira hemzseg a film sztároktól, hogy nehéz mindenkinek egyformán jól megírni a szerepét és elég játékidõt biztosítani.
Idézet(robos @ 2008. August 7. - 13:08)
Háát ez a Dark Knight, szal....
Sztem ott rontották el, h a filmbe Gotham city (ami egy kitalált város a DC Comics univerzumban, mely mint Batman lakhelyévé vált ismertté) nem létezett látványba. Csak simán rámondták New York-ra h na ezt most akkor Gotham city lesz a filmbe. Semmi különbség nem volt bármely más akcófilmnél, és ezzel elvesztette a " Batmanes varázsát" a film.
Sztem ott rontották el, h a filmbe Gotham city (ami egy kitalált város a DC Comics univerzumban, mely mint Batman lakhelyévé vált ismertté) nem létezett látványba. Csak simán rámondták New York-ra h na ezt most akkor Gotham city lesz a filmbe. Semmi különbség nem volt bármely más akcófilmnél, és ezzel elvesztette a " Batmanes varázsát" a film.
Ebben van valami, de a film annyira a karakterekre épül, hogy nekem ez sokat nem rontott a dolgon, szinte észre se vettem. A Joel Schumacher-es Batman-filmekben szerintem a ló túloldalára estek át: giccsparádé és ripacskodó szerepek, ugye nem azokat hiányoltad?
Amúgy A Dark Knight szerintem nagyon jó lett, imdb elsõ hely ugyan túlzás, de elsõrangú akciófilm, eléggé szerteágazó cslekeménnyel, amit épphogy sikerült 150 percbe belesûríteni, remek szereplõk (az elsõ rész egyetlen gyenge pontját, Katie Holmes-t szerencsére lecserélték), csak azt sajnálom, hogy Cillian Murphy nem kapott kicsit több idõt. Nekem egyébként a Batman Begins is tetszett ennyire, mint ez, de ez semmit nem von le az értékébõl. 9/10
Birth (Születés)
Nicole Kidman 10 évvel férje halála után újból házasodni készül, amikor a semmibõl feltûnik egy 10 éves fiú, aki azt állítja, hogy õ halott férje reinkarnációja és meglepõ részleteket tud közös múltjukról. Egész ígéretes lenne a sztori, de nagyon kiszámítható, és a film vége is gyenge. Nicole Kidman viszont nagyon jó. 5,5/10
The Happening (Az esemény)
M. Night Shyamalan filmjei közül ez és a Jelek tetszett eddig legkevésbé, de ezen szerintem még annyit se izgultam. 5/10
2008. augusztus 17. 22:58
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Nemrég újra megnéztem a Parfümöt mert nekem nagyon tetszik ez a film... Annyira izgalmas és tulajdonképpen egész jól megjeleníti a könyvben leírtakat. A flm után megtanulja értékelni az illatokat
2008. augusztus 18. 00:30
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Black Snake Moan
Nagyon tetszett, nem az a tucatfilm, aminek öt perc múlva már tudod a végét.
Christina Ricci megint csak nagyon jó és a film felében egy szál bugyiban rohangál, és Samuel "Mofo" Jackson is remekel.
Ja és nagyon jó blues zenék vannak benne.
Nagyon tetszett, nem az a tucatfilm, aminek öt perc múlva már tudod a végét.
Christina Ricci megint csak nagyon jó és a film felében egy szál bugyiban rohangál, és Samuel "Mofo" Jackson is remekel.
Ja és nagyon jó blues zenék vannak benne.
2008. augusztus 18. 10:06
|
|
Charlotte-webúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 67802 offline
|
Wall-e (L)
Nagyon jó film mindenkinek ajánlom
Nagyon jó film mindenkinek ajánlom
2008. augusztus 18. 19:27
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
The Dark Knight - annyira jó volt mint a "Kezdõdik" lehet még egy fokkal jobb is Joker miatt 9/10
Death Sentence - Halálos Itélet - Azt hittem az elején megint egy Bosszúvágy utánzat mint a Másik én, de kellemesen csalódtan...sõt a végére eléggé be is durvul, Kevin Bacon óriási és Kelly Preston istennõhöz méltóan gyönyörû
8/10
The Fear Chamber - sorozatgyilkosos, szokásos történet, egyszer meglehet nézni...a végéni pici csattanó
6/10
Wanted - Akárki akármit mondd nekem nagyon tetszett, az ilyen filmeket nem kell komolyan venni, jó jelenetek..azért is jók mert képtelenek...és Jolie
8/10
X-akták- Hinni akarok - Tényleg nem volt jellemzõ X-aktás film,de azért nem volt olyan rossz és jó volt már õket újra együtt látni...jólett volna egy új season bevezetõ részének...7/10
Veronica Mars 1. évad - lebilincselõ, izgalmas, Bell kisasszony imádnivaló, várjuk a 2. évad megjelenését 8/10
Forgetting Sarah Marshall - Lepattintva - elég gagyi vígjáték, bár van benne 1-2 jó jelenet,de semmiképp se olyan jó mint ahogy felkapták...Kristen itt is édi, Mila Kunis is...lényegében ennyi...5/10
Death Sentence - Halálos Itélet - Azt hittem az elején megint egy Bosszúvágy utánzat mint a Másik én, de kellemesen csalódtan...sõt a végére eléggé be is durvul, Kevin Bacon óriási és Kelly Preston istennõhöz méltóan gyönyörû
The Fear Chamber - sorozatgyilkosos, szokásos történet, egyszer meglehet nézni...a végéni pici csattanó
Wanted - Akárki akármit mondd nekem nagyon tetszett, az ilyen filmeket nem kell komolyan venni, jó jelenetek..azért is jók mert képtelenek...és Jolie
X-akták- Hinni akarok - Tényleg nem volt jellemzõ X-aktás film,de azért nem volt olyan rossz és jó volt már õket újra együtt látni...jólett volna egy új season bevezetõ részének...7/10
Veronica Mars 1. évad - lebilincselõ, izgalmas, Bell kisasszony imádnivaló, várjuk a 2. évad megjelenését 8/10
Forgetting Sarah Marshall - Lepattintva - elég gagyi vígjáték, bár van benne 1-2 jó jelenet,de semmiképp se olyan jó mint ahogy felkapták...Kristen itt is édi, Mila Kunis is...lényegében ennyi...5/10
1 felhasználónak tetszik:
ircmiki
2008. augusztus 18. 20:14
Gray Matters
Naon jó volt mindenkine ajánlom aki szereti a romantikus vígjátékokat
Naon jó volt mindenkine ajánlom aki szereti a romantikus vígjátékokat
2008. augusztus 18. 20:44
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(Dido @ 2008. August 18. - 19:27)
Nyugtass meg, hogy nem magyar szinkronnal nézted. Nagyon sokat ront a sorin szerintem. (Fõleg Veronica hangja gáz, vagy inkább úgy mondom, hogy Kristen hangja sokkal jobb.) Amúgy mindenben egyetértek, nálam örök kedvenc.
2008. augusztus 18. 21:08
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Zeitgeist(Korszellem).
Mindenkinek ajánlom.
Szabadfilm,mozik nem nyomják!!!(Érthetõ okokból)
http://video.google.com/videoplay?docid=43...414065219&hl=en
Mindenkinek ajánlom.
Szabadfilm,mozik nem nyomják!!!(Érthetõ okokból)
http://video.google.com/videoplay?docid=43...414065219&hl=en
2008. augusztus 19. 14:11
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Lizi & Yeti
8/10
Itt is az a titok, hogy eredeti hanggal kell minden filmet megnézni, szinkronban elvész amikor a két vadász pojáca közül az egyik úgy beszél németül, hogy Sissi sem érti. És tetszett, hogy: "Hol a hadsergem?" "Magyarországon felség!" "Ja persze, a felkelés!"
Ami nem tetszett, az már túlzás volt hogy pofára a jeti teljesen Shrek volt, és hogy Lizi hangját miért Michael Herbig kölcsönözte, nem találtak egy színésznõt, vagy mi?
8/10
Itt is az a titok, hogy eredeti hanggal kell minden filmet megnézni, szinkronban elvész amikor a két vadász pojáca közül az egyik úgy beszél németül, hogy Sissi sem érti. És tetszett, hogy: "Hol a hadsergem?" "Magyarországon felség!" "Ja persze, a felkelés!"
Ami nem tetszett, az már túlzás volt hogy pofára a jeti teljesen Shrek volt, és hogy Lizi hangját miért Michael Herbig kölcsönözte, nem találtak egy színésznõt, vagy mi?
2008. augusztus 19. 14:31
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(apsilanikkk @ 2008. August 19. - 14:11)
Animációs filmeknél sokszor megesik, hogy férfiak nõket szinkronizálnak vagy fordítva. Mint például a Simpsons-ban.
2008. augusztus 19. 15:33
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Idézet(Raymond @ 2008. August 18. - 20:44)
Nyugtass meg, hogy nem magyar szinkronnal nézted. Nagyon sokat ront a sorin szerintem. (Fõleg Veronica hangja gáz, vagy inkább úgy mondom, hogy Kristen hangja sokkal jobb.)
szinkronosan nézzük
2008. augusztus 19. 16:54
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Batman - The Dark Knight (2008)

Mivel már mindenki Batman lázban ég, így ideje volt már nekem is megnézni.
Kíváncsi voltam, hogy milyen lesz, mert már rengeteg helyen csak jó kritikákat lehetett róla olvasni. De így a film megnézése után meg kell hogy mondjam, a Dark Knight tényleg nagyon jól sikerült. Izgalmas volt, fordulatos, és a közel két és fél órás játékidõt se bántam, mivel egész végig le tudta kötni a figyelmem. 
Joker karaktere valóban szenzációs volt, az ördögi "játékai" is nagyon tetszettek. Mellette még szerintem Aaron Eckhart volt nagy ász a filmben, eszméletlen jól játszotta a szerepét, egész idõ alatt az volt bennem, hogy õt vajon hogyan fogja elragadni a "sötét oldal"?
Negatívumként esetleg az elõzõekben már említett nem volt elég "Batmanes" a mozi dolgot említhetném, mert ebben azért szerintem is van valami, de szerencsére a filmnek tényleg olyan jó a sztorija, hogy közben én se erre koncentráltam.
És bár lehet, hogy Maggie Gyllenhaal jobb színésznõ, de Katie Holmes nekem akkor is hiányzott.
Legalábbis nekem furcsa volt, hogy a szerepet most másvalaki játszotta, és rámondták, hogy most akkor te leszel Rachel. 
De ezek ellenére is a Dark Knight most nálam a nagyon jó kategóriába tartozik.
8/10

Mivel már mindenki Batman lázban ég, így ideje volt már nekem is megnézni.
Joker karaktere valóban szenzációs volt, az ördögi "játékai" is nagyon tetszettek. Mellette még szerintem Aaron Eckhart volt nagy ász a filmben, eszméletlen jól játszotta a szerepét, egész idõ alatt az volt bennem, hogy õt vajon hogyan fogja elragadni a "sötét oldal"?
Negatívumként esetleg az elõzõekben már említett nem volt elég "Batmanes" a mozi dolgot említhetném, mert ebben azért szerintem is van valami, de szerencsére a filmnek tényleg olyan jó a sztorija, hogy közben én se erre koncentráltam.
De ezek ellenére is a Dark Knight most nálam a nagyon jó kategóriába tartozik.
8/10
2008. augusztus 19. 17:18
Idézet(Raymond @ 2008. August 18. - 19:44)
Nyugtass meg, hogy nem magyar szinkronnal nézted. Nagyon sokat ront a sorin szerintem. (Fõleg Veronica hangja gáz, vagy inkább úgy mondom, hogy Kristen hangja sokkal jobb.)
Amúgy mindenben egyetértek, nálam örök kedvenc.
Amúgy mindenben egyetértek, nálam örök kedvenc.
nem csak nálad
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.