Pafüm-Egy gyilkos...
Király film!
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. január 27. 11:30
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(DDodo @ 2007. January 27. - 09:41)
Tegnap néztem meg az Álmosvölgy legendáját és nagyon tetszett. Ahogyan Johnny adta a nagymenõt, közben õ is tökre be volt tojva. Eszméletlen jó volt. Jó látni így más szerepekben, mint a Karib-tg. kalózai. Ebbõl derül ki, hogy mennyire jó színész.
A filmhez kapcsolódva, nekem a fánál mozgolódó fejek már túl sokak voltak
A filmhez kapcsolódva, nekem a fánál mozgolódó fejek már túl sokak voltak
Az a szomorú, hogy sokan csak a Karib óta jegyzik - az Akadémia is mintha most szerzett volna tudomást a létezésérõl, pedig mennyi olyan filmje van, ami ezerszer többet ér a kalózosdinál.
Nem azt mondom, hogy rossz filmek, mert nem azok, helyesek, szórakoztatóak (bár szvsz a 2. meg sem közelíti az elsõt), de az egész sztori nem érne egy fabatkát sem Johnny karaktere nélkül.
2007. január 27. 11:52
Idézet(DDodo @ 2007. January 27. - 11:41)
Tegnap néztem meg az Álmosvölgy legendáját és nagyon tetszett. ...
Ichabod Crane rulz.
Christina Ricci és Miranda Richardson is remekeltek. Meg ha jól emlékszem, e film láttán szerettem bele Christopher Walkenbe. Bár csak pár percre bukkan fel benne, és akkor sem túl tündérbogár a szerepe.
2007. január 27. 12:04
Idézet(Hesztia @ 2007. January 27. - 13:30)
Az a szomorú, hogy sokan csak a Karib óta jegyzik - az Akadémia is mintha most szerzett volna tudomást a létezésérõl, pedig mennyi olyan filmje van, ami ezerszer többet ér a kalózosdinál.
Nem azt mondom, hogy rossz filmek, mert nem azok, helyesek, szórakoztatóak (bár szvsz a 2. meg sem közelíti az elsõt), de az egész sztori nem érne egy fabatkát sem Johnny karaktere nélkül.
Nagyon szeretem a Karib tenger kalózait, legalábbis az elsõ részt, a második valóban gyengébb volt. A moziban jót szórakoztam rajta, de a története vérszegény. (Mindenesetre alig várom már a hármast.) Kitöltött egy ûrt - a jó kalandfilmek évek óta hiányoztak a palettáról, és a KKT ezt visszahozta nekünk. Márpedig nekem ez a zsánerem kiskorom óta. Meg a kalózos-vitorláshajós-tengerészes-óceános-kosztümös filmek (Lázadás a Bounty-n, Hornblower, etc, etc). Úgyhogy kilóra megvettek.
Teljesen egyetértek veled, kissé különös, hogy Johnny nevét csak a KKT után jegyezték meg kritikusi és nézõi körökben is (pont a kalózszerepét jelölték Oscarra, amikor korábban is alakított már nagyot? / minden "A világ legjobb pasijai" topikban Keptön Dzsekk Szperró képe vigyorog rám?
2007. január 28. 20:53
|
|
Nudleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.20. Hozzászólás: 138 Csatolások: 362 Azonosító: 21830 offline
|
Hell néktek!!!
Most néztem meg a Tatunak a 2006-os Dangerous and moving turnéjának a felvételét
. Még az is nézze meg aki nem rajong azért a zenei stílusért
Aki szép lábakat akar látni annak kötelezõ darab
Most néztem meg a Tatunak a 2006-os Dangerous and moving turnéjának a felvételét
2007. január 30. 17:10
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
The Prestige Nagyon jó film. Sikerült azt az érzést kiváltani belõlem amit a Hatodik érzék óta egy filmnek sem sikerült. Megdöbbenés. Amikor rájössz, hogy a sok kis mozaik kocka a végén egy kép lesz. Nálam ez a pillanat az utolsó elõtti gumilabda dobásnál jött el. Többet nem árulok el. Nézzétek meg !!! Kihagyhatatlan.
2007. február 02. 08:50
Este megnéztem A belsõ embert. Érdekes, elegáns, stílusos film, jól átgondolt forgatókönyvvel és kiváló szereplõgárdával.
Hosszú, fõleg a vége, de ez nem zavart.
2007. február 02. 09:45
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
Taplógáz. Viccet csinált a nascarból. Nem valami jól. Viszont kiérdemelné a rekordok könyvében a világ leghosszabb reklámja címet.
Van a filmben egy örök igazság. Ha nem vagy elsõ vesztes vagy.
Van a filmben egy örök igazság. Ha nem vagy elsõ vesztes vagy.
2007. február 02. 10:10
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Brootal @ 2007. January 30. - 17:10)
The Prestige Nagyon jó film. Sikerült azt az érzést kiváltani belõlem amit a Hatodik érzék óta egy filmnek sem sikerült. Megdöbbenés. Amikor rájössz, hogy a sok kis mozaik kocka a végén egy kép lesz. Nálam ez a pillanat az utolsó elõtti gumilabda dobásnál jött el. Többet nem árulok el. Nézzétek meg !!! Kihagyhatatlan.
Egyetértek, nagyszerû film.
Rögtön ezután néztem meg a The Illusionist címû filmet. Ez már nem annyira jó, de ez is megérdemel úgy 8/10-et talán.
2007. február 02. 11:26
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
A vizsgaidõszak végeztével volt egy kis idõm DVD-ket nézni. Az egyik legérdekesebb darab ez volt közülük. 
Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine Of The Spotless Mind) - 2004

Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0338013
Történet:
Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnõje, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetébõl eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében õ is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr. Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetébõl. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltûnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére...
Ez sem az a megszokott Jim Carrey film.
A filmet egyébként az a Michel Gondry rendezte, aki fõleg videoklip rendezõként híresült el (készített klipet a Foo Fighters, a Massive Attack, a Chemical Brothers, és Björk számára, de ugyanúgy Beck, és a The White Stripes se maradhat ki a sorból, és még sorolhatnám).
Akik valami igazán érdekes sztorira vágynak, azoknak ajánlom.
Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine Of The Spotless Mind) - 2004

Imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0338013
Történet:
Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnõje, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetébõl eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében õ is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr. Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetébõl. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltûnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére...
Ez sem az a megszokott Jim Carrey film.
Akik valami igazán érdekes sztorira vágynak, azoknak ajánlom.
2007. február 02. 11:42
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(Necros @ 2007. January 29. - 00:02)
A Karib tenger kalózai 2-höz csak annyit, hogy majd a harmadik résszel együtt értékeljük inkább.
Lényegében kettévágták, ezért tûnik kevésnek.
Nekem inkább sok(k)nak tûnt.
De még egyszer biztos meg fogom nézni felirattal, mert a mozikban szinkronnal láttam, ami förtelem volt.
A 3. rész pedig a plakátok alapján ígéresenek tûnik..meglátjuk.
2007. február 02. 11:44
|
|
Hesztiaanglomán |
|
Idézet(Aribeth @ 2007. February 2. - 08:50)
Este megnéztem A belsõ embert. Érdekes, elegáns, stílusos film, jól átgondolt forgatókönyvvel és kiváló szereplõgárdával.
Tökéletesen egyetértek!
Sokan azt rótták fel neki, hogy lassú, sok a duma, de szerint pont ettõl lett más mint a többi, megszokott bankrablós film. Jók a karakterek, a kiszólások, a szemtelen, de õszinte társadalomkritika.
2007. február 02. 12:06
Idézet(515 @ 2007. February 2. - 13:26)
Egy makulátlan elme örök ragyogása
Jó kis film, szeretem.
2007. február 03. 17:04
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
2007. február 04. 16:43
|
|
Nudleevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.20. Hozzászólás: 138 Csatolások: 362 Azonosító: 21830 offline
|
Most néztem meg az Egy bolond százat csinál c. filmet, nekem nagyon bejönnek a magyar filmek, fõleg amiben a Mucsi páros is bennt van. Jópár poént elnyomtak a film alatt, de persze a többiek is elég jók. Mondjuk Oroszlán Szonjának nem nagyon állt jól ez a szerep. Ja, amúgy Jericho-t mint sorozatot nézi valaki? Nekem bejön, így most a Szökés mellé kell valami kiegészítõ
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.