Stargate ContinuumValahogy nekem is csak sikerült megnéznem.

Meg kell mondjam, jobb lett, mint amire vártam. Pontosabban a történet lett jobb, mert én is tartottam attól, hogy nagyon hasonló lesz az egyik SG-1 epizódhoz, amiben hasonló volt a szituáció. Szerencsére elég eredeti módon oldották meg és persze vérbeli Stargate filmet láttam. O'Neill szokásához híven morcos volt és ontotta a poénokat magából,

a többiek is hozták magukat, az effektek szerintem nagyon jól néztek ki, fõleg azt figyelembe véve, milyen kevés pénzbõl csinálták meg az egész filmet. Én azt mondom, akár mozikban is le lehetne vetíteni, van olyan minõségû. Szóval csak ajánlani tudom a filmet,
9/10 simán megvan.
Farscape: Peacekeeper Wars
Wow, ez odab*szott... A Farscape-et az egyik legjobb sorozatnak tartom és a film sem okozott csalódást. Azoknak is ajánlom, akik nem látták mind a 4 évadot (sajnos csak ennyi jutott, mielõtt bármilyen értelmes indok nélkül törölték...

), mert egyrészt az elején kapunk egy rövid összefoglalót (John Crichton stílusban

), másrészt meg egy tényleg kiváló sci-fi filmrõl van szó, a sorozatból megszokott magas minõségben, olyan effektekkel, hogy csak néztem.

Erõsen bízok benne, hogy akár a rövid webisode-ok formájában, akár máshogy, de még visszatér a nagy csapat, mert ilyen minõségi sorozatot nagyon ritkán találni.
10/10, kétség nélkül.
Homeward Bound (Úton hazafelé)Kedves családi film humoros állatokkal, sok nevetéssel, szép tájjal és néha egy pici drámával. Akár a famíliával közösen, akár egyedül, de ajánlom, kiváló szórakozás, ráadásul olyan színészek kölcsönzik a hangjukat a kedvenceknek, mint Michael J. Fox, Sally Field vagy Don Ameche.
8/10Major Payne (Kõagy õrnagy) 
Nagyszerû vígjáték, rengeteg röhögéssel, Damon Wayans nagyon jól parodizálja a valóban kõagyú kiképzõtiszteket. Végre beszereztem eredetiben, nektek is ezt javaslom, ég és föld a különbség.
8/10
Strange WildernessKöhm, hát, szóval ez egy kicsit gyengus lett. A trailer alapján egy szórakoztató filmet vártam, amire minden esély megvolt, tele jó színészekkel, a szituáció is sok röhögést ígért, de elrontották a forgatókönyvvel. Egyszer meg lehet nézni, már csak Ashley Scott miatt is, de azért egy DVD-kölcsönzést vagy mozijegyet nem ér meg (ha még vetítik).
6/10Showdown At Area 51A Sci-Fi csatorna TV-filmje, tehát senki ne számítson hûdejó látványra vagy sztorira. Én csak Gigi Edgley miatt néztem meg (bár, volt ahol már beletekertem...) de ha valaki nem rajong a három fõszereplõ valamelyikéért, akkor inkább passzolja, mert nem egy túl jó film. Az ötlet jó és az effektek minõségét is elnézném, de minden más elég gyatra. A színészek szerintem kihoztak mindent ebbõl a szemétbõl, amit lehetett.
5/10, csakis Chiana miatt.
Idézet(suzy182 @ 2008. July 2. - 14:23)
Fûrész IV.-végre sikerült megszereznem..nekem nagyon tetszett,várom a többi részt is!8/10

Nekem is nagyon tetszett, nem értem, páran miért fikázzák annyira.

szerk.: Ja, még egy, ami most még eszembe jutott:
Indiana Jones 4 !!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!Hosszú a teljes cím.

Na, szerintem egész jól sikerült,
az UFO-szál sem volt nem ide illõ, ha már volt frigyláda, akkor miért ne lehetnének idegenek is. Az ILM emberei jól dolgoztak, Ford jó volt ismét Indy bõrében, az akciórészek is egész jók voltak, a fiatal srác engem kicsit idegesített néha (remélem, nem akarnak vele csinálni új Indy filmeket...), de az sem volt túl vészes. Összességében egész jó kis kaland, de tudnak õk ennél jobbat is, remélem, az Indy 5 még jobb lesz.
7/10