Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. július 02. 16:43 #721
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Stargate Continuum

Valahogy nekem is csak sikerült megnéznem. biggrin.gif Meg kell mondjam, jobb lett, mint amire vártam. Pontosabban a történet lett jobb, mert én is tartottam attól, hogy nagyon hasonló lesz az egyik SG-1 epizódhoz, amiben hasonló volt a szituáció. Szerencsére elég eredeti módon oldották meg és persze vérbeli Stargate filmet láttam. O'Neill szokásához híven morcos volt és ontotta a poénokat magából, biggrin.gif a többiek is hozták magukat, az effektek szerintem nagyon jól néztek ki, fõleg azt figyelembe véve, milyen kevés pénzbõl csinálták meg az egész filmet. Én azt mondom, akár mozikban is le lehetne vetíteni, van olyan minõségû. Szóval csak ajánlani tudom a filmet, 9/10 simán megvan. cool.gif meghajolo.gif

Farscape: Peacekeeper Wars

ohmy.gif Wow, ez odab*szott... A Farscape-et az egyik legjobb sorozatnak tartom és a film sem okozott csalódást. Azoknak is ajánlom, akik nem látták mind a 4 évadot (sajnos csak ennyi jutott, mielõtt bármilyen értelmes indok nélkül törölték... mad.gif sad.gif), mert egyrészt az elején kapunk egy rövid összefoglalót (John Crichton stílusban biggrin.gif), másrészt meg egy tényleg kiváló sci-fi filmrõl van szó, a sorozatból megszokott magas minõségben, olyan effektekkel, hogy csak néztem. ohmy.gif Erõsen bízok benne, hogy akár a rövid webisode-ok formájában, akár máshogy, de még visszatér a nagy csapat, mert ilyen minõségi sorozatot nagyon ritkán találni. 10/10, kétség nélkül. meghajolo.gif

Homeward Bound (Úton hazafelé)

Kedves családi film humoros állatokkal, sok nevetéssel, szép tájjal és néha egy pici drámával. Akár a famíliával közösen, akár egyedül, de ajánlom, kiváló szórakozás, ráadásul olyan színészek kölcsönzik a hangjukat a kedvenceknek, mint Michael J. Fox, Sally Field vagy Don Ameche. meghajolo.gif 8/10

Major Payne (Kõagy õrnagy)

laugh.gif Nagyszerû vígjáték, rengeteg röhögéssel, Damon Wayans nagyon jól parodizálja a valóban kõagyú kiképzõtiszteket. Végre beszereztem eredetiben, nektek is ezt javaslom, ég és föld a különbség. wink.gif 8/10 cool.gif

Strange Wilderness

Köhm, hát, szóval ez egy kicsit gyengus lett. A trailer alapján egy szórakoztató filmet vártam, amire minden esély megvolt, tele jó színészekkel, a szituáció is sok röhögést ígért, de elrontották a forgatókönyvvel. Egyszer meg lehet nézni, már csak Ashley Scott miatt is, de azért egy DVD-kölcsönzést vagy mozijegyet nem ér meg (ha még vetítik). 6/10

Showdown At Area 51

A Sci-Fi csatorna TV-filmje, tehát senki ne számítson hûdejó látványra vagy sztorira. Én csak Gigi Edgley miatt néztem meg (bár, volt ahol már beletekertem...) de ha valaki nem rajong a három fõszereplõ valamelyikéért, akkor inkább passzolja, mert nem egy túl jó film. Az ötlet jó és az effektek minõségét is elnézném, de minden más elég gyatra. A színészek szerintem kihoztak mindent ebbõl a szemétbõl, amit lehetett. 5/10, csakis Chiana miatt.

Idézet(suzy182 @ 2008. July 2. - 14:23)
Fûrész IV.-végre sikerült megszereznem..nekem nagyon tetszett,várom a többi részt is!8/10 biggrin.gif

Nekem is nagyon tetszett, nem értem, páran miért fikázzák annyira. unsure.gif

szerk.: Ja, még egy, ami most még eszembe jutott:

Indiana Jones 4 !!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!

Hosszú a teljes cím. biggrin.gif Na, szerintem egész jól sikerült, az UFO-szál sem volt nem ide illõ, ha már volt frigyláda, akkor miért ne lehetnének idegenek is. Az ILM emberei jól dolgoztak, Ford jó volt ismét Indy bõrében, az akciórészek is egész jók voltak, a fiatal srác engem kicsit idegesített néha (remélem, nem akarnak vele csinálni új Indy filmeket...), de az sem volt túl vészes. Összességében egész jó kis kaland, de tudnak õk ennél jobbat is, remélem, az Indy 5 még jobb lesz. biggrin.gif 7/10
2008. július 02. 16:47 #722
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Hideg Nyomon (Gone Baby Gone)
Ben Affleck egész jó kis filmet rendezett, ráadásul egy egész csavaros krimit kapunk, én inkább egy drámára számítottam. Ed Harris nagyon jó, Morgan Freeman hozza a szokásosat, Amy Adams is jól adta a drogos anyát, Casey Affleck és Michelle Monaghan nekem kicsit halványabb volt. 7/10

Capote
A film Truman Capote nagysikerû, Hidegvérrel címû könyvének megszületésérõl szól. Maga a film talán nem lenne olyan nagy szám, de Philip Seymour Hoffman lenyûgözõ a címszerepben. 7,5/10

Hipervándor (Jumper)
Talán az elsõ 20 perc volt a legjobb a filmben, Hayden Christensen talán egy kicsivel jobb színész mint Steven Seagal, de ennyi. Rachel Bilson aranyos, de ritka rosszul van megírva a szerepe, Jamie Bell még visz egy kis színt a filmbe, Samuel L. Jackson pedig igazán játszhatna már végre egy jó filmben. Egyszer meg lehetett nézni, de ennyi. 5/10
2008. július 05. 09:54 #723
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Hancock

Áááá, eldobom az agyam... biggrin.gif Will Smith és Charlize Theron nagyszerû alakítást nyújtottak, nem lennék meglepve, ha valamilyen díjra jelölnék is õket (az Oscar talán túlzás lenne, de láttam már olyat, hogy kisebb teljesítményért is megkapta valaki). Az effektek gondolom, kiválóak, amennyit láttam belõle, nekem nagyon tetszett. Sajnos egyelõre csak egy kamerás felvételt láttam, remélem, hamarosan lesz jobb minõségben is. Itthon nem vagyok hajlandó elmenni a moziba, hogy a minden bizonnyal gagyi szinkron hazavágja az élményt. A trailer alapján valamivel könnyedebb filmre számítottam, de ennél sokkal többet kaptam. Nem csak egy akciódús, humoros szuperhõsös mozi, hanem van benne komoly dráma is.
10/10 meghajolo.gif cool.gif

omg.gif omg.gif omg.gif http://freevlog.hu/video/13756.html bad.gif dry.gif
Most komolyan, ilyen a szinkron? blink.gif Hogy lehet így elk*rni egy nagyszerû filmet? mad.gif reklamalo.gif
2008. július 05. 15:33 #724
Crow
Crow
utolsó csillagharcos
Hozzászólás: 1230
Csatolások: 456
Azonosító: 445
Stargate Continuum:
Az Ark of Truth után nagy csalódás volt!!!!!!! Alapvetõen a történet fõ szálát már egyszer eljátszották valamelyik SG-1 sorozat részben, emiatt kár volt egy nagy filmet is csinálni belõle. A fõ szálon kívûl az "illeszzük be a szereplõket egy átlagember életébe" efektet is már több részben láttuk... Ezen kívül jóval többet vártam cselekmény szinten is, már majdhogynem unalmas a film szerintem.
Kicsit úgy érzem, hogy ez egy eléggé összecsapott film volt! A történetet szerintem 1 óra alatt találták ki, látvány kevés volt benne (hiába írták ki a végén, hogy a film elkészítésében megkkora segítséget jelentett a US Navy és US Air Force segítsége, de könyörgöm: azé' mer' egy tengeralattjáró felbukkan a jég alól, ezt nem feltétlenük kell valóságos tengeralattjáróval megcsinálni, - ha így volt - amúgy meg a Navy mást nem mutathat fel a filmben), ezen kívül mikor veszik már észre a forgatókönyvírók, hogy az idõparadoxon jelenségét nem lehet kiváltani, és ha alkalmazzák egy filmben, akkor az több problémát vet fel, mint amennyit megold!!!!

Egy biztos: Az ARK of Truth részt még többször meg fogom nézni, de ezt tuti nem!!! Nem nyújt többet!

Pont: 4/10

--------------------------------

The Happening (Az esemény):

Amikor végignéztem, az jutott eszembe, hogy van az a katonai mondás: "szegény nemzetek atombombája". Olyan fegyverekre mondják, amelyek olcsón elõállíthatóak, de tömegpusztító hatásúak. Ennek mintájára a filmrõl nekem a "szegény emberek katasztrófafilmje" jutott eszembe! biggrin.gif
Szerintem a film ötlete zseniális!!!!!!!!!!!! A filmbeni ábrázolása már más kérdés. Tipikusan olyan "magyar film is lehetne", mert nagyon alacsony költségvetésû, hisz gyakorlatilag SEMMILYEN LÁTVÁNY EFEKT nincs benne, de megdöbbentõ módon nem is hiányzik! Egy dolog ami számomra mégis lehúzta a filmet: a színészi alakítások ritka sz..rok!!! Ez viszont nagyon hiányzott!! Mert alapvetõen ennek kellett volna továbbvinnie a cselekményt egy olyan filmben, ahol egy "láthatatlan" ellenség elõl menekülnek emberek. Igazi színészekkel sikerült volna, de így nem!!!

Hiába jó az ötlet, a színészek miatt csak: 6/10
2008. július 05. 18:27 #725
Noni
Noni
60 feet tall
Hozzászólás: 1693
Csatolások: 3262
Azonosító: 27733
Rescue Dawn
Már egy ideje váratott magára a film... de már nem bírtam tovább - ha egy ideig nem látom Chris Balet, hajlamos vagyok megfeledkezni arról, miért is õ a kedvenc színészem... blush.gif
Viszont nagyon jól játszott benne Steve Zahn is. Kellett is ez a múltkori Strange Wilderness után (az elég ... "fárasztó" filmélmény volt - némelyik poén miatt én éreztem magam rosszul omg.gif)
Amúgy a film minden szempontból remek, ajánlom mindenkinek happy.gif

Azelõtt legutóbb: The Savages (kb. harmadszorra az elmúlt egy hónapban blush.gif )
Szerintem ritka jó film, viszont ez kétlem, hogy mindenkinek bejönne, inkább az olyanoknak, akik szeretik a csendes, õszinte filmeket... mint mondjuk a Little Miss Sunshine, bár ez talán egy fokkal kevésbé vidám rolleyes.gif - egy-két nagyot én így is hahotáztam rajta biggrin.gif
2008. július 06. 15:57 #726
Cira
Cira
Hozzászólás: 1406
Csatolások: 4402
Azonosító: 27501
Hancock 9/10
Wanted 10/10
2008. július 11. 16:25 #727
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Kicsit off, de megjelent az elsõ Max Payne trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=Q2jAEoBz6RY
Jónak tûnik. rock.gif
Kár, hogy csak okt 17-én lesz a premier.
2008. július 13. 05:56 #728
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Raymond @ 2008. July 11. - 16:25)
Kicsit off, de megjelent az elsõ Max Payne trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=Q2jAEoBz6RY
Jónak tûnik.  rock.gif

Igen, hangulatos akciófilmnek tûnik. cool.gif Bár az erõsen érzõdik, hogy nem volt rá túl sok pénz, plusz ugye a korhatár sem túl magas, tehát a durvább dolgokkal spórolni fognak, de talán ez is jó lesz ettõl függetlenül, mint ahogy a Die Hard 4 is az lett.
2008. július 16. 21:11 #729
ML
ML
Special Agent
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Hitman
Jó kis pörgõs akciófilm, csak Timothy Olyphant volt ritka rossz választás fõszereplõnek (szerintem). 5,5/10

Platoon (A szakasz)
Nagy elmaradásom volt ez a film, eddig még nem láttam. Oliver Stone filmje tele van olyan színészekkel akik akkor még inkább csak fiatal tehetségek voltak, azóta viszont elismert sztárok (Charlie Sheen, Tom Berenger, Willem Dafoe, Forest Whitaker, Johnny Depp), és remekül bemutatja a vietnami háború borzalmait. 8/10

The Other Boleyn Girl (A másik Boleyn lány)
A film VIII. Henrik angol király (Eric Bana), és a két Boleyn-nõvér, Anne (Natalie Portman) és Mary (Scarlett Johansson) viszonyáról szól. Natalie jó, Scarlett a film elején kicsit erõtlen (bár valószínûleg a szerepét is így írták meg), Eric Bana nekem kicsit csalódás, de azért a film nem rossz. 6/10

Adaptation (Adaptáció)
A John Malkovich-menet és az Egy makulátlan elme örök ragyogása is nagy kedvencem, és ahogy azoknak, ennek a filmnek is Charlie Kaufman írta a forgatókönyvét, amely egy orchideavadászról (Chris Cooper), a róla könyvet író íórnõrõl (Meryl Streep), és a könyvbõl forgatókönyvet író forgatókönyvíróról - akinek a neve Charlie Kaufman - (Nicolas Cage), valamint ikertestvérérõl, Donaldról (szintén Nicolas Cage) szól, és bár annyira azért nem tetszett, mint a fent említett két másik mû, ezt is megéri megnézni. 7,5/10

Wristcutters: A Love Story
Amennyire tudom, ezt csak filmfesztiválokon mutatták be, valószínûleg mert az átlag amerikai nézõ elaludna, vagy ki is sétálna a moziból. A történet lényege, hogy fõhõsünk, Zia öngyilkos lesz, és egy külön, az öngyilkosoknak "fenntartott" túlvilági létben találja magát. Itt megismerkedik pár érdekes alakkal, majd amikor tudomására jut, hogy a barátnõje is öngyilkos lett, elindul megkeresni õt egyik újdonsült barátjával. Útközben felszednek egy stoppos lányt, akinek meggyõzõdése, hogy tévedésbõl került ide, és vissza akar jutni az életbe. Kicsit bizarr film, érdekes alapötlettel. 6/10
2008. július 16. 21:19 #730
Dani94
Dani94
Hozzászólás: 1968
Csatolások: 3099
Azonosító: 30546
Penelope
Nagyon jó film,Cristina nagyon aranyos a malacorral laugh.gif Vannak benne jó poénok,a vége meg nagyon romantikus wub.gif

Juno
Fantasztikus film,imádom.Ellen Page fantasztikusan játsza a szerepét.Nemcsoda hogy Oscar-ra jelöltél.Ajánlom mindenkinek thumbsup.gif

Hottie & Nottie
Hát a film eléggé ratyi... de már csak Paris miatt érdemes volt megnézni wub.gif

Picture This
Nagyon jó film,bár nincs különösebb története,de jó.Ash eddig a gonoszt játszotta, de itt most õ a szerény kislány.Ajánlom az Ash fanoknak thumbsup.gif

Sydney White
Húú ez nagyon jó film.Amanda szuperédes benne,Matt Long meg döglesztõ w00t.gif Sara gonoszkodik párszor,de tényleg szuper film thumbsup.gif
2008. július 17. 11:37 #731
Mia
Mia
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Hozzám csak tegnap jutott el a Disturbia. Szerintem baromi jól sikerült. Éppen a kicsit tinivígjátékos beütés miatt tetszett annyira, Shia szerintem tökéletes volt a szerepre, ráadásul szomszéd bácsitól, amikor csak megláttam, rázott a hideg. Nekem mindenképpen 8/10.

Nemrég a Nem fogadott híváshoz is szerencsém volt. Nem szeretem a horror filmeket, viszont ez nem volt rossz. Különösebb képpen nem ijedtem meg tõle, de mégis folyamatosan figyeltem azért az eseményeket, a végén pedig vertem a fejem a falba, hogy nem jöttem rá elõbb, mi a szitu. Egynek éppen elment, így 6/10.
2008. július 17. 12:59 #732
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Szex és New York thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2008. július 17. 13:06 #733
wivycica
wivycica
Hozzászólás: 844
Csatolások: 563
Azonosító: 66428
thumbsup.gif Hancook!!!!! thumbsup.gif
Áhh nagyon helyes benne Will Smith és baromi jó a film!!!!!!! wub.gif wub.gif
2008. július 17. 13:07 #734
beyoncecica
beyoncecica
Hozzászólás: 2040
Csatolások: 7892
Azonosító: 35119
Idézet(wivycica @ 2008. July 17. - 12:06)
thumbsup.gif Hancook!!!!! thumbsup.gif
Áhh nagyon helyes benne Will Smith és baromi jó a film!!!!!!! wub.gif  wub.gif

Teljes mértékben egyetértek!!! thumbsup.gif wub.gif
2008. július 18. 12:13 #735
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Starship Troopers 3: Marauder

Köhm, hát, ez sem ér fel az elsõ részhez. laugh.gif Csak Jolene Blalock miatt néztem végig, mert amúgy már lehet, hogy hamarabb töröltem volna a fenébe. Mondjuk, van benne itt-ott egy kis humor, de elég vérszegény alkotás lett. A színészek közül néhányan hoztak egy átlagot, mások túljátszották vagy nem nagyon törõdtek vele. Ráadásul az egyiknek olyan akcentusa volt, hogy szörnyû. Bár, azt nem tudom, a sajátja-e vagy a készítõk mondták neki, hogy olyan borzalmasan beszéljen. De legalább volt benne egy meztelenkedõs jelenet (T'Pol nem volt benne sajnos mad.gif), majd felrakok egy videót róla. smileeee.gif Meg Jolene-rõl is vágok majd össze egyet. Szóval, aki nagyon nagy rajongója a Starship Troopersnek, az nézze meg, de másoknak inkább azt mondom, vegyék elõ újra az elsõ részt vagy keressenek mást. 5/10, jóindulattal...
2008. július 19. 21:06 #736
agnes
agnes
Hozzászólás: 662
Csatolások: 481
Azonosító: 58638
legutobb...Femme Fatale. szereplok kozt Rebecca Romijn, Antonio Banderas.....na meg aki meeg szora erdemes(hisz van a forumon adatlapja): David Belle wub.gif .....baar en nem tom..nem lattam olyan nagyon surun...1 francia zsaru szerepeben....ilyen szerepet, h lehet kiosztani egy kaszkadornek....szinte semmit nem csinalt(vagyis nem 'vilagitott' ra a kamera)....ennyi, azert sztem eleg klassz kis depis film.. laugh.gif smileeee.gif
2008. július 20. 03:36 #737
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Doomsday

A Rhona Mitra fõszereplésével készült film engem nagyon meglepett. Mikor nekiültem megnézni, arra számítottam, hogy maximum egy közepes, nézhetõ valamit kapok, de ennél sokkal jobb lett. Azt nem mondom, hogy a színészi játék olyan hû de jó lenne, viszont nem is rossz, mindenki végzi rendesen a dolgát, illetve néhányan egész jók. Az akciójelenetek látványosak, a zene nagyszerû, vér folyik mindenfelé, és az anarchiát is jól bemutatják. Van benne 1-2 kisebb butaság, hiba, de azokon inkább átsiklok, mert nem igazán rontotta az egész élményt. A filmben feltûnik Alexander Siddig és Bob Hoskins is. cool.gif Mindent összevetve szórakoztató film, aki szereti az ilyen poszt-apokaliptikus mozikat (van ebben minden, több filmre is van utalás, például: Alien, 28 nappal késõbb, Mad Max), annak mindenképp ajánlom. Olyan 7-8/10. thumbsup.gif

Idézet(agnes @ 2008. July 19. - 21:06)
legutobb...Femme Fatale. szereplok kozt Rebecca Romijn, Antonio Banderas.....na meg aki meeg szora erdemes(hisz van a forumon adatlapja): David Belle wub.gif .....baar en nem tom..nem lattam olyan nagyon surun...1 francia zsaru szerepeben....ilyen szerepet, h lehet kiosztani egy kaszkadornek....szinte semmit nem csinalt(vagyis nem 'vilagitott' ra a kamera)....ennyi, azert sztem eleg klassz kis depis film.. laugh.gif  smileeee.gif

Nekem a két fõszereplõn kívül még Rie Rasmussen tetszett nagyon. biggrin.gif Amúgy tényleg jó kis film. user posted image
2008. július 21. 15:58 #738
suzy182
suzy182
♥sweetkisses♥

StátuszIt's the sweetest sin..
Hozzászólás: 6765
Csatolások: 13320
Azonosító: 31521
Remény Rabjai (1994)thumbsup.gif thumbsup.gif
Tim Robbins ,Morgan Freeman játszik benne.Valami fantasztikusan jó.Csak is ajánlani tudom.
10/10
2008. július 21. 15:59 #739
suzy182
suzy182
♥sweetkisses♥

StátuszIt's the sweetest sin..
Hozzászólás: 6765
Csatolások: 13320
Azonosító: 31521
Idézet(Horgi @ 2008. July 17. - 11:59)
Szex és New York thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif

Én is meg néztem a múltkor!Kellemeset csalódtam!
7/10
2008. július 21. 18:42 #740
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(suzy182 @ 2008. July 21. - 15:58)
Remény Rabjai (1994)thumbsup.gif  thumbsup.gif
Tim Robbins ,Morgan Freeman játszik benne.Valami fantasztikusan jó.Csak is ajánlani tudom.
10/10

Egyetértek, nagyszerû film, kiváló alakításokkal. meghajolo.gif
219 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!