Miss Daisy soförje
10/10
Csodálatos
Milyen filmet láttál legutóbb?
2008. április 08. 22:40
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
2008. április 10. 18:09
|
timevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 57714 offline
|
Marjane Satrapi- Persepolis
Nagyon érdekes, tanulságos. Mindenkinek ajánlom.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?...i_film_id=89421
Nagyon érdekes, tanulságos. Mindenkinek ajánlom.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?...i_film_id=89421
2008. április 11. 22:26
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
frissen érkeztem haza a Hipervándor c. filmrõl...
háááát 10/7
látványos, ötletes, szép. de egy picit csalodtam benne. nem akartam hinni a kritikáknak amiket hallottam, de bekell látnom igazak. de 1x megérte.
háááát 10/7
látványos, ötletes, szép. de egy picit csalodtam benne. nem akartam hinni a kritikáknak amiket hallottam, de bekell látnom igazak. de 1x megérte.
2008. április 12. 21:21
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Vantage Point
10/9
Akció, Feszültség, Izgalom
Juno
10/9
"Szeretnivalófilm"
In The Valley of Elah
10/10
Született július 4-én Vietnam után, In The Valley of Elah pedig Irak után.
10/9
Akció, Feszültség, Izgalom
Juno
10/9
"Szeretnivalófilm"
In The Valley of Elah
10/10
Született július 4-én Vietnam után, In The Valley of Elah pedig Irak után.
2008. április 12. 23:24
|
|
Briannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.06. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 57334 offline
|
Idézet(McGery @ 2008. April 11. - 21:26)
frissen érkeztem haza a Hipervándor c. filmrõl...
háááát 10/7
háááát 10/7
szintúgy most láttam nem rég a Hibervándor/Jumper. mozit.
bár nekem 10/9 , én hetekig vártam a filmet és nem érdekeltek a kritikák, tetszett, pörgõs, kicsit love story-s de elnézhetõen. Jamie Bell miatt egyértelmûen elfogult vagyok t nem tehetek róla
Anya, lánya , unokája:
tegnap néztem, és hát nem igazán jött be 10/6..
Lindsay a szokásosat nyújtja, Jane Fonda viszont tökély ^^ a Story elég gáz, a vége felé már nagyon vontatott és uncsi. De egyértelmûen javító tényezõ Garrett Hedlund (Harlan) és Dermot Mulroney (Simon), Huffmannak meg jól áll az alkoholista szerep
2008. április 13. 18:08
|
|
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline
|
Tegnap néztem meg a Kedvesemmel a Bûbáj (Enchanted) címû filmet. Tényleg bûbájos!!!
Nagyon jó a zenéje (tulajdonképpen musical), Amy Adams gyönyörû (!!!), olyan kedves, könnyed, délutáni film. Persze lényegében mesefilm, úgyhogy kisgyerekeseknek kötelezõ darab, de romantikus filmnek is megteszi.
Nagyon jó a zenéje (tulajdonképpen musical), Amy Adams gyönyörû (!!!), olyan kedves, könnyed, délutáni film. Persze lényegében mesefilm, úgyhogy kisgyerekeseknek kötelezõ darab, de romantikus filmnek is megteszi.
2008. április 19. 22:42
OFF:
látom, újabb gyöngyszem.... 
Most néztem meg a Jumpert (Hipervándor). Az eleje kicsit uncsi volt, de aztán jó lett. Az ötlet jó, bár kicsit többet is ki lehetett volna hozni belõle. Fõleg a végébõl.
Rachel Bilsonért viszont külön megérte megnézni.
8/10
Most néztem meg a Jumpert (Hipervándor). Az eleje kicsit uncsi volt, de aztán jó lett. Az ötlet jó, bár kicsit többet is ki lehetett volna hozni belõle. Fõleg a végébõl.
Rachel Bilsonért viszont külön megérte megnézni.
8/10
2008. április 20. 19:01
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
We Own The Night (Az éjszaka urai)
Jó kis szereplõgárda (Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Robert Duvall, Eva Mendes), és a film is jól sikerült, de a gengszterfilm-mûfajban nehéz már újat mutatni, és itt se sikerült. 7/10
3:10 to Yuma
Russell Crowe hírhedt rablót, Christian Bale pedig egy farmert alakít ebben a westernben, aki vállalja, hogy segít felrakni a rablóvezért egy börtönvonatra, csakhogy közben a banda is a nyomukban van. Feltûnik még Peter Fonda mint idõsõdõ bérgyilkos, Gretchen Mol mint Bale felesége és Ben Foster, aki a mostanában tõle megszokott idegbeteg figurát hozza. A 2 fõszereplõ remekel, és a film se rossz. 7,5/10
The 40 Year Old Virgin (A 40 éves szûz)
Ez nekem eddig valahogy kimaradt. Steve Carell nekem már kicsit súrolta a határt, amikortól idegesít egy figura, de ez lehet, hogy a karakterbõl adódott, Catherine Keener jó, de a filmet nekem Andy négy idióta munkatársa (Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Gerry Bednob) dobta fel. 7/10
Jó kis szereplõgárda (Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Robert Duvall, Eva Mendes), és a film is jól sikerült, de a gengszterfilm-mûfajban nehéz már újat mutatni, és itt se sikerült. 7/10
3:10 to Yuma
Russell Crowe hírhedt rablót, Christian Bale pedig egy farmert alakít ebben a westernben, aki vállalja, hogy segít felrakni a rablóvezért egy börtönvonatra, csakhogy közben a banda is a nyomukban van. Feltûnik még Peter Fonda mint idõsõdõ bérgyilkos, Gretchen Mol mint Bale felesége és Ben Foster, aki a mostanában tõle megszokott idegbeteg figurát hozza. A 2 fõszereplõ remekel, és a film se rossz. 7,5/10
The 40 Year Old Virgin (A 40 éves szûz)
Ez nekem eddig valahogy kimaradt. Steve Carell nekem már kicsit súrolta a határt, amikortól idegesít egy figura, de ez lehet, hogy a karakterbõl adódott, Catherine Keener jó, de a filmet nekem Andy négy idióta munkatársa (Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen, Gerry Bednob) dobta fel. 7/10
2008. április 20. 19:50
|
|
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline
|
Eddig még kimaradt nekem, de a hét elején egyik cimborám elhozta az Irak (eredeti cím: Over There) címû sorozatot. Szerintem nagyon jó!!!
Bár megszállott háborús film rajongó vagyok
, de nemcsak... sõt, elsõsorban nem azt látunk ebben a sorozatban. A sorozat részei egyrészt egy szakasz mindennapjaival foglalkoznak Irakban, másrészt a hozzátartozóikkal Amerikában.
Igazán jó színészi játékot láthatunk benne (szerintem), a csatajelenetek pedig nagyon jól kidolgozottak. Nem amerikai háborús propagandafilm, amiben az amerikai katonák felsõbbrendûségét láthatjuk az arabok felett, mert kifejezetten még pellengérre is állítja a sorozat a katonai vezetés egynémely tagját. Az viszont továbbra is igaz, hogy az arab vallás iránti érthetetlenség még most is jelen van az amerikaiak legtöbbjében (és ez a sorozat némely részén látszik), egyszerûen nem képesek a sajátjukon kívûl más szemszögbõl is szemlélni a tradícionális arab vallást és a valláshoz tartozó írott és íratlan szabályokat (pl.. a nõk szerepe).
Erik Palladino pedig kellemes meglepetés volt számomra! Szerintem EZ az õ sorozata ill. filmje!
Sajnos a sorozat csak 1 évadot élt meg (még nem néztem utána miért is), ami 13 részt jelent.
Bár megszállott háborús film rajongó vagyok
Igazán jó színészi játékot láthatunk benne (szerintem), a csatajelenetek pedig nagyon jól kidolgozottak. Nem amerikai háborús propagandafilm, amiben az amerikai katonák felsõbbrendûségét láthatjuk az arabok felett, mert kifejezetten még pellengérre is állítja a sorozat a katonai vezetés egynémely tagját. Az viszont továbbra is igaz, hogy az arab vallás iránti érthetetlenség még most is jelen van az amerikaiak legtöbbjében (és ez a sorozat némely részén látszik), egyszerûen nem képesek a sajátjukon kívûl más szemszögbõl is szemlélni a tradícionális arab vallást és a valláshoz tartozó írott és íratlan szabályokat (pl.. a nõk szerepe).
Erik Palladino pedig kellemes meglepetés volt számomra! Szerintem EZ az õ sorozata ill. filmje!
Sajnos a sorozat csak 1 évadot élt meg (még nem néztem utána miért is), ami 13 részt jelent.
2008. május 01. 18:58
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Börtönvonat Yumába
Szerintem nem volt rossz, bár én nem vagyok oda a westernekért, végülis nagyrészt Christian Bale miatt vonzott be a moziba.
De egyszer simán nézhetõ. Ben Foster is baromi jó volt a filmben.
Varázsgomba
Háááát.... nem izgultam magam össze rajta az biztos, nem volt egy nagy szám. Aki izgulós filmet akar ne nézze meg, hacsak nem nagyon gyenge idegzetû mert akkor lehet, hogy még ezen is tud majd izgulni.
Szerintem nem volt rossz, bár én nem vagyok oda a westernekért, végülis nagyrészt Christian Bale miatt vonzott be a moziba.
Varázsgomba
Háááát.... nem izgultam magam össze rajta az biztos, nem volt egy nagy szám. Aki izgulós filmet akar ne nézze meg, hacsak nem nagyon gyenge idegzetû mert akkor lehet, hogy még ezen is tud majd izgulni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: