Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. március 09. 08:04 #621
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Sweeney Todd
Na ez igen!!! 10/10

Charlie és a csokigyár
Aranyos! 9/10

Miss Potter
Ewan bajusza smileeee.gif 8/10

Láthatatlan
Na ez a tipikus példa arra hogy jó stáb hogy tud gagyi filmet csinálni... 5/10
2008. március 09. 08:38 #622
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
A Másik Én - Akinek bejött anno a Bosszúvágy c. sorozat annak ez is tetszeni fog. Ebben Charles Bronson helyett Jodie Foster önbíráskodik és írtja a rosszfiúkat. 8/10
2008. március 16. 22:15 #623
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Elmúlt 2 heti termés. biggrin.gif

There Will Be Blood (Vérzõ olaj)
Ritka nyomasztó 1 film, két meglehetõsen antipatikus fõszereplõ karakterrel (Daniel Day-Lewis zseniális, mint az "olajember" és Paul Dano, szintén remek mint az álszent fiatal lelkész). 8/10

American Gangster (Amerikai gengszter)
Ridley Scott filmje a sofõrbõl Harlem drogbárójává elõlépõ Frank Lucasról (Denzel Washington) és az õt elkapni igyekvõ rendõrrõl (Russell Crowe). Feltûnik még Josh Brolin, mint korrup rendõr és Cuba Godding Jr., mint Frank konkurenciája. Jó film, de ebben a mûfajban nehéz már igazán nagyot alkotni, és szerintem ezzel sem sikerült. 8/10

Love In The Time Of Cholera (Szerelem a kolera idején)
Olvastam a könyvet, abból a film nagyon sok dolgot nem tud visszaadni, a cselekményt igen, a hangulatot csak részben, Javier Bardem és Giovanna Mezzogiorno viszont jók. 6,5/10

I Now Pronounce You Chuck and Larry (Férj és férj)
Adam Sandler és Kevin James egy kis biztosítási csalás érdekében megjátsszák, hogy melegek. Szerepel még Jessica Biel (bomba, de színésznõnek továbbra sem valami nagy szám), Ving Rhames (kicsit csalódtam benne), Steve Buscemi, Richard Chamberlain (még él? biggrin.gif), és Dan Aykroyd (talán õ volt a legjobb a filmben). Szokásos Sandler-film, jó és kevésbé jó poénokkal, a végén a kötelezõ mondanivalóval. Egyszer meg lehet nézni. 5/10

Michael Clayton
Jogi thriller, elég lassan épül fel a film, aki pörgõs darabot akar nézni, el se kezdje. George Clooney és Tom Wilkinson megérdemelten kapták a sok jelölést, Tilda Swinton szerintem kevésbé, az Oscar-díjat meg túlzásnak tartom, de ugye sokszor nem a legjobb kapja. Nem rossz film, de biztos nem mindenkinek tetszik majd. 7/10
2008. március 17. 20:09 #624
jolika
jolika
új tag
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 54328
ÁLMODOZÓK blush.gif
régi, dehát itt volt az ideje, hogy megnézzem (a film már több, mint négy éves)
sztem alapfilm...... wub.gif
2008. március 19. 16:09 #625
- törölt felhasználó -    
Kegyetlen Játékok (Cruel Intentions, 1998)

10/10

A "sz@rkeverõs-filmek" egyik õsanyja. Sarah Michelle Gellar ANNYIRA jól játsza benne a gonoszt, h az valami eszméletlen. Amúgy meg egy nagyon jó kis thiller, aminek mondanivalója is van (igaz, csak a film végén esik le...)
2008. március 19. 16:14 #626
suzy182
suzy182
♥sweetkisses♥

StátuszIt's the sweetest sin..
Hozzászólás: 6765
Csatolások: 13320
Azonosító: 31521
A Hipervándor(Jumper)-Nekem tetszett,bár én kicsit elfogult vagyok! biggrin.gif Sci-fi rajongók szeretni fogják! smileeee.gif
2008. március 19. 16:14 #627
Hesztia
Hesztia
anglomán
Hozzászólás: 4103
Csatolások: 26677
Azonosító: 19294
Idézet(inspiredboy @ 2008. March 19. - 16:09)
Kegyetlen Játékok (Cruel Intentions, 1998)

10/10

A "sz@rkeverõs-filmek" egyik õsanyja. Sarah Michelle Gellar ANNYIRA jól játsza benne a gonoszt, h az valami eszméletlen. Amúgy meg egy nagyon jó kis thiller, aminek mondanivalója is van (igaz, csak a film végén esik le...)

Az õsanyja a Veszedelmes viszonyok. Ez csak egy modernizált feldolgozása Laclos könyvének. wink.gif
2008. március 19. 16:20 #628
- törölt felhasználó -    
Idézet(Hesztia @ 2008. March 19. - 16:14)
Az õsanyja a Veszedelmes viszonyok. Ez csak egy modernizált feldolgozása Laclos könyvének. wink.gif

...akkor sorry. meghajolo.gif wink.gif
De ez semmit sem von le abból, mennyire jó múvi. biggrin.gif
2008. március 19. 18:28 #629
Hesztia
Hesztia
anglomán
Idézet(inspiredboy @ 2008. March 19. - 16:20)
...akkor sorry. meghajolo.gif  wink.gif
De ez semmit sem von le abból, mennyire jó múvi. biggrin.gif

Azért nézd a másikat is, mert isteni darab. wink.gif
2008. március 19. 19:50 #630
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

A királyság

Nekem nagyon bejött a film, eleve az indulás csúcs thumbsup.gif thumbsup.gif

Az olyen szerepek mint Sydney Bristow (Alias) Janet Mayes (A királyság) és még Elektra szerepét is ide sorolnám sokkal jobban állnak Jennifer Garnernek mint a humoros szerepei...

9.5/10
2008. március 19. 19:55 #631
- törölt felhasználó -    
Disturbia
nagyon jó film, nekem nagyon tetszett smileeee.gif smileeee.gif
2008. március 19. 23:30 #632
- törölt felhasználó -    
Hitman

Nekem tetszett, a játék feelingje is ellg jól átjött.
Fekete öltöny, hófehér ing, vörös nyakkendõ rulez. biggrin.gif

Most én is pontozzak?! tongue.gif 8/10
2008. március 20. 11:57 #633
Hesztia
Hesztia
anglomán
Idézet(Chyntya @ 2008. March 19. - 19:55)
Disturbia
nagyon jó film, nekem nagyon tetszett smileeee.gif  smileeee.gif

Ha ez tetszett, akkor ajánlom Hitchcock Hátsó ablakát, aminek az alapgondolata visszaköszön a Disturbiában. smileeee.gif
2008. március 20. 16:38 #634
szdomi
szdomi
új tag
Hozzászólás: 34
Csatolások: 44
Azonosító: 36624
Casting Minden 6/10
háát. ilyen magyar zagyvaság. nekem nem jött be :S

Star Wars - Clone Wars 10/10
könnyû, star warsos animációs cucc. nem rossz.

Világok Harca 8/10
sci-fi utánzatnak tûnõ amcsi katasztrófafilm sok családi érzelemmel.

Jumper 8/10
sci-fi-szerû valami. kicsit szánalmasnak és unalmasnak tartom itt-ott.
2008. március 24. 12:09 #635
Crow
Crow
utolsó csillagharcos
Hozzászólás: 1230
Csatolások: 456
Azonosító: 445
Régi elmaradásom; de csak most néztem meg A faun labirintusa címû filmet. Igazából nehezen tudom eldönteni, hogy mit is láttam: ifjúsági kalandfilmet, fantasyt, horrort (na jó... thrillert), vagy háborús filmet??!
A véleményezéssel is bajban vagyok, mert valójában biztos, hogy nem fogom még1x megnézni, de igazából jó volt! unsure.gif Ez olyan: egyszer mindenkinek látnia kell!

Alapvetõen a történet 1944-ben Spanyolországban játszódik, ahol a francoisták a felkelõk utolsó csoportjai ellen harcolnak a hegyekben. De ez csak a helyszín, a harcok nem meghatározó tényezõi a történetnek, inkább csak egyfajta hátteret adnak. Ebbe a helyszínbe érkezik a francoista csapatok kapitányának új felesége, és kislánya, aki a történet fõszereplõje.

A színészi játék nagyon jó, a fõ karakterek igen erõteljesek, fõleg Vidal kapitány szerepe, illetve az õt zseniálisan alakító Sergi López spanyol színész. A képi- és hang világ szintén jól sikerült, érdemes feltekert hangerõvel nézni, idõnként a frászt hozza ránk! :-)

Belemagyarázni sok mindent lehet a filmbe: egy gyermeki lélek menekülését a fasizmus véres, rideg valóságából, a mese világába, egy olyan mesébe, ami azért a valóságtól nem tud teljesen elvonatkoztatni, és szintén félelmetes képvilágú...

A film az IMDB-n 8.5-ös osztályzatot kapott! Ez azért sokat elmond róla!

Ajánlom mindenkienk! wink.gif
2008. március 24. 12:30 #636
Noni
Noni
60 feet tall
Hozzászólás: 1693
Csatolások: 3262
Azonosító: 27733
w00t.gif A Faun labirintusa thumbsup.gif
Szerintem csodálatosan szép film. Egyik nagyon-nagyon nagy kedvencem wub3.gif Mûfajilag mondjuk tényleg nehéz kicsit behatárolni, én pl. a gerillás szálról nem gondoltam volna, hogy ilyen hangsúlyos lesz, fõleg a film 2. felében... Határozottan emlékeztet Guillermo del Toro korábbi filmjére, az Ördöggerincre ilyen szempontból... de azért "ifjúsági kalandfilmnek" azért nem nevezném biggrin.gif
2008. március 24. 14:15 #637
akos85
akos85
Hozzászólás: 647
Csatolások: 1015
Azonosító: 23036
Jumper - Az alapötlet elég jó, bár kicsit többet is ki lehetett volna hozni belõle. 8/10

American Gangster - Nagyon nem is kell hozzáfûzni semmit. Denzel Washington hozta a formáját smileeee.gif 9/10

Boogeyman 2 - Az 1. rész nagyon jó volt, reméltem, hogy a folytatás is hasonló lesz, hát sajnos nem... Az egész történet egy helyszínen játszódik, talán ezért is olyan lapos. A When a Stranger Calls c. filmben ezt vhogy jobban megoldották sad.gif 3/10

Shoot Em Up - Bexarás ez a film, csak ajánlani tudom biggrin.gif 10/10

Dead Silence - Az egyik legjobb horror film amit az utóbbi idõkben láttam. Maga a történet is érdekes, mindamellett, hogy a frászt hozza az emberre, végén még egy kis csavar is. Remek 10/10

The Mist - "A köd" hát... nagyon nem erre számítottam, kisváros vs. köd & fura szörnyek, mindez egy bevásárlóközpontban. Kicsit ilyen Boogeyman 2 feelingem volt közben. Ez az "egy helyen forgatunk le mindent" dolog itt sem jött be. sad.gif 5/10

P2 - Szokásos Horror/Thriller. Rachel Nichols kisasszony egy parkoló garázsban ragad karácsony este. "Szerencséjére" ott van vele Thomas aki kész felajánlani a társaságát. Igazából csak Rachel miatt néztem meg, de amúgy nem volt rosz smileeee.gif 7/10

The Quiet - Elisha Cuthbert & Camilla Belle. Igen érdekes drámai film egy süket-néma lányról, akit apja halála után a keresztszülõk vesznek magukhoz. A lány érkezésével a család élete lassan felbolydul, úgytûnik nem csak egyvalaki él kettõs életet a családban. 10/10
2008. március 24. 17:50 #638
ML
ML
Special Agent
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
A Faun Labirintusa nekem is nagy kedvencem, azt hiszem írtam is ide kicsit régebben. beer.gif

Na, akkor a hétvégi termés. smileeee.gif

Cidade de Deus (Isten Városa)
2002-es brazil film a rioi fiatalok bandáiról, minden szempontból remek, meg kell nézni. 10/10

30 Days of Night
Alaszka legészakibb részén egy kisvárost minden évben egy hónapra elborít a sötétség. Idén azonban egy horda vámpír is érkezik, hogy lakmározzon egy jót a lakókból. Kicsit keményebb, mint amire számítottam, az utóbbi idõk egyik jobb horrorja. Fõszerepben: Josh Hartnett, Melissa George 7/10

The Black Dahlia (A Fekete Dália)
Brian de Palma film noir-ja, Josh Hartnett, Scarlett Johansson, Hilary Swank és Aaron Eckhart fõszereplésével. Nem rossz, bár talán még egyszer meg kellene néznem és akkor jobban tetszene. 6,5/10

Gattaca
Egyszer nagyon régen még láttam, most megnéztem újra és ismét nagyon tetszett. A jövõben járunk, ahol az emberek egy része már nem természetes úton születik, hanem génmanipuláció segítségével. A természetes úton fogantak nagy része pedig már alsóbbrendû munkát végez. Vincent (Ethan Hawke) azonban nem tõrödik bele a sorsába, mindenképp arra vágyik, hogy elhagyhassa a Földet, mint ûrhajós, ezért üzletet köt egy deréktól lefelé megbénult férfivel (Jude Law), akinek gyakorlatilag belebújik a bõrébe. Szerepel még Uma Thurman is. 8/10

In The Name of The King (A király nevében)
Annyi rosszat olvastam már Uwe Boll-ról, hogy eldöntöttem, nem halhatok meg anélkül, hogy legalább egy filmjét ne lássam. LeonSilver cimborám letolt, hogy miért pont a legjobbal kezdtem... Ezek után a többit nem biztos, hogy meg fogom nézni. Pedig még egy egészen jól csengõ nevû (bár többnyire inkább leszálló ágban levõkbõl álló) színészgárdát is sikerült összehozni a filmhez (Jason Statham, Ray Liotta, Burt Reynolds, John Rhys-Davies, Ron Perlman, Matthew Lillard, Claire Forlani, Kristanna Lokken), hiába. 5/10
2008. március 24. 17:55 #639
- törölt felhasználó -    
Step Up
Szerintem bazijó film, gondolom már mindenki látta... de aki nem, az mindenképpen nézze meg! Úgy tudom hamarosan moziba kerül a második része is, nem tudom, én arra nem igazán vagyok kíváncsi, ez nekem tökéletesen megfelelt biggrin.gif
9/10
2008. március 24. 19:47 #640
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Hipervándor

Jól meg van csinálva és az alapötlet is jó de valahogy nem az igazi.
A plakátja viszont jól néz ki biggrin.gif
6.5/10
219 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!