Tegnap néztem meg megint a Silent Hill-t. Nincs szó rá. Ezt látni kell. (10/9) Annyira ott vagy-érzés kap el mindig tõle.
Milyen filmet láttál legutóbb?
2008. február 18. 07:28
Hát, amennyire vártam, akkorát csalódtam az AvsP2-ben. Semmi sztory, csak jönnek ölnek. ennyi. Inkább lett volna egy Ripley-film
(10/6)
Tegnap néztem meg megint a Silent Hill-t. Nincs szó rá. Ezt látni kell. (10/9) Annyira ott vagy-érzés kap el mindig tõle.
2008. február 18. 09:01
|
|
jack24bauerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 17971 offline
|
Én a Cloverfieldet láttam utoljára. Nekem bejött, az egész film, a trükkök, a forgatókönyv, ergo alles zusammen. J.J. Abrams(Alias,Lost,Felicity,M:I 3) és kis csapata
Drew Goddard(író), és Matt Reeves(rendezõ) megcsinálták a lehetetlent. Csináltak egy realista jellegû szörnyfilmet. Az ember a kézikamerázásnak hála, szinte együtt lohol a szerencsétlen fõszereplõkkel. Csak ajánlani tudom. viszont akinek nem jött be a Blair witch-féle handycames dolog nagy ívben kerülje el ezt a filmet, mert tengeribeteg lesz
Drew Goddard(író), és Matt Reeves(rendezõ) megcsinálták a lehetetlent. Csináltak egy realista jellegû szörnyfilmet. Az ember a kézikamerázásnak hála, szinte együtt lohol a szerencsétlen fõszereplõkkel. Csak ajánlani tudom. viszont akinek nem jött be a Blair witch-féle handycames dolog nagy ívben kerülje el ezt a filmet, mert tengeribeteg lesz
2008. február 18. 14:07
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Acélmagnóliák
Keserédes történet hat nõ barátságáról. A hölgyek, fõként Shirley MacLane és Julia Roberts remekelnek.
8/10
A. I. - Mesterséges értelem
Jól indul a film, de az utolsó fél, inkább háromnegyed óra rettenetesen erõltetetté teszi az összképet. Spielberg megint nem tudta ott befejezni a történetet, ahol kellett volna.
6/10
Apró titkok
A kertvárosi emberek frusztrált, nyomasztó világát bemutató film az Amerikai szépség nyomvonalán halad, viszont (ezen a hétvégén remekül sikerült két ilyet kifognom
) a befejezése eléggé felemás, összecsapott lett. Kár érte. Kate Winslet persze remek, mint mindig.
7/10
Egyre távolabb
Sarah Polley még a 30. életévét sem töltötte be, mégis hihetetlenül õszinte és érett rendezést tett le az asztalra. A film lassan, csendesen, mindennemû giccs nélkül mesél az öregedésrõl.
9/10
Apám nevében
Áratlanul elítélt írek évtizedes kálváriáját mutatja be a film olyan erõteljesen és szívszorítóan, hogy bizonyos jeleneteket azt hiszem sosem tudok majd kitörölni az emlékezetembõl. Daniel Day-Lewis zseniális.
10/10
Keserédes történet hat nõ barátságáról. A hölgyek, fõként Shirley MacLane és Julia Roberts remekelnek.
8/10
A. I. - Mesterséges értelem
Jól indul a film, de az utolsó fél, inkább háromnegyed óra rettenetesen erõltetetté teszi az összképet. Spielberg megint nem tudta ott befejezni a történetet, ahol kellett volna.
6/10
Apró titkok
A kertvárosi emberek frusztrált, nyomasztó világát bemutató film az Amerikai szépség nyomvonalán halad, viszont (ezen a hétvégén remekül sikerült két ilyet kifognom
7/10
Egyre távolabb
Sarah Polley még a 30. életévét sem töltötte be, mégis hihetetlenül õszinte és érett rendezést tett le az asztalra. A film lassan, csendesen, mindennemû giccs nélkül mesél az öregedésrõl.
9/10
Apám nevében
Áratlanul elítélt írek évtizedes kálváriáját mutatja be a film olyan erõteljesen és szívszorítóan, hogy bizonyos jeleneteket azt hiszem sosem tudok majd kitörölni az emlékezetembõl. Daniel Day-Lewis zseniális.
10/10
2008. február 19. 10:45
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
Cloverfield
5/10
Nagyon jó a film -(tetszik a reál beütés)- a szörny megjelenéséig.
Saw IV
7/10
Nem volt rossz, de szerintem elvesztette a varázsát, és kezdek tele lenni.
5/10
Nagyon jó a film -(tetszik a reál beütés)- a szörny megjelenéséig.
Saw IV
7/10
Nem volt rossz, de szerintem elvesztette a varázsát, és kezdek tele lenni.
2008. február 19. 10:59
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Idézet(suzy182 @ 2008. February 19. - 10:53)
A fûrész 4-et már játszák a mozik??mert már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Én kb 4 hónapja láttam, igaz nem moziban
Egyébként meg Vetítési idõpontok
2008. február 19. 12:58
|
|
Naleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.05.18. Hozzászólás: 134 Csatolások: 224 Azonosító: 15770 offline
|
Step Up 2 The Streets
Fúúú én mondjuk nem vagyok megbízható forrás ebben a filmben mert imádom a táncokat, de sztem egy 7/10et tuti elér másoknál is (nálam 9/10 mert a táncok nagyon jók). A Story kicsit lapos mint minden második résznél, de jók a beszólások/táncok/zenék. És hát nem fáj az se hogy jól kidolgozott testû pasik vannak a filmben.
Az egyetlen ami fursa, hogy a trailerekben látott jelenetek fele nincs benne a moziban... Kiváncsi vagyok mennyi felesleges felvételt csináltak, vagy rajta lesz-e deletred scene-ként a DVD-n.
Georgia Rule - Anya, lánya, unokája
Nah ez elvesztegetett idõ volt az életembõl. Eddig se tartottam nagyra Lindsay utolsó munkáit, de ez a mozi felteszi az i-re a pontot. Nálam még az 5/10et se éri el.
License to Wed - Nászfrász
Robin Williems. Kell mást mondanom? Vicces és abszurd. de azért eléggé lerágott csont. 6/10
Honey
Ismét egy táncos film, ezúttal Jessica Albával. Talán az egyik legjobb film amit láttam, ebben a témában. Vicces, energiával teli. 9/10
Fúúú én mondjuk nem vagyok megbízható forrás ebben a filmben mert imádom a táncokat, de sztem egy 7/10et tuti elér másoknál is (nálam 9/10 mert a táncok nagyon jók). A Story kicsit lapos mint minden második résznél, de jók a beszólások/táncok/zenék. És hát nem fáj az se hogy jól kidolgozott testû pasik vannak a filmben.
Az egyetlen ami fursa, hogy a trailerekben látott jelenetek fele nincs benne a moziban... Kiváncsi vagyok mennyi felesleges felvételt csináltak, vagy rajta lesz-e deletred scene-ként a DVD-n.
Georgia Rule - Anya, lánya, unokája
Nah ez elvesztegetett idõ volt az életembõl. Eddig se tartottam nagyra Lindsay utolsó munkáit, de ez a mozi felteszi az i-re a pontot. Nálam még az 5/10et se éri el.
License to Wed - Nászfrász
Robin Williems. Kell mást mondanom? Vicces és abszurd. de azért eléggé lerágott csont. 6/10
Honey
Ismét egy táncos film, ezúttal Jessica Albával. Talán az egyik legjobb film amit láttam, ebben a témában. Vicces, energiával teli. 9/10
2008. február 19. 19:22
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
Charlie Wilson War - meg kell nézni. Moziba elmentem, megnéztem szépen, és nagyon tetszett, érdemes beütemezni, akár még otthon is. (7/10)
Sweeney Todd: tudom, hogy nem ment még a mozikba, majd a héten kezdik el vetiteni, sokan szerintem viszont láttuk már. Én azon emberek közé tartozom, akik tudták, hogy ez egy musical, és szinte végig énekelnek benne. Azt hiszem Tim Burton és Johnny Depp ismét nagyot alkottak. (7/10)
Sweeney Todd: tudom, hogy nem ment még a mozikba, majd a héten kezdik el vetiteni, sokan szerintem viszont láttuk már. Én azon emberek közé tartozom, akik tudták, hogy ez egy musical, és szinte végig énekelnek benne. Azt hiszem Tim Burton és Johnny Depp ismét nagyot alkottak. (7/10)
2008. február 21. 14:55
|
|
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline
|
Idézet(Hesztia @ 2008. February 18. - 14:07)
Apám nevében
10/10
10/10
Idézet(Hesztia @ 2008. February 18. - 14:07)
Apró titkok
) a befejezése eléggé felemás, összecsapott lett. Kár érte. Kate Winslet persze remek, mint mindig.
7/10
7/10
Ennek meg a vége tényleg nem a legjobb, már ami a Winslet-Wilson szálat illeti... de a pedofil Jackie Earle Haley története miatt sztem már önmagában érdemes megnézni a filmet...
engem az nagyon meghatott
2008. február 24. 19:38
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Charlie Wilson's War (Charlie Wilson Háborúja)
Jó kis film, Aaron Sorkin megint vicces-politikus forgatókönyvet írt (arról, hogy hogyan támogatja az USA a 80-as években Afganisztánt a Szovjetunióval szemben), Tom Hanks remekül hozza a playboy-életet élõ kongresszusi képviselõt, bár a film legjobbja Philip Seymour Hoffman a szabadszájú CIA-ügynök szerepében. 7,5/10
Jó kis film, Aaron Sorkin megint vicces-politikus forgatókönyvet írt (arról, hogy hogyan támogatja az USA a 80-as években Afganisztánt a Szovjetunióval szemben), Tom Hanks remekül hozza a playboy-életet élõ kongresszusi képviselõt, bár a film legjobbja Philip Seymour Hoffman a szabadszájú CIA-ügynök szerepében. 7,5/10
2008. február 25. 17:00
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Halálos hajsza
Igazából Paul Walker miatt figyeltem fel a filmre, alapjába véve nem rossz, csak én azt nem értem hogy az miért jó ha egy filmben annyi káromkodás mint pl. ebben...
8/10
Igazából Paul Walker miatt figyeltem fel a filmre, alapjába véve nem rossz, csak én azt nem értem hogy az miért jó ha egy filmben annyi káromkodás mint pl. ebben...
8/10
2008. március 02. 19:05
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
volt szerencsém meglepni magam a Bourne díszdobozzal
és tartottam egy Bourne maratont
...külön külön csak annyit hogy minden rész egy fokkal jobb az elõzõnél..és így együtt megnézve nagyon jó volt az összkép..az egyes részeken az extrák nagyon jók és hosszúak...+ van egy külön lemez is amin Robert Ludlumról tudhatunk meg jópár dolgot...
A Teljes Bourne Gyüjtemény 9/10
A Teljes Bourne Gyüjtemény 9/10
2008. március 05. 20:37
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
The Bucket List
Morgan Freeman és Jack Nicholson rákos betegeket alakítanak, akik elhatározzák, hogy életük utolsó hónapjaiban olyan dolgokat csinálnak, amit mindig is meg akartak tenni, de sosem volt rá lehetõségük. A filmben nem tud elkerülni pár klisét, de a két nagy öreg simán elviszi a hátán az egészet. 7,5/10
Morgan Freeman és Jack Nicholson rákos betegeket alakítanak, akik elhatározzák, hogy életük utolsó hónapjaiban olyan dolgokat csinálnak, amit mindig is meg akartak tenni, de sosem volt rá lehetõségük. A filmben nem tud elkerülni pár klisét, de a két nagy öreg simán elviszi a hátán az egészet. 7,5/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.