V, mint vérbosszú
IMDb: 8.2/10 és 138. helyen áll a 250 legjobb film között.
Nekem nagyon tetszett, nem prörgõs de mégis jó töténet a Mátrix alkotóitól, a Wachowski fivérektõl. Aki mondjuk a pörgõs akció filmeket szereti annak nem fog tetszeni, de az aki inkább egy picit elvont, lassabb lefolyású mozikat kedveli annak ez a film tökéletes választás!!! Elvilleg képregény adaptáció (DC Comics) de nem a Superman feeling hanem jóval komolyabb!
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. november 12. 14:59
|
|
suzy182♥sweetkisses♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.04. Hozzászólás: 6765 Csatolások: 13320 Azonosító: 31521 offline
|
A Titkok Kulcsa
mûfaj: dráma, thriller
Elõítéleteim voltak a film kapcsán,de egészen kellemesen csalódtam, jó kis fordulat van a végén benne!És még Kate Hudson is jó volt a filmben
mûfaj: dráma, thriller
Elõítéleteim voltak a film kapcsán,de egészen kellemesen csalódtam, jó kis fordulat van a végén benne!És még Kate Hudson is jó volt a filmben
2007. november 12. 21:06
|
|
kicsikircsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 20242 offline
|
Az Agyõ Nagy Õ-re én is kíváncsi vagyok; legutóbb a Férj és férjet néztem meg. Na aaaz naggyon jóó!
Ajánlom mindenkinek.
2007. november 12. 21:39
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A Mr. Brooks-ot én is láttam, de nekem nem jött be annyira.
Egy picit laposnak éreztem, de egyszer azért megéri megnézni. 7/10.
Blood Car: Hát, nem is tudom... Érdekes.
Nem rossz film, de biztos sokaknak nem fog tetszeni. 6/10.
Jeepers Creepers 2: Az elsõ rész jobb volt, de ezt is végig lehet ülni, bár horrornak nem annyira jó. 6/10
Rush Hour 3: Jajj... A két nagyszerû korábbi rész után ez elég gyenge lett, kár érte.
6/10
Hallowed Ground: Egész jó kis horror, ajánlom.
7.5/10 Van benne pár ismert arc és egész jó alakítást nyújtanak. A történet nem vág földhöz senkit sem, de nem is az a lényeg, szórakoztató mozi.
I Think I Love My Wife: Ebben nagyot csalódtam, többet vártam ettõl a filmtõl és Chris Rocktól... 6/10
Half Past Dead 2: Ezt csak azért kezdtem el nézni, mert Bill Goldberg, a pankrátor az egyik fõszereplõ, de itt kellemesen csalódtam, mert bár sokkal másabb, mint az elõd Steven Seagallal, ez is jó film lett. Aki kedveli a börtönös filmeket, az nézze meg.
7/10
Blood Car: Hát, nem is tudom... Érdekes.
Jeepers Creepers 2: Az elsõ rész jobb volt, de ezt is végig lehet ülni, bár horrornak nem annyira jó. 6/10
Rush Hour 3: Jajj... A két nagyszerû korábbi rész után ez elég gyenge lett, kár érte.
Hallowed Ground: Egész jó kis horror, ajánlom.
I Think I Love My Wife: Ebben nagyot csalódtam, többet vártam ettõl a filmtõl és Chris Rocktól... 6/10
Half Past Dead 2: Ezt csak azért kezdtem el nézni, mert Bill Goldberg, a pankrátor az egyik fõszereplõ, de itt kellemesen csalódtam, mert bár sokkal másabb, mint az elõd Steven Seagallal, ez is jó film lett. Aki kedveli a börtönös filmeket, az nézze meg.
2007. november 14. 14:28
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Bepótoltam némi lemaradást, amúlt 7en, legalábbis azt hittem, hogy az.
Miami Vice
Ettõl kezdettõl fogva féltem kicsit, a sorozat elment, a film viszont szerintem erõltetett és vontatott, a színészek játéka se jött be, Naomie Harris és Jamie Foxx még megütötték a közepes szintet. A zenék viszont jók. 5/10
Deja Vu
Denzel Washington is rég rukkolt elõ valami kiugró teljesítménnyel, de a tõle elvárható minimumot azért hozza, és az átlagnál azért biztosan jobb a film. 6,5/10
The Break-up (Szakíts, ha bírsz)
A vége legalább más, mint a sablon romantikus vígjátékoknak, viszont megint rájöttem, hogy Vince Vaughn nem nagyon tud megnevettetni. 5/10
Sword On The Moon (A penge szövetsége)
Ez valami koreai csoda, gondolom a Hõs és más kínai filmek sikerén felbuzdulva készült, de sajnos azoknak a színvonalát nem éri el semmiben. Egyszer elment. 5/10
Miami Vice
Ettõl kezdettõl fogva féltem kicsit, a sorozat elment, a film viszont szerintem erõltetett és vontatott, a színészek játéka se jött be, Naomie Harris és Jamie Foxx még megütötték a közepes szintet. A zenék viszont jók. 5/10
Deja Vu
Denzel Washington is rég rukkolt elõ valami kiugró teljesítménnyel, de a tõle elvárható minimumot azért hozza, és az átlagnál azért biztosan jobb a film. 6,5/10
The Break-up (Szakíts, ha bírsz)
A vége legalább más, mint a sablon romantikus vígjátékoknak, viszont megint rájöttem, hogy Vince Vaughn nem nagyon tud megnevettetni. 5/10
Sword On The Moon (A penge szövetsége)
Ez valami koreai csoda, gondolom a Hõs és más kínai filmek sikerén felbuzdulva készült, de sajnos azoknak a színvonalát nem éri el semmiben. Egyszer elment. 5/10
2007. november 14. 18:22
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(ML @ 2007. November 14. - 14:28)
Deja Vu
Én is láttam, szerintem ez egy egész jó kis film! Nekem nagyon bejött. Nálam 8-as.
2007. november 16. 17:42
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Koala Brothers vol 1
Nos ugyan én még nem láttam, de a valószínûsithetõ nagy érdeklõdére való tekintettel ajánlanám ezt a movie-t elsõsorban Billy Costigan, ML és Gereb kollégák figyelmébe
egy kis izelitõ az elég összetett történet nehezen kibogózható szálaiból:
- Archie, a krokodil úgy dönt, hogy beköltözik a tavacska melletti öreg házikóba. Egy jó kis móka reményében mindenkit meghív a lakásavatóra, ám végül szomorúsággal tölti el, hogy a megbeszélt idõpontban csak Frank és Buster bukkan fel. Búsan lógatja az orrát - hát õt már senki nem szereti? Rövidesen azonban betoppan Ned, aki elárulja, hogy a többiek csak azért nem jöttek el, mert bizony félnének az ódon ház falai között. A koala testvérek elhatározzák hát, hogy kifestik a házat, és vidámságot varázsolnak a rozzant deszkák közé. Nyomban el is készítik a meghívókat egy újabb partira, amirõl már senki nem hiányozhat, így végül Archie is sok új barátra tesz szert!
és persze egy kis kedvcsináló kép hozzá:

jó filmezést mindenkinek
2007. november 16. 17:51
Idézet(_ToTo_ @ 2007. November 16. - 17:42)
jó filmezést mindenkinek
ajánlom figyelmedbe ML egyéni címét ... átvehetnéd ...
2007. november 19. 22:48
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Invázió.
Hát nem is tudom, szerintem egyszer bõven meg lehet nézni, nem rossz, de nem is egy maradandó filmes élmény.
Hát nem is tudom, szerintem egyszer bõven meg lehet nézni, nem rossz, de nem is egy maradandó filmes élmény.
2007. november 20. 15:41
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Borat
Sokáig nem mertem megnézni, féltem, hogy nagyon nem fog tetszeni. Nem éppen az intellektuális humoráról fog elhíresülni a film, de ezt lehetett sejteni. Az elsõ 45 percen egész jókat röhögtem, utána szerintem nagyon ellaposodott. 6/10
Grindhouse: Planet Terror
Megint megállapítottam, hogy Rodriguez még Tarantinonál is betegebb.
Sztori semmi érdekes: egy várost ellepnek a zombik, a többiek küzdenek a túlélésért, nagyjából ennyi elég is. Zombifilm, tehát gusztustalan és úgy az egész filmrõl el lehet mondani, hogy annyira sz*r, hogy az már jó. 7/10
Grindhouse: Death Proof
Eddig az összes Tranatino-film tetszett, már vártam mikor jön az elsõ csalódás, hát most itt van. Sztori itt sem lényeges, õrült ex-kaszkadõr a szeret a kocsijával fiatal lányokat gyilkolni. A gond viszont az, hogy a kb. 100 perces filmben számomra nagyjából 20 perc volt igazán élvezhetõ, a többi 80 percben szinte semmi nem történik. Ami igazán fájó volt nekem: hiányoztak a klasszikus, Tarantino-ra oly jellemzõ sajátos párbeszédek is, vagy a filmben lévõk legalábbis csak nyomokban emlékeztettek rá. 6/10
Sokáig nem mertem megnézni, féltem, hogy nagyon nem fog tetszeni. Nem éppen az intellektuális humoráról fog elhíresülni a film, de ezt lehetett sejteni. Az elsõ 45 percen egész jókat röhögtem, utána szerintem nagyon ellaposodott. 6/10
Grindhouse: Planet Terror
Megint megállapítottam, hogy Rodriguez még Tarantinonál is betegebb.
Grindhouse: Death Proof
Eddig az összes Tranatino-film tetszett, már vártam mikor jön az elsõ csalódás, hát most itt van. Sztori itt sem lényeges, õrült ex-kaszkadõr a szeret a kocsijával fiatal lányokat gyilkolni. A gond viszont az, hogy a kb. 100 perces filmben számomra nagyjából 20 perc volt igazán élvezhetõ, a többi 80 percben szinte semmi nem történik. Ami igazán fájó volt nekem: hiányoztak a klasszikus, Tarantino-ra oly jellemzõ sajátos párbeszédek is, vagy a filmben lévõk legalábbis csak nyomokban emlékeztettek rá. 6/10
2007. november 20. 17:37
|
|
esther-visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.05. Hozzászólás: 186 Csatolások: 157 Azonosító: 43008 offline
|
You got served <--nagyon állat, aki nem látta még most azonnal lásson hozzá, mert kihagyhatatlan
Meg a Férjhez mész mert azt mondom -ot néztem tegnap, nem rossz, de láttam már jobbat is
Meg a Férjhez mész mert azt mondom -ot néztem tegnap, nem rossz, de láttam már jobbat is
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: