Imádom. 10/10. Vagy ezredszerre néztem, de egyszerűen nem bírok elmozdulni előle... Szerintem tönkre is ment a Blu-Ray-ünk, annyiszor visszatekertem.xD
Milyen filmet láttál legutóbb?
2011. február 08. 23:38
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Gettómilliomos
Imádom. 10/10. Vagy ezredszerre néztem, de egyszerűen nem bírok elmozdulni előle... Szerintem tönkre is ment a Blu-Ray-ünk, annyiszor visszatekertem.xD
2011. február 09. 19:40
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Vágy és vezeklés
Talán csak túl nagy reményeket fűztem hozzá, és ezért nem nyerte el a tetszésem. Nem tudom. Számomra ez egy olyan film volt, aminek a végén kiderül, hogy nem is olyan rossz, de mire erre rájössz már rég kikapcsoltad. 10/7
Talán csak túl nagy reményeket fűztem hozzá, és ezért nem nyerte el a tetszésem. Nem tudom. Számomra ez egy olyan film volt, aminek a végén kiderül, hogy nem is olyan rossz, de mire erre rájössz már rég kikapcsoltad. 10/7
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. február 10. 17:37
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
My Soul to Take (2010)
Egyszer nézhetős kategória. Néha picit belezavarodtam
5/10
Egyszer nézhetős kategória. Néha picit belezavarodtam
5/10
2011. február 10. 18:12
Idézet (AdamLambertrulz @ 2011.02.09. 19:40)
Vágy és vezeklés
Nekem nagyon tetszett ez a film, bár vas akaraterő kell ahhoz, hogy megnézzem, mert a hossza taszít, egyébként ez a kedvenc drámám.
10/10
2011. február 10. 20:35
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Vanília égbolt
Bocsi, de ez nekem valahogy nagyon nem jött be. Unalmas film, Tom Cruise drámázik, Cameron Diaz nyafog - Penelope Cruz miatt érdemes volt végignéznem, hozza a tőle simán elvárható (magas) szintet, de egyébként tényleg nem tetszett.
5/10 (Pen miatt)
Bocsi, de ez nekem valahogy nagyon nem jött be. Unalmas film, Tom Cruise drámázik, Cameron Diaz nyafog - Penelope Cruz miatt érdemes volt végignéznem, hozza a tőle simán elvárható (magas) szintet, de egyébként tényleg nem tetszett.
5/10 (Pen miatt)
kateblock
2011. február 11. 03:03
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
The Resident
Nem kedvencem Hilary Swank, de érdekesnek tűnt a sztori, ezért megpróbáltam. Jeffrey Dean Morgan alakítása nagyon ott van, sikerült elég betegre vennie a figurát. A film egyébként kissé nyomasztó és ijesztő is, elég csak beleképzelni magunkat a nő helyébe. Egyszer jó volt megnézni.
10/8
Nem kedvencem Hilary Swank, de érdekesnek tűnt a sztori, ezért megpróbáltam. Jeffrey Dean Morgan alakítása nagyon ott van, sikerült elég betegre vennie a figurát. A film egyébként kissé nyomasztó és ijesztő is, elég csak beleképzelni magunkat a nő helyébe. Egyszer jó volt megnézni.
10/8
2011. február 11. 03:54
Idézet (tya04 @ 2011.02.10. 20:35)
Vanília égbolt
5/10 (Pen miatt)
5/10 (Pen miatt)
wow, az egyik legjobb filmet unalmasoztad le. talán nem láttad a mögöttes tartalmat, és a zseniális színészi játékokat.
Tom Cruise egyik legnagyobb szerepe volt, és Cameron nyafogása kellett oda, az tette teljessé a képet...
On:
Ideglelés 1-2
Elég félelmetes volt az első, a második kicsit különbözött tőle, de szerintem az sem volt rossz
7/10 6/10
gonzales7
2011. február 11. 15:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Christo @ 2011.02.11. 03:03)
The Resident
10/8
10/8
Nekem is ez a véleményem a filmről
Habár nálam inkább csak 7/10
Christo
2011. február 11. 18:46
Vampires Suck
Falat kapartam a poénokon. Akárki is játszotta Edwardot, sokkal helyesebb volt, mint Robert
A film elment, egyszer nézhető kategória.
5/10
Szellemíró
Zseniális. Hiába keresek benne hibát, nem találok.
10/10
Falat kapartam a poénokon. Akárki is játszotta Edwardot, sokkal helyesebb volt, mint Robert
5/10
Szellemíró
10/10
2011. február 11. 18:47
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.02.11. 18:46)
Vampires Suck
A film elment, egyszer nézhető kategória.
5/10
Szellemíró
10/10
5/10
Szellemíró
10/10
Valóban, a Szellemíró fantasztikus film
2011. február 11. 19:33
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
A Következő Három Nap
Nekem tetszett, de másodszorra már nem nézném meg. A sztori elég kiszámítható volt, lehetett volna változatosabb is.
6/10
Burlesque
Nem nagy elvárásokkal kezdtem el nézni a filmet, arra számítottam, hogy olyan 6-os, 7-es lesz. És láss csodát: kellemeset csalódtam. Az igaz, hogy egyszerű történetecske volt, de a színészi játékot, a dalokat, a látványt és minden mást együtt véve nagyon tetszett. Cam Gigandet természetesen nagyon szexi volt.
Christina Aguilera-ról pedig kiderült, hogy színésznőnek is jó.
9/10
Nekem tetszett, de másodszorra már nem nézném meg. A sztori elég kiszámítható volt, lehetett volna változatosabb is.
6/10
Burlesque
Nem nagy elvárásokkal kezdtem el nézni a filmet, arra számítottam, hogy olyan 6-os, 7-es lesz. És láss csodát: kellemeset csalódtam. Az igaz, hogy egyszerű történetecske volt, de a színészi játékot, a dalokat, a látványt és minden mást együtt véve nagyon tetszett. Cam Gigandet természetesen nagyon szexi volt.
9/10
2011. február 12. 00:09
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
A Karib-tenger kalózai 2.- Holtak kincse
10/10
10/10
kateblock
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.