Milyen filmet láttál legutóbb?
2011. január 29. 22:58
|
|
Rosalie Lillian Halevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 123 Azonosító: 144361 offline
|
az ECLIPSE -t
2011. január 30. 15:43
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
A hibrid
Jól kezdődött ez, de valahol mégis nagyon elrontották. Tetszenie kellett volna. Jó volt az ötlet, jó volt a sztori felépítése, a színészek még jobbak voltak, és mégis azt kell mondjam, hogy ez a film egy egyszer nézhetős gyenge thriller. Komoly kérdéseket boncolgat, mégsem tudtam komolyan venni és ez baj. 10/5
When Saturday comes
Ó, Sean Bean és Pete Postlethwaite!
Nem kellett volna szeretnem ezt a filmet, de imádtam! Egyszerűen magával ragadott, megnevettetett, megbőgetett és még izgultam is a végén, hogy most akkor sikerül neki, vagy nem sikerül? Kiváló kis mozi, igazán érdemes rászánni az időt.
10/10
Jól kezdődött ez, de valahol mégis nagyon elrontották. Tetszenie kellett volna. Jó volt az ötlet, jó volt a sztori felépítése, a színészek még jobbak voltak, és mégis azt kell mondjam, hogy ez a film egy egyszer nézhetős gyenge thriller. Komoly kérdéseket boncolgat, mégsem tudtam komolyan venni és ez baj. 10/5
When Saturday comes
Ó, Sean Bean és Pete Postlethwaite!
2011. január 30. 18:56
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A zongorista
Megrázó és érdekes film, igazi Polanski, amit imádok.
8/10
Holt költők társasága
Rég nem láttam ilyen jó filmet, egyszerűen csodálatos.
10/10
Megrázó és érdekes film, igazi Polanski, amit imádok.
8/10
Holt költők társasága
Rég nem láttam ilyen jó filmet, egyszerűen csodálatos.
10/10
2011. január 30. 22:14
Téli vendég/ Winter Guest
Alan Rickman első rendezői debütálása 1997-ből, főszerepben Emma Tompson és édesanyja. Good quality. Kosztümös dráma de én szeretem az ilyet. Hol sírtam hol nevettem.
10/10
Gratula Mr. Rickman
Alan Rickman első rendezői debütálása 1997-ből, főszerepben Emma Tompson és édesanyja. Good quality. Kosztümös dráma de én szeretem az ilyet. Hol sírtam hol nevettem.
10/10
Gratula Mr. Rickman
2011. január 30. 22:35
én ennek a filmnek úgy ültem neki hogy nem tudtam konkrétan miről szól csupán a rendező miatt néztem meg aki Gus Van Sant.nos hát megdöbbentő alkotás.ennek hatására néztem utána a háttér történetnek.
ez egy nagyon megrázó és felkavaró film.remek dráma.
egy átlagosnak induló iskolai délelőttöt mutat be a történet..
a film megtörtént eseményeken alapul 1999-ben egy amerikai gimnáziumban egy tanítási nap tragikus és megdöbbentő fordulatot vesz.
Elefánt.
8/10
ez egy nagyon megrázó és felkavaró film.remek dráma.
egy átlagosnak induló iskolai délelőttöt mutat be a történet..
a film megtörtént eseményeken alapul 1999-ben egy amerikai gimnáziumban egy tanítási nap tragikus és megdöbbentő fordulatot vesz.
Elefánt.
8/10
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. január 31. 13:26
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
The Fighter - A harcos
Bitang film. Komolyan. Eddig alig 3 filmre mondtam ezt, pedig (szerintem itt is látható) nem kevés alkotáshoz volt szerencsém. Végig nevettet, elgondolkodtat, és a zárójelenetben ökölbe szorított kézzel ültem a képernyő előtt, mert nem voltam biztos a happy endben. Végülis Mark Wahlberg nem fogott meg különösebben, viszont Christian Bale akkorát alakít, hogy csak na. Bravó.
9/10
Bitang film. Komolyan. Eddig alig 3 filmre mondtam ezt, pedig (szerintem itt is látható) nem kevés alkotáshoz volt szerencsém. Végig nevettet, elgondolkodtat, és a zárójelenetben ökölbe szorított kézzel ültem a képernyő előtt, mert nem voltam biztos a happy endben. Végülis Mark Wahlberg nem fogott meg különösebben, viszont Christian Bale akkorát alakít, hogy csak na. Bravó.
9/10
2011. január 31. 19:08
|
|
|
Millió dolláros bébi
(Igen, ennyi filmet nézek meg egy nap..
)
Újabb boxolós, de ez nem sportfilm, ez Clint Eastwood. Más hozzáfűznivalóm nincs.
10/10
(Igen, ennyi filmet nézek meg egy nap..
Újabb boxolós, de ez nem sportfilm, ez Clint Eastwood. Más hozzáfűznivalóm nincs.
10/10
2011. február 01. 14:10
|
|
|
Na gyönyörű megint én vagyok...
Fegyvernepper
Csúcs film volt. Megrázó, életszerű, de nagyon jó. Cageben nem csalódtam, és ahogy lenni szokott, megint J vitte a színt a gárdába az élettelteli játékával. A többiekre se lehet panasz, Ethan Hawke és Bridget Moynahan hozzák a tőlük simán elvárható (magas) szintet.
Tetszett.
9/10
Fegyvernepper
Csúcs film volt. Megrázó, életszerű, de nagyon jó. Cageben nem csalódtam, és ahogy lenni szokott, megint J vitte a színt a gárdába az élettelteli játékával. A többiekre se lehet panasz, Ethan Hawke és Bridget Moynahan hozzák a tőlük simán elvárható (magas) szintet.
Tetszett.
9/10
2011. február 01. 14:24
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet
Fegyvernepper
Tetszett.
Tetszett.
Egyetértek nagyszerű film, kedvenc jelentem a film végén amikor Jurij (Nicholas Cage) a kihallgatószobában kioktatja Jack Valentine ügynököt (Ethan Hawke), hogy is működik a világ, és ami a legszomorúbb, hogy szerintem igaza van!
2011. február 01. 15:18
Get him to greek
Nem vártam sokat és nem is kaptam. Russel Brand színésznek jobb, mint énekesnek/rádiósnak. Színésznek sem a legjobb. Fájdalmasan vicces film, egyszer nézhető.
5/10
Nem vártam sokat és nem is kaptam. Russel Brand színésznek jobb, mint énekesnek/rádiósnak. Színésznek sem a legjobb. Fájdalmasan vicces film, egyszer nézhető.
5/10
2011. február 01. 15:23
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Az utazó
istenem Jhonny Depp
2011. február 01. 18:20
|
|
|
(Igen, kivégeztem két filmet az utolsó írásom óta)
Könnyű nőcske
Érdekes, hogy a kiszámítható végkifejlet ellenére nagyon szórakoztató és aranyos film.
7,5/10
Mindenképpen talán
Így utólag nézve teljesen egyértelmű az anya kiléte, de akkor komolyan összezavarodtam a három nő közül vajon ki lehet. De azért nem volt rossz film, kicsit sablonos.
6/10
Könnyű nőcske
Érdekes, hogy a kiszámítható végkifejlet ellenére nagyon szórakoztató és aranyos film.
7,5/10
Mindenképpen talán
Így utólag nézve teljesen egyértelmű az anya kiléte, de akkor komolyan összezavarodtam a három nő közül vajon ki lehet. De azért nem volt rossz film, kicsit sablonos.
6/10
2011. február 02. 04:57
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Tron: Legacy
Fantasztikusan néz ki, a zene szintén csúcsminőség, Daft Punk, mást nem is vártam,
Jeff Bridges cool ("Biodigital jazz, man."
), Olivia és Beau gyönyörűek, érdekes, jól kivitelezett sztori, szép befejezés. 10/10
The Guitar
Kiváló film, ajánlom mindenkinek! Saffron Burrows zseniális benne, főleg az elején. 10/10
Due Date
Volt benne pár vicces jelenet, az autós üldözés is tetszett, Check Yo Self, RDJ és Jamie Foxx jók voltak, és nagyjából ennyi. Erőltetett, közepes film. 6/10
Harry Potter And The Deathly Hallows - Part 1
Egy kicsit lassú, de azért tetszett. 7/10
Ja, és még a Halálfutamot, a pocsék magyar szinkronnal sokkal kevésbé élvezhető.
Fantasztikusan néz ki, a zene szintén csúcsminőség, Daft Punk, mást nem is vártam,
The Guitar
Kiváló film, ajánlom mindenkinek! Saffron Burrows zseniális benne, főleg az elején. 10/10
Due Date
Volt benne pár vicces jelenet, az autós üldözés is tetszett, Check Yo Self, RDJ és Jamie Foxx jók voltak, és nagyjából ennyi. Erőltetett, közepes film. 6/10
Harry Potter And The Deathly Hallows - Part 1
Egy kicsit lassú, de azért tetszett. 7/10
Ja, és még a Halálfutamot, a pocsék magyar szinkronnal sokkal kevésbé élvezhető.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. február 03. 16:34
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
A Karib-tenger kalózai- A fekete gyöngy átka
Szeretem ezt a filmet. 10/10
Szép az élet
10/9
Szeretem ezt a filmet. 10/10
Szép az élet
10/9
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.