10/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2011. január 18. 17:29
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Bottle Shock
Chris Pine, Alan Rickman, Bill Pullman, Rachael Taylor, Eliza Dushku
Ez a film után más szemmel nézek a borra... : )
10/10 (Úgy látszik mostanában csak jó filmeket nézek, mert erre is 10-et adok...)
Chris Pine, Alan Rickman, Bill Pullman, Rachael Taylor, Eliza Dushku
Ez a film után más szemmel nézek a borra... : )
10/10 (Úgy látszik mostanában csak jó filmeket nézek, mert erre is 10-et adok...)
2011. január 18. 18:58
Canterbury Tales (The Knight's tale)
Azt mondták nem nagy durranás, éppen ezért nem is siettem azzal, hogy megnézzem. Kár volt. Jó a történet, tele agyafúrt csavarokkal és a cast is nagyszerű. Soha többé nem fogok tudni úgy nézni John Simmre, ahogyan ezelőtt.
10/10
Azt mondták nem nagy durranás, éppen ezért nem is siettem azzal, hogy megnézzem. Kár volt. Jó a történet, tele agyafúrt csavarokkal és a cast is nagyszerű. Soha többé nem fogok tudni úgy nézni John Simmre, ahogyan ezelőtt.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. január 19. 09:30
The Thing (1982)
Végre, ez nagyon kellett! Egy jó kis igazi horrorfilm! Eddig kimaradt, pedig sokat hallottam róla. Ez egyben rossz is, hiszen így nagyjából tudtam miről is lesz szó.
De sebaj! Mert megkaptam, amire vágytam Hangulat, valódi karakterek, és a filmtörténelem talán legundorítóbb (és legeredetibb) szörnyei.
Nagyszerű film, amibe max két helyen tudok belekötni:
A hülye vágások. Pl: valaki feltesz egy kérdés - Igaz, doki? - És közeli a dokiról, amint elmélkedik, majd bumm! Elsötétül a kép. Anyádat. Tucatnyi ilyen van. Egy filmet nem így kell vágni.
A másik a doki számítógépe. Nem tudom, látott a készítők közül BÁRKI is számítógépet. Mutatja ott nyolc biten kirajzolva: két kék és egy piros paca mozog. NAGYON LASSAN. És a piros LASSAN, NAGYON LASSAN felfalja a kékeket. És ezt még ki is írja szöveggel és nyíllal: Kutya sejt. Behatoló sejt. Felfalás. BAZDMEG. Meg az ilyen előrejelzései a gépnek: Ha civilizált területre ér a behatoló, a világnak annyi! BAZDMEG!
Emiatt lesz a film csak 9/10
Végre, ez nagyon kellett! Egy jó kis igazi horrorfilm! Eddig kimaradt, pedig sokat hallottam róla. Ez egyben rossz is, hiszen így nagyjából tudtam miről is lesz szó.
De sebaj! Mert megkaptam, amire vágytam Hangulat, valódi karakterek, és a filmtörténelem talán legundorítóbb (és legeredetibb) szörnyei.
Nagyszerű film, amibe max két helyen tudok belekötni:
A hülye vágások. Pl: valaki feltesz egy kérdés - Igaz, doki? - És közeli a dokiról, amint elmélkedik, majd bumm! Elsötétül a kép. Anyádat. Tucatnyi ilyen van. Egy filmet nem így kell vágni.
A másik a doki számítógépe. Nem tudom, látott a készítők közül BÁRKI is számítógépet. Mutatja ott nyolc biten kirajzolva: két kék és egy piros paca mozog. NAGYON LASSAN. És a piros LASSAN, NAGYON LASSAN felfalja a kékeket. És ezt még ki is írja szöveggel és nyíllal: Kutya sejt. Behatoló sejt. Felfalás. BAZDMEG. Meg az ilyen előrejelzései a gépnek: Ha civilizált területre ér a behatoló, a világnak annyi! BAZDMEG!
Emiatt lesz a film csak 9/10
2011. január 19. 09:51
Legutóbb az Üvegtigris harmadik részét láttam.
Meg kell mondjam megint egy fergeteges filmet hoztak össze.
Sanyika olyan volt,mint mindig. Csokinak az aranyköpései feledhetetlenek. ( Mi van csíra? Nincs pénzed tetőre?)
Természetesen a férfiakat jobban Szabó Erika érdekelte és,aki látta a filmet az biztos nem csalódott.
Én már kétszer láttam a filmet a moziban és érdemes többször megnézni,mert mindig hall az ember valami új poént,mert az elsőkön annyira nevetett,hogy a következőt már nem is hallotta
.
Csak ajánlani tudom!
Meg kell mondjam megint egy fergeteges filmet hoztak össze.
Sanyika olyan volt,mint mindig. Csokinak az aranyköpései feledhetetlenek. ( Mi van csíra? Nincs pénzed tetőre?)
Természetesen a férfiakat jobban Szabó Erika érdekelte és,aki látta a filmet az biztos nem csalódott.
Én már kétszer láttam a filmet a moziban és érdemes többször megnézni,mert mindig hall az ember valami új poént,mert az elsőkön annyira nevetett,hogy a következőt már nem is hallotta
Csak ajánlani tudom!
2011. január 19. 10:25
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
The Tourist 10/2
Nagyon nem tetszik, elejétől a végéig unalmas volt. Amúgy is csak Johnny Depp miatt néztem meg, de nem volt jó.
Nagyon nem tetszik, elejétől a végéig unalmas volt. Amúgy is csak Johnny Depp miatt néztem meg, de nem volt jó.
Bessie
2011. január 20. 15:23
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Death Race 2
Közel sem olyan jó, mint az első rész, de egyszer meg lehet nézni, csak ne várjatok tőle sokat. 6/10
Galaxy Quest
Baromság az egész, de azért valamennyire szórakoztam rajta. 6/10
Lars and The Real Girl
Nagyon jó, érdekes film, érdemes megnézni. 8/10
Monsters
Szerintem eléggé túl van lihegve, nem olyan nagy durranás, de azért egy 7/10-et megadok rá.
Tangled
Humoros, jópofa, nekem nagyon tetszett.
9/10
The Town
Szerintem egy kicsit túlzásba viszik a pozitív kritikák a dicsőítést, de kellemes szórakozás, 8/10.
Tomorrow, When The War Began
Nagyszerű ausztrál film, engem beszippantott, csak ajánlani tudom. 9/10
Én belenéztem egy kamerás felvételbe, ej ha...
Erika miatt 100%, hogy megnézem majd a filmet, ha kijön DVD-n, fantasztikusan néz ki benne.
Bitten (Erica Cox
)
Az egyetlen értékelhető dolog a filmben.
Közel sem olyan jó, mint az első rész, de egyszer meg lehet nézni, csak ne várjatok tőle sokat. 6/10
Galaxy Quest
Baromság az egész, de azért valamennyire szórakoztam rajta. 6/10
Lars and The Real Girl
Nagyon jó, érdekes film, érdemes megnézni. 8/10
Monsters
Szerintem eléggé túl van lihegve, nem olyan nagy durranás, de azért egy 7/10-et megadok rá.
Tangled
Humoros, jópofa, nekem nagyon tetszett.
The Town
Szerintem egy kicsit túlzásba viszik a pozitív kritikák a dicsőítést, de kellemes szórakozás, 8/10.
Tomorrow, When The War Began
Nagyszerű ausztrál film, engem beszippantott, csak ajánlani tudom. 9/10
Idézet (bandy1212 @ 2011.01.19. 09:51)
Legutóbb az Üvegtigris harmadik részét láttam.
Én belenéztem egy kamerás felvételbe, ej ha...
Idézet (Marvin @ 2011.01.10. 13:42)
Bitten (Erica Cox
Az egyetlen értékelhető dolog a filmben.
2011. január 20. 20:23
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Bölcsk kövére!!!
2011. január 20. 21:07
a Magasfeszültség óta megfogadtam hogy nem nézek Francia horror filmet!
Megnéztem a trailert és úgy döntöttem még is megpróbálkozom vele.Igazából elég sok eltúlzott kínzási jelenet van benne és logikátlanság is.Ezekre nem is térnék ki mivel felesleges.
Mert feltételezem az alkotóknak nem ez volt a célja hogy egy fordulatos thriller-t csináljanak inkább az hogy mentálisan sarokba szorítsák a nézőt engem sikerült.
Amúgy nagy divatja van manapság a filmiparban a kínzós filmeknek:Szerb film,Motel,Fűrész,Az Antikrisztus,és most már a Mártírok.
Az biztos hogy nálam elérték a céljukat ha még dohányoznék 2-3 szál cigit elszívtam volna a film után.
Aki úgy gondolja hogy így mittudom én Vasárnapi ebéd után szeretné a Mártírokat megnézni hááááá nem irigylem!
Mártírok.
6.5/10
Megnéztem a trailert és úgy döntöttem még is megpróbálkozom vele.Igazából elég sok eltúlzott kínzási jelenet van benne és logikátlanság is.Ezekre nem is térnék ki mivel felesleges.
Mert feltételezem az alkotóknak nem ez volt a célja hogy egy fordulatos thriller-t csináljanak inkább az hogy mentálisan sarokba szorítsák a nézőt engem sikerült.
Amúgy nagy divatja van manapság a filmiparban a kínzós filmeknek:Szerb film,Motel,Fűrész,Az Antikrisztus,és most már a Mártírok.
Az biztos hogy nálam elérték a céljukat ha még dohányoznék 2-3 szál cigit elszívtam volna a film után.
Aki úgy gondolja hogy így mittudom én Vasárnapi ebéd után szeretné a Mártírokat megnézni hááááá nem irigylem!
Mártírok.
6.5/10
Bessie
2011. január 20. 21:08
Final destination 4 (Végső állomás 4)
csúcs szuper,sokkal jobb mint az első 3
csúcs szuper,sokkal jobb mint az első 3
2011. január 20. 21:09
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
gorilla bácsi
2011. január 20. 23:26
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szerelem és más drogok
Jake-et imádom, és Anne is jó volt benne, de a film mégse nyerte el a tetszésemet.
Unatkoztam rajta, és már nagyon vártam a végét. Azért a vége aranyos.
7/10
A másik lány
Egész jó thriller, Kevin Costnerrel a főszerepben.
8/10
Jake-et imádom, és Anne is jó volt benne, de a film mégse nyerte el a tetszésemet.
7/10
A másik lány
Egész jó thriller, Kevin Costnerrel a főszerepben.
8/10
2011. január 21. 15:34
Let me in
Hajh, de nagyon unalmas volt ez. Semmi igalom, semmi zene, unalmas írás, gyépés 'nagyon pofánvágnám' gyerek főszereplő, még az a kevés cgi is iszonyatosan béna.
Egyedül a Chloé kap plusz pontot, meg az utolsó medencés jelenet.
Ez egy szar film. Ha legalább mutattak volna egy csuromvéres Moritzot... De még azt se.
5/10
Hajh, de nagyon unalmas volt ez. Semmi igalom, semmi zene, unalmas írás, gyépés 'nagyon pofánvágnám' gyerek főszereplő, még az a kevés cgi is iszonyatosan béna.
Egyedül a Chloé kap plusz pontot, meg az utolsó medencés jelenet.
Ez egy szar film. Ha legalább mutattak volna egy csuromvéres Moritzot... De még azt se.
5/10
2011. január 21. 22:18
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Mr Nobody
Kétszer néztem meg (eddig). Zseniális egy film lett. Szerintem éppen attól érdekes az egész, hogy arra az egyszerű választásra épül, hogy melyik szülőjével maradjon a kisfiú. Ez felborít ugye mindent, és belemegy a dolgok miértjébe. Eléggé zavaros volt, a film közepe táján azt sem tudtam, hova figyeljek, mert ahogy megértettem valamit, jött még egy akadályozó tényező, ami tovább bonyolította a folyamatot. A végére azért megértettem, de biztos, hogy meg fogom nézni még néhányszor. Jared Letóban nem csalódtam, ez teljesen egy nehezebben megérthető film, mint amilyeneket többségében vállal.
A zenéje is tetszett- egyszerű, és mégis beleillik az egészbe.
10/10 nálam ennyit érdemel.
Kétszer néztem meg (eddig). Zseniális egy film lett. Szerintem éppen attól érdekes az egész, hogy arra az egyszerű választásra épül, hogy melyik szülőjével maradjon a kisfiú. Ez felborít ugye mindent, és belemegy a dolgok miértjébe. Eléggé zavaros volt, a film közepe táján azt sem tudtam, hova figyeljek, mert ahogy megértettem valamit, jött még egy akadályozó tényező, ami tovább bonyolította a folyamatot. A végére azért megértettem, de biztos, hogy meg fogom nézni még néhányszor. Jared Letóban nem csalódtam, ez teljesen egy nehezebben megérthető film, mint amilyeneket többségében vállal.
A zenéje is tetszett- egyszerű, és mégis beleillik az egészbe.
10/10 nálam ennyit érdemel.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.