Nagy érdeklődéssel vártam ezt a filmet!Szeretem a kevés szereplős és egy helyiséges filmeket!
A filmnek köszönhetően Reynolds annyit mindenképpen elért nálam, hogy képes színészkedni is és nem csak feszíteni és csábosan mosolyogni a film vásznon!
Nem mondhatom hogy a film minden percét élveztem gyakorlatilag az elején tudtam hogy mi lesz a vége számomra emiatt kicsit kiszámítható volt..szóval engem jobban megdöbbentett volna ha másként alakul a vége mint ahogy végül is befejezték!De ettől eltekintve azért így is jó hasba vágós befejezést kapott.
Végig érezhető feszültség a filmen az idegesítő telefon beszélgetések pedig zseniálisak.. van benne egy-két felesleges mozzanat mondjuk a kígyó kontra Reynolds fight...nekem kicsit erőltetett volt...de jó kis szorongásos klausztrofób mozi!
Buried.
7/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2011. január 02. 22:49
2011. január 03. 18:32
Annyit elmondok nektek:
Először nem igazán izgatott a Twilight...jó, érdekelt, de nem annyira nagyon...elkezdtem olvasni, megnéztem az első három filmet: Az lett a kedvencem! Imádom! A legeslegjobb film a világon! Elképesztően szuper!
Twilight (összes rész)
A 10 pontból végtelent adnék neki!
Először nem igazán izgatott a Twilight...jó, érdekelt, de nem annyira nagyon...elkezdtem olvasni, megnéztem az első három filmet: Az lett a kedvencem! Imádom! A legeslegjobb film a világon! Elképesztően szuper!
Twilight (összes rész)
A 10 pontból végtelent adnék neki!
1 felhasználónak tetszik:
ancsa13
2011. január 03. 20:49
|
sasa79új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 10839 offline
|
Tomorrow, When The War Began
Nem rossz, de nincs új a nap alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=1_I4WgBfETc
Nem rossz, de nincs új a nap alatt.
http://www.youtube.com/watch?v=1_I4WgBfETc
2011. január 06. 00:31
ezt a kettőt lestem meg mostanság!nem vagyok nagy művészfilm kedvelő de néha beiktatok ilyet is!
Álmodozók.
7/10
3 furcsa fiatal különös kapcsolatáról szól Párizsban a 60-as évek végén. elmerülnek a filmek az erotika és a filozófia homályában és próbálnak rálelni önmagukra,eközben Párizs utcáin tombol az erőszak!
Sex és Lúcia
7/10
Ez egy klasszikus művészfilm az ereje főleg a képi világában rejlik és a főszereplőt alakító Paz Vega szépségében. Bevallom erőteljesen rá kellett hangolódnom elején elég vontatottnak tűnik de film képi világa és párbeszédei kárpótolnak mindenért!
Álmodozók.
7/10
3 furcsa fiatal különös kapcsolatáról szól Párizsban a 60-as évek végén. elmerülnek a filmek az erotika és a filozófia homályában és próbálnak rálelni önmagukra,eközben Párizs utcáin tombol az erőszak!
Sex és Lúcia
7/10
Ez egy klasszikus művészfilm az ereje főleg a képi világában rejlik és a főszereplőt alakító Paz Vega szépségében. Bevallom erőteljesen rá kellett hangolódnom elején elég vontatottnak tűnik de film képi világa és párbeszédei kárpótolnak mindenért!
2011. január 06. 04:11
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Jennifer's Body
Hátttőőő... lehet velem van a baj, de nekem tetszett.
A szereplőgárdából mondjuk csak Amandát bírom... Szerintem a sztori is jó volt, csak valahogy jobban össze lehetett volna rakni.
10/7
Hátttőőő... lehet velem van a baj, de nekem tetszett.
10/7
2011. január 06. 22:00
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
A tizedik kör (HBO, 19:50)
Szerintem ez egy nagyon jó film volt!! Szinte leragadtam előtte... A színészek alakítása nagyon nagy volt, az alapsztori is tetszett, hihetetlen egy bulinak milyen következményei lettek... Nekem 10/10, mindenkinek ajánlom!
Szerintem ez egy nagyon jó film volt!! Szinte leragadtam előtte... A színészek alakítása nagyon nagy volt, az alapsztori is tetszett, hihetetlen egy bulinak milyen következményei lettek... Nekem 10/10, mindenkinek ajánlom!
gonzales7
2011. január 06. 22:01
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Black Swan
Nekem nagyon tetszett a film! Nagyon szuper!
Natalie Portman nagyon jól játszik benne!
10/10
Nekem nagyon tetszett a film! Nagyon szuper!
Natalie Portman nagyon jól játszik benne!
10/10
2011. január 06. 22:03
Idézet (x maite x @ 2011.01.06. 22:00)
A tizedik kör (HBO, 19:50)
bizony ez egy jó és tanulságos film!
remek választás!
x maite x
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.