Könnyű nőcske / Easy A (2010)
Nagyon jó film volt. Eleinte nem mertem megnézni, gondolván, hogy ez is egy újabb értelmetlen tinédzserfilm, de kellemesen csalódtam. Szimpi a főszereplő csaj, a történet is jó volt és tanulságos is. Ajánlom minden korombelinek.
10/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. december 25. 16:41
2010. december 25. 22:12
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Charlie St. Cloud élete és halála
Mondjuk 7.5/10
Tudom, hogy sokakat elriaszt Zec Efron, de ha valaki csak emiatt nem nézte meg az szánja rá magát szerintem.
Maga a film egész pozitív csalódás volt. Én kicsit másra számítottam a végével kapcsolatba, de mindent összevetve nem volt rossz.
A csajnál sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz.
Viszont azért azt nem értem, hogy az anyukát mért tüntették el a színről, szerintem ilyen esetbe nem lépne le, ez nem volt valóságszerű.
Mondjuk 7.5/10
Tudom, hogy sokakat elriaszt Zec Efron, de ha valaki csak emiatt nem nézte meg az szánja rá magát szerintem.
Maga a film egész pozitív csalódás volt. Én kicsit másra számítottam a végével kapcsolatba, de mindent összevetve nem volt rossz.
A csajnál sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz.
Viszont azért azt nem értem, hogy az anyukát mért tüntették el a színről, szerintem ilyen esetbe nem lépne le, ez nem volt valóságszerű.
2010. december 26. 20:02
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Emlékezz rám
10/9
Nagyon jó film. Tetszett a történet, a szereposztás. Tartottam tőle hogy Robert nem tud majd kibújni Edward bőréből, de sikerült neki. Egész film alatt egyszer sem jutott eszembe az alkonyat. Mostmár biztos vagyok benne hogy az utolsó rész után sem fog eltűnni
Határozottan tehetségesnek tartom.
10/9
Nagyon jó film. Tetszett a történet, a szereposztás. Tartottam tőle hogy Robert nem tud majd kibújni Edward bőréből, de sikerült neki. Egész film alatt egyszer sem jutott eszembe az alkonyat. Mostmár biztos vagyok benne hogy az utolsó rész után sem fog eltűnni
2010. december 26. 20:08
Harry Potter és a Főnix Rendje
Nem tudom, hanyadjára láttam, de nem tudom megunni
10/10
Nem tudom, hanyadjára láttam, de nem tudom megunni
10/10
2010. december 26. 20:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. Rész
Szerintem ez volt az eddigi legjobb rész
Nagyon tetszett és sok akció jelenet is volt benne ami különösen jó volt
Daniel milyen helyes borostával
10/10
Szerintem ez volt az eddigi legjobb rész
Nagyon tetszett és sok akció jelenet is volt benne ami különösen jó volt
Daniel milyen helyes borostával
10/10
2010. december 26. 20:56
Holdhercegnő
10/10
Nanny McPhee
10/10
10/10
Nanny McPhee
10/10
2010. december 26. 21:01
Love actually
2010. december 27. 13:14
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Eredet - 10/10. Ez A FILM. DiCapriónak egyre jobb filmjei vannak; kezdem megszeretni őt.
Kaptár 1-4. - 6/10. Beteg, beteg, beteg. Az első rész nagyon unalmas volt, de az utolsó már nagyon bejött. Csak azért nem adok rá több pontot, mert az ötlet, ez a zombidolog baromság.
Tökéletlen trükk - 1/10. John Malkovich miatt néztem meg, de nem kellett volna. A film úgy sz*r ahogy van.
Kéjjel-nappal - 5/10. Erre a filmre azért figyeltem fel, mert játszik benne Maggie Grace (kb. egy percig mutatják
). Ez még az egyszernézős kategóriához is kevés. Soha többet.
Kaptár 1-4. - 6/10. Beteg, beteg, beteg. Az első rész nagyon unalmas volt, de az utolsó már nagyon bejött. Csak azért nem adok rá több pontot, mert az ötlet, ez a zombidolog baromság.
Tökéletlen trükk - 1/10. John Malkovich miatt néztem meg, de nem kellett volna. A film úgy sz*r ahogy van.
Kéjjel-nappal - 5/10. Erre a filmre azért figyeltem fel, mert játszik benne Maggie Grace (kb. egy percig mutatják
2010. december 27. 13:17
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Idézet (wannascream @ 2010.12.27. 13:14)
Eredet - 10/10. Ez A FILM. DiCapriónak egyre jobb filmjei vannak; kezdem megszeretni őt.
). Ez még az egyszernézős kategóriához is kevés. Soha többet.
Hercegnő védelmi program, Pán Péter...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: