|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja / The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Tulajdonképpen két "kívánságom" volt a filmmel kapcsolatban: hogy ne rontsák el nagyon és hogy több Skandar (Edmund) legyen benne. Az utóbbi teljesült és meg is vagyok elégedve a történet ezen szálával, mert már bennem is nagyon ért az elégedetlenkedés, hogy Edmund hol Peter, hol Caspian mögött marad el. Nekem a könyvben Ed volt a kedvencem mindvégig, a vásznon pedig sajnos eléggé háttérbe szorult. (Mondjuk inkább a második részben éreztem ezt nagyon.) Szóval az tetszett, hogy most ráerősítettek az érzéseire. A másik kérésem... hááát... a Hajnalvándor nyomába se ér az első filmnek. Tudom, talán felesleges is összehasonlítani, mert általában az ilyen folytatásos filmeknek mindig az első része a legjobb, meg esetleg a befejező. Tisztelet a kivételnek, mert azért olyan is akad!
Összességében Skandar és Ben volt az, akinek az alakításával semmi gondom nem volt, Georgie és Will játéka néha már-már túlzottan erőltetett.
7/10 Talán a Disney segítségével jobb lehetett volna.
2 felhasználónak tetszik:
duracell,
Minimanó94