Elõérzet
9/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. augusztus 12. 09:43
Na igen, a Tégla nálam 9/10 mert kár hogy úgy volt megcsinálva a film, hogy végig lehet tudni ki a tégla, jobb lett volna ha a végén derül ki.
Ja és semmi értelme hogy a végén mindenki lelõ mindenkit
Tegnap a sólyom végveszélyben-t láttam, de nem igazán jött be. Azért Jason Isaacs-ért megérte
Azt hittem Orlando Bloom az egyik fõszereplõ mert mindig hallottam a nevét kapcsolni ehhez a filmhez, de 5 percet se játszik benne (szerencsére. - sajna nem szeretem....)
6/10
A Ghost Rider pedig igenis nagyon jó film, imádom Nicholas Cage-t, és jól volt megcsinálva, tetszett nagyon. Remélem lesz folytatás.
10/10
Ja és semmi értelme hogy a végén mindenki lelõ mindenkit
Tegnap a sólyom végveszélyben-t láttam, de nem igazán jött be. Azért Jason Isaacs-ért megérte
6/10
A Ghost Rider pedig igenis nagyon jó film, imádom Nicholas Cage-t, és jól volt megcsinálva, tetszett nagyon. Remélem lesz folytatás.
10/10
2007. augusztus 12. 14:27
|
|
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline
|
Step Up (2006)
Nekem nagyon tetszett és megfogott. Remek szereplõk, karakterek és nem utolsósorban kitûnõ koreográfia és zene.
Ajánlom, érdemes megnézni.

10/10
Nekem nagyon tetszett és megfogott. Remek szereplõk, karakterek és nem utolsósorban kitûnõ koreográfia és zene.
Ajánlom, érdemes megnézni.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2007. augusztus 12. 14:45
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Idézet(Aaliyah17 @ 2007. August 12. - 09:43)
Azt hittem Orlando Bloom az egyik fõszereplõ mert mindig hallottam a nevét kapcsolni ehhez a filmhez, de 5 percet se játszik benne (szerencsére. - sajna nem szeretem....)
6/10
6/10
Játszott benne Bloom? Én észre se vettem, pedig kedvenc a film...
Ja és Josh Hartnett sztem tökéletes volt Eversman-nek pedig nem csípem a krapekot...
Nálam 10/7.5
Legutobb elõvettem a "Ravasz, az agy, és két füstölgõ puskacsõ" DVD-t. Na ez az a film amit még ha 100x nézek meg, úgyanúgy fog tetszetni...10/9.2
"És most Mr. Husimusi...kérlek, világosíts fel" Rory Breaker
2007. augusztus 12. 16:03
Megnéztem a 300-at magyar szinkronnal is.Hát mit mondjak...a film még így is élvezhetõ,de eredeti hanggal az igazi.
2007. augusztus 17. 13:02
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Fracture (Törés)
Egész jó kis thriller. Egy milliomos (Anthony Hopkins) megöli a feleségét (Embeth Davidtz - még mindig gyönyörû), miután rájön, hogy az megcsalja egy rendõrtiszttel (Billy Burke). A szeretõ elõtt beismerõ vallomást tesz, bíróságra kerül a látaszólag sima ügy, ahol a fiatala, feltörekvõ ügyész, Willy Beachum (Ryan Gosling) képviseli a vádat. A bíróság elõtt azonban a saját magát képviselõ gyilkos ártatlannak vallja magát és megkezdõdik a játszma a két fél között.
Anthony Hopkins remek, mint mindig, de Ryan Gosling is méltó párja, igazából a színészek miatt jobb ez a film az átlagnál. 7/10
Egész jó kis thriller. Egy milliomos (Anthony Hopkins) megöli a feleségét (Embeth Davidtz - még mindig gyönyörû), miután rájön, hogy az megcsalja egy rendõrtiszttel (Billy Burke). A szeretõ elõtt beismerõ vallomást tesz, bíróságra kerül a látaszólag sima ügy, ahol a fiatala, feltörekvõ ügyész, Willy Beachum (Ryan Gosling) képviseli a vádat. A bíróság elõtt azonban a saját magát képviselõ gyilkos ártatlannak vallja magát és megkezdõdik a játszma a két fél között.
Anthony Hopkins remek, mint mindig, de Ryan Gosling is méltó párja, igazából a színészek miatt jobb ez a film az átlagnál. 7/10
2007. augusztus 18. 00:44
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Kellemetlen igazság (An Inconvenient Truth)
Nagyon jó volt. Ajánlom mindenkinek aki nyitott a változtatásra, akit érdekel hogy milyen világban fog élni az unokája...
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=79159
Nagyon jó volt. Ajánlom mindenkinek aki nyitott a változtatásra, akit érdekel hogy milyen világban fog élni az unokája...
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=79159
2007. augusztus 18. 02:41
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Butterfly Effect 2
Nem rossz, bár nekem a fénypontja a filmnek Erica Durance volt
A történet hasonló, mint az elsõ részben, kisebb változásokkal, szóval akinek az 1 tetszett, annak ez is fog, akinek nem, annak ez sem fog
7/10
A történet hasonló, mint az elsõ részben, kisebb változásokkal, szóval akinek az 1 tetszett, annak ez is fog, akinek nem, annak ez sem fog
7/10
2007. augusztus 18. 18:56
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Szent Lajos Király Hídja
Az iszonyatosan erõs szereplõgárda (Robert De Niro, Harvey Keitel, Gabriel Byrne, F. Murray Abraham, Geraldine Chaplin, Kathy Bates) ellenére nem volt egy nagy szám, vagy csak én voltam túl fáradt, az is lehet. 6/10
Pókember 3
Nem tudom mennyire játszott szerepet a dologban, hogy rengeteg rossz kritikát olvastam, de kellemeset csalódtam, bár csak egy kicsit. Ha nem lett volna benne az a borzalmas jelenetsor, amely azt lett volna hivatott bemutatni, ahogy Petert hatalmába keríti a szimbióta és ez a viselkedését is megváltoztatja + a vége kevésbé lett volna hollywoodi, akkor talán többet is kapott volna nálam, mint 6,5/10 -
Mr. Brooks
Ez a film viszont végre kilógott a tucat-thrillerek sorából. Kevin Costner alakítja a tudathasadásos milliomost (alteregója William Hurt), akit valamiféle veleszületett ösztön gyilkolásra késztet (lásd Dexter). Ehhez jön még a problémás lány, egy szökött (szintén sorozat-)gyilkos, egy nyomozónõ (Demi Moore egész jó) és hobbifotós. Na ennél többet nem árulok el, érdemes megnézni a filmet.
8/10
Az iszonyatosan erõs szereplõgárda (Robert De Niro, Harvey Keitel, Gabriel Byrne, F. Murray Abraham, Geraldine Chaplin, Kathy Bates) ellenére nem volt egy nagy szám, vagy csak én voltam túl fáradt, az is lehet. 6/10
Pókember 3
Nem tudom mennyire játszott szerepet a dologban, hogy rengeteg rossz kritikát olvastam, de kellemeset csalódtam, bár csak egy kicsit. Ha nem lett volna benne az a borzalmas jelenetsor, amely azt lett volna hivatott bemutatni, ahogy Petert hatalmába keríti a szimbióta és ez a viselkedését is megváltoztatja + a vége kevésbé lett volna hollywoodi, akkor talán többet is kapott volna nálam, mint 6,5/10 -
Mr. Brooks
Ez a film viszont végre kilógott a tucat-thrillerek sorából. Kevin Costner alakítja a tudathasadásos milliomost (alteregója William Hurt), akit valamiféle veleszületett ösztön gyilkolásra késztet (lásd Dexter). Ehhez jön még a problémás lány, egy szökött (szintén sorozat-)gyilkos, egy nyomozónõ (Demi Moore egész jó) és hobbifotós. Na ennél többet nem árulok el, érdemes megnézni a filmet.
2007. augusztus 18. 20:24
Butterfly Effect 1
Hihetetlen jó film, mindenkinek ajánlom, meg is nézem a kettest is
)
9.5/10
Hihetetlen jó film, mindenkinek ajánlom, meg is nézem a kettest is
9.5/10
2007. augusztus 19. 00:12
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(zero_cool51 @ 2007. August 18. - 02:41)
Butterfly Effect 2
7/10
7/10
Na megnéztem én is... Az elsõ rész jobban tetszett, az pörgõsebb volt, többször próbált változtatni a csóka, itt meg inkább dugtak helyette. A "poénokat" nagyjából már az elsõ részben lelõtték, így sokmindenre lehetett számítani elõre.... de ettõl függetlenül nagyon jó film lett ez is.
Látom hogy mindenki pontszámokat is ír, amikor utoljára erre jártam még nemvolt szokás..
2007. augusztus 19. 02:33
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Idézet(Freeze @ 2007. August 18. - 23:12)
Látom hogy mindenki pontszámokat is ír, amikor utoljára erre jártam még nemvolt szokás..
Nah akkor legyen 8/10
Én se szoktam, de így láttam elõtte
És egy másik ajánló:
28 weeks later.
Szerintem jó film volt, ijesztegetõs, zombis, szóval aki szereti a mûfajt, annak tetszeni fog.
Pontszámot csak azért sem írok
2007. augusztus 20. 00:54
|
|
zero_cool51 |
|
Na most végeztem egy naggyon jó sorozattal.
A címe: Hex
Egy brit sorozat, elég érdekes sztorival, van egy lány, akinek bizonyos dolgok miatt varázsereje lesz, majd teherbe esik egy bukott angyaltól, ... tovább nem mondom, akit érdekel, nézze meg, én csak ajánlani tudom. Sajnos csak 2 szezont adtak belõle, de olyan fordulatok vannak, valamint az írók olyan dolgokat írtak bele, amit még egyik sorozatban sem láttam még. Szóval ajánlom mindenkinek...
A címe: Hex
Egy brit sorozat, elég érdekes sztorival, van egy lány, akinek bizonyos dolgok miatt varázsereje lesz, majd teherbe esik egy bukott angyaltól, ... tovább nem mondom, akit érdekel, nézze meg, én csak ajánlani tudom. Sajnos csak 2 szezont adtak belõle, de olyan fordulatok vannak, valamint az írók olyan dolgokat írtak bele, amit még egyik sorozatban sem láttam még. Szóval ajánlom mindenkinek...
2007. augusztus 22. 20:38
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
The Descent
8/10

horror, a jobbik fajtából. A "szörnyek" nem voltak különösebben rémisztõk, de nagyon jól meg volt csinálva az egész film...ahogy a barlang szûk járatain át lecsapnak.,
bár az eleje olyan must have bevezetõ az öldökléshez...az unalmas volt..
A Cave nekem talán pont ezért nem tetszett...Kicsit szürreális ahogy hatalmas terek, szakadékok, folyók, vízesések voltak a barlangban. Jó lehet hogy van ilyen de nekem az nem annyira jött be...
8/10

horror, a jobbik fajtából. A "szörnyek" nem voltak különösebben rémisztõk, de nagyon jól meg volt csinálva az egész film...ahogy a barlang szûk járatain át lecsapnak.,
bár az eleje olyan must have bevezetõ az öldökléshez...az unalmas volt..
A Cave nekem talán pont ezért nem tetszett...Kicsit szürreális ahogy hatalmas terek, szakadékok, folyók, vízesések voltak a barlangban. Jó lehet hogy van ilyen de nekem az nem annyira jött be...
2007. augusztus 23. 21:38
|
|
tancianyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.18. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 37225 offline
|
nyáron 1 héten át dvdztem,itt egy része
10 dolog,amit utálok benned:nemtommér de nagyon tetszik...ebben heath ledgernek is van némi szerepe...eléggé fáj
Az ember gyermeke:elgondolkodtató,fõleg az extrákkal együtt,nem a tipikus happy endes film
A dicsõség zászlaja:borzasztószörnyûséges wááá.végig azt hittem,hogy szól valamirõl,de a végén felvilágosítottak róla,hogy nem...
Túl a barátságon:jó film,csak a vége után az ember kissé levert lesz...
Shrek:250szerre is jó,fõleg eredeti hanggal
Összekutyulva:elmegy,kutya génjei bekerülnek apukába,hatalmas és "roppantul meglepõ" komplikációk és a boldog befejezés.
Huligánok:nagyon jó Elijah Wood folyamatosan szomorúan néz,de azt nagyon.
10 dolog,amit utálok benned:nemtommér de nagyon tetszik...ebben heath ledgernek is van némi szerepe...eléggé fáj
Az ember gyermeke:elgondolkodtató,fõleg az extrákkal együtt,nem a tipikus happy endes film
A dicsõség zászlaja:borzasztószörnyûséges wááá.végig azt hittem,hogy szól valamirõl,de a végén felvilágosítottak róla,hogy nem...
Túl a barátságon:jó film,csak a vége után az ember kissé levert lesz...
Shrek:250szerre is jó,fõleg eredeti hanggal
Összekutyulva:elmegy,kutya génjei bekerülnek apukába,hatalmas és "roppantul meglepõ" komplikációk és a boldog befejezés.
Huligánok:nagyon jó Elijah Wood folyamatosan szomorúan néz,de azt nagyon.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.