Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. november 13. 12:31
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Karib-tenger kalózai 2.
7 felhasználónak tetszik:
eprescsokii,
Fuller,
funny18,
AdamLambertrulz,
kateblock,
Butterfly,
Clélia
2010. november 13. 12:32
|
|
eprescsokiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 118 Csatolások: 12 Azonosító: 138212 offline
|
én legutóbb reggel láttam a vámpírnaplókatm de a film amit legutóbb láttam az az ördög prádát visel.
2010. november 13. 14:06
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Fűrész 7
Logikailag számomra nem volt a toppon , persze kaptunk megint a végén egy nagy adag WTF momentumot , de én már előtte rájöttem hogy mi lesz. A többi résznél a körmömet rágtam , hogy kiderüljenek a dolgok a végén , de most nem. Mondjuk az is tény , hogy kínzások szempontjából ez volt a legjobb rész. Kicsit féltem hogy hogyan tudnak újabb kínzásra alkalmas ötletekkel előállni így 6 rész után , de le a kalappal , mert jól meg oldották.
Számomra ez a film a horror történelem leges legjobb sorozata. Mind a 7 rész remek lett , szerintem
8/10 ( csak a kis logikai buktató miatt , de egyébként menne neki a 9 is
)
Logikailag számomra nem volt a toppon , persze kaptunk megint a végén egy nagy adag WTF momentumot , de én már előtte rájöttem hogy mi lesz. A többi résznél a körmömet rágtam , hogy kiderüljenek a dolgok a végén , de most nem. Mondjuk az is tény , hogy kínzások szempontjából ez volt a legjobb rész. Kicsit féltem hogy hogyan tudnak újabb kínzásra alkalmas ötletekkel előállni így 6 rész után , de le a kalappal , mert jól meg oldották.
Számomra ez a film a horror történelem leges legjobb sorozata. Mind a 7 rész remek lett , szerintem
2010. november 13. 23:45
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2010.11.13. 14:06)
Fűrész 7
)
Én is kicsit kételkedve néztem meg, de szerencsére nem kellett csalódnom. Van még ebben a filmsorozatban újdonság.
Volt benne néhány igazán kemény jelenet. A vége különösen tetszett, és ahogy előttem már House of Wax is elmondta, nagyon jó volt a WTF jelenet is.
Viszont számomra is csak: 8/10-ot ér.
2010. november 13. 23:58
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Párterápia / Date Night
Hát nem az én műfajom, az biztos. A poénok legtöbbször fárasztóak és buták voltak, néhol már kínosak is.
William Fichtner hogy vállalhatta el azt a szerepet?
Ugyanez a kérdés Mark Wahlbergnél. James Franco viszont jó volt.
2/10, mert egyszer-kétszer felnevettem
Hát nem az én műfajom, az biztos. A poénok legtöbbször fárasztóak és buták voltak, néhol már kínosak is.
2010. november 14. 03:28
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Gyilkos szerelem / Lonely Hearts
Wow, én nem gondoltam volna, hogy ez egy ilyen jó film. Most erősen ostorozom magam, hogy miért nem néztem meg hamarabb.
A színészek egytől egyig jók voltak. Salma Hayekről alkotott véleményem most nagyon megváltozott.
És ha jól láttam a fél Travolta család is feltűnik.
10/10
Wow, én nem gondoltam volna, hogy ez egy ilyen jó film. Most erősen ostorozom magam, hogy miért nem néztem meg hamarabb.
A színészek egytől egyig jók voltak. Salma Hayekről alkotott véleményem most nagyon megváltozott.
És ha jól láttam a fél Travolta család is feltűnik.
10/10
2010. november 14. 07:30
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
The Sorcerer's Apprentice
Király film, imádom!
Látványos effektek, rengeteg varázslás, humor, a szép és aranyos Teresa Palmer, aki ráadásul még Ausztrál is (automatikus bónusz pont nálam
), Alfred Molina, Monica Bellucci és a Borg királynő (Alice Krige).
De mégis csak 9/10-et kap, mert Jay Baruchel nagyon gyenge színész.
Király film, imádom!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. november 14. 08:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Micmacs - (N)Agyban megy a kavarás / Micmacs a tire-larigot
Jean-Pierre Jeunet, francia rendező újabb remekműve! Egy bájosan, üdén bizarr hangulatú film érdekes témával és még érdekesebb karakterekkel. Fellelhető benne az a tipikus francia humor, mely csupán a képi világra, a hangulatra támaszkodik. A színészek pazar alakítást nyújtanak és az egésznek van egy nagyon megkapó, magával ragadó hangulata. Egész egyszerűen remek, zseniális! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek tetszett az Amelie csodálatos élete.
10/10
Jean-Pierre Jeunet, francia rendező újabb remekműve! Egy bájosan, üdén bizarr hangulatú film érdekes témával és még érdekesebb karakterekkel. Fellelhető benne az a tipikus francia humor, mely csupán a képi világra, a hangulatra támaszkodik. A színészek pazar alakítást nyújtanak és az egésznek van egy nagyon megkapó, magával ragadó hangulata. Egész egyszerűen remek, zseniális! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek tetszett az Amelie csodálatos élete.
10/10
kateblock
2010. november 14. 09:15
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.11.13. 23:58)
Párterápia / Date Night
Ugyanez a kérdés Mark Wahlbergnél. James Franco viszont jó volt.
Hát többre számítottam a bemutatója alapján, alig volt benne poén
Fuller
2010. november 14. 15:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tükrök 2 (Mirrors 2)
Egész jó horror film, de nekem az első jobb volt. Kiefer sokat dobott az első részen, de azért Nick Stahl és Emmanuelle Vaugier is jó páros voltak.
8/10
Egész jó horror film, de nekem az első jobb volt. Kiefer sokat dobott az első részen, de azért Nick Stahl és Emmanuelle Vaugier is jó páros voltak.
8/10
2010. november 14. 20:17
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Mr. Nobody Eredetileg csak azért néztem meg, mert Jared Leto a főszereplő, de amikor végignéztem ráébredtem, hogy miért jó ilyen filmeket nézni, nem pedig vicces romantikus vígjátékot.
2010. november 14. 20:17
|
Marvina paranoid android |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 05.07.11. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 30 Azonosító: 7472 offline
|
Redvás Åmål / Fucking Åmål (Rebecka Liljeberg és Alexandra Dahlström
…sokadjára már, de amikor tévében adják a két muffin miatt mindig megnézem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.