Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. november 03. 21:28
Ha/VER / Kick-Ass
10/10
Ez aztán film!
Nagyon-nagyon tetszett. Bár sosem szerettem az ilyen gyilkolós, leszámolós filmeket, s bár ebben bőven volt ilyen jelenet, mégis azt tudom mondani, hogy fenomenális volt. Szerzett nekem egy jó napot.
10/10
Ez aztán film!
2010. november 03. 23:52
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Mr. Nobody 10/10
Szavakba nem lehet önteni ezt a filmet.. annyira fantasztikus!
Diane miatt álltam neki megnézni, aztán végülis mindenkit megszerettem benne
Fenomenális sztori, hihetetlen alakítások és pazar forgatókönyv! Ajánlom mindenkinek!
Szavakba nem lehet önteni ezt a filmet.. annyira fantasztikus!
Diane miatt álltam neki megnézni, aztán végülis mindenkit megszerettem benne
Fenomenális sztori, hihetetlen alakítások és pazar forgatókönyv! Ajánlom mindenkinek!
2010. november 04. 09:41
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A szív bajnokai / The Blind Side
Nagyon szép történet, többször is a sírás kerülgetett, kár, hogy nincs sok ilyen ember a világon, mint a filmben bemutatott család.
Megérdemelte a jelölést és a díjakat.
Carter Burwell odatette magát, nagyon tetszettek a dallamok, amik felcsendültek 1-1 jelenet alatt.
10/10
Nagyon szép történet, többször is a sírás kerülgetett, kár, hogy nincs sok ilyen ember a világon, mint a filmben bemutatott család.
Megérdemelte a jelölést és a díjakat.
Carter Burwell odatette magát, nagyon tetszettek a dallamok, amik felcsendültek 1-1 jelenet alatt.
10/10
2010. november 04. 13:05
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Amelia - Kalandok szárnyán
Hilary Swank
, Richard Gere, Ewan McGregor
, Christopher Eccleston.
9/10
Hilary Swank
9/10
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2010. november 04. 23:50
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Ilyen még nem volt
Nagyon jó film volt, tetszett. Imádom Simon Bakert, meg a film története is magával ragadó volt. Érdemes egyszer másfél órát rászánni!
Egyértelműen 10/10!
Nagyon jó film volt, tetszett. Imádom Simon Bakert, meg a film története is magával ragadó volt. Érdemes egyszer másfél órát rászánni!
Egyértelműen 10/10!
2010. november 05. 10:29
Mr. Nobody
Eredetileg barátnőmmel akartuk már régóta közösen megnézni, de mindig egymásra vártunk és Duracell hozzászólását olvasva már végképp nem bírtam magammal és muszáj volt megnéznem.
Jaredben most sem csalódtam, Diane pedig már a Nemzet Aranyában és Trójában is szimpatikus volt, de igazából ezzel a filmmel nyerte el a tiszteletemet.
A film maga zseniális, imádtam minden percét és egyszer-kétszer én is elgondolkoztam azon, hogy mi lett volna ha még akár csak a legapróbb választásomnál is másképp döntök, hogy ez hogyan fog hatni majd rám később... Lehet mondani, hogy túl elvont vagyok, de számomra akkor is ekkora hatással rendelkező film.
10/10.
Eredetileg barátnőmmel akartuk már régóta közösen megnézni, de mindig egymásra vártunk és Duracell hozzászólását olvasva már végképp nem bírtam magammal és muszáj volt megnéznem.
Jaredben most sem csalódtam, Diane pedig már a Nemzet Aranyában és Trójában is szimpatikus volt, de igazából ezzel a filmmel nyerte el a tiszteletemet.
A film maga zseniális, imádtam minden percét és egyszer-kétszer én is elgondolkoztam azon, hogy mi lett volna ha még akár csak a legapróbb választásomnál is másképp döntök, hogy ez hogyan fog hatni majd rám később... Lehet mondani, hogy túl elvont vagyok, de számomra akkor is ekkora hatással rendelkező film.
10/10.
2010. november 05. 13:37
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Terhes társaság
Igaz,hogy története nincs,de nagyon jó kikapcsolódás.
Robert Downey Jr. meg isteni
10/10*
Itt az ismertető:
Peter Highman (Robert Downey Jr.) hamarosan apa lesz, és mihamarább haza akar érni a kis csemete megszületésre. Azonban nem sikerül a megfelelő repülőre feljutnia, de összetalálkozik Ethan Trembaly-vel (Zach Galifianakis), egy önjelölt színésszel, aki meggyőzi, hogy autóval tegyék meg az utat. Mivel Ethan nem a legértelmesebb ember, ezért az országúti utazás nem a leggyorsabban és problémamentesen megy végbe, ami veszélyezteti Peternek a nagy eseményen való részvételt.
Igaz,hogy története nincs,de nagyon jó kikapcsolódás.
Robert Downey Jr. meg isteni
10/10*
Itt az ismertető:
Peter Highman (Robert Downey Jr.) hamarosan apa lesz, és mihamarább haza akar érni a kis csemete megszületésre. Azonban nem sikerül a megfelelő repülőre feljutnia, de összetalálkozik Ethan Trembaly-vel (Zach Galifianakis), egy önjelölt színésszel, aki meggyőzi, hogy autóval tegyék meg az utat. Mivel Ethan nem a legértelmesebb ember, ezért az országúti utazás nem a leggyorsabban és problémamentesen megy végbe, ami veszélyezteti Peternek a nagy eseményen való részvételt.
2010. november 05. 18:31
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Charlie és a csokigyár / Charlie and the Chocolate Factory
Johnny Depp - Tim Burton - Danny Elfman
(na meg egy kevéske Helena
)
A látvány valami csodálatos. Szeretem ezeket a különc figurákat és JD nagyon jól alakítja. Mindvégig ott van a bolondos arc mögött a titokzatos is, amikor a gyerekeket elviszik. Ez nagyon tetszik benne, főleg annál a résznél, amikor
SPOILER a kislányt elviszik a mókusok és hirtelen meglesz a kulcs. VÉGE
Egyedül a flashback részek nem tetszenek (bár valahogy meg kell ismerni a történetét) és az Umpa Lumpák nekem valamiért nem jönnek be.
8/10
Johnny Depp - Tim Burton - Danny Elfman
A látvány valami csodálatos. Szeretem ezeket a különc figurákat és JD nagyon jól alakítja. Mindvégig ott van a bolondos arc mögött a titokzatos is, amikor a gyerekeket elviszik. Ez nagyon tetszik benne, főleg annál a résznél, amikor
SPOILER a kislányt elviszik a mókusok és hirtelen meglesz a kulcs. VÉGE
Egyedül a flashback részek nem tetszenek (bár valahogy meg kell ismerni a történetét) és az Umpa Lumpák nekem valamiért nem jönnek be.
8/10
2010. november 06. 18:07
Terhes társaság (Robert Downey Jr.
)
10/9
Asterix az olimpián
10/8
PS I love you
10/7
10/9
Asterix az olimpián
10/8
PS I love you
10/7
2010. november 07. 07:18
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.11.07. 02:06)
The hitcher
Végre meg tudtam nézni.
Sophia Bush és Sean Bean alakítása egyszerűen zseniális!
10/10
Végre meg tudtam nézni.
10/10
Egyetértek, először nem számítottam sokra a filmtől, de nekem is nagyon tetszett.
2010. november 07. 07:45
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Far North
Az egyik kedvencem. Erős, komoly mondanivalójú filmdráma. Kevés a szöveg. A hangsúly a képi világon és a szereplők érzelmi megnyilvánulásain van. Michelle Yeoh és Sean Bean kettőse zseniális, elviszik a hátukon az egész történetet. Ez a film gyengébb képességű színészekkel mehetne a kukába, de így az egyik legjobb alkotás, amit valaha láttam!
10/10
Az egyik kedvencem. Erős, komoly mondanivalójú filmdráma. Kevés a szöveg. A hangsúly a képi világon és a szereplők érzelmi megnyilvánulásain van. Michelle Yeoh és Sean Bean kettőse zseniális, elviszik a hátukon az egész történetet. Ez a film gyengébb képességű színészekkel mehetne a kukába, de így az egyik legjobb alkotás, amit valaha láttam!
10/10
2010. november 07. 07:56
Tökös csajt néztük meg együtt a barátnőmmel xD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.