Levelek Júliának / Letters to Juliet
Nem önszántamból néztem meg, francia tanárom erőszakolta rám. Korábban már hallottam róla pozitív véleményeket, ezért mondom egye fene, megnézem. Bevallom kicsit úgy álltam hozzá, hogy megint egy habos-babos film, de aztán kellemesen csalódtam. Nem volt annyira rossz, kikapcsolódásnak jó. Már az elején sejteni lehetett szerintem, hogy mi lesz a vége, ennek ellenére egész aranyos és türhető film.
10/8
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. október 27. 04:05
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
21 gramm / 21 grams
Nem gondoltam volna, hogy lelkileg ilyen megterhelő lesz. Zseniális film, a színészek nagyon jól játszottak.
10/10
Nem gondoltam volna, hogy lelkileg ilyen megterhelő lesz. Zseniális film, a színészek nagyon jól játszottak.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 27. 15:12
Idézet (Christo @ 2010.10.23. 20:15)
Szerintem csak egy magazin műsor volt
Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja
18 éven felüliek számára a megtekintése csak kiskorú felügyelete mellet ajánlott
Olyan rossz volt, hogy már jó.
10/7
Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja
18 éven felüliek számára a megtekintése csak kiskorú felügyelete mellet ajánlott
10/7
Imádtam. Olyan aranyos film, hogy hihetetlen. El se tudtam volna képzelni, egészen eddig, hogy valakinek ez nem tetszett.
2010. október 27. 15:18
Legutóbbi "áldozatom" a Pókember 2. volt, azt is imádtam. Bár számomra nem volt olyan jó, mint az 1. de azért nagyon tetszett ez is. De én elég kritikus szemmel nézegetem a pókicás filmeket, mert én az eredeti rajzfilmjének, amit a képregény alapján csináltak, szinte függője voltam. És nem véletlenül, az azért sokkal jobb.
Kirsten Dunst még mindig gyönyörű, Toby Maguire még mindig fantasztikus.
Kirsten Dunst még mindig gyönyörű, Toby Maguire még mindig fantasztikus.
2010. október 27. 16:47
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Ezeket láttam az elmúlt pár napban:
30 nap éjszaka 1. 10/6
Kisvárosi rock and roll 10/7,5
Sex és New York 2. 10/10
Egy cipőben 10/9
Párterápia 10/8,5
Vén csontok 10/9
30 nap éjszaka 1. 10/6
Kisvárosi rock and roll 10/7,5
Sex és New York 2. 10/10
Egy cipőben 10/9
Párterápia 10/8,5
Vén csontok 10/9
2010. október 27. 19:00
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.27. 15:12)
Imádtam. Olyan aranyos film, hogy hihetetlen. El se tudtam volna képzelni, egészen eddig, hogy valakinek ez nem tetszett.
Nem azt írtam, hogy nem tetszett, csak azt, hogy elég nagy hülyeség
Dancsy
2010. október 27. 19:57
|
Marvina paranoid android |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 05.07.11. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 30 Azonosító: 7472 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.10.25. 06:51)
Feketék fehéren
Nagyon idióta film, de mindig szétröhögöm rajta az agyam
10/8
Nagyon idióta film, de mindig szétröhögöm rajta az agyam
10/8
Idézet (kateblock @ 2010.10.25. 14:44)
Énis
Szerintem annyira idióta film hogy az már fájdalmasan, de vicces 
hmm…
A fehér csóka / Malibu's Most Wanted
kifejezetten az amerikai, nagyvárosi, műmájer feka-kultúrát veszi célba a film
vagyis vajenszék bekaphatják
Dancsy
2010. október 30. 02:14
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Visszajátszás / Tape
Érdekes film, 3 szereplő, 1 helyszín. A színészek brillíroztak, a sztori jó volt. A végére nem ezt vártam, ezért 7,5/10.
Érdekes film, 3 szereplő, 1 helyszín. A színészek brillíroztak, a sztori jó volt. A végére nem ezt vártam, ezért 7,5/10.
Grace Benning
2010. október 30. 16:18
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Paranormal Activity
Egyszer már elkezdtem nézni de valamiért abbahagytam most bepótoltam. Még az előzetese miatt akartam mindenképp megnézni, nem egészen azt a hatást érte el mint a moziba sikoltozó emberkéknél az előzetesbe, az szörnyen el lett túlozva.
A kamerás ötlet jó de a közepe felé elkezdett idegesíteni hogy nem mindig látom rendesen az arcokat, illetve sokszor a kamerával világítottak ahelyett hogy a villanyt felkapcsolták volna, egyszerűen zavart hogy nem látok mindent.
De voltak jó jelenetek aminken eléggé beparáztam
főleg azért mert elképzeltem én mit csinálnék ha velem történne, hát minden bizonnyal megörülnék és végül zárt osztályra kerülnék. A vége nem nyerte el a tetszésemet, ezért és a kamerás dologért 10/7.
Egyszer már elkezdtem nézni de valamiért abbahagytam most bepótoltam. Még az előzetese miatt akartam mindenképp megnézni, nem egészen azt a hatást érte el mint a moziba sikoltozó emberkéknél az előzetesbe, az szörnyen el lett túlozva.
A kamerás ötlet jó de a közepe felé elkezdett idegesíteni hogy nem mindig látom rendesen az arcokat, illetve sokszor a kamerával világítottak ahelyett hogy a villanyt felkapcsolták volna, egyszerűen zavart hogy nem látok mindent.
De voltak jó jelenetek aminken eléggé beparáztam
2010. október 31. 06:51
Angyalok és démonok / Angels and demons
Fúú, már nem is tudom, hányadszorra néztem meg, de elsőként biztos a sulis olasz út után, ami így külön élmény volt. A másik, hogy Dan Brown sztorijait valahogy alapból imádom és bár azért voltak lényeges eltérések a filmben, én élveztem. Pörgős sztori jó zenével és hát sokat dob még rajta McGregor játéka is
10/9
Fúú, már nem is tudom, hányadszorra néztem meg, de elsőként biztos a sulis olasz út után, ami így külön élmény volt. A másik, hogy Dan Brown sztorijait valahogy alapból imádom és bár azért voltak lényeges eltérések a filmben, én élveztem. Pörgős sztori jó zenével és hát sokat dob még rajta McGregor játéka is
10/9
2010. október 31. 08:30
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Tron
Eddig valahogy kimaradt, de a Daft Punk videó után csak megnéztem, nem árt, ha ismerem az előzményt az új rész előtt.
Jó kis film, de így 2010-ben nem volt akkora hatással rám, a sztori, a színészek és a zenék pedig lehetettek volna jobbak is. 7/10
Eddig valahogy kimaradt, de a Daft Punk videó után csak megnéztem, nem árt, ha ismerem az előzményt az új rész előtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.