Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. október 20. 16:32
Párterápia hát jobbra számítottam de elmegy 10/6
2010. október 21. 18:56
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Két nő - egy ház
Jessica Lange és Drew Barrymore
Nagyon megérintett mind a történet mind a színészek játéka.
Bátran ajánlom, nem csak azoknak akik szeretik a drámákat, mert ez a film tényleg zseniális.
10/10
Jessica Lange és Drew Barrymore
Nagyon megérintett mind a történet mind a színészek játéka.
Bátran ajánlom, nem csak azoknak akik szeretik a drámákat, mert ez a film tényleg zseniális.
10/10
2010. október 21. 19:03
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Altitude
Unalmasan indult, aztán felpörgött, egy ideig tetszett is, de a végén a nagy csavar annyira idióta, hogy majd' lefejeltem a monitort...
Legalább Jessica Lowndes gyönyörű és ő meg Julianna Guill (akit alig ismertem fel ruhában
) jók is voltak, de a vége miatt ez nem több egy közepes filmnél. 7/10.
Unalmasan indult, aztán felpörgött, egy ideig tetszett is, de a végén a nagy csavar annyira idióta, hogy majd' lefejeltem a monitort...
2010. október 21. 21:43
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
A Megérzés. 10/7. Arra számítottam, hogy a vége jobb lesz és nem hal meg a csávó. De sajnos meghalt annak ellenére, hogy a csaj tudta és nem tudta megállítani, ez azért bosszantó =/
2010. október 21. 22:33
Szemtelen Szemtanuk
10/9
10/9
2010. október 22. 16:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Altitude
Istenem, ki volt az a hülye, aki ezt kitalálta és ki volt az a még nagyobb hülye aki le is forgatta??...
Semmi értékelhető nincs ebben a filmben, sry.
Istenem, ki volt az a hülye, aki ezt kitalálta és ki volt az a még nagyobb hülye aki le is forgatta??...
Semmi értékelhető nincs ebben a filmben, sry.
2010. október 23. 04:30
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Amerikai história X / American History X
Nagyon hiányzott már egy ilyen témájú film a lelkemnek.
Lassú, de annál nagyobbat "üt". A fekete-fehér képi világ és a lassított jelenetek nagyon tetszettek. Nagy mondanivalója van a filmnek, bár ahogy olvasom a különböző fórumokat, sokaknak épp az ellenkezője jött le, mint amiről igazán szól a film.
Edward Norton meggyőzött, Furlong előtt meg le a kalappal.
10/10
Nagyon hiányzott már egy ilyen témájú film a lelkemnek.
Lassú, de annál nagyobbat "üt". A fekete-fehér képi világ és a lassított jelenetek nagyon tetszettek. Nagy mondanivalója van a filmnek, bár ahogy olvasom a különböző fórumokat, sokaknak épp az ellenkezője jött le, mint amiről igazán szól a film.
Edward Norton meggyőzött, Furlong előtt meg le a kalappal.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Horgi
2010. október 23. 10:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
The Expendables - A feláldozhatók
Hát ez a film 10/10-es
Remek szereplők ( Jason S. , Sylvester S. , Jet L. , Bruce W. ) , remek sztori , hiteles színészi játék ,de mondjuk ilyen nevektől mit is várhatunk
Imádtam az egészet , remek film
Hát ez a film 10/10-es
Remek szereplők ( Jason S. , Sylvester S. , Jet L. , Bruce W. ) , remek sztori , hiteles színészi játék ,de mondjuk ilyen nevektől mit is várhatunk
Imádtam az egészet , remek film
2010. október 23. 13:25
Inkább sorozatokat nézek. legutolsó: Vámpírnaplók
De az utolosó dal is nagyon jó
De az utolosó dal is nagyon jó
2010. október 23. 17:08
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Ilyen a formám / The Back-Up Plan
Egyedül azok a részek tetszettek, amikben Alex O'Loughlin szerepelt. Az ő karaktere legalább vicces és érdekes volt. JLo-é viszont idegesítő, Pikali Gerda hangját meg szörnyű volt hallgatni.
Nagyon hosszúnak éreztem a filmet, sok volt benne a felesleges jelenet. A vízben szülés egyáltalán nem hiányozna...
4/10 azért a néhány poénért és hogy nem vált be a megérzésem hogy
SPOILER
a főszereplő a donor
Egyedül azok a részek tetszettek, amikben Alex O'Loughlin szerepelt. Az ő karaktere legalább vicces és érdekes volt. JLo-é viszont idegesítő, Pikali Gerda hangját meg szörnyű volt hallgatni.
Nagyon hosszúnak éreztem a filmet, sok volt benne a felesleges jelenet. A vízben szülés egyáltalán nem hiányozna...
4/10 azért a néhány poénért és hogy nem vált be a megérzésem hogy
SPOILER
a főszereplő a donor
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.