Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. október 01. 22:13
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.10.01. 22:11)
cry baby 
Tetszett?
2010. október 02. 00:35
A tiltott királyság
10/10
Csapás a múltból
10/8
10/10
Csapás a múltból
10/8
2010. október 02. 05:01
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Mr. Nobody (kibővített változat)
Nem gondoltam volna, hogy tartogat még meglepetéseket számomra ez a film. Újra eljutottam arra a pontra, hogy megint meg kell néznem az "új" szálak miatt. Sok jelenetet kivágtak... sok Elise-s jelenetet, amit nagyon sajnálok, mert nagyon jók.
Természetesen 10/10, bár egyelőre a rövidebb verzió jobban elnyerte a tetszésem, de lehet azért, mert azt többet láttam (eddig), na meg a felirattal is bajlódnom kellett most.
Nem gondoltam volna, hogy tartogat még meglepetéseket számomra ez a film. Újra eljutottam arra a pontra, hogy megint meg kell néznem az "új" szálak miatt. Sok jelenetet kivágtak... sok Elise-s jelenetet, amit nagyon sajnálok, mert nagyon jók.
Természetesen 10/10, bár egyelőre a rövidebb verzió jobban elnyerte a tetszésem, de lehet azért, mert azt többet láttam (eddig), na meg a felirattal is bajlódnom kellett most.
2010. október 02. 07:53
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Kick-Ass
Meglep, hogy ennyire tetszett ez a film. Néhol már igencsak szürreális elemeket vonultat fel, kicsit képregényszerű és alapjában véve jó nagy hülyeség, de zseniális! Komolyan mondom, egyszerűen tökéletesen oldották meg, hogy ne kikapcsolni akard, hanem érdekeljen, izgulj rajta, még akkor is, ha a józan ész ennek totálisan ellent mond. Nekem nagyon bejött.
10/10
Meglep, hogy ennyire tetszett ez a film. Néhol már igencsak szürreális elemeket vonultat fel, kicsit képregényszerű és alapjában véve jó nagy hülyeség, de zseniális! Komolyan mondom, egyszerűen tökéletesen oldották meg, hogy ne kikapcsolni akard, hanem érdekeljen, izgulj rajta, még akkor is, ha a józan ész ennek totálisan ellent mond. Nekem nagyon bejött.
10/10
2010. október 03. 02:07
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Memento
Azta... ha nem lennék ilyen fáradt, most azonnal újra megnézném. Nagyon tetszik ez a visszafelé mesélés. Kevés az olyan film, aminél tényleg odab#%z a csattanó a végén, na itt telibe.
Ezek a Nolan testvérek tudnak valamit.
10/10
Azta... ha nem lennék ilyen fáradt, most azonnal újra megnézném. Nagyon tetszik ez a visszafelé mesélés. Kevés az olyan film, aminél tényleg odab#%z a csattanó a végén, na itt telibe.
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Horgi
2010. október 03. 16:10
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Jonah Hex
Király akciójelenetek és zene,
a halottak faggatása,
valamint Megan Fox gyönyörű volt,
kb ennyi a pozitívum. Lehetett volna egy kicsit véresebb, egy-két elejtett káromkodás sem ártott volna egy ilyen filmbe és szerintem túl rövid volt. De azért tetszett, jól szórakoztam rajta, 8/10-et megérdemel.
Király akciójelenetek és zene,
2010. október 03. 21:26
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Kedvencek temetője
Egy ideje nem néztem semmiféle horrort, de ezt megérte. Nem olyan mint a mai végtagelvesztős, több-vér-folyik-ki-emberkéből-mint-ami-bennük-van jellegű. A történet jó, a megvalósítás is. A könyvet még nem olvastam de kíváncsi vagyok King hogyan álmodta meg, szóval a közeljövőbe el kellene olvasni.
10/8
Egy ideje nem néztem semmiféle horrort, de ezt megérte. Nem olyan mint a mai végtagelvesztős, több-vér-folyik-ki-emberkéből-mint-ami-bennük-van jellegű. A történet jó, a megvalósítás is. A könyvet még nem olvastam de kíváncsi vagyok King hogyan álmodta meg, szóval a közeljövőbe el kellene olvasni.
10/8
2010. október 03. 22:59
Next - A holnap a múlté
Nicolas Cage egyik legjobb filmje!!!
10/10
Nicolas Cage egyik legjobb filmje!!!
10/10
2010. október 05. 18:15
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Cash.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. október 05. 18:18
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (raspberry @ 2010.10.03. 21:26)
Kedvencek temetője
10/8
10/8
A konyv sokkal jobb, mint a film.Erdemes elolvasni.
2010. október 06. 17:52
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Így neveld a sárkányodat
Hát, halljátok, régen volt, hogy bőgtem egy rajzfilmen, de ez tudott néhány könnycseppet csalni a szemembe...
Hihetetlen aranyos mese - a sárkány ennivaló
-, nekem nagyon tetszett
Hát, halljátok, régen volt, hogy bőgtem egy rajzfilmen, de ez tudott néhány könnycseppet csalni a szemembe...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.