Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. szeptember 25. 16:04
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Exférj újratöltve / The Bounty Hunter
Egy mosoly nem volt az arcomon, amíg néztem. Jennek nagyon nem állt jól ez a szerep. A vége fele be is aludtam, majd 10 perccel a vége előtt kikapcsoltam.
Nem osztályoznám, hisz nem tudom, mi a vége, bár szerintem az se mentené meg egy alacsony ponttól.
Egy mosoly nem volt az arcomon, amíg néztem. Jennek nagyon nem állt jól ez a szerep. A vége fele be is aludtam, majd 10 perccel a vége előtt kikapcsoltam.
Nem osztályoznám, hisz nem tudom, mi a vége, bár szerintem az se mentené meg egy alacsony ponttól.
2010. szeptember 25. 21:04
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Predators
Az egész filmben talán a szám a végén volt a legjobb (Little Richard - Long Tall Sally). Gyenge forgatókönyv, átlagos-gyenge színészi játék, gyenge, semmilyen zene, nem félelmetes-cool predatorok... Meg egy kicsit nagyobb költségvetés sem ártott volna... Egynek elmegy, de többet vártam tőle. Maximum 6/10, többet semmiképp nem érdemel.
Az egész filmben talán a szám a végén volt a legjobb (Little Richard - Long Tall Sally). Gyenge forgatókönyv, átlagos-gyenge színészi játék, gyenge, semmilyen zene, nem félelmetes-cool predatorok... Meg egy kicsit nagyobb költségvetés sem ártott volna... Egynek elmegy, de többet vártam tőle. Maximum 6/10, többet semmiképp nem érdemel.
2010. szeptember 26. 01:52
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A gépész / The Machinist
Aztaszent... Christian Bale hogy élte túl ezt a filmet?
Ijesztően sovány. Az alakítása ismét zseniális.
A története hasonlít egy 1999-es Brad Pitt filmre, sajnos kiszámítható volt, de ettől függetlenül nagyon jó filmnek mondanám. 8 perccel a vége előtt ránéztem az órámra: fél 2. Kirázott a hideg.
9/10
Aztaszent... Christian Bale hogy élte túl ezt a filmet?
A története hasonlít egy 1999-es Brad Pitt filmre, sajnos kiszámítható volt, de ettől függetlenül nagyon jó filmnek mondanám. 8 perccel a vége előtt ránéztem az órámra: fél 2. Kirázott a hideg.
9/10
2010. szeptember 26. 11:31
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hmm... Drake és Josh.
2010. szeptember 26. 11:43
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Gyilkos szerelem
Egyszer már neki futottam csak lefagyott a gép. Most elkezdtem újra. Tetszett. Az elején le kellet küzdenem pár nevető hullámot, Jaredet furcsa ilyen kinézettel látni.
Az elején kicsit értetlenkedtem de aztán minden tiszta lett.
Volt benne jópár fantasztikus párbeszéd meg jelentet, meg olyan is amin megdöbbentem. Salma Hayek, Jared Leto és John Travolta jól játszottak. (Mivel angolul néztem nagyon megtetszett Salma hangja Jaredébe meg már rég beleszerettem.)
Lekötött, szórakoztatott, ajánlom
10/9
Spoiler
Jarednek miért kell majdnem minden filmbe meghalni?
Egyszer már neki futottam csak lefagyott a gép. Most elkezdtem újra. Tetszett. Az elején le kellet küzdenem pár nevető hullámot, Jaredet furcsa ilyen kinézettel látni.
Az elején kicsit értetlenkedtem de aztán minden tiszta lett.
Volt benne jópár fantasztikus párbeszéd meg jelentet, meg olyan is amin megdöbbentem. Salma Hayek, Jared Leto és John Travolta jól játszottak. (Mivel angolul néztem nagyon megtetszett Salma hangja Jaredébe meg már rég beleszerettem.)
Lekötött, szórakoztatott, ajánlom
10/9
Spoiler
Jarednek miért kell majdnem minden filmbe meghalni?
2010. szeptember 28. 20:52
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
PANDORUM - A halálhajó nyomában
Elég érdekes film
A horror kategóriába sem sorolnám , de nem volt rossz. Kicsit olyan ALIEN feling-je volt , de tetszett
7/10
Elég érdekes film
A horror kategóriába sem sorolnám , de nem volt rossz. Kicsit olyan ALIEN feling-je volt , de tetszett
7/10
2010. szeptember 28. 23:23
|
|
bunnygirl4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.22. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 135114 offline
|
Legutóljára az 50 első randit láttam.
Imáááádom, már milliószor megnézetm:D♥
Imáááádom, már milliószor megnézetm:D♥
2010. szeptember 30. 18:11
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Kaptár 4 – Túlvilág 3D
Én úgy vagyok ezzel a filmmel hogy az első és a második rész számomra elég gyenge volt
A harmadik részét imádom
És ez a negyedik rész a kettő között van :
Jók voltak benne az akció jelenetek , jó zenék és jó szereplők.
Meg persze a végén a fordulat
Örülök hogy megerősítették hogy lesz 5. része , mert arra is nagyon kíváncsi vagyok és már most várom
8/10
Én úgy vagyok ezzel a filmmel hogy az első és a második rész számomra elég gyenge volt
A harmadik részét imádom
És ez a negyedik rész a kettő között van :
Jók voltak benne az akció jelenetek , jó zenék és jó szereplők.
Meg persze a végén a fordulat
Örülök hogy megerősítették hogy lesz 5. része , mert arra is nagyon kíváncsi vagyok és már most várom
8/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: